O tu i melynes greit isitaisyt linkusi? Koks tavo kraujagysliu tamprumas?
Baisiai jau rizikinga cia tave extrasensiskai gydyt ,bet gal pabandyk pamazint spaudima per inkstus
https://apteka.frama...
Gal kokio analogo galima gaut sitam vaistui.
Muka ir jau baigiu ,nes jau dvieju nariu postuose pajutau raganu medziokles vaiba.Ingridos ir dusios.
As jau savo tolerancijos ribas iki begalybes prapleciau ,nors turbut ir reikejo.Bet prasau subtiliai nesisaipyt is naturopatu ir zolininku ir papildu platintoju.Postas bus istrintas.
O tu i melynes greit isitaisyt linkusi? Koks tavo kraujagysliu tamprumas?
Baisiai jau rizikinga cia tave extrasensiskai gydyt ,bet gal pabandyk pamazint spaudima per inkstus
https://apteka.frama...
Gal kokio analogo galima gaut sitam vaistui.
Muka ir jau baigiu ,nes jau dvieju nariu postuose pajutau raganu medziokles vaiba.Ingridos ir dusios.
Na aš nepajutau tos raganų medžioklės

Bet aš ne žolinikė, ir tuose gydymuose mano supratimas yra lygus 0

Kaune yra viena labai gera žolininkė , pas kurią bele kaip sunku patekti . Bet ji visada rašo po kokia 12-15 ir daugiau žolių gerti . Kiek mano pažįstamu buvo . Mano sena durna galva tiek yra per daug . Bet aš ne žolininkė

Na tiek to.O dabar etinis klausimas - jei gaila serganciu ,tai ar etiska matuotis ,kas kaip graziai ir teisingai serga,gydosi ?Kai tik prasidejo sita virusinis farsas ,jau matesi kad visuomenes tolerancijos lygis zemiau absoliutaus nulio.

Dar dar žolėmis tikiu,kad palengvins.Bet kad išgydys įsisenėjusias ligas?

Dar dar žolėmis tikiu,kad palengvins.Bet kad išgydys įsisenėjusias ligas?

Aisku neveiks.Nei hashas ,nei aguonos ,nei kanapes.Anei kokainas.Tik krystal metas ,LSD,extasy ir tas naujasis kurio pavadinimo mineti negalima.As neneigiu alopatijos.
Pernelyg tikiu , todėl ir labai atsargiai į jas žiūriu

Gal iš posto taip neatrodo , gyvenime aš toleratiškas žmogus

Dėl naudojimo mane taip mokė tiek gydytojai su kuriais teko kalbėti, tiek kiniečių medicinos kursuose - atsargiai ...
Ingrida Itališki siūlai dabar nemokamą siuntimą taiko , jei reikia kojinių siūlų . Ar tu iš tokių plonų nemezgi ?
Ingrida Itališki siūlai dabar nemokamą siuntimą taiko , jei reikia kojinių siūlų . Ar tu iš tokių plonų nemezgi ?
Jei nesunku įmesk nuorodą.Kaip tik žiūrėjau į mezgimą mašina kojines.

Lapė nebus pasiūtųsi vėl prie namų atėjo.Numečiau karkos kaulą,Levukas vistiek neįkanda.Nežinau kuogydyti Levuko kojas.Baigia nupūti.Veržiasi į namą,bijau blusų.

Va čia gal būtų atsakymas Kavai dėl žolių.
Vaistinėje pardavinėjamos žolės yra ištirtos ir atitinkančios standartus.
Na suprantamiau gal tai: jei nustatytas standartas yra 7-9proc. veikliosios medžiagos žaliavoje, tai reiškia perkant tiek ir bus. Standartizuotos žaliavos yra žinomas poveikis, kaip veikia, koks terapinis, kokie šalutiniai ir t.t, kokios leistinos priemaišos, kokios ne, džiovinimo temperatūra, smulkinimo laipsnis ir t.t.
Kaip renki pats, iš pažiūros gali žaliava biti puiki, bet bus sužiovinta aukštesnėje temperatūroje, ir veikliosios medžiagos bus suskilusios arba atvirkščiai.
Aš renku vaistažoles, bet žiūriu atsargiai. Nors ir iš kartos į kartą šeimoj buvo žolininkai, ir pati farmacininkė, ir iš disciplinų farmakognozija buvo mėgiama. Gal kuo daugiau žinai, tuo labiau supranti, kiek mažai žinai.
Kepenis su žolėm labai greit galima užsmaugt.
Ingrida, gali būti lapė ir pasiutus.
O šiaio didel tikimybė, kad niežais užsikrėtus, jei kailis nudryžęs, nunykęs.

Lapė nebus pasiūtųsi vėl prie namų atėjo.Numečiau karkos kaulą,Levukas vistiek neįkanda.Nežinau kuogydyti Levuko kojas.Baigia nupūti.Veržiasi į namą,bijau blusų.

jeigu prisleidžia levukas tai yra nuo blūsų lašiukai ant čiuprynos ir blusos nukris per parą dvi. Paskui yra vet. vaistinėse toks tepaliukas ech palikau sode bet vaistinėje tikrai žino reiktų tepti juo žaizdas užtraukia. O va sodinį tai pirmiausiai peroksidu valiau žaizdas ir dėjau baneocino tepalą tas greit užtraukė iki kito karto