Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Laba,

man iš dalies dėl žolių pasiteisino storo kartono lapai primirkyti vandeny. Tie bent porą metų laikė. Na ir mulčiavimas. Bet pas ką karkvabaliai mėgsta bujot, kurios arti miško, reik tą braškių pomėgį pakartotinai įvertint. Proškėm su nematodais aš neuždirbu.

Ex, jei kurmių daug turi, grambuolių atitinkamai turi mažiau. Pas mus kurmiai išėjo. Sekmadienį buvom - vėl nė vieno kurmiarausio. Gal vanagai išnaikino,

Pernai girdėjau kurklius giedant pirmąkart. Tai supratu, kad jei tas giedorius pačią susirado, tai laukia linksma žemdirbystė.

Atsakyti
https://www.cvetna-g...a...rt&Itemid=1
Ne kad neuzdirbi ,bet kadangi jie daugiausia kiniski ,tai jus uzbanino .
Yra tu ir ispanisku ,net manau lenkisku.
Atsakyti
AA gal kūma iš Upytės?
Viską iškeliu iš to lauko,ir šiltnamius.Liks tik braškės,nenoriu bedraskyti.Galvoji ne kalkinome?Nežinau kiek ten reikia pripilti?Sodinsime tik medžius,krūmus tame lauke. ax.gif Dabar per žiemą šiltnamiuose pyliau pelenus iš pečių,bet kelsime į kitą lauką šiltnamius,ten bent tik varpis.Bet gi asiūklis ir vaistažolė? bigsmile.gif Kažkada daržą turėjau tame asiūklyne,o kokios daržovės ropinės ten užauga.Morkų gyvenime nesu tokių turėjųsi kitur. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

AA o kaip Blavatskaja?
Plėvelė ... pernai pasodinau iš rudens tai kažkoks zaraza gyvūlys su draskė iškqapstė žodžiu vieni skutai liko... apie braškes net nekalbu tik liekanos ... nežinau ar tiesiu aš ją...Nors 3 metus buvau patiesusi tai ravėjimo gal mažiau bet nepatogu o per laika prisineša žemių ir vėl veisykla piktžolių. Pas mane asiūklio vienas kitas bet va dirvinio vijoklio tos zarazos pilnas daržas, o gėlyne garšva su sneobinėm kvietkom atsinešta... oi reiktų išformuoti išrinkti garšvą ir vėl iš naujo susodinti ale tai misija neįmanoma 15 metrų gėlyno....
Akį nuo pat ryto traukia ptfu ptfu ptfu, kad ko neištrauktų....
Jamu kavos

Atsakyti
Dieve tu mano ,tai kad medziams ir krumams kaip tik daugiausia tu kalkiu reikia.
Ir ingrida ,jei griunant i purvyna skilo kaulas ,labai patariu susirupint osteomaliacijos tyrimu ir profilaktika.
Mukute,MUKUTE ,paimi KEMPINE ant pagaliuko,na kur dusams buna,pasidarai glifosatu tirpalo ir gelyne su ta kempine terlioji garsvas.Isnyksta.Nes garrsvos turi didele lapija,daug aplikacinio ploto.Dar momentas ,reikia kad temperatura oro but maziausiai +16C.
O del Blavatskajos ,tai as labai arti zemes ,man geriau steibergas.Tai jo terminas biodinaminis ukis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 01 kovo 2022 - 09:19
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labuka visoms 4u.gif

Luety, sunkus laikas tau 4u.gif

As dar namie, biuletenis iki 11 kovo kol kas. Turiu infekcija pilve, stiprus antibiotikai 3 kart dienoje ir turiu siuntima i ligonine, jei nebus bent truputi geriau iki siandien popiet. Toks jausmas, kad jau niekada tos bedos nesibaigs. jau taip nusibodo namie sedet, o dar ir skausmas, miegoti galiu tik vienoj pozoj, tai pavargstu bemiegodama unsure.gif Nu va, pasiguodziau, ir iskart lengviau tongue.gif

Stipri salna syryt pas mus, visa zole balta, bet saulute sviecia ir pavasariu kvepia. Vaziuosiu iki miesto, reik dovana anukytei nupirkti, 10 kovo jau bus 5. Kaip greit laikas prabego, kaip viena diena. svarbiausia, kad sveika butu visada mergyte wub.gif

Pas mus nebereikia kaukiu nuo pirmadienio, tai keista matyti zmoniu veidus, bet dar daug zmoniu tebenesioja jas, matyt jauciasi saugiau.

Del karo, labai gaila paprastu zmoniu, kurie kencia, ir civiliai, ir kareiveliai. O turtingieji pasipildys savo bilijonus stipriai. Viskas kaip visada, be jokiu isimciu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 01, 11:10)
Dieve tu mano ,tai kad medziams ir krumams kaip tik daugiausia tu kalkiu reikia.
Ir ingrida ,jei griunant i purvyna skilo kaulas ,labai patariu susirupint osteomaliacijos tyrimu ir profilaktika.
Mukute,MUKUTE ,paimi KEMPINE ant pagaliuko,na kur dusams buna,pasidarai glifosatu tirpalo ir gelyne su ta kempine terlioji garsvas.Isnyksta.Nes garrsvos turi didele lapija,daug aplikacinio ploto.Dar momentas ,reikia kad temperatura oro but maziausiai +16C.
O del Blavatskajos ,tai as labai arti zemes ,man geriau steibergas.Tai jo terminas biodinaminis ukis.

Bandžiau pernai ale nedingo daug zarazos verysad.gif na bet tada lauksiu +16C. mažu suvaldysiu plitimą. Na Blavatskaja jo nuo žemės atitrūkusi.... o Steinerio neskaičiusi ... užsirašiau ax.gif

Jusdi jazau na kaip čia tave kankina liga unsure.gif O kaip su maistu susidraugavai ar dar vis pykina... O kaip veseilė ar nenurungei jaunosios. Jau 5 metai blink.gif eina sau tas laikas kaip vanduo....
Atsakyti
Nesulaukiu kada pas mus kaukes nuims ...
O kur dingo dietos? Jokių meniu , jokių receptų ?
Aš savaitgalį prisikepiau kiaulės , labai ilgo ir lėto kepimo pagal receptą iš FB . Šaldytsiu keptą , bus kai laiko nelieka ar aptingsti ...
Atsakyti
Tai jus jau iskart ir ant dujokaukiu pereisit. biggrin.gif
Ryta avizos su puse banano.Pietums karis su ryziais.
Tas karis kazkada turejo dideli pasisekima,tarp jau devynis kart numirusios ,POU ,temos nariu.Ir aciu uz gera zodi ,supranti ka noriu pasakyt.
Ir kazkada buvo tema tevu darzelyje ,na su mano charakteriu tai iskart isvijo i seneliu namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 01, 17:05)
Tai jus jau iskart ir ant dujokaukiu pereisit. biggrin.gif
Ryta avizos su puse banano.Pietums karis su ryziais.
Tas karis kazkada turejo dideli pasisekima,tarp jau devynis kart numirusios ,POU ,temos nariu.Ir aciu uz gera zodi ,supranti ka noriu pasakyt.
Ir kazkada buvo tema tevu darzelyje ,na su mano charakteriu tai iskart isvijo i seneliu namus biggrin.gif

recepto recepto recepto ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Labas,

4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 01 kovo 2022 - 15:19