QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 03, 10:12)
Moliūgų sėju daug 15-16, kokius 2 MUSCADE DE PROVENCE, kiti Butternuto, ar Hokkaido tipo . Man šitie skaniausi . Yra lysvė pievoj apie 130 pločio ir kokių 8 metrų ilgio . Sodinu kas 50 cm , priešingose lyvės kraštuose ... Jei supratai . Aplink pieva , tai jie kerojasi į šonus . Bėda ta , kad MB nebegali žolės nupjauti
bet kiek ten to grožio mano kaime ... Genėt negeniu , nes neturiu laiko tokiems niekams .
Cukinijos ir patisonai auga kitur , na kokius 2 patisonus sodinu ir 4 cukinijas, bet tiek nesuvalgom cukiniju , išdalinu ir išmėtau
Cukinijas kas savaitgalį švariai išskinu , patrešiu , tai jos dera kaip išprotėję, tik palik kokį "paršiuką " baigiasi derėjimas... Kam augalui stengtis ? Sėklas jau užaugino , gali ir pasilsėti. Paskutinis kelis metus auginu tik vieną veislę, ji man skanaiusia , derlingiausia ir priedo krūminė . Va ir agurkų derliaus gero negaunu - nes juos reikia skinti kas 2 dieną - o aš skinu 2 kartus savaitėje - penktadienį ir sekmadienį
Bet kiek užauga tiek užtenka . Raugintų reiks daugiau pasidaryt , pernais apsirgo ...tai anksti baigėsi . Šiemet reiks pasaugot , nepatingėt apsaugai nupurkšti iki žydėjimo kokius 2 kartus .

Cukinijos ir patisonai auga kitur , na kokius 2 patisonus sodinu ir 4 cukinijas, bet tiek nesuvalgom cukiniju , išdalinu ir išmėtau

Suparatau, kad pievos pas tave tai gali kur plėstis... su mano šiek tiek kitaip... bet aš sodinu moliūgus prie česnakų ir svogūnu... anuos nuimu tiems leidžiu kerotis.... Dėl cukiniju joo teisi tu tikrai reikai skinti... na matysim kaip sutalpinsiu šiemet....dar reikia rasodo sulaukti... čia kaip veršis dar sub... ėj o jau pjaunu