Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety - susikūrėt tikrą daržininko rojaus kampelį sode! Šaunuoliai tai šaunuoliai wub.gif wub.gif wub.gif aš tai niekada niekada tokios tvarkos daržo neturėčiau... Žiūrėt tai jau labai, o mano pačios tai būna tep lep - kur reiva, kur šleiva, kur žolės kuokštas kyšo...

Ate - mieli kokie tavo paukštukai wub.gif

kava - pritariu - gaisrininkų legendos tos istorijos apie naujus įpročius, susiformuojančius per 21 dieną..

Dusia - smagios kelionės, aš, be abejo, pavydžiu... noriu į Ukrainą.... ne ten, kur karas, žinoma, o į taikiąją dalį. Ukrainiečiai sako, kad Kijeve net nuojautos karo nėra, o vos už kelių žimtų km - pragaras....

Buvos labai šauniame renginyje - pradarėm ir vabalinį, ir turistinį sezonus biggrin.gif O kad karšta, o kad sausa - kažkokia patologija - tik prieš pora savaičių daržan įeit pavyko, nes iki tol baisiai šlapia buvo. o dabar jau trūksta drėgmės...Ir kada tam žmogui gerai, ane ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 21, 20:01)
Luety - susikūrėt tikrą daržininko rojaus kampelį sode! Šaunuoliai tai šaunuoliai wub.gif  wub.gif  wub.gif aš tai niekada niekada tokios tvarkos daržo neturėčiau... Žiūrėt tai jau labai, o mano pačios tai būna tep lep - kur reiva, kur šleiva, kur žolės kuokštas kyšo...

Ate - mieli kokie tavo paukštukai wub.gif

kava - pritariu - gaisrininkų legendos tos istorijos apie naujus įpročius, susiformuojančius per 21 dieną..

Dusia - smagios kelionės, aš, be abejo, pavydžiu... noriu į Ukrainą.... ne ten, kur karas, žinoma, o į taikiąją dalį. Ukrainiečiai sako, kad Kijeve net nuojautos karo nėra, o vos už kelių žimtų km  - pragaras....

Buvos labai šauniame renginyje - pradarėm ir vabalinį, ir turistinį sezonus biggrin.gif  O kad karšta, o kad sausa - kažkokia patologija - tik prieš pora savaičių daržan įeit pavyko, nes iki tol baisiai šlapia buvo. o dabar jau trūksta drėgmės...Ir kada tam žmogui gerai, ane ? mirksiukas.gif

MZ,dar toli iki rojaus kampelio.Kita savaite reikia sutvarkyt visa bardakeli uz siltnamio.Nuotraukose matosi kazkiek betvarkes,bet,kas darosi uz siltnamio,nesimato.Ten norim pastatyt mazuti nameliuka,susidet irankiam,vazonam,kokiai kedei vietos,staleliui,kad galetume pasislept nuo saules,lietaus,issivirt kavos,arbatos.O tada aplink ji paset zolyna,padaryt gelynus,staleli su suolais lauke,tada jau viskas,dziaugsiuos tuo,ka susikurem,turesim barbekiu salele,poilsiui,dziaugsmui gamtoje.
Turistinis sezonass atidarytas,dabar laukia darzai,ar ne?

Atsakyti
jau Luety planai... unsure.gif

Ukrainoj buvau tarybiniais laikais - Kijeve buvau besimokydama mokykloj, po Karpatus keliavom, kai po baigimo dirbt buvau pradėjus. Dabar jau, aišku, ten nenuvyksiu. Kai pagalvoji - tais laikais aplankyta Armėnija, Gruzija, Rusijos įvairūs taškai... O šiais laikais bent Kaliningrado srity pabuvau, nu ir tai šis tas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 21, 20:46)
jau Luety planai... unsure.gif

Ukrainoj buvau tarybiniais laikais - Kijeve buvau besimokydama mokykloj, po Karpatus keliavom, kai po baigimo dirbt buvau pradėjus. Dabar jau, aišku, ten nenuvyksiu. Kai pagalvoji - tais laikais aplankyta Armėnija, Gruzija, Rusijos įvairūs taškai... O šiais laikais bent Kaliningrado srity pabuvau, nu ir tai šis tas smile.gif

Planai gerai,be ju blogai. biggrin.gif biggrin.gif

Dabar Kavute,visi traukia i vakarus,nebe i rytus.Tais laikais tik rytai ir buvo mums atviri,tai ir maisem juos.
Atsakyti

Labos. Gerai ir i rytus. Tada supranti kokiuos vakaruos gyveni... O is anglu grizus tik kompleksai :D :D :D .

Luety, 21 Geg 2017 - 23:16, parašė: Planai gerai,be ju blogai. biggrin.gifbiggrin.gif Dabar Kavute,visi traukia i vakarus,nebe i rytus.Tais laikais tik rytai ir buvo mums atviri,tai ir maisem juos.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 21, 21:29)
<p>Labos. Gerai ir i rytus. Tada supranti kokiuos vakaruos gyveni... O is anglu grizus tik kompleksai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="71638657" data-time="1495397796">Luety, 21 Geg 2017 - 23:16, parašė: Planai gerai,be ju blogai. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka Dabar Kavute,visi traukia i vakarus,nebe i rytus.Tais laikais tik rytai ir buvo mums atviri,tai ir maisem juos.</blockquote>
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sventa tiesa.
Kaip sekasi kelione,ar jau ten?

Atsakyti
labai gerai ir rytai.
Ir argi neįdomu pamatyti pvz. Indijos lūšnynus ir ne tik tam, kad suprast, kokiuose tu rūmuose gyveni.

Gerai, kad tais laikais buvo atviri tie kraštai, kurių mūsų vaikai jau nelabai pažįsta. Džiaugiuosi, kad geru laiku gyvenu: tada mačiau viena, dabar - kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 21 gegužės 2017 - 23:23

Labas rytas. Dar pusiaukele iki Odesos. Salis tai didele. Sekasi gerai, be nemaloniu nuotykiu. Grazi gamta. Labai skanus ir naturalus maistas. Ir pigus

Jei uz vakariene 4 zmonem su vynu alum ir garilka nesumoki 40 EUR, tai smagu. O gaminti jie moka...  Geras vietinis vynas. Sala, sudytas lasinys, nacionalinis patiekalas... Siaip tai kontrastu salis. Ir prabangos ir bakuziu yra. Kas pamirses tai labai uzknisantis ir zeminantis dalykas yra muitine.... Tarybiniais laikais daug nekeliavau. Baltarusija. Socis. Truputis Gruzijos. Nebuvo is ko... Buvo nepritekliaus ir tais laikais, bo mamukui vienai 4 mergas i mokslus reikejo isleist. Ps bepiga man vaziuot kai MB cia viska zino... Komandiruotes i tuos krastus budavo labai daznos ir netrumpos.

Atsakyti
Labaos iš ryto 4u.gif

Oi oi Dusia37 kaip smagu skaityti tave ir kad ten pigu ir t.t. geros tau kelionės laukiame reportažų smile.gif

Luety kooooks grožis eina sau kokia tvarka ... man nepasiekiama tikrai čiupk šaunuoliai 4u.gif

Melsvaižalai koks vabalų sezonas blink.gif

O aš nei kojyčių nei rankyčių, vos bepaeinu... Susodinau du šiltnamius virs 120 daigų, neskaičiavau, bet kažkas panašei. Liko panašei 10 pomikų, na kažko keli nugeibę tokie tai bus atsodinimui. Ir keli čiliukai irgi dar palikti irigi mislinu jeigu nudvės kuris pakeisiu... Taigi vakar nuo 7 ryto laksčiau laisčiau paskui lėkėm į keturnedelį, žodžiu pavargau...
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 22, 06:51)
Labaos iš ryto  4u.gif

Oi oi Dusia37 kaip smagu skaityti tave ir kad ten pigu ir t.t. geros tau kelionės laukiame reportažų smile.gif

Luety kooooks grožis eina sau kokia tvarka ... man nepasiekiama tikrai čiupk šaunuoliai  4u.gif

Melsvaižalai koks vabalų sezonas  blink.gif

O aš nei kojyčių nei rankyčių, vos bepaeinu... Susodinau du šiltnamius virs 120 daigų, neskaičiavau, bet kažkas panašei. Liko panašei 10 pomikų, na kažko keli nugeibę tokie taii bus atsodinimui. Ir keli čiliukai irgi dar palikti irigi mislinu jeigu nudvės kuris pakeisiu... Taigi vakar nuo 7 ryto laksčiau laisčiau paskui lėkėm į keturnedelį, žodžiu pavargau...
Bučkas

Labas rytas,

paskaiciau Muka ir atsoko zandikaulis iki keliu,vos neisniro doh.gif 120???????? daigu????? doh.gif Ne kur juos det 2 zmonem??Na plius dukra,plius mama....nu bet 120?????kaip juos apeit,apziuret,liet???Nebent pardavimui.O tai,eina peklon,kiek daug.Pas mane gal 20 koks(reiks paskaiciuot nuejus) ir tai kiek daug doh.gif.... nu tai kur gi nenuvargsi.As saviskius ie tai 3dienas sodinau doh.gif nu,pas jus ir mastai :oh:Na,bet jei tiek sodina,reiskia reikia!
Muka ,musu tik 2arai,ir tie patys dalis uzima sultnamis,dali uz sultnamio siukslynas,kur turi but nameliukas ir gelynai,o dar dalis,palikta sodeliui.Tai kur cia ne laizysi to sklypelio,kai abu esam pensijoj ir abu mylim ji?Lietuvoj sodai apsodintos ribos tujom kiparisais,o mudu tik pagalbinem priemonem viska,kas nekainuoja.O tvoros reikia apsaugai ir nuo gyvunu ir nuo kaimynu doh.gif
Siandien MB eina pas gyd.tarsis operacijai.Is LT dar negavom ziniu,kokios ten butu salygos,tai vel kazkaip baisu,ja cia siulys?O jei iskart lieps eit ir gult po peiliu???
Mano skaismai nedingo,vakar parke vaiksciojau isgerus dichloberla,tai taip gera buvo,jog niekur neskauda,pailsejau nuo visko atsakanciai.
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Dusia37 @ 2017 05 22, 07:44)
* <p>Siaip tai kontrastu salis. Ir prabangos ir bakuziu yra.
* * Kas pamirses tai labai uzknisantis ir zeminantis dalykas yra muitine....

* nu lygiai kaip pas mus biggrin.gif
* * kad užknisantis, tai jo, bet kuo žeminantis? Prieš kokius 2 metus važiavom į Oziorską, tai kažkaip neatsimenu nieko tokio...
kas dėl pigumo, tai jo...

Luety, nesuprantu, kaip ten pas jus tik 2 a? Turėjom sodą, tai ten 6 a buvo ir tai nedidelis visai plotas, o pas jus ten tiek visko... unsure.gif

120 daigų tai jo... blink.gif. Pas mane šiemet apie 40, ir tai dar per daug unsure.gif
Atsakyti
Dusia,su Vardo diena!!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti