QUOTE(Muka @ 2017 05 22, 10:13)
na jeigu du šiltnamiai ką į juos sodinti jeigu ne pomidorus.... o šiaip sueina į mano makalošes tėvų šeima, vekavimas ir t.t. na bet šiemet bus paskutiniia metai....
Oi tiksliai Dusia37 su vardinėm...
O mano dukrai 21 šiandiena... kažkaip kuteną širdį ši diena, nei verkti nei džiaugtis....
Vava,Muka zada mazint daigu skaiciu,sako paskutiniai metai.Manau mintis gera,tik ar issipildys?

Tikrai nezinociau kur tiek det,kaip apdorot?Kiek gi tu makalosiu galima suvalgyt?Nu bet gi tai ne musu seima,kai jokiu makalosiu nini.Bet vistiek,linkiu mazesniu darzu,bet ekonomiskesniu,taupant sveikata triusiant juose.
Wau,tavo dukriukui 21!!!Kaip greit vaikai auga.

Dukriukui dideliu sparnu skrydziui,svajoniu igyvendinimo,na o mamuliui kantrybes,nesikisimo,tiksliau protingi isikisimo i dukros reikalus,abiem daug laimes ir sveikatos,nepamaisys,ar ne?
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 22, 19:00)
120 daigų
aš nupirkau 6 pomidorus; 6 paprikas ir 2 agurkus

Per akis!
Sveikinimai Dukrytei ir mamytei! Ir dusiai, jei vardadienis!Smagaus laiko, Dusia!
Vabalai - tai mašiniukai tokie - vw keefer beetle
kelionės apskritai gėris ar rytai, ar vakarai, ar šiaurė, ar pietūs

mes šią vasarą į Gruziją - buvom užpernai su MB, o dabar minsim visi

dar ne visa Gruzija aplankyta - dabar į kitą pusę, tik Tbilisis kartosis. Tik va - bilietus į vieną pusę nusipirkau, atgal dar neturiu, o kainos kasdien vis labiau neramina... bet gal dar išmes kokį pigesnį variantą - dabar kasdien pažiūriu..
O birželį noriu keletui dienų kur nors tik su sūneliu išdumt - jau susiruošiau lėktuvo bilietą pirkt ir tokia mintis:"o kažin iki kada jo kortelė galioja?" žiūriu - tik iki liepos.... vis vien reiks pasą daryt Gruzijai, tik kad daro mėnesį, jei nenori papildomai mokėt... tai nepavyks skrit - ką gi, važiuosim tąsyk mudu automobiliu - į Lenkijos arba Latvijos pajūrį
Luety, aš kai tavęs paklausau ir į tavosodą pasižiūriu, tai toooia tingine pasijaučiu....
MZ,labai skiriasi darbavimasis sode,kai dirbi ir kai nebedirbi.Kai dirbi,laiko lieka mazai,juk dar maisto gamyba,plovimai,tvarkymaisi,mokyklos uzklasine veikla,tavo visokie saviveikliniai,tikrai suprantu,kaip sunku rast tam laiko,todel ir kitaip viskas.O kas man,i darba eit nereikia,noriu dirbu,noriu ne.Kambary sedet nesmagu,kai oras geras,gulet pajuri nuobodu,o darbas sode veza,nes tai vienintelis darbas kuri atlieku siuo metu.Todel nera ko nei lygintis ir grauzt save.Viskas ten su tavo darzais gerai.As nemoku grot,dainuot,tau su sodais nelabai norisi dirbt.Naturalu,ar gi ne?
Buvau sode,geles visas isnesiau i lauka,susopdinau kur radau vietos,braskiu busiskynes po 2.Pasiliejom viska,padare MB moliugam,kiurbiam ir arbuzam lysve,susodinau viska,tik kiurbiai mano pavyto kazko persodinant,kazin ar atsigaus?Paliejau agurkus,paprikas chilius siltnamyje ir namo.Pas mus zada net 28 silumos,reiks tempt sieta ant siltnamio duru ir laikyt jau naktimis skersai isilgai atidaryta.Ryt lieju silrtnami vandeniu,o poryt gal raugu.Kazin kiek ten reik raugint.Atrodo penktadieni uzraugiau,ten dvokia,burbuliuoja viskas.