Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 22, 12:39)
sveikos,

* nu lygiai kaip pas mus biggrin.gif
* * kad užknisantis, tai jo, bet kuo žeminantis? Prieš kokius 2 metus važiavom į Oziorską, tai kažkaip neatsimenu nieko tokio...
kas dėl pigumo, tai jo...

Luety, nesuprantu, kaip ten pas jus tik 2 a? Turėjom sodą, tai ten 6 a buvo ir tai nedidelis visai plotas, o pas jus ten tiek visko... unsure.gif

120 daigų tai jo... blink.gif. Pas mane šiemet apie 40, ir tai dar per daug unsure.gif

na jeigu du šiltnamiai ką į juos sodinti jeigu ne pomidorus.... o šiaip sueina į mano makalošes tėvų šeima, vekavimas ir t.t. na bet šiemet bus paskutiniia metai....
Oi tiksliai Dusia37 su vardinėm...
O mano dukrai 21 šiandiena... kažkaip kuteną širdį ši diena, nei verkti nei džiaugtis....
Atsakyti
120 daigų blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
aš nupirkau 6 pomidorus; 6 paprikas ir 2 agurkus biggrin.gif Per akis! biggrin.gif
Sveikinimai Dukrytei ir mamytei! Ir dusiai, jei vardadienis!Smagaus laiko, Dusia!

Vabalai - tai mašiniukai tokie - vw keefer beetle mirksiukas.gif

kelionės apskritai gėris ar rytai, ar vakarai, ar šiaurė, ar pietūs biggrin.gif mes šią vasarą į Gruziją - buvom užpernai su MB, o dabar minsim visi biggrin.gif dar ne visa Gruzija aplankyta - dabar į kitą pusę, tik Tbilisis kartosis. Tik va - bilietus į vieną pusę nusipirkau, atgal dar neturiu, o kainos kasdien vis labiau neramina... bet gal dar išmes kokį pigesnį variantą - dabar kasdien pažiūriu..
O birželį noriu keletui dienų kur nors tik su sūneliu išdumt - jau susiruošiau lėktuvo bilietą pirkt ir tokia mintis:"o kažin iki kada jo kortelė galioja?" žiūriu - tik iki liepos.... vis vien reiks pasą daryt Gruzijai, tik kad daro mėnesį, jei nenori papildomai mokėt... tai nepavyks skrit - ką gi, važiuosim tąsyk mudu automobiliu - į Lenkijos arba Latvijos pajūrį biggrin.gif

Luety, aš kai tavęs paklausau ir į tavosodą pasižiūriu, tai toooia tingine pasijaučiu....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 05 22, 10:13)
na jeigu du šiltnamiai ką į juos sodinti jeigu ne pomidorus.... o šiaip sueina į mano makalošes tėvų šeima, vekavimas ir t.t. na bet šiemet bus paskutiniia metai....
Oi tiksliai Dusia37 su vardinėm...
O mano dukrai 21 šiandiena... kažkaip kuteną širdį ši diena, nei verkti nei džiaugtis....

Vava,Muka zada mazint daigu skaiciu,sako paskutiniai metai.Manau mintis gera,tik ar issipildys? ax.gif Tikrai nezinociau kur tiek det,kaip apdorot?Kiek gi tu makalosiu galima suvalgyt?Nu bet gi tai ne musu seima,kai jokiu makalosiu nini.Bet vistiek,linkiu mazesniu darzu,bet ekonomiskesniu,taupant sveikata triusiant juose.

Wau,tavo dukriukui 21!!!Kaip greit vaikai auga.doh.gif doh.gif
Dukriukui dideliu sparnu skrydziui,svajoniu igyvendinimo,na o mamuliui kantrybes,nesikisimo,tiksliau protingi isikisimo i dukros reikalus,abiem daug laimes ir sveikatos,nepamaisys,ar ne?

QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 22, 19:00)
120 daigų blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
aš nupirkau 6 pomidorus; 6 paprikas ir 2 agurkus biggrin.gif  Per akis!  biggrin.gif
Sveikinimai Dukrytei ir mamytei! Ir dusiai, jei vardadienis!Smagaus laiko, Dusia!

Vabalai - tai mašiniukai tokie - vw keefer beetle  mirksiukas.gif

kelionės apskritai gėris  ar rytai, ar vakarai, ar šiaurė, ar pietūs biggrin.gif  mes šią vasarą į Gruziją - buvom užpernai su MB, o dabar minsim visi biggrin.gif  dar ne visa Gruzija aplankyta - dabar į kitą pusę, tik Tbilisis kartosis. Tik va - bilietus į vieną pusę nusipirkau, atgal dar neturiu, o kainos kasdien vis labiau neramina... bet gal dar išmes kokį pigesnį variantą - dabar kasdien pažiūriu..
O birželį noriu keletui dienų kur nors tik su sūneliu išdumt - jau susiruošiau lėktuvo bilietą pirkt ir tokia mintis:"o kažin iki kada jo kortelė galioja?" žiūriu - tik iki liepos.... vis vien reiks pasą daryt Gruzijai, tik kad daro mėnesį, jei nenori papildomai mokėt... tai nepavyks skrit - ką gi, važiuosim tąsyk mudu automobiliu - į Lenkijos arba Latvijos pajūrį  biggrin.gif

Luety, aš kai tavęs paklausau ir į tavosodą pasižiūriu, tai toooia tingine pasijaučiu....

MZ,labai skiriasi darbavimasis sode,kai dirbi ir kai nebedirbi.Kai dirbi,laiko lieka mazai,juk dar maisto gamyba,plovimai,tvarkymaisi,mokyklos uzklasine veikla,tavo visokie saviveikliniai,tikrai suprantu,kaip sunku rast tam laiko,todel ir kitaip viskas.O kas man,i darba eit nereikia,noriu dirbu,noriu ne.Kambary sedet nesmagu,kai oras geras,gulet pajuri nuobodu,o darbas sode veza,nes tai vienintelis darbas kuri atlieku siuo metu.Todel nera ko nei lygintis ir grauzt save.Viskas ten su tavo darzais gerai.As nemoku grot,dainuot,tau su sodais nelabai norisi dirbt.Naturalu,ar gi ne?
Buvau sode,geles visas isnesiau i lauka,susopdinau kur radau vietos,braskiu busiskynes po 2.Pasiliejom viska,padare MB moliugam,kiurbiam ir arbuzam lysve,susodinau viska,tik kiurbiai mano pavyto kazko persodinant,kazin ar atsigaus?Paliejau agurkus,paprikas chilius siltnamyje ir namo.Pas mus zada net 28 silumos,reiks tempt sieta ant siltnamio duru ir laikyt jau naktimis skersai isilgai atidaryta.Ryt lieju silrtnami vandeniu,o poryt gal raugu.Kazin kiek ten reik raugint.Atrodo penktadieni uzraugiau,ten dvokia,burbuliuoja viskas.
Atsakyti

Dekui uz sveikinimus Vardiniu proga. Vardas mano senovinis, bet tai atskira istorija ..O vaikai mano mate ir Vakarus ir Rytus... Vakarus labiau. 

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ačiū už sveikinmus, vakarienė šiandiena nusimato, net neįsivaizduoju ką čia tokio lengvai padaryti, na matysim, gal ką subodavosiu... mamulis ateina pasveikinti anukės 4u.gif ...
Sakot daug, nežinau, vienam 50 šiltnamyje, neskaitant čilių ir paprikų tarpuose, kitam 70 su trupučiu va ir visas gėris, kaip pati auginu, negi išmesi, na du metai iš eilės nesisekė, ačiū Dusia37 ir Ate42 pagelbėjo... o kad mažinsiu tikrai šiltnamį vieną MB griauti ruošiasi, pernai sakė, kad griaus ale susiklostė taip, kad paliko šiemet sakė viskas užtenka pasidžiaugei ... o ar džiaugiausi... nežinau... matot nėra pas mane iščiustyta, kaip pas Lutey savaitgaliais daug nepapropoju... bet šiltnamius apeinu, dar yra ir daržai ale mulčiuoju, mažiau ravėti, šiemet bulvės šiaudais apklotos, anom irgi mažiau reiks rūpesčio tegu tik morkos burokai padygtsa ir tuos šiaudais... nes su pjauta žole, man kažkaip reikia ravėti o sunki žemelė priemolis taigi nagų reikia stiprių.... Kur suvalgom... na sakiau neperku nei kečupų, nei padažų, nei ne sezoninių daržovių viskas padažuose, variacijų milionas, o 0.75 stiklainiukas ant karto... kiek padarau neskaičiavau, dar mamai o pernai ir uošviam daviau negi gaila... o ir kepti tobuli pomikai... o galu gale pas mane daugiausiai veislės, kurios pomidorų kiekio didelio neduoda... nu va kur ir dedu 4u.gif
Melsvaižalia... na smagu skaityti apie tavo keliones... o aš su vaiku niekur nebuvom.. išvis mes tik in Lietuvos pajūrį važiuodavome, vaikas stovykloje Bulgarijoe buvo, paskui Balkanų šalys, o va dabar Vokietijoje neršė su drauge kitamet išvažiuoja į Graikiją pusei metų.... taigi norės keliauti visada spės pakeliauti, o man sunku svečioje šalyje...
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,

grazu,karsta jau ryte,turim abu po taloneli pas savo gydytojus valandos laikotarpyje,po to i soda,paruost duris visa para atdaras laikyt,ir pradet tvarkyt siukslyna uz siltnamio.
Vakar vakare Anglijos antrame pagal dydi mieste Manchesteryje,koncerto arenoj,kur amerikiete mergaite dainininke koncertavo vaikams,ivyko teroro aktas.22 uzmusti,59 suzeisti.Baisu baisu baisu,isleidi vaika ir nezinai ar grys.
Atsakyti
labas,
laukiu lietaus...

neėdu šiandien unsure.gif. Tik nevadinu to skysčių diena, nes man tai bado diena ir taškas rolleyes.gif
biškį pikc esu, bo kažkaip šiandien labai noriu ėst, bet po ledų savaitės reikia sustot kažkaip, o tai savaitgalį gimtadienis, ir vėl ėst... blink.gif

teroro aktas baisu, bet jau nestebina. Lietuva - pati saugiausia šalis - Luety, varyk čia gyvent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 23, 10:52)
labas,
laukiu lietaus...

neėdu šiandien unsure.gif. Tik nevadinu to skysčių diena, nes man tai bado diena ir taškas rolleyes.gif
biškį pikc esu, bo kažkaip šiandien labai noriu ėst, bet po ledų savaitės reikia sustot kažkaip, o tai savaitgalį gimtadienis, ir vėl ėst... blink.gif

teroro aktas baisu, bet jau nestebina. Lietuva - pati saugiausia šalis - Luety, varyk čia gyvent mirksiukas.gif

Lietus gerai,ypac kai reikia darza sodint,po jo labai gerai.
Buvom abu pas savo daktarus.MB paskyre labai stipriu antibu gert viena menesi,nes rastas stafilokokas,o mane sius giliasniam tyrimui,kazkokiam STT skianui,kol kas neissiaiskinau,kas tai yra,bet sake,kad tada bus aisku,kuriam sone yra cysta ir jei ji prlblematiska,tada kokio laipsnio.Kazkokia ji labai geranoriska ta gydytoja.
Kavute,varyciau gal i LT,bet tik vasarai.Ir tai neistempciau tiek ilgai.O jei rimtai,tai kas zadeta-neisvengiama.
Isgeriu kava ir varau i soda siukslyno tvarkyt,nes jau viskas paseta,pasodinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 gegužės 2017 - 12:41
QUOTE(Luety @ 2017 05 23, 13:39)
Lietus gerai,ypac kai reikia darza sodint,po jo labai gerai.
Buvom abu pas savo daktarus.MB paskyre labai stipriu antibu gert viena menesi,nes rastas stafilokokas,o mane  sius giliasniam tyrimui,kazkokiam STT skianui,kol kas neissiaiskinau,kas tai yra,bet sake,kad tada bus aisku,kuriam sone yra cysta ir jei ji prlblematiska,tada kokio laipsnio.Kazkokia ji labai geranoriska ta gydytoja.
Kavute,varyciau gal i LT,bet tik vasarai.Ir tai neistempciau tiek ilgai.O jei rimtai,tai kas zadeta-neisvengiama.
Isgeriu kava  ir varau i soda siukslyno tvarkyt,nes jau viskas paseta,pasodinta.

kad ir labai tie antibai ne kas, ale tai vis tiek judat su ligų paieškom ir gydymu pirmyn unsure.gif. O tave tai kada siųs tam skanui?

o aš jau mačiau ant vieno Betalux'o pomidoriuką bigsmile.gif. Apžiūrėsiu ir kitus, nes ryte tai neturėjau laiko tyrinėt. Tai jau dabar lauksiu raudonuojant biggrin.gif

Atsakyti
labas smile.gif
Luety, aš ir nesiekiu tokio tobulumo ax.gif o į Tavo žiūrėt vis vien labai bigsmile.gif
aš tokios tvarkos nenoriu dar ir dėl to, kad vasara man - tai kelionių metas visų pirma... tai man tas daržas.... r ne tik, kad su pincetu nestoviu žolės laukdama, bet mane ir ravėjimas biesina, jei tuo metu įdomesnės veiklos rast įmanoma... na, netikra kaimietė aš kažkokia - gyvūnų išvis nemėgstu, bijau ir jie man neįdomūs... o ir su daržais nekažkaip... gėlynus labai mėgstu, ypač daugiamečius žolynus.

bet tikrai siaubinga - kasdien kur nors kas nors ką nors sprogdina... Dievaž - LT šiuo atveju tobula! na, mokytojus mokyklose vaikai jau mušt pradeda, bet tai tik tiek rolleyes.gif

Luety - o tai nuo ko tas stafilokokas? Iki šiol maniau, kad jį ligoninėj, kai atvira žaizda, pvz. per operaciją galima pasigaut...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 05 23, 13:00)
kad ir labai tie antibai ne kas, ale tai vis tiek judat su ligų paieškom ir gydymu pirmyn unsure.gif. O tave tai kada siųs tam skanui?

o aš jau mačiau ant vieno Betalux'o pomidoriuką bigsmile.gif. Apžiūrėsiu ir kitus, nes ryte tai neturėjau laiko tyrinėt. Tai jau dabar lauksiu raudonuojant biggrin.gif

Nu nekas tie antibai,bet tai pagaliau irodem,kad reikia gydyt liga,o nepriezastis.Prostatito gydymas ir yra stipriu antibu kursas.O dabar kas,savaite antibai,trys sav.tarpas ir vel liga atsinaujina ir taip jau gal 5 mt.Galiausiai prisiskaiciau internete ir emiau spaust,tai ir israse.
Kada mano skanas ,nezinau,uzsake,o kada,gausiu laiska ar skambuti.Man atrodo kad tai bus magnetinio rezonanso skanas.Zinai,jie viska ivardija raidziu kombinacija.STT???kas per s....?

Wau,kaip smagu del Betalux.Tu ji maise sodinai?Mano dar tik zydi primosios kekes ir tai dar ne visi.Siandien isskabiau,kai kur jau formavau 1stiebu ir parisau jau,paliejau,patresiau,lauke patresiau zukinijas,siltnamyje agurkus,paprikas,beveik iki galo sutvarkem likusias lentas,metalus,paletes,mano tuscia tara nuo daigu,pasitampiau,sono apacia dega,jautri,negaliu prisiliest.Nu kas cia ilinde?

QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 23, 13:21)
labas smile.gif
Luety, aš ir nesiekiu tokio tobulumo ax.gif o į Tavo žiūrėt vis vien labai bigsmile.gif
aš tokios tvarkos nenoriu dar ir dėl to, kad vasara man - tai kelionių metas visų pirma... tai man tas daržas.... r ne tik, kad su pincetu nestoviu žolės laukdama, bet mane ir ravėjimas biesina, jei tuo metu įdomesnės veiklos rast įmanoma... na, netikra kaimietė aš kažkokia - gyvūnų išvis nemėgstu, bijau ir jie man neįdomūs... o ir su daržais nekažkaip... gėlynus labai mėgstu, ypač daugiamečius žolynus.

bet tikrai siaubinga - kasdien kur nors kas nors ką nors sprogdina... Dievaž - LT šiuo atveju tobula! na,  mokytojus mokyklose vaikai jau mušt pradeda, bet tai tik tiek rolleyes.gif

Luety - o tai nuo ko tas stafilokokas? Iki šiol maniau, kad jį ligoninėj, kai atvira žaizda, pvz. per operaciją galima pasigaut...

Mes kiekvienas turim savo hobius,savo prioritetus,pagal juos ir gyvenam.Buvo laikotarpis,kai apie nama zemes 9 arai,o viska apsejom zole,kad dirbt nereiktu.nes siltnamy augo geles,kurios atimdavo daug laiko,o ir nenorejau darzo,buvo kancia.O dabar,jei ne MB,tai namo neiciau,kaip man ten gera.
Nuo ko stafilokokas niekas nesako.Gali but kateteriai,isisenejus liga,uzdegimo sukelejai,pilnai neuzmusti,gave antibu,mutuoja.Niekas neaiskina.Ir jiems dzin,bele tik pjaut.
Jau po pirmos tabletes pasijuto geriau.Klausiau del probiotiko vartojimo,tai paaiskino,kad cia europieciu mada,ir komercija,anglai nepropaguoja,teigiama flora atsistato,pabaigus antibus.Taip vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 gegužės 2017 - 18:18
QUOTE(Luety @ 2017 05 23, 19:04)
* STT???kas per s....?
* * Wau,kaip smagu del Betalux.Tu ji maise sodinai?
* * * .Klausiau del probiotiko vartojimo,tai paaiskino,kad cia europieciu mada,ir komercija,anglai nepropaguoja,teigiama flora atsistato,pabaigus antibus.Taip vat.

* STT - specialiųjų tyrimų tarnyba biggrin.gif
* * aha, maiše anie pas mane auga.
* * * nu jo, kažin, kiek ten tos naudos iš tų probiotikų, kiek biznio unsure.gif

ir cukinijos, ne zukinijos mirksiukas.gif
Atsakyti