QUOTE(melsvaižalia @ 2017 05 28, 20:00)
Faini jūsų kaifai
o mane šiandien mokinys pasiuntė
- žinokit pirmąkart per 20 pedagoginio darbo metų.. aš šoke... vaikiuks toks smarkiai vidutinis dainavime, bet klusnus, tai mes keletą gabalų padarėm per kraujus ir ašaras, o va tas vaikiuks nusprendė, kad jau yra arti tobulumo ir susiruošė į X faktorių. aš sakau : "eik, jei nori: gausi šalto dušo, gausi patarimų ir kritikos, gal kilstels, gal nutenks - viskam būk pasiruošęs, tik suprask - tokie projektai tai jau, tamstele, tavo paties atsakomybė, o aš - padėsiu jei galėsiu, patarsiu, pamokysiu kažkiek... ir ką manot? pirmą perklausą - kur dar ne tv jis praėjo su daina, kurią aš išmokiau. Dar labiau papuiko... sapaliojo man pušį, o aš pykau: 'tu ne palaikymo šaiką rinkis, o dirbk !!! netvarka su intonacija!! tekstas ir t.t. ' sakau " dirbk pats, aš dabar neturiu galimybių sėdėt ir mokint tarties - tavo tai rūpestis ir tavo reikalas, ne man gi reikia -
Tau - aš jau pridėsiu ranką, kai muziką reiks daryt" Žodžiu, berniokas padoriai taip ir neišmoko... vakar perklauson važiavo, matyt, gėdos apturėjo, tai šiandien į mano žinutę :kaip sekėsi?" atsakė :Atsip...kit"
Aš dar nelabai susinervinus paklausiau ar jis tikrai suvokia kam ir ką parašė ir ar nėra gavęs galvos traumos.. atrašė :"viskas dėl jūsų laiko neturėjimo " ir t.t. nu, žinokit, nesikeikiant.... gerai, kad atostogaut jau eis mokiniai, nes tokių abisinų nenoriu... po akim matyt!!!!!pykstu iki negalėjimo! Rytoj jau gal bus mažiau pikta, bet šiandien... Aš nemokamai dirbu belekiek, iš š... bandelę lipdau, savo laiką aukoju, ir va koks atlygis... čia išvirkščioji pedgoginio darbo pusė 

o mane šiandien mokinys pasiuntė

Tau - aš jau pridėsiu ranką, kai muziką reiks daryt" Žodžiu, berniokas padoriai taip ir neišmoko... vakar perklauson važiavo, matyt, gėdos apturėjo, tai šiandien į mano žinutę :kaip sekėsi?" atsakė :Atsip...kit"

Oi.MZX,nezinau,ka ir sakyt.Kartais toks perdetas pasitikejimas savimi yra labai gerai.Cia,kaip tik moko vaikus save geriau pervertint,negu nedavertint.
Zinoma,bet kokiu atveju cia ne tavo kalte.Tik turit issiaiskint,kodel jis tiek daug tikejosi is taves?
Vaikui cia didelis sokas,nes jis pateko i atranka pirma,viltys buvo dideles ir staiga bumt zemen su guzu.Isivaizduoju,kaip jis taves nekencia siuo momentu,matyt tu jam buvai inkaras.
Turi jam paaiskint,kad kontrakto pasirase bendradarbiaut nebuvote,ir atsakomybes tu nenesi.Va,kai jau bendradarbiavimo,pagalbos,ar kt,kontraktas pasirasytas,salygos aptartos ir uzprotokoluotos,tada jau ir tavo atsakomybe tame yra.Bus sunku su juo dabar,vaikai klastingi.