Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2017 06 07, 21:15)
Va,atsiminiau,tiksliau Dusia primine apie draudima.Kada Lietuvoj namas dar nebuvo parduotas,bet jame niekas negyveno,suzinoje draudikai atsisake draust,bet brolis
,per zmonos seseri,kuri dirba Vilniuj Draudimo kompanijoj suzinojo,jog galima nama apdraust,kaip atostogu nama.Kazkiek atrodo 600 lt.metams reikejo moket,bet jei butu kas atsitike,namas draustas,gali reikalaut,be to apdraude nuo stichiniu ir vidu taip pat.Taip kad yra iseiciu,tik reikia pazystamu.
Gyvuneliu gailiu visu,isskyrus sraiges, bigsmile.gif
Muka  4u.gif  4u.gif Musu visu kelias tik i ta puse,o ne atvirksciai,dabar jis suniuku rojuj,jam ten ramu,niekas neskauda.

Luety net per pažįstamus ... Nes medinis , krosninis šldymas ir negyvenam smile.gif O reikėjo prieš kokis 5 metus smile.gif Teko gyventi skirtinguose namuose su MB smile.gif Pirtukę pavyktų apdrausti, jau domėjomės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 birželio 2017 - 20:30
[quote=Dusia37,2017 06 07, 19:29]Luety net per  pažįstamus ... Nes medinis , krosninis šldymas ir negyvenam smile.gif O reikėjo prieš kokis 5 metus smile.gif Teko gyventi skirtinguose namuose su MB smile.gif  Pirtukę pavyktų apdrausti, jau domėjomės .
[/quote]

Nu taip,yra skirtumas,kur mieste,gyvenvietej,murinis,nesildomas ziema vasara,o kur kaime medinis,draudimas nenori rizikuot.

vartotojo įkelta nuotrauka[/url]

Kaip baklazanas?

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 birželio 2017 - 20:43
Luety baklažanas gražus smile.gif Taigi vietoj gėlės galima augint - žydi gražiai smile.gif Nelygink su kokia ten Palargojina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik nepamiršk vis patręšt smile.gif Vienuolės savo knygoj apie daržą liepia kas savaitę juos tręšt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 birželio 2017 - 20:51
gražus baklažanas smile.gif

pasiėmiau bilietus atgal į Lietuvą iš Gruzijos biggrin.gif Rytoj pradėsiu planuot šeimos vasaros atostogas biggrin.gif biggrin.gif Jau kaifuoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 06 07, 22:23)
gražus baklažanas  smile.gif

pasiėmiau bilietus atgal į Lietuvą iš Gruzijos biggrin.gif  Rytoj pradėsiu planuot šeimos vasaros atostogas biggrin.gif  biggrin.gif  Jau kaifuoju biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

MŽ kur atostogos ? Į Gruziją visi ?

Atsakyti
Aga - visi keturi porai savaičių į Gruziją biggrin.gif Bilietus į ten jau kovą nupirkau, o atgal kažkokis kainos nenormalios buvo... Šiandien nukrito staiga, tai visiems keturiems su mažu registruotu bagažu ir mažais kiekvienam paėmiau už 470 biggrin.gif
MB klausia; koks planas? sakau: "neįsivaizduju, rytoj pradėsiu planuot " jis juokiasi, bet žino, kad viskas bus puikiai biggrin.gif
Galvoju: du trečdaliai viešbučiuose, trečdalis - pas vietinius per svettingumo kluubą rolleyes.gif jūros, miestų, vienuolynų, kalnų, architektūros, gamtos... jau laukiu - labai labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ačiū kaip nors 4u.gif MB sako ko verkti ko nebus pasidžiauk kaip smagu buvo su juo... o aš vėl į dūdas.. su mama negaliu šnekėtis nu žodžiu supranti suvoki ... bet vistiek priimti sprendimą atimti gyvybę.. ai negaliu auginti nei avių nei karvių nei vištų... tiesa katė įdomiai elgėsi niekad ji nelipa ant manęs, aš tik tuliko valytoja ir šėryklą, o va šiandiena per pusryčius užlipo glaustosi..nu vėl nuraudojau posmą...
Luety baklažanas puikus mano akiai... O mažiukei viskas bus gerai čiupk močiučių angelai saugo ja 4u.gif
Melsvaižalia na ir drąsi vienok žaviuosi 4u.gif man iki palangos į svetimą vietą ir tai stresas kas kur kaip o čia svarbu bilietai pirmyn/atgal o paskui ji tik paplanuos blink.gif
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Muka gyvūnas ne žmogus , jis nuodėmių nepridaręs gyvendamas , jam kankintis prieš mirtį nereikia . Žmogus griešnas, tegul atkenčia skausmus ir tt... Jei skirta. O katės labai jaučia žmogaus nuotaikas, ligas. Gal todė ir myliu aš jas smile.gif ir šunis myliu , bet bute nenoriu . Dėl vedžiojimo .
Aš kai kaimietė - kažkaip natūralu būdavo - augina, pjauna . Kaip būtų dabar nežinau smile.gif Gal irgi gailėčiau ? Nors kokio triušio ar tos storos vištos tai gal negaila? O vat aviuko ar veršiuko kažin ar galėčiau praryti mėsą savo auginto gyvūno ?
Nusikaliau šia savaitę, ir savaitgalis intensyvus laukia . Kažkaip reikia tvarką įsivest pakampiuos ir pašaliuos. Labai reiktų atostogų kokios savaitės, neskubant kaime pagyvent ... Bet . Yra kaip yra, kažkada pasibaigs toas lėkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 birželio 2017 - 07:54
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 08, 09:53)
labas rytas,

Muka gyvūnas ne žmogus , jis  nuodėmių nepridaręs gyvendamas , jam kankintis prieš mirtį nereikia . Žmogus griešnas, tegul atkenčia skausmus  ir tt... Jei skirta. O katės labai jaučia žmogaus nuotaikas, ligas. Gal todė ir myliu aš jas smile.gif ir šunis myliu , bet bute nenoriu . Dėl vedžiojimo .
Aš kai kaimietė - kažkaip natūralu būdavo - augina, pjauna . Kaip būtų dabar nežinau smile.gif Gal irgi gailėčiau ?  Nors kokio triušio ar tos storos  vištos tai gal negaila?  O vat aviuko ar veršiuko kažin ar galėčiau praryti mėsą savo auginto gyvūno ?
Nusikaliau šia savaitę, ir savaitgalis intensyvus laukia . Kažkaip reikia tvarką įsivest pakampiuos ir pašaliuos.  Labai reiktų atostogų kokios savaitės, neskubant kaime pagyvent ... Bet  . Yra kaip yra, kažkada pasibaigs toas lėkimas smile.gif

Dusia37 ačiū ...
O tai šeštadienį lietų žadą ką jau teip nudirbsi sode, nebent trioba šveisi... man gal irigi reiktų... ale nuotaikos kažkokios... nepradėjau dirbti bet pavargau nuo galvojimo....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 06 08, 09:38)
Dusia37 ačiū ...
O tai šeštadienį lietų žadą ką jau teip nudirbsi sode, nebent trioba šveisi... man gal irigi reiktų... ale nuotaikos kažkokios... nepradėjau dirbti bet pavargau nuo galvojimo....

Muka Kaune gal ir lis smile.gif o pas mus kažin ... Vietą tokia, retai lyja smile.gif . Mano šilnamyje tik pusę pomidorų parišta . Namuose voratiklius apgaudyt . Ir tt. Nors norėtusi gulėt lovoj ir tūpus serijalus apie meilę žiūrėt .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 08, 10:47)
Muka Kaune gal ir lis smile.gif o pas mus kažin ... Vietą tokia, retai lyja smile.gif . Mano šilnamyje tik  pusę pomidorų parišta  . Namuose voratiklius apgaudyt . Ir tt.  Nors  norėtusi gulėt lovoj ir tūpus serijalus apie meilę žiūrėt .

aha ir aš norėčiau teip ... na matysim mažu taip ir pasidarysiu jeigu nieks neatsibogins į sodą...
Prognozės kad šniokš lietus per visą lietuvą unsure.gif mažu ir tavo kaimukyje bus šventė..
Man pomikus liko rišti tik vienam šiltnamyje ale reiks jau tręšti maitinti... žiūrėti ką daryti su agurkais... paskui gėles ai nu žodžiu ką noriu tą turiu o apžioti....
Atsakyti
Labutes,

tyluma,ramuma.As irgi siandien tyyyngiu net kalbet.
MB atidare siltnami,MB uzdare,as mezgu visa diena.NUOBODU.
Atsakyti