Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2017 06 07, 09:04)
Labos iš ryto  4u.gif

*Kaži per kiek agurkai turi sudygti?

**pasisėjau vaistinio šalavijo... bet man per du metus jis išnyksta .... kiba yra vienmečių

*Jei paguos ir maniškai per savaitę nesudygo smile.gif Gal sausra, gal kurmis ?

** Yra vienmečių , sesė vis augina. Jei daugiameti nereikia karpyt - tegul stovi toks negražus per žiemą ir dar ilgai pavasarį . Kai atsibunda ant atramečių stiebų augina žiedus . Tik nervina pavasarį toks džiuvėsis smile.gif

Arbata šalavijo man neskani , ir kvapas nepatinka.... Bet kaip vaistas - tai suveikia puikiai , tik reikia pavirt kokį 10 min tuos lapus . Gaunasi stipri stipri arbata. Galima ir skalaut gerklę ir gert ... Ant vaikų išbandyta - puikiai veikia .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 07, 10:56)
*Jei paguos ir maniškai per savaitę nesudygo smile.gif Gal sausra, gal kurmis ?

** Yra vienmečių , sesė vis augina. Jei daugiameti nereikia karpyt - tegul stovi toks negražus per žiemą ir dar ilgai pavasarį . Kai atsibunda ant atramečių stiebų augina žiedus . Tik  nervina pavasarį toks džiuvėsis smile.gif

Arbata šalavijo man neskani , ir kvapas nepatinka....  Bet kaip vaistas - tai suveikia puikiai , tik reikia pavirt kokį 10 min tuos lapus . Gaunasi stipri stipri arbata.  Galima ir skalaut gerklę  ir gert ... Ant vaikų išbandyta - puikiai veikia .

man tai skanu aš dar tą laukinį dedu į kotletukus ant laužo kepant... mm.. skanu šiemet favorit mūsų su MB daug daug žolių mėsyte ir druskytė ant laužiuko liuks skonis ir geriau virškina ax.gif

Sakai palikti ir nekirpti... na pabandysiu šiemet gal bus ne vienmetis smile.gif
Atsakyti
sveikos,
Dusia, nesudėvėtos, nes nedėviu jų ne dėl savo kaltės... Blogai, kai ne viskas nuo manęs priklauso. Padėviu - vėl ramuma... O taip norisi griebt, pasidaryt ir kad ant sąžinės nestovėtų...

Moteros, savo triobą draudžiau kelis metus LD, dabar dar Swedas labai užsimanė mane draust. Turiu rytoj pokalbį su Swed, paskui eisiu į LD - kas pasiūlys geriau, ten drausiuosi. Bet kad nežinau, kas yra geriau, į ką kreipt dėmesį. Patarkit... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 07, 12:58)
sveikos,
Dusia, nesudėvėtos, nes nedėviu jų ne dėl savo kaltės... Blogai, kai ne viskas nuo manęs priklauso. Padėviu - vėl ramuma... O taip norisi griebt, pasidaryt ir kad ant sąžinės nestovėtų...

Moteros, savo triobą draudžiau kelis metus LD, dabar dar Swedas labai užsimanė mane draust. Turiu rytoj pokalbį su Swed, paskui eisiu į LD - kas pasiūlys geriau, ten drausiuosi. Bet kad nežinau, kas yra geriau, į ką kreipt dėmesį. Patarkit... unsure.gif

Kaina, franšizė ... daugiau nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 07, 12:58)

būsto vertė, gal ir turto vertė (būna, kad turtą apdraudi, tai skaitosi net ir tel. dūžis draudiminis įvykis), frančižė, kaina ir rizikos - žiūrėk ko tau reikia: pvz.ar svarbu, kad būtų apdrausta ir tvora, kiemo vartų mechanizmas ir pan. Būna, kad neapmoka, jei pats nenusivalei sniego nuo stogo (nenumatyta tokia opcija) arba - nemokės, jei atsitrenks į namą automobilis... arba - nesumoka po gaisro, jei žaibolaidis neįrengtas.. viską reikia skaityt... kartais projektas neatitinka registro centro duomenų ir jie nusprendžia, kad įvykis nedraudiminis...
žodžiu, su draudimu reikalai tokie: viskas gerai, kol niekas neatsitinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 07, 13:09)
Kaina, franšizė ... daugiau nežinau  smile.gif

nu va, ir aš tiek žinau, ale dar kažkokio gudrumo norisi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 06 07, 13:27)
būsto vertė, gal ir turto vertė (būna, kad turtą apdraudi, tai skaitosi net ir tel. dūžis draudiminis įvykis), frančižė, kaina ir rizikos - žiūrėk ko tau reikia: pvz.ar svarbu, kad būtų apdrausta ir tvora, kiemo vartų mechanizmas ir pan. Būna, kad neapmoka, jei pats nenusivalei sniego nuo stogo (nenumatyta tokia opcija) arba - nemokės, jei atsitrenks į namą automobilis... arba - nesumoka po gaisro, jei žaibolaidis neįrengtas..  viską reikia skaityt... kartais projektas neatitinka registro centro duomenų ir jie nusprendžia, kad įvykis nedraudiminis...
žodžiu, su draudimu reikalai tokie: viskas gerai, kol niekas neatsitinka biggrin.gif

nu jo - tik namą arba su turtu galima draust, iki šiol tik namas buvo draustas, net nežinau, ar to turto čia yra, kad draust unsure.gif

o tai jei draudi nuo visų rizikų, tai nereiškia, kad nuo visų? Kad įvažiuos auto ir t.t.? unsure.gif
dėl žaibolaidžio tai jei nustato, kad žaibas įtrenkė ar bet kokiu atveju?

nu tu čia man galvosūkio pamėtėjai biggrin.gif. Bet ačiū 4u.gif
Atsakyti
tėvukas turėjo užmigdyti šunį verysad.gif teip širdį spaudžia.... 11 metų vakarų sibiro laika šiandiena gimė ir .....nu žodžiu...noriu namo noriu užsidaryti noriu po kaldra...

kavasucitrina dar draudžia ir vidų ir augintinius viduje cray.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 07, 13:36)

nu jo - tik namą arba su turtu galima draust, iki šiol tik namas buvo draustas, net nežinau, ar to turto čia yra, kad draust unsure.gif

o tai jei draudi nuo visų rizikų, tai nereiškia, kad nuo visų? Kad įvažiuos auto ir t.t.? unsure.gif
dėl žaibolaidžio tai jei nustato, kad žaibas įtrenkė ar bet kokiu atveju?

nu tu čia man galvosūkio pamėtėjai biggrin.gif. Bet ačiū 4u.gif

Aš tai turto nedraudžiu... Ir frančizę užsidedu labai didelę - tikrai dėl 200 Eur neisiu draudiman pinigų išmušinėt, pvz. buvo pasėmę mus net du kartus, tai abu kartus patys grindis išsilupom, išsidžiovinom ir pasikeitėm.. paskui papildomai drenažą tvarkėm. Man svarbu, kad didelei nelaimei atsitikus nereiktų per pasaulį ranka ištiesta eit...o tų "visų rizikų" nelabai būna.Būna ten paketai visokie "Pilnas" "auksinis" ir t.t., bet ir tai reikia visas opcijas žiūrėt. Viską skaityt ir visko klausinėt! Matai, draudikai kartais nutyli kai kuriuos dalykus... kartais, žmogui "baidantis" dėl kainos ima ir kainą "sumažina" nuimdami ai krias opcijas.. aš asmeniškai, sakau, sutinku tik su vienu "prastinimu" - su didžiausia galma frančize - jei didelės nelaimės atveju mano nuostoliams padengti pritrūks 500Eur, tai jau kaip nors...
Atsakyti
MŽ, ačiū už paprotinimą 4u.gif

Muka, žiauriai tave suprantu, aš irgi tokia... kas dėl gyvuliukų... sakiau, net ir šunio kito nebus, nekalbu, kad nebus avių, ožkų... dėl vištų ir tų kovoju su savim... nenoriu nei galabyt, nei kad sava smertim... sunku ir gaila, bet nu laikykis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

vejaitebesiaucia,bet jau silpsta,dar iki savaitgalio ir aprims visai,bet neyja,sauleta,tai duruvisu neatidarineju,t vrsu.Gal ir karsta pomikamsnes matau lapai rieciasi apatinai i virsu.
Salavijas mano turetu but toks ,kaip M<uka imete,tik pas mane dar mazutis,ner ka skint.
Isoperavo Margo adenoidus.As ,kai nieko savo vaikams neoperavus,tai ejau is proto,bet dave lengva narkoze,is operacines po keliu valandu namo,pamiegojo pietu,atsigavo,zaide,jai dar padare kazkokius drenazus 3men.i ausytes,nes nuo besirenkancios sieros issivysto uzdegimas ausu,tai atsieit padaryta ausu landu aeracija.Kas tai-nesuprantu.I trecia diena eme begt kraujas is ausu,pakilo tempera,bet dukra tuoj i ligonine,israse antibu,geria ir jau gerai,jau buvo 1d.darzelyje,jau nosis nebevarva,kvepuoja per nosyte laisvai jau,tik balsas kazkoks pasikeites dar,bet gal praeis.
Siaip naujienu jokiu,cia draudziam tik masina su vairuotoju,daugiau nieko.But gerai turta apsidraust,bet vis galvoji,ai,nieko as cia neturiu....
Siandien apsikirpau vel,auga greit.

Atsakyti
Muka imk 4u.gif . Na iškeliavo į šuniukų rojų , jam dabar geriau .
Aš labai prieraiši smile.gif Kai vaikystės mano šuo žuvo, kol aš ligoninėj gulėjau 3 dienas verkiau . O katė ne mano - katė dukros . Tik susirgus ar šiaip kai man labai blogai ateina.
Luety mano bernui pjauti adenoidai, kai buvo kokie 4-5 metai . Lengva operacija . Mergytei pjautas apendiksas 2 klasėj , va tada buvo baisu smile.gif Bet vaikams lengvai gyja . Daugiausia narkozių gavus esu aš smile.gif Ir labai jų nemyliu . Gal nebereiks ?
Dėl draudimo tai turiu tokia brokerę- agentę. Ji visada man pataria ir parenka - kainos kokybės santykį . Va MZ geriau išmano tuos dalykus . PS mano bakūžės kaime niekas nedraudžia smile.gif Dėl to kad negyvenam . Jau aiškinausi .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 07, 19:09)
Muka imk  4u.gif . Na iškeliavo į šuniukų rojų , jam dabar geriau .
Aš labai prieraiši smile.gif Kai vaikystės mano šuo žuvo, kol aš ligoninėj gulėjau 3 dienas verkiau . O  katė ne mano - katė dukros .  Tik susirgus ar šiaip kai man labai blogai ateina.
Luety mano bernui pjauti adenoidai, kai buvo kokie 4-5 metai  . Lengva operacija . Mergytei pjautas apendiksas 2 klasėj , va tada  buvo baisu smile.gif Bet vaikams lengvai gyja . Daugiausia narkozių gavus esu aš smile.gif Ir labai jų nemyliu . Gal nebereiks ?
Dėl draudimo tai turiu tokia brokerę- agentę. Ji visada man pataria ir parenka - kainos kokybės santykį . Va MZ geriau išmano tuos dalykus . PS mano bakūžės kaime niekas nedraudžia smile.gif Dėl  to kad negyvenam . Jau aiškinausi .

Va,atsiminiau,tiksliau Dusia primine apie draudima.Kada Lietuvoj namas dar nebuvo parduotas,bet jame niekas negyveno,suzinoje draudikai atsisake draust,bet brolis
,per zmonos seseri,kuri dirba Vilniuj Draudimo kompanijoj suzinojo,jog galima nama apdraust,kaip atostogu nama.Kazkiek atrodo 600 lt.metams reikejo moket,bet jei butu kas atsitike,namas draustas,gali reikalaut,be to apdraude nuo stichiniu ir vidu taip pat.Taip kad yra iseiciu,tik reikia pazystamu.
Gyvuneliu gailiu visu,isskyrus sraiges, bigsmile.gif
Muka 4u.gif 4u.gif Musu visu kelias tik i ta puse,o ne atvirksciai,dabar jis suniuku rojuj,jam ten ramu,niekas neskauda.
Atsakyti