Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

tai gerai ,kad visos gyvos . Luety imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O man senatvė - pasiuvau mergytei pirčiai "suknelę" ar "sijoną" ar kaip ten vadinasi , su lipuške su guma smile.gif Po 20 metų prisiminiau , kad kažkiek moku siūti ... Biški šleiva biški kreiva smile.gif bet kas matys , ne į žmonės eit ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 08, 19:30)
tai gerai ,kad visos gyvos . Luety imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O man senatvė - pasiuvau mergytei pirčiai "suknelę" ar "sijoną" ar kaip ten vadinasi , su lipuške su guma smile.gif Po 20 metų prisiminiau , kad kažkiek moku siūti ... Biški šleiva biški kreiva smile.gif bet kas matys , ne į žmonės eit ...

O kam ta suknele,paaiskink man nesusipratelei. ax.gif Mes einam su maudymukais,
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 08, 22:05)

mes tai visai neinam biggrin.gif
bet kaip suprantu, toks skuduras susisiaučiamas virš papų - ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 08, 22:05)

Su sintetiniu maudimuku pirtį ne pas gerumas... Siuvau va tokio tipo su guma iš storo trikotažo :
vartotojo įkelta nuotrauka
Sau turiu tokį nusipirkus :
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 08, 22:19)
mes tai visai neinam biggrin.gif
bet kaip suprantu, toks skuduras susisiaučiamas virš papų - ne? unsure.gif

aga, smagiau pirty negu su sintetiniu maudanduku ... Juolab man , linijom nežaibuojačiai moteriškei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 08, 20:25)
Su sintetiniu maudimuku pirtį ne pas gerumas... Siuvau va tokio tipo su guma iš storo trikotažo :
Sau turiu tokį nusipirkus :

mmm ,kokios modistes busit.Ka as zinau,as gi ne pirciu lankytoja ir ne megeja. ax.gif
Atsakyti
o iš vis pirty reikia nuogiems būt, vat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 06 08, 22:30)
o iš vis pirty reikia nuogiems būt, vat rolleyes.gif

Pritariu .

Atsakyti
Taip,turi but motery diena ,vyru diena,nu dar gali but nudistu diena. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 08, 22:28)
mmm ,kokios modistes busit.Ka as zinau,as gi ne pirciu lankytoja ir ne megeja. ax.gif

Luety ne modistės smile.gif aš sau turiu senokai nusipirkus , jei kartais važiuojam kur pas draugus į pirtį. Dukriukas užsiprašė - pigių neradau , o mokėti 30 EUR man per brangu smile.gif Tai nupirkau 1 metrą storo trikotažo už 6 pinigus, siuvainkę turiu N+K metų , už vaikus vyresnę smile.gif Prieš kokius metus pataisė meistras , buvo palūžus . Iš tų senų gerų kai ne Kinai gamino ir kai aš pirkau ten dar dviračiais važinėjo ir tik pinigines siuvo ...
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 06 08, 22:36)
Taip,turi but motery diena ,vyru diena,nu dar gali but nudistu diena. ax.gif

Luety pas mus taip nuošalu ... ir dar slėnyje pirtis smile.gif ten nebent vanagas nužiūrėt gali ... ar varlinas smile.gif O "sijonai" taigi dėl estetikos, kai vaikai , svečiai ir tt.
Mano mergytei dar mokslai iki 20 birželio , dabar atsiskaitymus rašo ... Šiandien parašė kaip ir paskutinį rimtą- likę kitą savaitę tokie nerimti . Tai įtikinau , kad reikia važiuot į gamtą smile.gif bent vienam vakarui . O visa į mamą - dievina pirtį nuo vaikystės ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 birželio 2017 - 21:49
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 08, 20:48)
Luety ne modistės smile.gif aš sau turiu senokai nusipirkus , jei kartais važiuojam kur pas draugus į pirtį. Dukriukas užsiprašė - pigių neradau , o mokėti 30 EUR man per brangu smile.gif  Tai nupirkau 1 metrą storo trikotažo  už 6 pinigus, siuvainkę turiu  N+K metų , už vaikus vyresnę smile.gif Prieš kokius metus pataisė meistras , buvo palūžus . Iš tų senų gerų kai ne Kinai gamino ir  kai aš pirkau ten  dar dviračiais važinėjo ir tik pinigines siuvo ...
Papildyta:
Luety pas mus taip nuošalu ... ir dar slėnyje pirtis smile.gif ten nebent vanagas nužiūrėt gali ... ar varlinas smile.gif O "sijonai" taigi  dėl estetikos,  kai  vaikai , svečiai ir tt.
Mano mergytei dar mokslai iki 20 birželio , dabar atsiskaitymus rašo ... Šiandien parašė kaip ir paskutinį rimtą- likę kitą savaitę tokie nerimti . Tai įtikinau , kad reikia važiuot į gamtą smile.gif bent vienam vakarui . O visa į mamą - dievina pirtį  nuo vaikystės ...

Mano mamule buvo puiki siuveja,o as i teti,nei bum bum apie masina,galiu tik lygia siule ir tai kazin.O brolis i mama,siuva daug ka,jaunystej sau dzinsus pasisiuves buvo.Neteisingai padalino genai,ar ne?
Grazu tokie uzsiaustukai ir patogu(bernam biggrin.gif biggrin.gif ).
Nu bet dukra neis su teciu nuoga i pirti,kad ir seima,reikia tokiu uizskliaustuku.
Tiesa,gi tavo mazoji tampa jau savarankiska.Nieko nerasei apie paskutini skambuti,ar as ka praleidau?
Kur stos?Uzsienin?LT?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 08, 23:01)
Mano mamule buvo puiki siuveja,o as i teti,nei bum bum apie masina,galiu tik lygia siule ir tai kazin.O brolis i mama,siuva daug ka,jaunystej sau dzinsus pasisiuves buvo.Neteisingai padalino genai,ar ne?
Grazu tokie uzsiaustukai ir patogu(bernam biggrin.gif  biggrin.gif ).
Nu bet dukra neis su teciu nuoga i pirti,kad ir seima,reikia tokiu uizskliaustuku.
Tiesa,gi tavo mazoji tampa jau savarankiska.Nieko nerasei apie paskutini skambuti,ar as ka praleidau?
Kur stos?Uzsienin?LT?

Luety ji 11 , bet ji IB ( angliškai ) ar TB ( lietuviškai ) vidurinę baigs 2018 metais . Tai ir ilgiau mokosi šiemet negu paprasti vaikai ir kitaip mokos ... PVZ istorijos atsiskaitymas per 2 val 3 ese parašyt duotomis temomis . Aš taip nesimokiau ...
Luety apie genus , mano mama siuvo neprastai turėjo ranką ir matymą smile.gif Aš siuvau kažkiek , bet labai atžagariom rankom , neturėjau kantrybės ir kruopštumo kaip mama. Bet pamenu kaip mokė - kaip paimt , iš kurios pusės lygiau bus kai siūsiu ir tt. taigi kai norėdavau , kad ką pasiūtų reikdavo padėt smile.gif O dabar kai man apie pušimtį metų jau norėčiau mokėt siūt smile.gif Gal ir kantrybės turėčiau ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 08, 21:14)
Luety ji 11 , bet ji IB ( angliškai ) ar TB ( lietuviškai ) vidurinę baigs 2018 metais .  Tai ir ilgiau mokosi šiemet  negu paprasti vaikai ir kitaip mokos ...  PVZ istorijos atsiskaitymas per 2 val 3 ese parašyt duotomis temomis . Aš taip nesimokiau ...
Luety apie genus , mano mama siuvo neprastai turėjo ranką ir matymą smile.gif Aš siuvau kažkiek , bet labai atžagariom rankom , neturėjau kantrybės ir kruopštumo kaip mama. Bet pamenu kaip mokė - kaip paimt , iš kurios pusės lygiau bus kai siūsiu  ir tt. taigi kai norėdavau , kad ką pasiūtų reikdavo padėt smile.gif  O dabar kai man  apie pušimtį metų jau norėčiau  mokėt siūt smile.gif Gal ir kantrybės turėčiau ?

Aisku.
Jo dabar labai daug ko noreciau moket,ko nesimokiau,kai buvo laikas. wub.gif Deja.
Labanaktis.
Atsakyti