Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
KAVUTE, su tavo diena. Daug prasmingų ateinančių sulaukt. Kad darbai nekamuotų, kad stogas nedėmėtų, mergaitės laimingos būtų, mažoji save surastų, brangiausias mylėtų, geležinės klumpės nespaustų ir ko pati sugalvosi. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Su gimtadieniu Kavasucitrina biggrin.gif

Te norai sutampa su galimybėmis mirksiukas.gif

Ate42 mieloji ir tave su tortadieniu smile.gif

O tau linkiu, kad niekad neišblėstų tavo pozityvas, kad akys blizgėtų iš laimės ir dūšioje būtu ramu ramu 4u.gif

Žodžiu mergai su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Sory kvietkų nemoku įkelti windausus pakeitė neiššeina verysad.gif
Ale užtat dainuška moku inkelti taigi mergos abi jus:

https://www.youtube....h?v=mgWofluU2Ng

O mano mama pramoninė kriaučka tai aš bijau net siuvimo mašinų unsure.gif net darbų pamokom prijuostes siuvo mama rolleyes.gif na užtat dukra mano siūna net ūžia, na kruopštumo mano akimis trūksta jai ale vistiek nebijo

Labai fainuoliškas tas prijuostukas antras Dusia37 kur pirkai, norėčiau tokio užsisiaučiamo turiu su lipukais ale kažkaip nelabai man jie...Fain kad dukra važiuoja maniškė nuo mažumės nė per kur sodan... nėra ką veikti... o pirtis anksčiau mėgėja buvo o dabar... ai...
Žodžiu bučkas mergos 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 birželio 2017 - 07:09
Labas rytas,

Ate42, Kavasucitrina su GIMTADIENIU 4u.gif
Gėlių pievą Judviems ...

Būkit laimingos ir tegul išsipildo visi Jūsų norai!

Muka užsiaustuką pirkau Megoj. Kurima parduotuvė vadinasi . Va ŠITA. . Užsiaustukai tie pigesni blogi pvz Jyskiniai. Lipdukai nelaiko ,guma nepersiūta susiraito ten viskas ir tiek smile.gif Ir dar 100 pr. medvilnės nelabai rasi. Siūlau nusipirkti 1 metrą plataus storo trikotažo ( 1,5 pločio ) ir parodyt dukriukui ko tau reikia . Ir ji bus laiminga , nes įvertinsi jos triūsą ir sutaupysi pinigų smile.gif Bus pigiau ne 50, bet 70 pr.. Juolab jei siuva , tai tikrai žino kur medžiagų rast ir tt.
Atsakyti

Ačiūūūūūūūū
Prašom pusryčių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kviečiu
https://www.youtube....t=RDpDaqCSDTnpU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 09 birželio 2017 - 09:04
ate42 ačių už vaišes ir seski tokia muzikytė tongue.gif

Dusia37 nepasiųs man gerai aš labai prikli siuviniams... aš va noriu tokio, kad kaip įsisvilkti o ne daboti, kad neatsilipdytu... aš turiu gerulius pirktus iš flokati... bet vistiek nepatinka man tie lipdukai tos gumos ir t.t. ačiū ieškosiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,kas cia dabar,balius be manes? biggrin.gif

Kavasucitrina,

nuostabaus gimtadienio!Daug daug dovanu!Daug meiles ,sveikatos,graziu akimirku,no stresss!

Ate42,mieloji,paciu nuostabiausiu akimirku,paciu nuostabiausiu draugu apsuptyje linkiu atsvest savo diena.
Buk laiminga!

Tai dar kol suneli pasveikinau,tetule Klaipedoj ir jau cia vaises.Stai kiek mane supa birzelio 9d.gimusiu.Valio!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 birželio 2017 - 10:48
........
atsiunčiau Dusiai, pati įkelt nemoku-geras. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 09 birželio 2017 - 11:47
QUOTE(ate42 @ 2017 06 09, 12:46)
........
atsiunčiau Dusiai, pati įkelt nemoku-geras. biggrin.gif

Šitas ? geras ....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 birželio 2017 - 12:08
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 09, 14:07)
Šitas ? geras ....

superinis tongue.gif

Luety su vaikelio gimdymu birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 birželio 2017 - 12:18
Šitas, ačiū.
Turtingos mamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 09 birželio 2017 - 12:34
bigsmile.gif
Vai tai tai- netikėtai į puotą pataikiau: su vaišėmis, šampanu ir muzikomis
Nuoširdžausi sveikinimai visoms!!!!
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 09, 11:07)
Šitas ? geras ....

Butinai,parodysiu MB ir issireikalausiu!!!!!!!!!!!!!!!!...bent dali biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Muka @ 2017 06 09, 11:17)
superinis  tongue.gif
Luety su vaikelio gimdymu  birthday.gif

Nu jau kokia relaksine muzika saksafono ax.gif smagu klausytis.
Aciu,mano vaikeliui siandien 43! :oh:Nu bet uztai mamka jauna. bigsmile.gif

Panos, kokia diena doh.gif nervai stresai,uztai tiek ilgai ir cia neatejau.
Mano UK bankas vel atsiunte ne tokius,kokius prasiau popierius,lekiau i banka,pasake,kad kitokiu ir negausiu.Paprasiau menedzerio pasikalbet,neprileido,pasake,neteikiam tokios paslaugos ir tipo von.MB is savo banko gavo,o mano neteikia.Sakau,kiti banka duoda,atsake,mes ne kiti,mes NatWest bankas.doh.gif negana,kad jie man viska stabdo,dar ir isvis nieko nepades.Nezinau,kaip reiks dabar issisukt,14:00 skambinsiu advokatams,sutariau,gal ka pades.
Be to dar del pasalpu nervu turejau.Gavau pranesima,kad man dengia buto nuoma beveik visa.bet apie vadinamus konsuliniu taksu pasalpas,kuri yra 119 i menesi,nei zodzio,tai vel ejau aiskintis,kas ir kodel,tai pasirodo,kad turiu is naujo viska pildyt,tik tiek gerai,kad nereikia popieriu nest,pasinaudos tais paciais,kur nesiau del buto nuomos.Pagaliau susitvarkiau.Bet rezidentas kabo,neturiu adreso patvirtinimo 2012-2013m,bankas neduoda,o kt.popieriu neturiu.
Nu va,isdesciau kas ir kaip.
Oi,kokia gera muzika,taip ramina...
Atsakyti