Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

aš po whole pupelių ir kitų ankštinių nepasigedau ir neketinu baisiu greičiu į jas pulti... juolab, kad vėl whole ketinu imtis... gal kitokių alternatyvų ieškosiu mirksiukas.gif
Luety, tai kad ten riebalų galima belenkiek blink.gif aš nesiekiu įprastai tiek, mano nuomone, kad juos surinkt, reikia specialiai juos valgyt... Šiandien aš tąja proga, kad reikia bandyt "įsipaišyt" į numatytus BRA rėmus, po pietų surijau nemenkai kakavos sviesto, kad bent kiek priartėt prie riebalų normos... na, mėgstu aš jį - jokios kančios biggrin.gif surijau 3 gabalėlius - 23g, planavau dar vieną įveikt, viso 30g, bet jau nu niekaip niekaip daugiau...
einu pasisikaitaliot nuorodas mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaitau jūsų ieškojimus ir neatradimus, įvertinu savo bandymus ieškoti ir neatrasti biggrin.gif ir tikrai žinau, kad artimiausiame penkmetyje save išvaduosiu nuo gramų, kalorijų, ir/ar BRA skaičiavimų vargų rolleyes.gif
Atsakyti
kavut, aš irgi neplanuoju užimt - kiek pažaisiu vien kad bendrą vaizdą turėt tongue.gif Bet - nu ne, aš vienais riebalais maitintis nenoriu tongue.gif gal spirs į galvą kada, bet ne dabar...
man patiko whole - tiesiog skanus ir maksimaliai tikras maistas biggrin.gif aš dar pienuką su jo produktais dar mėgstu wub.gif pienuką kol kas paliksiu ramybėj - kol mėn. - nuo pirmadienio whole laikysiuos, o paskui jis vėl bus mano draugas biggrin.gif ir bulvės... ne kasdien, bet bus mirksiukas.gif apie ankštinius ir kruopas nuomonės kol kas neturiu - pati nustebau, kad esu toiam maistui abejinga...
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 04, 19:46)
kavut, aš irgi neplanuoju užimt - kiek pažaisiu vien kad bendrą vaizdą turėt tongue.gif  Bet - nu ne, aš  vienais riebalais maitintis nenoriu tongue.gif  gal spirs į galvą kada, bet ne dabar...
man patiko whole - tiesiog skanus ir maksimaliai tikras maistas biggrin.gif  aš dar pienuką su jo produktais dar mėgstu wub.gif pienuką kol kas paliksiu ramybėj - kol mėn. - nuo pirmadienio whole laikysiuos, o paskui jis vėl bus mano draugas biggrin.gif  ir bulvės... ne kasdien, bet bus mirksiukas.gif  apie ankštinius ir kruopas nuomonės kol kas neturiu - pati nustebau, kad esu toiam maistui abejinga...

pagalvojau, kad kas dėl anglių, bent jau Kremliaus (taškų) dietoje teigiama, o aš galiu tą patvirtint, nes išbandyta, kad svoris krenta iki 40 taškų, t.y. iki 40 g anglių.

Pienuko, laimei, nemėgstu, bet pieno produktai, tokie kaip kefyras, pasukos, grietinė, varškė (labiau varškės sūris) eina į trasą ir eis. Bulvės kartais. Kruopų visą gyvenimą galėjo nebūt, tik plovą mėgstu. O šiaip man kelrodė žvaigždė yra 2 raidės - MĖ biggrin.gif
Atsakyti
Norint numest daug ME jau ne labai padeda,reik skaiciuot BRA.Gerai,jeui laikaisi to daznai,ismoksti,o siaip taskus irgi skaiciuoji.O kad neskaiciuot,as perku paruosta,suskaiciuota .Nereik nervuotis.
Kas noresit prisiduot,prisiduodam pirmadieni?Antradieni?Kada?
Selika,kaip einasi modifikuotas Ch.?Amorosa,kaip tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 sausio 2017 - 20:11
QUOTE(Luety @ 2017 01 04, 20:09)
Norint numest daug ME jau ne labai padeda,reik skaiciuot BRA.Gerai,jeui laikaisi to daznai,ismoksti,o siaip taskus irgi skaiciuoji.

Noriu numesti daug, bet neskaičiuosiu.
Taškus (anglius, kitaip pasakius) skaičiavau kažkada, dabar neskaičiuosiu, maždaug žinau (ir visos žinom), o tiksliai nereikia, nevargsiu tikrai. Tik juos paminėjau, nes norėjau nuomonę apie anglių kiekį pareikšt, kad krenta iki 40 rolleyes.gif
Atsakyti
Nepykit, aš neprisidavinėsiu .... ir iš viso retai sveriuosi . Kiek numest noriu neskaičiuoju , žinau kiek turiu svert , gal per metus tai pavyks , gal dar ilgiau smile.gif
O aš jau sena durna , nebe kg man esmė, o savijauta .... Tiek kūno tiek proto tongue.gif
Ps BRA skaičiuoju retai . Kai pirma sykiu Whole sėdau skaičiavau 2,5 dienos. Jei nepavyks susidėliot protu MĖ , gal reiks kokių rėmų - paskirsiu per dieną 10 min. BRA skaičiavimui smile.gif PS man bet kokie rėmai dėl maisto ar sukimas galvos ar turiu produktų brrrrr ... aš netgi nenoriu prisirišti prie valgymo valandų . O valgau tai ką noriu išskyrus tai kas nuodinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir man kenkia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS nauja valdžia valosi ... Taip ir maniau , kad socdemo sūnus ilgai netemps toj pozicijoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 sausio 2017 - 21:41
Na jus visos saunuoles,tik as viena cia toks ligonis,nors as irgi neskaiciuoju,niekada biggrin.gif tongue.gif
Nebutina prisidavinet gi kam nesinori,cia gi nebutina,tik pasiuliau,nes tai drausmina,o jus cia pirmosios stojot i akcija-atrakcija po naujako,as paskutine isijungiau.Viskas gerai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 04, 21:36)
* nebe kg man esmė, o savijauta .... Tiek kūno tiek proto  tongue.gif
* * man bet kokie rėmai dėl maisto  ar sukimas galvos ar turiu produktų brrrrr ...
* * * aš netgi nenoriu prisirišti prie valgymo valandų . 
* * * * O valgau tai ką noriu  išskyrus tai kas nuodinga  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir man kenkia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

* nu bet savijauta ir nuo kg labai priklauso ax.gif
* * ir man ir man drinks_cheers.gif
* * * o pastoviu laiku valgyt norėčiau, na, bent pusvalandis plius minus
* * * * bet aš tai labiausiai ir noriu, kas nuodinga ir kenkia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 04, 19:47)

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 04, 22:47)

* Jei jau ateina nemeilės sau periodas tai ir svoris 55 Kg nepadės smile.gif

*** Nevienodu laiku iš namų išvažiuoju , nevienodu grįžtu , sportuoju 2 vakarus, ir dar savaitgaliai . Vis stengiuosi prieš eidama valgyt pagalvoti - ar tikrai noriu dabar ? PVZ mano MB dažnai gyvena valgydamas 1 kartą paroj smile.gif nes pamiršta pavalgyt ... Pavalgo vieną kartą - vakare ir vargo nemato . Vadinasi jokios priklausomybės nuo maisto , valandų ir tt . Nesureikšmina. Nevalgys jei jam neskanu , todėl , kad "reikia pavalgyt" . Sveikas kaip ridikas ( ką tik tyrimus darėsi ) . Na spaudimas mažokas ... Be gal geriau negu didelis . PS prie kūdesnių jis pas mane ....

**** ir man patinka , vynas , jauni vyrukai ir ttt. Viskas kas kenkia skaičiai veido odai ir gerai reputacijai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 04, 22:16)
* Jei jau ateina nemeilės sau periodas tai ir svoris 55 Kg nepadės  smile.gif

*** Nevienodu laiku iš namų išvažiuoju , nevienodu grįžtu , sportuoju 2 vakarus, ir dar savaitgaliai . Vis stengiuosi prieš eidama valgyt pagalvoti - ar tikrai noriu dabar ? PVZ mano MB  dažnai gyvena valgydamas 1 kartą paroj smile.gif nes pamiršta pavalgyt ... Pavalgo vieną kartą - vakare ir vargo nemato . Vadinasi jokios priklausomybės nuo maisto , valandų  ir tt . Nesureikšmina. Nevalgys jei jam neskanu , todėl , kad "reikia pavalgyt" .  Sveikas kaip ridikas ( ką  tik tyrimus darėsi ) . Na spaudimas mažokas ... Be gal geriau negu didelis . PS  prie kūdesnių jis pas mane ....

**** ir man patinka , vynas , jauni vyrukai ir ttt. Viskas kas kenkia skaičiai veido odai ir gerai reputacijai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  juokauju .

* bet jei ateina didelis meilės sau periodas, o svoris 120 kg, tai savijauta niekaip nebus puiki ax.gif
* * * o vyrukai kenkia skaisčiai veido odai? unsure.gif
Atsakyti