Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

sveikos,
QUOTE(Muka @ 2017 01 05, 08:14)
BRA procentas B -22 R-67 A-11, kalorijos 1348 kcal.

mergai, nu nieko nesuprantu - vienos procentus, kitos gramus skaičiuoja.. unsure.gif
ai, nu ir nereikia man suprast tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 01 05, 08:52)
Labas rytas,
na ir orelis. Pažeme pusto. Nusukau važiuodama į senąjį kelią nuo Via Baltica, kad mažiau mašinų būtų, kad mažiau taškytų-užšalo langų purkštukai......nors skystis iki -25 blink.gif . Kelias-stiklas, vos atsėlinau. Uf.
Kas važiuosit, būkit atsargios. Vištukės su pečium nakvojo. Pajungėm su laiko rėle, kad kas valandą įsijungtų. Ryte +4. Bijojau rast iškeptas. mirksiukas.gif
Šaunuolės, jūs, šaunuolės. Nesusitariu dar su savim dėl svorio ir neėdimo.
KSC, kaip išsikapstei?

nu žiauru žiauru blink.gif. Aš dar namie kol kas - diedas pravažiavęs mano kaimą su 4 varomais paskambino ir liepė nedrįst važiuot. Nežinau, kol kas kažko laukiu, gal pravažinės, bet reikės vis tiek važiuot - įsimesiu šiūpelį ir varysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 05, 11:18)
sveikos,

mergai, nu nieko nesuprantu - vienos procentus, kitos gramus skaičiuoja.. unsure.gif
Papildyta:

nu žiauru žiauru blink.gif. Aš dar namie kol kas - diedas pravažiavęs mano kaimą su 4 varomais paskambino ir liepė nedrįst važiuot. Nežinau, kol kas kažko laukiu, gal pravažinės, bet reikės vis tiek važiuot - įsimesiu šiūpelį ir varysiu unsure.gif

ar gramai ar procentais tai tas pat ax.gif gali tuos gramus procentais suidelioti mano skaiciuokle gudri ji moka ir teip ir aneip smile.gif

Ne tik šiupelį ir pelenų nepamiršk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 05, 09:18)
sveikos,

Papildyta:

Žinok tik šitam rajone taip baisu. Iš kur atvažiavau, tai nuvalyta ir barstyta, tik apskrities ribą pravažiavau, skirtumas kaip diena nuo nakties. unsure.gif
Atsakyti
Labos iš ryto ,

Kaune keliai nuvalyti pabarstyti , man tai tiek važiuot, bet mergyte iki mokyklos pavežiau , šiandien pirmų pamokų nėr....

Nu dar procentai yra pasirodo BRA ? eikit naktį šieno lakti ... Man per sudėtinga. Neskaičiuosiu . Visi skaičiavimai ir reguliavimai mano natūros žmogui iššaukia sprogimą - prisiryju nurtūkus vynu užgerdama smile.gif

Muka visą romatiką nupūtei , kokia MB barzda aš žinau ...

MŽ biški pavydu . Portugalijos ... svajojam apie tai , vasario pradžioj buvo pigūs bilietai , bet aš negaliu , darbas . Tai šiemet mudu su MB skrisim į Romą. Kiek daug kur nebuvau . Tikiuosi kai išeisiu į pesija vaikai kemperį nupirks . biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Naivuolė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi oi oi - per Marytės plauką tik išvažiavau blink.gif
mano net mieste mažai kur barstyta - kas per burdakas, jau žodžių trūksta...

nu buhalterša Dusia, jei tau BRA per sudėtinga, tai man užtai neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 05, 11:50)
oi oi oi - per Marytės plauką tik išvažiavau blink.gif
mano net mieste mažai kur barstyta - kas per burdakas, jau žodžių trūksta...

nu buhalterša Dusia, jei tau BRA per sudėtinga, tai man užtai neįmanoma biggrin.gif

Jei jau darbe normų normos ir teminai , tai dar jau maistas tegul būna malonumas o ne lentelės ir terminai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Dusia - kokia mokykla? hmm.gif gi atostogos vacation1.gif yahoo.gif Ar Jėzuitai?

mano vaikai aktyviai ir turiningai atostogauja: Dukra Į Vilnių išvažiavus, ryte skambino, prisidavė, kad vakar šiuolaikinio meno centrą, Taikomosios dailės muziejų aplankė, šiandien malsis po pardes, o vakare eis į spektaklį.
Sūnus "išgrūstas" į jaunųjų šaulių stovyklą - mokosi strateguoti mirksiukas.gif
Tai tik mudu du su MB bezdelninkai namuos ax.gif Vakarop važiuosim į Suvalkus - vieną šaldiklio lentyną paruošiau lenkiškoms skanybėms smile.gif

Aš dar sakiau tuos BRA skaičiavinėsiu, bet jau nelabai suprantu - tai koks turi būt tas teisingas santykis: gramais ir procentais unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 05, 11:44)
* Tai tik mudu du su MB bezdelninkai namuos ax.gif Vakarop važiuosim į Suvalkus  - vieną šaldiklio lentyną paruošiau lenkiškoms skanybėms smile.gif

* * Aš dar sakiau tuos BRA skaičiavinėsiu, bet jau nelabai suprantu - tai koks turi būt tas teisingas santykis: gramais ir procentais  unsure.gif

* tokiu oru dar kažkur važiuot? blink.gif

* * tai jei turi gramus, tai gali į procentus lengvai paverst.
Atsakyti
Labutes,

pas jus sniegas,o pas mus salvena,bet minuso nera.Sauleta.
Vat vat,uztai as ir nesigilinu i tuos BRA,man atrodo jie gramais skaiciuojasi,bent kaloringumo lentelej,kur as turiu kalorijos.lt.bet as ju neseku,todel ir perku sustatyta meniu.O cia irgi nieko neskaiciuoja,nesvarbu jiems,jauciu jie tik saugo mane nuo riebalu ir perdaug kaloriju.
Laukiu,kol si savaite pasibaigs,nes lapines salotos jau taip man nepatinka doh.gif,uzsilasinu citrinos,dedu prieskoniu,bet man jos vistiek fek.Nu bet reikia istempt,skanumu jau atsivalgiau ir paverciau lasiniais.
Tikejausi didesnio minuso per diena su tiek kaloriju,bet tik 2,1kg pirma diena.Nu gerai ir tas,truputi skysciu mazai gal,nes man salta gert vandeni,o arbatu nemegstu.
O jus vairuokit atsargiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 05, 12:18)
Labutes,

pas jus sniegas,o pas mus salvena,bet minuso nera.Sauleta.
...

vartotojo įkelta nuotrauka
Ir pasmus saulėta.
Realiuoju laiku pro kabineto langą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 05 sausio 2017 - 12:35
QUOTE(Luety @ 2017 01 05, 12:18)
Vat vat,uztai as ir nesigilinu i tuos BRA,man atrodo jie gramais skaiciuojasi,bent kaloringumo lentelej,kur as turiu kalorijos.lt.

kalorijos.lt išmeta gramais, bet galima ir į procentus pasivers. Pvz., jei už pagrindą imam Dusios įdėtą BRA gramais:
A - 20-23
B - 90
R - 70-164
tai procentais būtų:
A - 11,1-8,3
B - 50-32,5
R - 38,9-59,2
bent aš taip supantu

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 01 05, 12:31)

geras tas vaizdas pas tave. Parodyčiau tau savo kaimo laukų pusnis ant kelio... blink.gif
Papildyta:
Mukos rytiniai BRA procentai gautųsi, kad baltymų per mažai, riebalų per daug, angliai norma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 05, 10:31)

Ir pasmus saulėta.

OMG ,kaip grazu,bet nnneennoooriuu blink.gif blink.gif

Kavasucitrina,bet gi gramais daug lengviau.Kam cia dar balamutintis.

Nezinau,ar nuo viruso,ar nuo dietos,savijauta ne kokia,kazko galva nori skaudet...bet cia turbut organizmas protestuoja,nori sokolado,bet s...uka,jam,gana cia prasyt manes junk'o,turiu issivalyt nuo jo,o salotos,jauciu,bus ,kaip sluota,tuoj viska issluos.
Atsakyti