Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 05, 12:44)
Labas rytas 4u.gif

Dusia - kokia mokykla?  hmm.gif  gi atostogos vacation1.gif  yahoo.gif  Ar Jėzuitai?

Jėzuitai .
Ir dar IB ar lietuviškai TB.

Nebesukam gal galvos su tais BRA ... Darbe smagu sėdėti šilta ir saulėta mano akvariume, tai kaip gyvačius galiu šildytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 sausio 2017 - 12:48
QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 05, 13:44)
Labas rytas 4u.gif

Dusia - kokia mokykla?  hmm.gif  gi atostogos vacation1.gif  yahoo.gif  Ar Jėzuitai?

mano vaikai aktyviai ir turiningai atostogauja: Dukra Į Vilnių išvažiavus, ryte skambino, prisidavė, kad vakar šiuolaikinio meno centrą, Taikomosios dailės muziejų aplankė, šiandien malsis po pardes, o vakare eis į spektaklį.
Sūnus "išgrūstas" į jaunųjų šaulių stovyklą - mokosi strateguoti mirksiukas.gif
Tai tik mudu du su MB bezdelninkai namuos ax.gif Vakarop važiuosim į Suvalkus  - vieną šaldiklio lentyną paruošiau lenkiškoms skanybėms smile.gif

Aš dar sakiau tuos BRA skaičiavinėsiu, bet jau nelabai suprantu - tai koks turi būt tas teisingas santykis: gramais ir procentais  unsure.gif

žinoma gramais nežiūrėkit procentų, aš tik kad mano skaičiuoklė ir taip daro parašiau o jūs iškart blogai darote viskas gerai varot toliua su gramais smile.gif
žodžiu mergai ramiau smile.gif
Atsakyti
Pavydu MZ,kad taip moki susirinkt viska kelionei,nu as niekaip,kaip Muka,numirciau besijaudindama,begalvodama,kad padariau kazka ne taip,man taip ir buna is tiesu.Smagiau imt paketa su viskuo,transferiu,lektuvu,viebuciu,visais bilietais,nors ir brangu,bet ir tai sikna buna dreba.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 05, 14:41)
kalorijos.lt išmeta gramais, bet galima ir į procentus pasivers. Pvz., jei už pagrindą imam Dusios įdėtą BRA gramais:
A - 20-23
B - 90
R - 70-164
tai procentais būtų:
A - 11,1-8,3
B - 50-32,5
R - 38,9-59,2
bent aš taip supantu

Papildyta:

geras tas vaizdas pas tave. Parodyčiau tau savo kaimo laukų pusnis ant kelio... blink.gif
Papildyta:
Mukos rytiniai BRA procentai gautųsi, kad baltymų per mažai, riebalų per daug, angliai norma ax.gif

va va apie tai ir šneku kad gramus į procentus gali versti ax.gif
aš savo baltyma specialiai mažinu riebalų sąskaita 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 05, 12:42)
* Kavasucitrina,bet gi gramais daug lengviau.Kam cia dar balamutintis.

* * Nezinau,ar nuo viruso,ar nuo dietos,savijauta ne kokia,kazko galva nori skaudet...bet cia turbut organizmas protestuoja,nori sokolado,bet s...uka,jam,gana cia prasyt manes junk'o,turiu issivalyt nuo jo,o salotos,jauciu,bus ,kaip sluota,tuoj viska issluos.

* o dar lengviau iš vis neskaičiuot biggrin.gif
čia tik šiaip, kad jau iš kalbos išėjo smile.gif

* * gal ir nuo anglių trūkumo, tik kad gal per greitai, jei nuo jų, juk dar tik pora dienų unsure.gif
vat man šitas negręsia, nesuprantu, kodėl. Man 5-ta diena be šokoladų ir pyragėlių, bet niekas nesidaro. Ir niekada nieko blogo nejaučiu unsure.gif
Atsakyti
Luety organizmui stresas kadangi nenaudoji druskos ...
Ir visos dietos kur be druskos labai gerai rieda svoris smile.gif Išbandytas reikalas ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 sausio 2017 - 13:11
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 05, 13:10)
Ir visos dietos kur be druskos labai gerai rieda svoris smile.gif Išbandytas reikalas ....

pritariu, ir aš išbandžius bigsmile.gif - be druskos mažai ką įkišu į save, tai oi kaip rieda tas svoris biggrin.gif
Atsakyti
Parase laiska is gaspadoriaus apie siltnamio pristatyma i UK.

Sveiki,
Gavote atsakymą Jūsų užklausai:
Laba diena,
Už pristatymą Jūsų nurodytu adresų - 580,8 Eur su PVM
Tačiau Lietuvoje Jūsų nurodytu adresu galime pristatyti nemokamai.
Surašome šiltnamio išmatavimus ir svorį
Tai dabar kaip as suprantu,vien uz pristatyma cia 580 euru,ar cia jau su siltnamio kaina,kuri buvo 408 eurai?
Atsakyti
nu pypt pypt - mano kely šiukšliavežė griovius išrausus, tai grįžtant "pakibau" konkrečiai. Nei pirmyn, nei atgal. Ėjau pas žmones, galų gale ir kasė, ir tempė (atvažiavęs tempikas ir pats pastrigo), ir stūmė... Eina sau...

Luety, aš suprantu tiesiogiai, kaip parašyta - už pristatymą 580. Ne "su pristatymu", o "už pristatymą". Nu bet tai kodėl tokia biezbožna kaina? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 05, 15:24)
*nu pypt pypt - mano kely šiukšliavežė griovius išrausus, tai grįžtant "pakibau" konkrečiai. Nei pirmyn, nei atgal. Ėjau pas žmones, galų gale ir kasė, ir tempė (atvažiavęs tempikas ir pats pastrigo), ir stūmė... Eina sau...

**Luety, aš suprantu tiesiogiai, kaip parašyta - už pristatymą 580. Ne "su pristatymu", o "už pristatymą". Nu bet tai kodėl tokia biezbožna kaina? blink.gif

*Eina sau,tikrai pyptpypt.Nervu isgadino,jauciu namazai.Ryt nevaziuok i darba visai,jei toks oras bus. 4u.gif
Na ir as suprantu,kad tik pristatymas tiek kainuotu,bet,kai priestai ji man buvo sakius,kad gali kainuot 200-300EU,tai dabar jau ir suabejojau,kad jau tokia bezbozna kaina.Bet vistiek,apsimeciau kuku ir uzklausiau jos,ar cia bendra,ar tik pristatymo?Jau ciu neatsakys visai,nes ir taip bendravimas laiskais nera ten malonus su ja. bigsmile.gif Jei butu tokia su viskuo,nu gal dar abejociau,bet £1000 moket uz siltnamiuka 11m2,tai jau cia nesamone,nors jis tikrai bais tvirtasd,tikrai gaspadoriskas.Lietuvoj pirkciau ir neabejociau.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 05, 18:24)
nu pypt pypt - mano kely šiukšliavežė griovius išrausus, tai grįžtant "pakibau" konkrečiai. Nei pirmyn, nei atgal. Ėjau pas žmones, galų gale ir kasė, ir tempė (atvažiavęs tempikas ir pats pastrigo), ir stūmė... Eina sau...

Luety, aš suprantu tiesiogiai, kaip parašyta - už pristatymą 580. Ne "su pristatymu", o "už pristatymą". Nu bet tai kodėl tokia biezbožna kaina? blink.gif

Reik džipuko smile.gif 4 varantys ...
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 05, 18:37)
*Eina sau,tikrai pyptpypt.Nervu isgadino,jauciu namazai.Ryt nevaziuok i darba visai,jei toks oras bus. 4u.gif
Na ir as suprantu,kad tik pristatymas tiek kainuotu,bet,kai priestai ji man buvo sakius,kad gali kainuot 200-300EU,tai dabar jau ir suabejojau,kad jau tokia bezbozna kaina.Bet vistiek,apsimeciau kuku ir uzklausiau jos,ar cia bendra,ar tik pristatymo?Jau ciu neatsakys visai,nes ir taip bendravimas laiskais nera ten malonus su ja. bigsmile.gif Jei butu tokia su viskuo,nu gal dar abejociau,bet £1000 moket uz siltnamiuka 11m2,tai jau cia nesamone,nors jis tikrai bais tvirtasd,tikrai gaspadoriskas.Lietuvoj pirkciau ir neabejociau.

nu kur jau, kur jau 1000 sv blink.gif. Nesąmonė
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 05, 19:04)
Reik džipuko smile.gif 4 varantys ...

B tokią turi, o man tai nepapuolė turėt mad.gif
kai pagalvoji - kiek čia tos tikros žiemos, bet kai dar pagalvoji... Seniūnei nepriskambinau, bet rytoj vis tiek kažkaip seniūniją reikėtų pasiekt ir pasikoliot... mad.gif
Atsakyti