Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 06, 12:08)
ir mano neužkurtas, MB atvežėsmile.gif
Jau chebrytė atrinkinėja man akumą . Yra pliusų ir mano darbe smile.gif

jooo su diedais dirbant 4u.gif visi viens per kitas gudresnis nori buti rolleyes.gif
o aš kalbos nemoku ir žinau, kad man viską reikia vienai daryti bilietai viešbučiai, o pati bijau tai taip ir iššeina, kad keliauju (oi juokingai net pasakyti du kart turkijoje ir vienas ne turkijoje lotuliukas.gif ) su grupe ir tik kur man viskas isskaiciuota nereik sukt smegenu...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 06, 10:15)
jooo su diedais dirbant  4u.gif visi viens per kitas gudresnis nori buti  rolleyes.gif
o aš kalbos nemoku ir žinau, kad man viską reikia vienai daryti bilietai viešbučiai, o pati bijau tai taip ir iššeina, kad keliauju (oi juokingai net pasakyti du kart turkijoje ir vienas ne turkijoje  lotuliukas.gif ) su grupe ir tik kur man viskas isskaiciuota nereik sukt smegenu...

aš tai savimi susirūpinau - nu niekur nenoriu lėkt paskutiniu metu blink.gif. Senatvė ir ne kitaip unsure.gif
nors... kur viskas įskaičiuota ir šilta norėčiau kokioms 2 savaitėm rolleyes.gif. Bet atsidurt ten kažkokiu stebuklingu būdu noriu, nes skrist tai neeeee... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 01 06, 11:15)
jooo su diedais dirbant  4u.gif visi viens per kitas gudresnis nori buti  rolleyes.gif
o aš kalbos nemoku ir žinau, kad man viską reikia vienai daryti bilietai viešbučiai, o pati bijau tai taip ir iššeina, kad keliauju (oi juokingai net pasakyti du kart turkijoje ir vienas ne turkijoje  lotuliukas.gif ) su grupe ir tik kur man viskas isskaiciuota nereik sukt smegenu...

Muka taigi pas mus akumais prekaiuja , reikia parinkt tik pagal mašiną ir gerą kainos ir kokybės santykį ...
Aš kaimietė nesu buvusi Turkijoj ir tt ... MB nepasirašo , sakė kai pasens - nebegalės vairuot skrism prie baseino gulėt.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 06, 12:31)
Muka taigi pas mus akumais prekaiuja , reikia parinkt tik pagal mašiną ir gerą kainos ir kokybės santykį ...
Aš kaimietė nesu buvusi Turkijoj ir tt ... MB nepasirašo , sakė  kai pasens - nebegalės vairuot  skrism prie baseino gulėt.

aaa reiks žinoti ax.gif
na va kai gerai kad esam skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 06, 10:31)
Aš kaimietė nesu buvusi Turkijoj ir tt ...

nu jau tikrai... baisu, apsileidimas... blink.gif
kiekvienas save gerbiantis lietuvis turi kasmet, pageidautina per pačius karščius, apsilankyti Turkijoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Buvau kartą. Labai nespjaudau, radus noro ir pigų variantą ir vėl nulėkčiau smile.gif
Atsakyti
Paskaitom , apie vaistus ... jei domina:
st
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 06, 13:37)
Paskaitom , apie vaistus ... jei domina:
st

na ką dar vienas patvirtinimas apie druskos naudą ir farmacininkų lobimą....
Atsakyti
aha - anuka, Luety, valgai staigiai druską bigsmile.gif
sutinku su viskuo, gal tik tas vandens užkalbėjimas ne visai įtikina
tik iš kur Dusia ištraukė tokią biskį senieną? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 06, 13:20)
aha - anuka, Luety, valgai staigiai druską bigsmile.gif
sutinku su viskuo, gal tik tas vandens užkalbėjimas ne visai įtikina
tik iš kur Dusia ištraukė tokią biskį senieną? biggrin.gif

FB 4u.gif
iki mano kaimo kol naujienos ateina , tai ir pasensta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Dusia,straipsnis geras,bet zinomas,tik nevykdoma.Nors UK tiek daug vaistu zmonems neraso,kaip LT.Lyginu su pastebejimais,kiek gerdavo vaistu anyta,tetos geria,teveliui kiek buvo prirasyta...o cia jam gydytojai paliko tik dvi rusis,kurios pacios svarbiausios.Siaip tai buvo labai nepatiklu,ir baisu,kaip cia jis isgyvens su tiek mazai vaistu,bet va,veikia.
Del kelioniu viskas aisku man,mes visos skirtingos,o mano romantika butu isdulkejus iskart,jei butu prisijunges bamzas,as baile,trizne,pripazystu tai,o ir i naktini Paryziu ejom tik su zmoniu buriu,man baisu visko ir visada.
Sloga kazkokia netikra,gerkles skausmas irgi.Pvz.sianakt ismiegojau be jokiu pozymiu,jie atsirado tik atsibudus.
Pas mus lyja ,plius 4.

As ta pati pagalvojau apie druska,bet cia gi laikina,ilgai nesites,tai gal ir be druskos isvalysiu organizma,bet,jei uzkils spaudimas,iskart tesiu dieta su druska.
siandien minus 1,9.Norejau daugiau,nes gale savaites ,jauciu isvis nebekris. unsure.gif
Papildyta:
kiek daug sedi ant grindu 10(9).Uzeikit pasiskutuot prie zidinio,prasom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 sausio 2017 - 12:43
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 06, 12:27)
FB  4u.gif
iki mano kaimo kol naujienos  ateina , tai ir pasensta  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tolimas tavo kaimas, kad 7 metus eina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2017 01 06, 12:44)
* Pas mus lyja ,plius 4.

* * siandien minus 1,9.Norejau daugiau,nes gale savaites ,jauciu isvis nebekris. unsure.gif

* pas mus saulė, kviečiame pas mus pasideginti rolleyes.gif
dabar, įdienojus, tik -14 ax.gif

* * Luety, gal apstok - nu bet ir norai tavo blink.gif. Tai po kiek kg per dieną tu nori numest, kad būtų gerai? blink.gif. Man tai ir tie 2 kg atrodo kaip kosmosas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 06, 13:55)
tolimas tavo kaimas, kad 7 metus eina biggrin.gif

Glūduma čia pas mane ...
Turiu senesnių dar dokumentų smile.gif
Prašom tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti