Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaune 2 laipsniai šilumos, be vėjo. Tai visai pakenčiamas oras šiandien . Sniego liko lopai .
Savaitgalis gėris , MB kaime, mergytė ilgai miega ... galima ramiai kavintis smile.gif Kaip mėgstu tokią savaitgalio ramybę rolleyes.gif
Eisiu damušt suknelka, liko apačios - rankovės, padelkos ir kaklas... Va tas tai žudo , kaip dailiai padaryti . Jau matau kaip vakar bandžiau daryti nelabai - teks ardyti ir siūti iš naujo .
Vienžo - ant 30 kas buvo nepamenu , ant 40 daržai , o ant 50 siuvimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gerai , jei protas nori kažko naujo vadinasi nesensta dar 4u.gif
Dėkui Luety , kad prisidavei . O tai jau neramu , ar viskas Tau gerai 4u.gif Gero laiko su mažąją anūkyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 gruodžio 2017 - 10:42
sveikos,
grįžau iš mamos... pasninkas pažeistas šiek tiek, bet nuo rytojaus tikrai būsiu doros kely...

aliejų pasiėmiau, dar neragavau. Bet iš tokio simpotno vyro rankų... wub.gif. Tikrai bus geras biggrin.gif

Dusia, anuka, graitai rodai šlebę bigsmile.gif
gal jau galima rašytis pas tave į eilę siuviniams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 02, 18:41)
sveikos,
grįžau iš mamos... pasninkas pažeistas šiek tiek, bet nuo rytojaus tikrai būsiu doros kely...

aliejų pasiėmiau, dar neragavau. Bet iš tokio simpotno vyro rankų... wub.gif. Tikrai bus geras biggrin.gif

Dusia, anuka, graitai rodai šlebę bigsmile.gif
gal jau galima rašytis pas tave į eilę siuviniams? ax.gif

Kai busi rašyk , kelias minutes įkelsiu - nes nuotrauką turiu tik su mergike smile.gif Dukterėčia biški konsultavo MS siunčiau ...
Kaklą norėjau persiūti, bet sakė nekibt prie smulkmenų ir išlėkė į gimtadienį smile.gif Man pernelyg grubiai , negula gražiai .

Ponas A turi vadybininko sugebėjimų smile.gif Moteriškes sugeba sužavėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 02, 19:46)
* Kai busi rašyk , kelias minutes įkelsiu - nes nuotrauką turiu tik su mergike smile.gif Dukterėčia biški konsultavo MS siunčiau ...
Kaklą norėjau persiūti, bet sakė nekibt prie smulkmenų ir išlėkė į gimtadienį smile.gif  Man pernelyg grubiai , negula gražiai .

* * Ponas A turi vadybininko sugebėjimų  smile.gif Moteriškes sugeba sužavėti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

* esu, pakabėsiu kokią valandą smile.gif

* * šaunuolis, kad turi tų gebėjimų. Ne kiekvienam skirta.
kai žavus vyras, tai ir gebėjimų sužavėti ilgai ieškot nereikia... wub.gif ax.gif
Atsakyti
kaip pažiūrėsi parašyk ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 gruodžio 2017 - 20:13
ačiū, pamačiau
sunku ką čia labai įžiūrėt, kad ir tą kaklą, bendras vaizdas tai labai geras
graži mOnekenė, graži suknelė, nu ir siuvėja neprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 02, 20:12)
ačiū, pamačiau
sunku ką čia labai įžiūrėt, kad ir tą kaklą, bendras vaizdas tai labai geras
graži mOnekenė, graži suknelė, nu ir siuvėja neprasta smile.gif

Dėkui už pagyrimus .
Jau kai aprengė šiandien lėkt tai vos bepriprašaiu nuotraukai smile.gif vakar rengėsi gal 5 sykius ... padarai , pataisai ir vėl matuoji .
12,75 medžiaga, 0,4 siūlai ir mamos darbas su meile smile.gif
PS žalios medžiagos skiautės nemenkos liko - kalėdinių žaisliukų galim prisiūti smile.gif tik jau soti siuvimu tam kartui smile.gif
Kaklas neprigula tolygiai , vis man patampyti norisi . Truputi kitaip reikėjo daryti smile.gif dabar jau žinau ... Ai kitam kartui . Kai pasiaurinau rankoves gražiai ir be diržo . Su diržu gal lieknesnė atrodo ....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 02, 21:19)
Dėkui  už pagyrimus .
Jau  kai aprengė šiandien lėkt tai vos bepriprašaiu nuotraukai smile.gif vakar rengėsi gal 5 sykius ... padarai , pataisai ir vėl matuoji .
12,75 medžiaga, 0,4 siūlai ir mamos darbas su meile smile.gif
PS žalios medžiagos skiautės nemenkos liko  - kalėdinių žaisliukų galim  prisiūti smile.gif tik jau soti siuvimu  tam kartui smile.gif
Kaklas neprigula tolygiai , vis  man patampyti norisi . Truputi kitaip reikėjo daryti smile.gif dabar jau žinau ... Ai kitam kartui . Kai pasiaurinau rankoves gražiai ir be diržo  . Su diržu gal lieknesnė atrodo ....

Dusia, parodyk darrrrr, prašau....
Labas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 12 02, 20:23)
Dusia, parodyk darrrrr, prašau....
Labas biggrin.gif

Kai būsi parašyk , įmesiu dar. Tik necituok .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 02, 19:58)
Kai būsi parašyk , įmesiu dar. Tik necituok .

Labos,
seima suguldyta,indai suplauti,as jau lovoj,Margo girdziu dar bruzda virsuje.Kazkur pasalo ar virusa pagavo,paslogavo,pakosejo,viriau namini sirupa is ciobreliu ir salaviju,daug geriau jau.
Ryt cepelinu diena.
Dusia,nemaciau tavo kuriniu,kai isvyks sveciai,prasysiu pakartoti.Labanakt.
Atsakyti
labos 4u.gif
Sekmadienio tingulys ?
Aš vaiko sulaukiu, tai aplik puodus smagiai pašokinėjau smile.gif
Įdedu suknelę be modelio - grožio nesimato smile.gif ne rūbas žmogų o žmogus rūbą puošia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Čia juokauju . Kiekvienai pelėdai savi pelėdžiukai patys gražiausi .

2 nuotraukoje kaklas kuris reikalauja ardymo ir persiuvimo .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 03, 17:44)
labos  4u.gif
Sekmadienio tingulys ?
Aš vaiko sulaukiu, tai aplik puodus smagiai pašokinėjau smile.gif
Įdedu suknelę be modelio - grožio nesimato smile.gif ne rūbas žmogų o žmogus rūbą puošia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Čia  juokauju . Kiekvienai pelėdai savi pelėdžiukai patys gražiausi .

2 nuotraukoje kaklas kuris reikalauja ardymo ir persiuvimo .

labas, Dusia. Tingulys netingulys, ale nėr čia kam šiandien ateit, nebent tik tu ir aš biggrin.gif. Aš tikrai patingėjau - net pamiegojau gerą valandą, tik ką neseniai atsikėliau smile.gif
Jo, sukienka ant modelio nepalyginamai geriau ax.gif O tai ką su kaklu žadi daryt? Kaip suprantu, per stora medžiaga tokiam apdirbimui unsure.gif

Atsakyti