Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 03, 19:47)
labas, Dusia. Tingulys netingulys, ale nėr čia kam šiandien ateit, nebent tik tu ir aš biggrin.gif. Aš tikrai patingėjau - net pamiegojau gerą valandą, tik ką neseniai atsikėliau smile.gif
Jo, sukienka ant modelio nepalyginamai geriau ax.gif  O tai ką su kaklu žadi daryt? Kaip suprantu, per stora medžiaga tokiam apdirbimui unsure.gif

Siuvėja pervertino jėgas smile.gif Reikia nuardyti , persiūti į kitą pusę- tada palenkti atlyginti . Nuotrauka prasčiau negu yra iš tikro smile.gif norėjau padaryti geriau , tipo gražiau -bet atkirpau per siaurą - nebesusilankstė iki normalios siūlės teko dėt overlokinę siūlę ... Vienžo smile.gif kada padarysiu , jei padarysiu - parodysiu smile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na ką tetukė palaidota .... senose kaimo kapinaitėse... kažkaip suspaudė širdį... na bet visi mes ten ateisime ...
Dusia37 be galo graži sukenka, laiminga dukra turinti tokią mama rukadelnicą bigsmile.gif ir nevaryk dievo į medį viskas grąžu. Tiesa kiek pamenu mamka vis sakydavo, kad reikia imti iš skerssos medžiagos tokie apsiuvimams.
Kavascitrina na rezultatas šaunus 4u.gif
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,

Taip Muka , visi ten pat atgulsim. kad tik nebūtų sunkių ligų prieš galą , vienintelis mano noras. Kad niekam man dublės valyt nereiktų ir pampersų nereiktų ... Menki tie mano norai , o gal labai dideli ?

Kaklą kirpau nuo įstrižo, žinau ir dar pamenu mamos pamokas. Ir kodėl man noras atėjo kai nebėra pas ką paklausti ? Kai nebėra kas pamokytų ? Siuvimui kantrybės ir kruopštumo reikia daugiau negu mezgimui. Matyt jaunystėj to neturėjau .... Ant mergikės geriau atrodo nei ant pakabos smile.gif
Man kažkoks rankdarbių mėnuo. Noras tverti kažką apčiuopiamo . Matyt galutinai užkniso mano darbo beprasmybė...
Atsakyti
sveikos,
nu ką - apsikeitėm pasisveikinimais ir tyla ir ramybė? biggrin.gif
Man tai, žinokit, jau prasidėjo kasmetinis prieššventinis skraidymas ant šluotos... unsure.gif. Esu pikta, nelaiminga, noriu į negyvenamą salą... unsure.gif. Greičiau tas sausis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 04, 15:22)
sveikos,
nu ką - apsikeitėm pasisveikinimais ir tyla ir ramybė? biggrin.gif
Man tai, žinokit, jau prasidėjo kasmetinis prieššventinis skraidymas ant šluotos... unsure.gif. Esu pikta, nelaiminga, noriu į negyvenamą salą... unsure.gif. Greičiau tas sausis... unsure.gif

nėra jokių naujienų... viskas po senovei... tiesa atėjo 5 htp gersiu smile.gif
tik mislinu gal pirma išsivalyti ai nežinau ....nei ką daryti..
o tau kaip šluotos reikia paturbintos ar paprastos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 04, 15:44)
nėra jokių naujienų... viskas po senovei... tiesa atėjo 5 htp gersiu smile.gif
tik mislinu gal pirma išsivalyti ai nežinau ....nei ką daryti..
o tau kaip šluotos reikia paturbintos ar paprastos  biggrin.gif

Labas, mergait4s,
jau ir aš šluotos noriu.... paštininkė nuo 23 dienos neatneša laiško, radau pašte. Jame dokumentai....
Nepalikus jokio pranešimo. Pykstu, net dūmai rūksta.
Mukute, ryt jis nedavažiuos iki tavęs, sutaręs po klinikų automobilį servise atvaryt.
Atsakyti
KSC paskraidyti nėra blogai smile.gif Galvą pravėdinsi nuo durnų minčių ... Tik saugaus greičio ir atstumų laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ate42 pas mane paštininkas įmeta į pašto dėžutę pranešimą, nes manęs tai niekad neranda namie smile.gif O gal tingi lipti iki manęs smile.gif Tik bėda -mano paštas nuo 10 ėmė dirbti . Ryte nepapulsi , vakare labai daug žmonių ...
Aš tai turiu tik 1 norą - iki Kalėdų išeit atostogų ... namus išblizgint, pamegzt, pasiūt ... ir kt visuomenei naudinga veikla užsiimti .
Dėl papildų - nesu gera patarėja , bet manau pirma prasivalyti reiktų . Jei tikrai reikia prasivalyti |?
Atsakyti
Muka, nelabai yra prasmės gert valančius ir kitus kartu. Pirmiau valančius. Aš jau irgi šiandien kitus atidėjau, tik juodąjį riešutą geriu.

Dusia, gal ir neblogai paskraidyt, bet tas skraidymas užtruks. Be sausio pradžios nesustosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 04, 15:28)
Muka, nelabai yra prasmės gert valančius ir kitus kartu. Pirmiau valančius. Aš jau irgi šiandien kitus atidėjau, tik juodąjį riešutą geriu.

Dusia, gal ir neblogai paskraidyt, bet tas skraidymas užtruks. Be sausio pradžios nesustosiu unsure.gif

Supratau , lieku viena smile.gif
KSC skraido .
Ate42 retas svečias.
Luety turi kitą šeimą .
Mukai rudeninė pilkoji smile.gif
Einu megzt MB antros penčiakos .... Bo aš tai nei pilkosios nenoriu , ir skraidyt man per šalta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 04, 19:54)
KSC skraido .
Ate42 retas svečias.
Luety turi kitą šeimą .
Einu megzt MB antros penčiakos .... Bo aš tai nei pilkosios nenoriu , ir skraidyt man per šalta smile.gif

Aš žliumbiu,........kažko unsure.gif tempėsi, tempėsi- trūko
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 04, 18:54)
KSC skraido .
Ate42 retas svečias.
Luety turi kitą šeimą .

aš dar vis pabandysiu nulipus nuo šluotos užeit smile.gif
nes praktiškai paskutiniu metu mes dvi tik buvom
jei liksi viena, temą galima bus uždaryt
nors... kartais pagalvoju, kad nelabai turim ką viena kitai pasakyt. Į mudviejų su tavim diskusijas kažkodėl nelabai kas kišasi, o į vienos išvardijimą, ką veikė vakar/šiandien, kitoms nėra ir ką atsakyt. Tai taip ir gaunasi... Aišku, aš čia ir vėl išsišokau. Bet sakau, ką galvoju, kad ir ne į taktą...

o man tas skraidymas kasmet. Jau žiūriu, kad kelios dienos siuntu ir kitus siunčiu, ir tai nepraeina, bet gi prisimenu - taigi tuoj šventės, kurios man ne šventės, ir prieš kurias aš turiu privalomai nekukliai ant šluotos paskraidyt unsure.gif

ale žiūriu, pas jus pEnčiakos biggrin.gif. Pas mumi tai pAnčiakos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 12 04, 19:03)

dar viena unsure.gif
geriau eik ant šluotos pavarinėt, kas iš to bliovimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 12 04, 19:03)

Ir ko gi brangioji ?
Viskas bus ok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 04, 19:14)
*aš dar vis pabandysiu nulipus nuo šluotos užeit smile.gif
**nes praktiškai paskutiniu metu mes dvi tik buvom
jei liksi viena, temą galima bus uždaryt
nors... kartais pagalvoju, kad nelabai turim ką viena kitai pasakyt. Į mudviejų su tavim diskusijas kažkodėl nelabai kas kišasi, o į vienos išvardijimą, ką veikė vakar/šiandien, kitoms nėra ir ką atsakyt. Tai taip ir gaunasi... Aišku, aš čia ir vėl išsišokau. Bet sakau, ką galvoju, kad ir ne į taktą...

***o man tas skraidymas kasmet. Jau žiūriu, kad kelios dienos siuntu ir kitus siunčiu, ir tai nepraeina, bet gi prisimenu - taigi tuoj šventės, kurios man ne šventės, ir prieš kurias aš turiu privalomai nekukliai ant šluotos paskraidyt unsure.gif

****ale žiūriu, pas jus pEnčiakos biggrin.gif. Pas mumi tai pAnčiakos ax.gif

*Pažiūrėk , ar palatoj dar durys su rankenom ... biggrin.gif biggrin.gif O gal ir sienos paminkštintos mirksiukas.gif .
** Mano mintis parašei ... Kaip Erlickas sakė - ką ten beklabėt ir taip viskas jau pasakyta .
*** Ot tai nenuorama moteriškė tongue.gif Kam dovanas pirkt , kam apsiskraidyt prieš šventes smile.gif
**** Mano baba sakydavo E . Tikrai pamenu smile.gif ar ji teisingai tarmiškai kalbėjo nežinau biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti