Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 04, 19:31)
*Pažiūrėk , ar palatoj dar durys su rankenom ...  biggrin.gif  biggrin.gif  O gal ir sienos  paminkštintos  mirksiukas.gif .
** Mano mintis parašei ... Kaip Erlickas sakė - ką ten beklabėt ir taip viskas jau pasakyta .
*** Ot tai nenuorama moteriškė  tongue.gif Kam dovanas pirkt , kam apsiskraidyt prieš šventes smile.gif
**** Mano baba sakydavo E . Tikrai pamenu smile.gif ar ji teisingai tarmiškai kalbėjo nežinau  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

* tai aišku, kad paminkštintos, nes gi gali greičio ant posūkio neapskaičiuot unsure.gif
* * nu kur jau viskas... gi nauja - tai užmiršta sena, galima tą patį vis varinėt, ir vis rastume ką naujo pasakyt... jei noras būtų unsure.gif
* * * dovanos supirktos, todėl galima išnaudot laisvą laiką apsiskraidant biggrin.gif
* * * * babos visada tarmiškai teisingai kalba unsure.gif
Atsakyti
Mano Baba 1899 metų gimimo buvo smile.gif
Gerai kad miltų namie radau , vietoj mezgimo sumakalavau pyragėlį vaikeliui . Gal nors kg priaugs smile.gif Tėvo gerai , neatšersi ...
Seku KTU gimnazijos triukšmą. Įtariu kieno anūkas ... Bet tik įtariu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 04, 20:18)
Mano Baba  1899 metų gimimo buvo smile.gif
Gerai kad miltų namie radau , vietoj mezgimo sumakalavau pyragėlį vaikeliui . Gal nors kg priaugs smile.gif Tėvo gerai , neatšersi ...
Seku KTU gimnazijos triukšmą. Įtariu kieno anūkas  ... Bet tik įtariu .

kam vaiką tručiji? unsure.gif

KTU gimnazijos triukšmu nesidomiu, nesuinteresuota visai, nors dėl bendro išsilavinimo gal reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 04, 20:25)
kam vaiką tručiji? unsure.gif

KTU gimnazijos triukšmu nesidomiu, nesuinteresuota visai, nors dėl bendro išsilavinimo gal reikėtų...

Galima 3-4 kartus metuose pyrago iškept ? PS turėjau rikotos sūrio ,tai sumakalavau pyrago , tegul bus prie to 20 pr nesveiko maisto .

Mano vaikas buvo 12 kl. kai Burgį vertė ... Kažkaip skaudžiai buvo vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 04, 20:33)
Galima 3-4 kartus metuose pyrago iškept ? PS turėjau rikotos sūrio ,tai sumakalavau pyrago  , tegul bus prie to 20 pr nesveiko maisto .

negalima biggrin.gif
šiaip tai aš irgi tručysiu - jau užsiprašė žemaičių blynų ir lietinių su varške - šitų tai ir pati išsikepa, tik ten varškės normalios neranda smile.gif. Pyragų tai tikrai nekepsiu, ale nepagąsdinsiu - pati išsikeps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 04, 20:43)
negalima biggrin.gif
šiaip tai aš irgi tručysiu - jau užsiprašė žemaičių blynų ir lietinių su varške - šitų tai ir pati išsikepa, tik ten varškės normalios neranda smile.gif. Pyragų tai tikrai nekepsiu, ale nepagąsdinsiu - pati išsikeps biggrin.gif

Pyragas greičiau negu lietiniai su varške smile.gif aš taigi tinginė ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 04, 20:59)
Pyragas greičiau negu lietiniai su varške smile.gif aš taigi tinginė ....

nu, žiūrint, koks pyragas rolleyes.gif
3-4 lietiniai iš pakelio varškės tai irgi smulkmena smile.gif
kaip bebūtų - pasirinkimo nelabai turiu smile.gif

ko ate neateina mano nepaguodimų ir tavo paguodimų susirinkt? unsure.gif
nepyk, ate, žinai, kad aš bjauri ir žiauriai neempatiška ax.gif. Bet nu tai kas iš tų guodimų, bile jie padeda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 04, 21:14)
nu, žiūrint, koks pyragas rolleyes.gif
3-4 lietiniai iš pakelio varškės tai irgi smulkmena smile.gif
kaip bebūtų - pasirinkimo nelabai turiu smile.gif

ko ate neateina mano nepaguodimų ir tavo paguodimų susirinkt? unsure.gif
nepyk, ate, žinai, kad aš bjauri ir žiauriai neempatiška ax.gif. Bet nu tai kas iš tų guodimų, bile jie padeda? unsure.gif

Sudėtingų pyragų nekepu . Blynu niekas niekada neprašo, tai irgi nekepu ... "Varienikų" - ty virtinukų su bulvių įdaru ir spirgu padažu jau tuoj tuoj zirs . Mano vaikas pasiilgsta šaltienos, kugelio, ( anglai turi piemenų pyragą bet ne tas) , marinuotos silkės ir mano virtų ( netrintų ) sriubų ...

Atsakyti
Labanakty,

matyt tokia diena siandien.Ateinu ir as pasiguost.Nuo pat ryto su Margo po daktarus duodames.Nakti kosejo,ryte tempera 38,9 karkia krutine,daznas kvepavimas.Nuejom i walikng in surgery,ten kreipiasi visi atvykeliai,pralauken 2,5 val,israse antibu,paracetamolio ir sake jei panaudojus vaistus kils dar tempera,ateit vel,sius pas pediatra
Po 4 val po vaistu,tempera vel sove i virsu,gryzom pas ja,parase laiska i priimamaji,mus prieme be eules,dare inhaliacijas,girde antibus,prednizolona,Gryzom namo,matysim kaip naktis bus.,
Atsakyti
Labas rytas,
Luety, sveikatos.
Mergaitės, ačiū, už paguodas. Kadangi nesusitariau su savim, ašaros upeliais, praktiškai, dėl dėmesio stokos
biggrin.gif , turiu ratuką. Kad nekankint šeimynos....užmigau apie 21 val. Dabar pusryčiauju. Virtuvė pilna neplauų indų, šunė nežnau ar vakar išvesta...jaučiu taip, nes ne mano tai rūpestis. Dokumentai, kuriuos turėjau padaryt, nesigavo, gatavi. Sukelti į flešą. wub.gif
Baigiu kaą ir lekiu. Iki, iki, ačiū, kad esat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 05 gruodžio 2017 - 06:31
Labos iš ryto 4u.gif

Kavasucitirna atsakymas į tavo pamastymus, nieko neturiu ką pridurti
QUOTE(ate42 @ 2017 12 05, 08:30)
Labas rytas,
Luety, sveikatos.
Mergaitės, ačiū, už paguodas. Kadangi nesusitariau su savim, ašaros upeliais, praktiškai, dėl dėmesio stokos
biggrin.gif , turiu ratuką. Kad nekankint šeimynos....užmigau apie 21 val. Dabar pusryčiauju. Virtuvė pilna neplauų indų, šunė nežnau ar vakar išvesta...jaučiu taip, nes ne mano tai rūpestis. Dokumentai, kuriuos turėjau padaryt, nesigavo, gatavi. Sukelti į flešą. wub.gif
Baigiu kaą ir lekiu. Iki, iki, ačiū, kad esat.

Na Dusia37 prašau papasakok kaip tu varškės apkepą sugebi iškepti be priedš kaip miltai ar manų kruopos..
Sakot mukai pilkoji.. na jep... o gal viena pilka iš 50 jos stspalvių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vakar susideliojau ką rengsiuosi na... šiaipsau, bet reiks pasimalevoti tapsius grąžesnius ir manu bus gerai...Bet šiaip be ukvatos, bet gerai, kad nugvelbiau nuo pasibūvimo pas anytą dieną ir praleisme dar dienelę Palangoje, Mb net neprieštaravo... musiet kapitaliai matosi unsure.gif
o aš jau pradėjau dairytis dovenų tikslaiu jau beveik žinau Mb tik nesugalvoju... bet jaučiu ateis mintis kokia nors smile.gif va Kalėdom raitysiu šį tortą smile.gif
http://www.moteris.l...s.d?id=76298893
Luety kaip mažiukė?
Kavasucitrina gal jau nusędai nuo šluotos ?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Vakar pilnatis stojo.... Gal viskas tuo ir pasakyta ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif laikykitės mergaitės 4u.gif
Muka miltus ir cukrų varškės apkepe pakeičiu 1-2 bananais . Jei turiu įmetu šaukštą migdolų miltų . Bet ne visada. Kada įdedu kelias razinas ar datules . Baltymus plaku iki putų.
KSC kaip suprantu ant šluotos iki Trijų Karalių tongue.gif ax.gif ?
Muka , bet jau žemės riešutus tam pyrage pakeisk geresniais .
Nežinau ar kepsiu iš viso kokį pyragą Kalėdom ... Jei šeimyna paprašys - gal ? Užsakiau antukę naminę - ir to bus gana manau . Ir taip reiks kūčių vakarienę susiruošti ... Tai jau geriau patingėsiu per šventes smile.gif Geresnės nuotaikos, pamiegojęs pailsėjęs mamukas - gėris namie . Kaip ir nepersivalgius šeimyna .
Atsakyti