Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 11:29)
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Vakar pilnatis stojo.... Gal viskas tuo ir pasakyta ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  laikykitės mergaitės  4u.gif
Muka miltus ir cukrų varškės apkepe pakeičiu 1-2 bananais . Jei turiu įmetu šaukštą migdolų miltų . Bet ne visada.  Kada įdedu kelias razinas ar datules . Baltymus plaku iki putų.   
KSC kaip suprantu ant šluotos iki Trijų Karalių  tongue.gif  ax.gif ?
Muka , bet jau žemės riešutus tam pyrage pakeisk geresniais .
Nežinau ar kepsiu iš viso kokį pyragą Kalėdom ...  Jei šeimyna paprašys - gal ?  Užsakiau antukę naminę - ir to bus gana manau . Ir taip  reiks kūčių vakarienę susiruošti ... Tai jau geriau patingėsiu  per šventes smile.gif Geresnės nuotaikos, pamiegojęs pailsėjęs mamukas - gėris namie . Kaip ir nepersivalgius šeimyna .

Dusia37 kartais man atrodo tuoj visos susirgsime paranoja nuo gerų ir blogų produktų ieškojimo hmm.gif
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(ate42 @ 2017 12 05, 06:30)
turiu ratuką. Kad nekankint šeimynos....

drįstu paprieštaraut ax.gif. Ratukas dėl savęs, nes nesikankinanti mama / žmona - nesikankinanti šeimyna 4u.gif

QUOTE(Muka @ 2017 12 05, 08:10)
* Kavasucitirna atsakymas į tavo pamastymus, nieko neturiu ką pridurti
* * Kavasucitrina gal jau nusędai nuo šluotos ?

* čia į kuriuos pamąstymus? biggrin.gif. Jei į tuos, tai pamąstyčiau dar dvigubai tiek biggrin.gif.
* * biškį kampe dabar stovi, bet neilgam unsure.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 09:29)
* Vakar pilnatis stojo.... Gal viskas tuo ir pasakyta ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  laikykitės mergaitės  4u.gif
* * KSC kaip suprantu ant šluotos iki Trijų Karalių  tongue.gif  ax.gif ?
* * * Geresnės nuotaikos, pamiegojęs pailsėjęs mamukas - gėris namie . Kaip ir nepersivalgius šeimyna .

* ayjk unsure.gif. Tik vakar? Buvau kažkur girdėjus, kad nuo šeštadienio unsure.gif
* * užteks iki sausio 2-3
* * * vuo, čia sutinku, savom interpretacijom tą patį aukščiau pasakiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2017 12 05, 10:38)
Dusia37 kartais man atrodo tuoj visos susirgsime paranoja nuo gerų ir blogų produktų ieškojimo hmm.gif

o kam jų ieškot - ir taip jie aiškūs biggrin.gif. Tiesiog, priimam juos arba ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 05, 10:38)

Muka , aš jau neieškau nieko senai smile.gif Man taip aišku ...

Vakar parvilkau į namus iš tokios biški pažįstamos ūkinikės kalakutą ir pora gaidukų . Nemėsinių smile.gif MB sudorojo... Kai pažiūrėjau kiek tos mėsos ir kaip pagalvojau kiek aš sumokėjau, tai ir pasiguodžiau MB - kiek daug būčiau maximoj , rimi , ar norfoj vakumuotos kiaulienos už tuo pinigus pripirkus . Anas mane irgi paguodė - sakė dar būtų pinigų ir vaistams likę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Va taip ir gyvenu , be paranojos, bet jei galiu rinktis - visada renkuosi .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 11:09)
Anas mane irgi paguodė  - sakė dar būtų pinigų ir vaistams likę  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

o vat dėl šito tai dar labai klaustukas - būt labai gerai, kad valgant teisingai vaistų nereikėtų... bet... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 05, 11:22)
o vat dėl šito tai dar labai klaustukas - būt labai gerai, kad valgant teisingai vaistų nereikėtų... bet... rolleyes.gif

Ir ką aš darysiu jei prireiks ???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pinigų neliko .

Ps , nežinau , ar dėl maisto , ar dėl kitų dalykų mudu su MB savo metuose : turim normalius kraujo spaudimus, normalų cholesterolį , sveikas širdukes... ir negirgždančius sanarius. Kol kas abudu Jokių vaistų nenaudojam. Kai mūsų draugai - mūsų metų žmonės - 80 pr jau pasodinti ant vaistų nuo kraujo spaudimo , skundžiasi aukštu cholesteroliu ir tt... Čia nesigiriu , taip dabar yra . Gal ryt mane ims koks žnyplius ir per 3 sav pakirs- būna ir taip .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 11:33)
Ir ką aš darysiu jei prireiks ???? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Pinigų neliko .

Ps , nežinau , ar dėl maisto , ar dėl kitų dalykų mudu su MB savo metuose : turim  normalius kraujo spaudimus, normalų cholesterolį , sveikas širdukes... ir negirgždančius sanarius. Kol kas abudu Jokių vaistų nenaudojam. Kai mūsų draugai - mūsų metų žmonės  - 80 pr jau  pasodinti  ant vaistų nuo kraujo spaudimo , skundžiasi aukštu cholesteroliu ir tt... Čia nesigiriu , taip dabar yra . Gal ryt mane ims koks žnyplius ir per 3 sav pakirs- būna ir taip .

nu taigi naudoji, sakei ten nošpos, nuo skrandžio kažkas...
aš dėl maisto tik neseniai kažkiek žiūriu, bet vaistų dar... tpfu tpfu tpfu...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 05, 11:38)
nu taigi naudoji, sakei ten nošpos, nuo skrandžio kažkas...
aš dėl maisto tik neseniai kažkiek žiūriu, bet vaistų dar... tpfu tpfu tpfu...

Sakiau turiu . Na geriu 2-3 tabletes metuose smile.gif O gal mažiau . Dažnai pasensta tenka nešti atgal vaistinėn. O dabar turiu nes pirkau prieš kelionę Italijon. Nes su vaikais važiavom , o jei ką ne tokio suvalgys... kad nesikankinti .
Ne apie bereceptinius vaistus kalbu ... o apie tuos kur gydytojai išrašo .
Maistą žiūrėjau nuo vaikų gimimo gal , o gal visą gyvenimą . Tik gal tas supratimas buvo kitoks . galvojau , kad vaikui košė gėris . Mano mama tokia buvo , jei parnešdavo iš parduotuvės Buratino , teftelių ar dešrelių tai ir pasakydavo , kad pasilepinkit vaikai , nes čia nuodas ... ilgai vėl negausit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 13:09)
Muka , aš jau neieškau nieko senai smile.gif Man  taip aišku ...

Vakar parvilkau į namus  iš tokios biški pažįstamos ūkinikės kalakutą ir pora gaidukų . Nemėsinių smile.gif MB sudorojo... Kai pažiūrėjau kiek tos mėsos ir  kaip pagalvojau kiek aš sumokėjau, tai ir pasiguodžiau MB - kiek daug  būčiau maximoj , rimi , ar norfoj vakumuotos  kiaulienos už tuo pinigus pripirkus . Anas mane irgi paguodė  - sakė dar būtų pinigų ir vaistams likę  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Va taip ir gyvenu , be paranojos, bet jei galiu rinktis - visada renkuosi .

na tada kiek išleidi papildam... o ne vaistam...
Matai mane kartais atstumia tokie pasakymai geras arba blogas ... o kuom blogas... kuom geras... va žiūrėkite Luety kokia nuomone apie holesterolį ane... nes kiek metų teorija buvo tokia blogis, dabar gal jau nėra blogis ane... žiū kadangi gyvenimas tai "sinusoidė" tai ar negrįšime prie ansktesnių tiesų ... vėl bus kitos tiesos kiti tyrimai ir ieškosime kitur blogio... na mano nuotaikos tokios, kartais net noris specialiai prikti maksimos vištas lotuliukas.gif Visur matėme kad papildų nereikia dabar po 6 kapsules kemšame ... tik nesakykite kad nedarote to unsure.gif o ar nebus taip kad mūsų sius...as laaabai brangus pasidarys, nes be kapsulės nebus nė žingsnio... čia pamastymai..
Dėl darymo valgio, žinote man smagu suktis virtuvėje ir malonu žiūrėti, kaip žmonės valgo mano ale šedevrus... aš pajuntu didesnį kaifą nuo to... tiksliau pajusdavau... taip kad vienos taisyklės nėra... dabar mano toks etapas, kad nieks nemiela nei negaminti nei gaminti... o buvo kitoks kaip kaifavau nuo to... ir manau šeima mano laimingesnė buvo kaip aš sukausi virtuvėje... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 11:47)
* Sakiau turiu .
* * Mano mama tokia buvo , jei parnešdavo iš parduotuvės Buratino , teftelių ar dešrelių tai ir pasakydavo , kad pasilepinkit vaikai , nes čia nuodas ... ilgai vėl negausit smile.gif

* nu ok, tegul rolleyes.gif
* * nieko nesakydavo, visą gyvenimą valgėm visokias nesąmones, bile gaudavom, dar ir dabar daug tų nesąmonių papuola, ypač saldainių ir pieniškų šokoladų pavidalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 13:47)
Sakiau turiu . Na geriu  2-3 tabletes metuose  smile.gif O gal mažiau . Dažnai pasensta tenka nešti atgal vaistinėn. O dabar turiu nes pirkau prieš kelionę Italijon. Nes su vaikais važiavom , o jei ką ne tokio suvalgys... kad nesikankinti .
Ne apie bereceptinius vaistus kalbu ... o apie tuos kur gydytojai išrašo .
Maistą žiūrėjau nuo vaikų gimimo gal , o gal visą gyvenimą . Tik gal tas supratimas buvo kitoks . galvojau , kad vaikui košė gėris . Mano mama tokia buvo , jei parnešdavo iš parduotuvės Buratino , teftelių ar dešrelių tai ir pasakydavo , kad pasilepinkit vaikai , nes čia nuodas ... ilgai vėl negausit smile.gif

aš vis galvoju su tokia informaciją mes labai labai ir netgi labai daug sau blogo padarome... nes minties/informacijos galia dėja dar neištirta o ji rupke oi kokia galinga... nes netikiu, kad ši informacija nepaliko pėdsako, valgai ir vis galvoji nuodą valgau ... bet vistiek valgau... unsure.gif nes mama atnešė... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 05, 11:49)
* Matai mane kartais atstumia tokie pasakymai geras arba blogas ... o kuom blogas... kuom geras... * * * Visur matėme kad papildų nereikia dabar po 6 kapsules kemšame ... tik nesakykite kad nedarote to  unsure.gif

* o vat čia tai reikia turėti logišką sau paaiškinimą rolleyes.gif
* * ko tu čia daugiskaitą naudoji - taigi čia aš viena didžiausia papildų valgytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 05, 13:50)
* nu ok, tegul rolleyes.gif
* * nieko nesakydavo, visą gyvenimą valgėm visokias nesąmones, bile gaudavom, dar ir dabar daug tų nesąmonių papuola, ypač saldainių ir pieniškų šokoladų pavidalu ax.gif

negali būti ir dar gyveni... o va nuodijai visą gyvenima... ptfu ptfu ptfu
Atsakyti