QUOTE(Muka @ 2017 12 05, 13:08)
nei sunervinai nei ką ;) tiesiog aš turbūt pežengiau į kitą levelį atmetimo
Kadangi tai diskusija tai pareiškiau savus pastebėjimus...
O va dėl pasamonės oi kiek jie daug žinojo... žiū netgi posakis yra kaip valagai turi girdėtis tik musės ir šaukštų barškėjimas... dar vienas kuo daugiau žinosi tuo greičiau pasensi... aš vis galvoju tie tyrimai mediciniai ir kiti bla bla bla mus taip padarė nieko nežinančius iš didelio rašto išėjom iš krašto...
O šiaip mano toks turbųt etapas, nei ant šluotos nei ant žemės šliaužiojimas
Tokių patarlių iš savo mamos lūpų negirdėjus. O , kad nešėrė šalmšu vaikystėj esu dėkinga . Sugebėdavo keltis 3-4 val , atidirbti ryte sunkiai - grįžti pagaminti pietus 4 mergom , sužiūrėti daržus ,gyvulius , bites ir popiet vėl darban. Anksti viena liko ... Kaip jai atrodė- taip ir sakė . Net kai nebuvo " mados " žinojo , kad namie gamintas, namie augintas maistas yra sveikesnis už perdirbą . O mums tai skanu būdavo buratinas... + pinigų neperteklius būdavo ( manau ) , reikėdavo kažkaip suktis iš padėties . Ekstrasensė, po 40 metų apie tai visi šneka

Tik man nieko naujo . Taip , kad "mados" , "naujausi tyrimai " manęs nelabai jaudina. Tai ne iš "mados " pas mane atėję, o iš vaikystės.
Nemoku Muka meluoti savo vaikams, nuo mažų dienų nemeluodavau ... jei poliklinikoj skaudės - ims kraują , skiepys - taip ir sakydavu . Reiks pakentėt. Tai jei valgom picą ir picerijos - žinom ką valgom , neapsimetam tadien sveikuoliais, ir maldos pasilenkus viš picos aš nekalbu - sūrio produktas sūriu nepavirs

Aš meafizika netikiu