Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Muka - 6 tablečių papildų negeriu .
Dabar geriu vitaminą D ir geležį.
Iki vitamino D gėriau magnio ir geležies . Vasarą gėriau tik magnio . Aš labai nepareiginga, nepavyksta kad diena smile.gif
Apie visą kitą patylėsiu smile.gif
Mama yra tas žmogus kuris turi vaikus išmokyti .... O ne šiltnamyje laikyti .

KSC - kalba ėjo - kokių vaistų namie yra. Ir nošpą tikrai geriu - labai retai - bet geriu . Menzimo yra , bet gal 10 metų negėrus. Visur vežiojuosi - kažkokia paranoja , kad kelionėj ne tą suvalgysiu .

Ir darbe spalčiuje yra 4 tabletės Ibuprofeno smile.gif Pirktos pireš 1,5 metų . Nesakau kad 6 aš viena suvalgiau - dar pasidalinau ... Na kai būna MM nepakenčiamos smile.gif ar man ar kolegei smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 14:23)
Muka - 6 tablečių papildų negeriu . 
Dabar geriu vitaminą D ir geležį.
Iki vitamino D gėriau magnio ir geležies . Vasarą gėriau tik magnio . Aš labai nepareiginga,  nepavyksta kad diena smile.gif
Apie visą kitą patylėsiu smile.gif
Mama yra tas žmogus kuris turi vaikus išmokyti .... O ne šiltnamyje laikyti .

KSC - kalba ėjo  - kokių vaistų namie yra.  Ir nošpą tikrai geriu  - labai retai - bet geriu .  Menzimo yra , bet gal  10 metų negėrus. Visur vežiojuosi - kažkokia paranoja , kad kelionėj  ne tą suvalgysiu .

Ir darbe spalčiuje yra 4 tabletės Ibuprofeno smile.gif Pirktos pireš 1,5 metų . Nesakau kad 6 aš viena suvalgiau - dar pasidalinau ... Na kai būna MM nepakenčiamos smile.gif ar man ar kolegei smile.gif

na 6 susidaro juodojo riešuto, aš į tai apeliavau... na iš liko 2 4u.gif
va tik kas yra teisinga... kaži mama tikrai tai žino... aš manau jeigu žinai, kad nuodas tai neperki, susiras jeigu reiks nuodų...o jeigu perki neakcentuok to... na ša taip darau, nes kaip sakiau pasamonės galingesnė už bet kokį blogą ar gerą...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 05, 12:34)
na 6 susidaro juodojo riešuto, aš į tai apeliavau... na iš liko 2  4u.gif
va tik kas yra teisinga... kaži mama tikrai tai žino... aš manau jeigu žinai, kad nuodas tai neperki, susiras jeigu reiks nuodų...o jeigu perki neakcentuok to... na ša taip darau, nes kaip sakiau pasamonės galingesnė už bet kokį blogą ar gerą...

Kaip kas nori - taip tegul daro . Apie pasąmonę mano amžinatilsi mamukas tikrai nieko nežinojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kam skanu - tas tegul valgo kas jam skanu.

Aš nei vaikams nei sau nieko nevynioju į vatą . Yra kaip yra .
Na jei man neskani kiauliena iš vakumo , manęs neįtikinsit , kad ji skani . Jei neskani Rimi kiauliena - tai neskani . Nueisiu ir Norfą ar IKi nusipirksiu skanesnės, jei užsimanysiu čia ir dabar kiaulienos. O jei dar skanesnės norėsiu - nuvažiuosiu pad dieduką į tugelį . Tiek maisto , toks pasirinkimas ...

Muka atsiprašau dėl riešutų jei Tave sunervinau . Daugiau nesikišiu .
Atsakyti
nei sunervinai nei ką ;) tiesiog aš turbūt pežengiau į kitą levelį atmetimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kadangi tai diskusija tai pareiškiau savus pastebėjimus...
O va dėl pasamonės oi kiek jie daug žinojo... žiū netgi posakis yra kaip valagai turi girdėtis tik musės ir šaukštų barškėjimas... dar vienas kuo daugiau žinosi tuo greičiau pasensi... aš vis galvoju tie tyrimai mediciniai ir kiti bla bla bla mus taip padarė nieko nežinančius iš didelio rašto išėjom iš krašto...
O šiaip mano toks turbųt etapas, nei ant šluotos nei ant žemės šliaužiojimas smile.gif
Atsakyti
vuo, Muka su Dusia diskutuoja - faina, įdomu, gaila, kad neturiu laiko įsijungt, bo turėjau su šefu diskutuot... unsure.gif dabar dirbt reikia...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 05, 13:08)
nei sunervinai nei ką ;) tiesiog aš turbūt pežengiau į kitą levelį atmetimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kadangi tai diskusija tai pareiškiau savus pastebėjimus...
O va dėl pasamonės oi kiek jie daug žinojo... žiū netgi posakis yra kaip valagai turi girdėtis tik musės ir šaukštų barškėjimas... dar vienas kuo daugiau žinosi tuo greičiau pasensi... aš vis galvoju tie tyrimai mediciniai ir kiti bla bla bla mus taip padarė nieko nežinančius iš didelio rašto išėjom iš krašto...
O šiaip mano toks turbųt etapas, nei ant šluotos nei ant žemės šliaužiojimas smile.gif

Tokių patarlių iš savo mamos lūpų negirdėjus. O , kad nešėrė šalmšu vaikystėj esu dėkinga . Sugebėdavo keltis 3-4 val , atidirbti ryte sunkiai - grįžti pagaminti pietus 4 mergom , sužiūrėti daržus ,gyvulius , bites ir popiet vėl darban. Anksti viena liko ... Kaip jai atrodė- taip ir sakė . Net kai nebuvo " mados " žinojo , kad namie gamintas, namie augintas maistas yra sveikesnis už perdirbą . O mums tai skanu būdavo buratinas... + pinigų neperteklius būdavo ( manau ) , reikėdavo kažkaip suktis iš padėties . Ekstrasensė, po 40 metų apie tai visi šneka smile.gif Tik man nieko naujo . Taip , kad "mados" , "naujausi tyrimai " manęs nelabai jaudina. Tai ne iš "mados " pas mane atėję, o iš vaikystės.

Nemoku Muka meluoti savo vaikams, nuo mažų dienų nemeluodavau ... jei poliklinikoj skaudės - ims kraują , skiepys - taip ir sakydavu . Reiks pakentėt. Tai jei valgom picą ir picerijos - žinom ką valgom , neapsimetam tadien sveikuoliais, ir maldos pasilenkus viš picos aš nekalbu - sūrio produktas sūriu nepavirs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš meafizika netikiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 16:13)
Tokių patarlių iš savo mamos lūpų negirdėjus. O , kad nešėrė  šalmšu vaikystėj esu dėkinga . Sugebėdavo keltis 3-4 val , atidirbti ryte sunkiai - grįžti pagaminti pietus 4 mergom , sužiūrėti daržus ,gyvulius , bites ir popiet vėl darban. Anksti viena liko ...  Kaip jai atrodė- taip ir sakė .  Net kai nebuvo  " mados " žinojo , kad namie gamintas, namie augintas maistas yra sveikesnis už  perdirbą . O mums tai skanu būdavo buratinas... +  pinigų neperteklius būdavo  ( manau ) , reikėdavo kažkaip suktis iš padėties . Ekstrasensė, po 40 metų apie tai visi šneka smile.gif Tik man nieko naujo .  Taip , kad "mados" , "naujausi tyrimai " manęs nelabai jaudina. Tai ne iš "mados " pas mane atėję, o iš vaikystės.

Nemoku Muka meluoti savo vaikams, nuo mažų dienų nemeluodavau ... jei poliklinikoj skaudės - ims  kraują , skiepys - taip ir sakydavu . Reiks pakentėt. Tai jei valgom picą  ir picerijos - žinom  ką valgom , neapsimetam tadien sveikuoliais, ir maldos pasilenkus viš picos aš nekalbu - sūrio produktas sūriu nepavirs  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Aš meafizika netikiu smile.gif

na nereikia tikėti ir melstis, bet tavo pasamonės galia daug ką gali, nereikia ir tikėti metafizika.
Šiaip manau tais laikais šlamštų dar reikdavo paieškti ir žmonės gamindavo daugiau nes buvo tik koldūnai šaldyti ir konservai kurie neprilygsta prie dabartinių o ir tas pats buratinas buvo su cukrumi o ne saldikliais ir kitais E621...
Žinai svarbu sau nemeluoti...jeigu sau nemeluosi ir kitam nemeluosi...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 05, 14:29)
na nereikia tikėti ir melstis, bet tavo pasamonės galia daug ką gali, nereikia ir tikėti metafizika.
Šiaip manau tais laikais šlamštų dar reikdavo paieškti ir žmonės gamindavo daugiau nes buvo tik koldūnai šaldyti ir konservai kurie neprilygsta prie dabartinių o ir tas pats buratinas buvo su cukrumi o ne saldikliais ir kitais E621...
Žinai svarbu sau nemeluoti...jeigu sau nemeluosi ir kitam nemeluosi...

Muka dirbk ir dievas padės smile.gif va tą tai girdėjau ...

O kad koldūnai anie buvo gėris manęs neįtikinsi smile.gif Kaip jie smirdėdavo virdami - pamenu , 5 metai barke , daug kas virdavo .
Man geriau dabartinis pieninės vaizdas negu prieš 40 metų , galiu palyginti smile.gif

Šlamštmiaščio pasamonės galia nepakeisi smile.gif O savo gyveinmą ir požiūrį į jį galima ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 16:36)
Muka dirbk ir dievas padės smile.gif va tą tai girdėjau ...

O kad koldūnai anie buvo gėris manęs neįtikinsi  smile.gif Kaip jie smirdėdavo virdami - pamenu , 5 metai barke , daug kas virdavo .
Man geriau dabartinis  pieninės vaizdas negu prieš 40 metų , galiu palyginti smile.gif

Šlamštmiaščio pasamonės galia nepakeisi smile.gif O savo gyveinmą ir požiūrį į jį galima ....

Viskas galima svarbu tikėti tai ką tu darai 4u.gif Netikiu, kad buvo ar yra nors viena mama kuri žino ir duoda vaikams nuodus...
matai esu miesto vaikas negaliu lyginti, nes mama ir pokeliais faršą pirkdavo, kaip gaudavo...
Dusia37 o tu girdėjai ar skaitei tokią mintį: nėra stebuklų yra tik žinojimo ribos. smile.gif
Atsakyti
Muka, nenoriu gilintis ir lyginti mamų - viskas senai pamiršta smile.gif 1000 metų . Kam nagrinėtis kas buvo ...

Aplamai - matyt man reikia biški užrišt šnekas ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 05, 17:23)
Muka, nenoriu gilintis ir lyginti  mamų - viskas senai pamiršta smile.gif 1000 metų . Kam nagrinėtis kas buvo ...

Aplamai - matyt man reikia biški užrišt šnekas  ....

Duok letena tikrai kam kapstytis 4u.gif
O kodėl taip manai... energijos švaistymas jep, bet proto lavėjimas du kart jep, savų tiesų pasitikrinimas tris kart jep smile.gif
Atsakyti
Mukai šimtas laikų už retą, bet gerą proveržį 4u.gif
Dusia, nu jei nori, kad tema numirtų, tai užrišk tas šnekas, ale tai kam? unsure.gif

daba einu normaliai perskaityt ir nu vis tiek reiks ką pasakyt, kaipgi be mano trigrašio... ax.gif
Atsakyti