Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

su Luety tikrai sutinku. Savyje tai pastebiu nebent mažą mažą savaime atsiradusį poxuizmą, bet norėtųsi daugiau smile.gif. O prigimtis yra prigimtis. Tai ir sakau, kad mano kelyje nepasitaikė pakreipusių tą savo prigimtį.

Dusia, tai tu sakai, kad "teko mokytis pačiai". Tai va tas man labai įdomu. Tas tikslingas, sąmoningas savęs pakeitimas. O savaiminis tai taip - matau tokių žmonių. Bet čia kaip ir nuo tavęs nepriklauso, ordinų už tai pati sau nepasikabinsi. Tiesiog, atėjo laikas. Išaugau, čia gal vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 16:17)
su Luety tikrai sutinku. Savyje tai pastebiu nebent mažą mažą savaime atsiradusį poxuizmą, bet norėtųsi daugiau smile.gif. O prigimtis yra prigimtis. Tai ir sakau, kad mano kelyje nepasitaikė pakreipusių tą savo prigimtį.

Dusia, tai tu sakai, kad "teko mokytis pačiai". Tai va tas man labai įdomu. Tas tikslingas, sąmoningas savęs pakeitimas. O savaiminis tai taip - matau tokių žmonių. Bet čia kaip ir nuo tavęs nepriklauso,  ordinų už tai pati sau nepasikabinsi. Tiesiog, atėjo laikas. Išaugau, čia gal vadinasi biggrin.gif

Kad medalių nesikabinu.
Skaičiau ne 1 ar 2 knygeles - kaip suvaldyti nerimą, užsitęsusi stresą , bjaurias nuotaikas. Beveik kiekvienoj yra keli pratimai - kaip tai padaryti.
Nuobodi kaip prisukamas apelsinas - kvėpavimas ir pratimai , tai kuo Jūs netikit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
PS labiausiai užsitęsęs stresas kerta per sveikatą ramiems žmonėms. Kurie atrodo be emocijų . Gal man taip atrodo smile.gif Nesigilinu į kitų žmonių gyvenimus. Išankstinė nuostata - tai man nepadės man nepriimtina.
Ir kalba eina ne apie pirminę reakciją į stresinę situaciją - o kaip greitai sugebi nurimt , išvalyti galvą.

Einu Stilių pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 11, 17:01)
Kad medalių nesikabinu.
Skaičiau ne 1 ar 2 knygeles - kaip suvaldyti nerimą,  užsitęsusi stresą , bjaurias nuotaikas. Beveik kiekvienoj  yra keli pratimai  - kaip tai padaryti.
Nuobodi kaip  prisukamas apelsinas  - kvėpavimas ir pratimai , tai kuo Jūs netikit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
PS  labiausiai užsitęsęs stresas kerta per sveikatą ramiems žmonėms. Kurie atrodo be emocijų . Gal man taip atrodo  smile.gif Nesigilinu į kitų žmonių gyvenimus.  Išankstinė nuostata - tai man nepadės man nepriimtina.
Ir kalba eina ne apie pirminę reakciją į stresinę situaciją - o kaip greitai sugebi nurimt , išvalyti galvą.

Einu Stilių pažiūrėsiu smile.gif

As manau,kad yra tiesiog du stersu tipai,tai momentinis ir ilgai besitesiantis,jei problema i kuria sustresuota,neisspresta ir dirgina samone.esu turejus tokiu.Sitos pacios bjauriausios,labai sunku jas suvaldyt,kerta man per nemiga,amzinai sedi galvoje,veikia kaustanciai.O pats arba reaguoji paastrintai,kol problema stovi,arba nuteiki save niekiniai ir vaziuoji toliau.
Jei i momentini stresa sureaguoji pagal prigimti,tai i ilgai besitesianti gali jau ir saviaukla bandyt ikist,kazkaip,kaip moki iseit is jo,o jei ne,pasekmes gali but liudnos,ypac,jei tokios situacijos daznos.Todel,gal kazkiek ir verta dometis,kaip suvaldyt save,esant tokioms situacijoms,bet pasamonej vistiek lieka neadekvati pirmoji reakcija,bent man.Nors su amzium,tolimesnias pasekmes galiu kazkiek suvaldyt,iteiginedama sau,kad cia ne pasaulio pabaiga,kad viskas sioj zemej laikina,ir kad tai ne mirtinas atvejas,ir dar sugalvoji ka baisiau samoneje priespastatyt siai situacijai,kad apramintseliopjancias mintis.Jei situacijos daznos,turbut reikia mokytis,kaip Dusiai,kaip tai suvaldyt pagal galimybes,nes tai butina del savo sveikatos.
Tempera 37.3,nu nedidele,bet keista,kad isvis turiu.Retai ji pas mane,bet matyt organizmas kovoja su virusu.Saltukas kazkiek purto,tokia gripine busena.Praeis.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 11, 18:01)
* Kad medalių nesikabinu.
* * Skaičiau ne 1 ar 2 knygeles - kaip suvaldyti nerimą,  užsitęsusi stresą , bjaurias nuotaikas. Beveik kiekvienoj  yra keli pratimai  - kaip tai padaryti.
Nuobodi kaip  prisukamas apelsinas  - kvėpavimas ir pratimai , tai kuo Jūs netikit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
* * * PS  labiausiai užsitęsęs stresas kerta per sveikatą ramiems žmonėms. Kurie atrodo be emocijų . Gal man taip atrodo  smile.gif

* tai tu apsispręsk - į senatvę užsigrūdinai ar savo jėgom sugebėjai pasikeist, tada ir medalį užkabinsim biggrin.gif
* * gal gali parašyt pavadinimus? Gal kai kam pasiūlyčiau.
Aš tikiu viskuo. NSO, bildukais, stebuklais, amžinu varikliu, šėtono išvarymu, aukščiausiu protu... Kvėpavimais... nuo visko ir visada... Pratimais... Gal tiksliau - nieko neneigiu. Galbūt taip. Galbūt ne. Niekas tikrai nežino. Tai kaip galima neigti tai, ko niekas nežino?
* * * manau, kad tau taip atrodo smile.gif. Nors statistikos tokios nėra: nelabai, labiau, labai, labiausiai...
Papildyta:
Luety, man atrodo, kad kai trumpalaikiai stresai nesibaigia, gaunasi ilgalaikė stresinė situacija.
Nu bet koks skirtumas, kaip kas vadinasi. Tu esi poxuistas arba ne - man čia yra pagrindas. Bet čia tik man. Kaip Muka sako, smagu, kad knygutės ir pratimai kažkam padeda. Ir be sarkazmo.

Luety, tai jei neįsisirgsi, tai gal nieko kelios dienos tokia temp. Skaičiuoju savo dienas. Šiandien 5-ta diena, ir jei šiandien vakare 38 datempsiu, tai apsiverksiu ir eisiu saldainių valgyt biggrin.gif. Ne, bendrai dėl tempos neverksiu, bet jei supūliuos kita pusė arba išlįs kosulys, kaip čia grąsinasi, tada tai jau verksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 19:37)
* tai tu apsispręsk - į senatvę užsigrūdinai ar savo jėgom sugebėjai pasikeist, tada ir medalį užkabinsim biggrin.gif
Aš tikiu viskuo. NSO, bildukais, stebuklais, amžinu varikliu, šėtono išvarymu, aukščiausiu protu... Kvėpavimais... nuo visko ir visada... Pratimais... Gal tiksliau - nieko neneigiu. Galbūt taip. Galbūt ne. Niekas tikrai nežino. Tai kaip galima neigti tai, ko niekas nežino?
* * * manau, kad tau taip atrodo smile.gif. Nors statistikos tokios nėra: nelabai, labiau, labai, labiausiai...
Papildyta:
Luety, man atrodo, kad kai trumpalaikiai stresai nesibaigia, gaunasi ilgalaikė stresinė situacija.
Nu bet koks skirtumas, kaip kas vadinasi. Tu esi poxuistas arba ne - man čia yra pagrindas. Bet čia tik man. Kaip Muka sako, smagu, kad knygutės ir pratimai kažkam padeda. Ir be sarkazmo.

Luety, tai jei neįsisirgsi, tai gal nieko kelios dienos tokia temp. Skaičiuoju savo dienas. Šiandien 5-ta diena, ir jei šiandien vakare 38 datempsiu, tai apsiverksiu ir eisiu saldainių valgyt biggrin.gif. Ne, bendrai dėl tempos neverksiu, bet jei supūliuos kita pusė arba išlįs kosulys, kaip čia grąsinasi, tada tai jau verksiu smile.gif

Labas, neverk 4u.gif .
Jei pūlinė angina, išlįs ir 38....taigi bakterinė infekcija. Tau rinkis- geri antibus ir greit sveiksti, paskui atsistatai probiotikais, ar kankini save, nualini organizmą, bet arba pasveiksti arba ilgai sveiksti, galiausiai gerdama antibus. Tau rinktis.
Skaičiau, skaičiau ir nuliūdau, kad esu dundukas, bet apsidžiaugiau, kad turiu protingas drauges. biggrin.gif
Prisiskaičius jūsų, pasidarius savo išvadas, išdrįsau paprieštarauti daktarui su vardu. Paskyrė tris vaistus maxsimaliom dozėm nuo kraujospūdžio. Vieni iš jų skysčius varantys.....pasakiau, kad spaudimas šokinėjantis, o ne aukštas pastoviai, todėl vaistų negersiu, lai ieško priežasties. Išjuokė, išbarė, iš akių nustatė, kad genetiškai ir, kad visiems taip būna.....turiu gert vaistus. Sakiau, kad negersiu ir tegul nerašo. Išrašė siuntimą pas kardiologus ir liepė negrįžt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , bet jau tonas....inžinierium išvadino ir dar nesakysiu kaip. biggrin.gif
Ryt pas kardiologus, jačiu penkis preparatus išrašys, nes amžius, genetika, stresai. rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pas vištukes lapė svečiavosi.....vienos neturim, kur didelius šviesius kiaušinukus dėjo. Kažkam jie skanūs buvo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 gruodžio 2017 - 19:02
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 17:37)
Papildyta:
*Luety, man atrodo, kad kai trumpalaikiai stresai nesibaigia, gaunasi ilgalaikė stresinė situacija.

**Luety, tai jei neįsisirgsi, tai gal nieko kelios dienos tokia temp. Skaičiuoju savo dienas. Šiandien 5-ta diena, ir jei šiandien vakare 38 datempsiu, tai apsiverksiu ir eisiu saldainių valgyt biggrin.gif. Ne, bendrai dėl tempos neverksiu, bet jei supūliuos kita pusė arba išlįs kosulys, kaip čia grąsinasi, tada tai jau verksiu smile.gif

Sutinku,ir niekas kitas nenuteiks saves,neisves taves is tos situacijos,tik pats,todel dar reikia ir noret ismokt kazkiek susvelnint tos situacijos priemima,kad ji turetu kuo mazesnes pasekmes sveikatai.Brolis sako viska suprantu,kad nesveika,kad nereikia taip reaguot ir bandau ramintis,kad cia viskas laikina,ne pasaulio pabaiga,bet mintys kala savo,noras atlikt viska perfeccionistiskai vercia stresuot.Abu mano broliai perfeccioistai,tai jiems ir kerta per nervus tokios situacijos.
Vakar nesimatavau,nors vakar labiau buvo salta,ejau net po kaldra palyst ir nesusilau,bet tingejau matuotis,o siandien siaip sau,pasitikrint ir rodo.nu bet cia ne beda,svarbu,kad neuzsilaikytu.
Anginu nebeturiu nuo to laikoa,kai dar motule buvo gyva ir liepe isgert rupuzes uzpilo su konjaku.Nebezinau,net kas tai yra,bet nosiarykles uzdegimai buna slyksciausias dalykas.Ten turbut adenoidu uzdegimas buna,nes skauda,kaip prie tonzilito ir ryt seiliu neina,norisi drekint nosiarykle,atrodo ten dega.Nuramina tik arbatmedis,bet jis kazkaip uzkerta kelia slogai,o matyt tos uzmustos bacilos turi kazkaip pasisalint is gerkles,tai,kai apmazini arbatmedzio,nebegalini,nebegargaliuoji,nebekvepuoji,tai prasideda sloga,bet ji nebuna ilga,kaip anksciau.Si syk man bado kairiam sona nugaroj,bet nekosiu.O gal cia man nuo lentos darymo?Bet kodel tik vienam,kairiam sone.Ai ,nekreipiu demesio,praeis,svarbu neduot mintims isiselti.
Bukim sveikos!
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 12 11, 19:00)
Labas, neverk  4u.gif .
Jei pūlinė angina, išlįs ir 38....taigi bakterinė infekcija. Tau rinkis- geri antibus ir greit sveiksti, paskui atsistatai probiotikais, ar kankini save, nualini organizmą, bet arba pasveiksti arba ilgai sveiksti, galiausiai gerdama antibus. Tau rinktis.
Skaičiau, skaičiau ir nuliūdau, kad esu dundukas, bet apsidžiaugiau, kad turiu protingas drauges. biggrin.gif
Prisiskaičius jūsų, pasidarius savo išvadas, išdrįsau paprieštarauti daktarui su vardu. Paskyrė tris vaistus maxsimaliom dozėm nuo kraujospūdžio. Vieni iš jų skysčius varantys.....pasakiau, kad spaudimas šokinėjantis, o ne aukštas pastoviai, todėl vaistų negersiu, lai ieško priežasties. Išjuokė, išbarė, iš akių nustatė, kad genetiškai ir, kad visiems taip būna.....turiu gert vaistus. Sakiau, kad negersiu ir tegul nerašo. Išrašė siuntimą pas kardiologus ir liepė negrįžt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , bet jau tonas....inžinierium išvadino ir dar nesakysiu kaip. biggrin.gif
Ryt pas kardiologus, jačiu penkis preparatus išrašys, nes amžius, genetika, stresai.  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Pas vištukes lapė svečiavosi.....vienos neturim, kur didelius šviesius kiaušinukus dėjo. Kažkam jie skanūs buvo. unsure.gif

vuo, ate apsireiškė - šuniukams šakės rolleyes.gif
neverksiu, ne, čia šiaip beleką šneku. Neišlįs jau 38 šiandien, jaučiu - taigi kelinta jau diena. O esu turėjus pūlingą anginą ir visai be temperatūros. Ale pamislinau - kokie 5-6 metai, kaip be anginos ir še tau. O antibų tai nežadu bent kol kas gert. Užtai ir pas gyd. neinu - o ką man jie pasakys? Recepto antibams kaip ir nereikia kol kas.

Sakai, paprieštaravai? biggrin.gif. Kartais, manau, reikia. Tai kaip dar išvadino - nu pasakyyyyyyyk, kąąąąą bigsmile.gif O tai čia kokios rūšies daktaras?

Lapės yra baisus blogis, ale tai tik vieną pajamė? Ir tos labai labai gaila, augini augini žmogus, o čia ateina ir patvarko. Saugokit, kad nebūtų kaip įlįst, nes tai ir dažniau ateis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 18:37)
Papildyta:

* ir vienas ir kitas ir dar 100 kitų dalykų . Tai tik gyvenimas...
** pradžia buvo Deilas Karnegis studijų metai , paskui po kokių 10 metų jau Lazerevas ... Daug tomų smile.gif Dabar nebeskaityčiau smile.gif švelnios Louise L. Hay knygos , kandus Narbekovas ( labai patiko, nors kas jas iš manęs ėmė visiems nepatiko ) , išmintingas A. Svijašas . Robin Sharma . Paslaptis knyga + visokios atmainos tos knygos . Tavo Pasąmonės galia. Nebe viską ir pamenu ką skaičiusi .
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 12 11, 18:00)
Labas, neverk  4u.gif .
Prisiskaičius jūsų, pasidarius savo išvadas, išdrįsau paprieštarauti daktarui su vardu. Paskyrė tris vaistus maxsimaliom dozėm nuo kraujospūdžio. Vieni iš jų skysčius varantys.....pasakiau, kad spaudimas šokinėjantis, o ne aukštas pastoviai, todėl vaistų negersiu, lai ieško priežasties. Išjuokė, išbarė, iš akių nustatė, kad genetiškai ir, kad visiems taip būna.....turiu gert vaistus. Sakiau, kad negersiu ir tegul nerašo. Išrašė siuntimą pas kardiologus ir liepė negrįžt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , bet jau tonas....inžinierium išvadino ir dar nesakysiu kaip. biggrin.gif
Ryt pas kardiologus, jačiu penkis preparatus išrašys, nes amžius, genetika, stresai.  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As taip pat dunduke,bet paskaicius jus,tampu protingesne,reiskia gera grupe issirinkau biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
As spaudima turiu senai,o sokineja man nuo kavos,nuo kruviu ir nuo streso,bet niekada neskyre skyscius varanciu,man cia nesamone gryna,bet as ne daktaras.Ir dozes niekada nedidino.Du kartus taip buvo,pirma karta buvau nuejus isgerus kavos,buvo pasokes,pasedejau,vel pamatavo,kiek nuslugo,tada liepe namie matuotis dvi savaites ir jei tris dienas stoves pakiles,tada ateit pas juos.Bet taip nebuvo,nukrito ta pati vakara,o ryte matavausi be kavos ir po kavos ir gavau ta pati.Kavos man negalima,bet geriu.
Siemet vel buvau pagauta,kai kviecia kasmetiniam patikrinimui,nakti pries tai buvau blogai miegojus,vel buvo pakiles,vel matavausi dvi savaites ir nukrito,kai issimiegojau.Bet yra ispeje,jei laikysis apie 150,ateit,didins doze,dabar geriu 0,5g amlodipine.Svori man reikia mazint. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 20:11)
vuo, ate apsireiškė - šuniukams šakės rolleyes.gif
neverksiu, ne, čia šiaip beleką šneku. Neišlįs jau 38 šiandien, jaučiu - taigi kelinta jau diena. O esu turėjus pūlingą anginą ir visai be temperatūros. Ale pamislinau - kokie 5-6 metai, kaip be anginos ir še tau. O antibų tai nežadu bent kol kas gert. Užtai ir pas gyd. neinu - o ką man jie pasakys? Recepto antibams kaip ir nereikia kol kas.

Sakai, paprieštaravai? biggrin.gif. Kartais, manau, reikia. Tai kaip dar išvadino - nu pasakyyyyyyyk, kąąąąą bigsmile.gif O tai čia kokios rūšies daktaras?

Lapės yra baisus blogis, ale tai tik vieną pajamė? Ir tos labai labai gaila, augini augini žmogus, o čia ateina ir patvarko. Saugokit, kad nebūtų kaip įlįst, nes tai ir dažniau ateis unsure.gif

Jokios ne šakės. Visada buvau, skaičiau, bet tingiu telefą maigyt. Darbe nėr kada. Ketvirtadienį VDI ir aplinkosaugos patikrinimą turėjau. Keturiese neršė...viskas gerai, išgyvenom.
Gydykis, jei jau ne pirmas kartas, žinai ką daryt.
Propesore, žiniuone ir žurnalų skaitytoja. Ale pkta nebuvo, sakiau, kad žurnalai per brangu- knygutes skaitau. Negražiai pasielgiau, bet, kai iš akių genetinį sutrikimą nustatė, neiškenčiau. Propesorė ir rezidentė, abi kabinete dirbo, tarpusavy lyg tarp kitko kalbėjo.....ėjau su rekomendacija, nu bet kąąąąąą......gert vaistus, nuvaryt inkstus ir širdį, apsieisiu. Endokrinologai dabar gali vaistus nuo kraujospūdžio skirt. biggrin.gif
Sutvarkė MB tvoras, su tinklu papildomai aptraukė.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 207 12 11, 19:00)
*Paskyrė tris vaistus maxsimaliom dozėm nuo kraujospūdžio. Vieni iš jų skysčius varantys.....pasakiau, kad spaudimas šokinėjantis, o ne aukštas pastoviai, todėl vaistų negersiu, lai ieško priežasties. Išjuokė, išbarė, iš akių nustatė, kad genetiškai ir, kad visiems taip būna.....turiu gert vaistus. Sakiau, kad negersiu ir tegul nerašo. Išrašė siuntimą pas kardiologus ir liepė negrįžt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , bet jau tonas....inžinierium išvadino ir dar nesakysiu kaip. biggrin.gif

**Pas vištukes lapė svečiavosi.....vienos neturim, kur didelius šviesius kiaušinukus dėjo. Kažkam jie skanūs buvo. unsure.gif

*Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif

** kaip gaila. Ir pas jus taigi kaimas ... Žmonių ir šunų aplink .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 11, 19:17)
*  ir vienas ir kitas ir dar 100 kitų dalykų . Tai tik gyvenimas...
**  pradžia buvo Deilas Karnegis studijų metai , paskui po kokių 10  metų jau  Lazerevas ...  Daug tomų smile.gif Dabar nebeskaityčiau smile.gif švelnios  Louise L. Hay  knygos , kandus  Narbekovas ( labai patiko, nors kas jas iš manęs ėmė visiems nepatiko ) , išmintingas A. Svijašas .  Robin Sharma . Paslaptis knyga +  visokios atmainos tos knygos . Tavo Pasąmonės galia.  Nebe viską ir pamenu ką skaičiusi .

* tai medalio nebus rolleyes.gif
* * Lazarevo "Karmos diagnostikos"? Čia mokoma, kaip tvarkytis su stresais? O Narbekovas tai futbolistas ar kunigas? Futbolistas gal labiau su stresais susidūręs biggrin.gif. O Louise L. Hay belekokios knygos?
Bet šiaip ačiū, gal kažkam įsiūlysiu. Pati tikrai neprisiversiu. Aš ir "Viskas prasideda nuo maisto" jau mėnesį gal skaitau - 74 psl., gal šeštadalis. Nu neįdomu man. Arba per sudėtinga. O gilintis tingiu. Kad ir apie tuos hormonus...
QUOTE(Luety @ 2017 12 11, 19:19)
As taip pat dunduke,bet paskaicius jus,tampu protingesne,reiskia gera grupe issirinkau biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

visos dundukės čia susirinkę, tai dundukės dundukes skaito? biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2017 12 11, 19:22)
* Jokios ne šakės. Visada buvau, skaičiau, bet tingiu telefą maigyt. Darbe nėr kada. Ketvirtadienį VDI ir aplinkosaugos patikrinimą turėjau. Keturiese neršė...viskas gerai, išgyvenom.
* * Gydykis, jei jau ne pirmas kartas, žinai ką daryt.
* * * Propesore, žiniuone ir žurnalų skaitytoja. Ale pkta nebuvo, sakiau, kad žurnalai per brangu- knygutes skaitau. Negražiai pasielgiau, bet, kai iš akių genetinį sutrikimą nustatė, neiškenčiau. Propesorė ir rezidentė, abi kabinete dirbo, tarpusavy lyg tarp kitko kalbėjo.....ėjau su rekomendacija, nu bet kąąąąąą......gert vaistus, nuvaryt inkstus ir širdį, apsieisiu. Endokrinologai dabar gali vaistus nuo kraujospūdžio skirt. biggrin.gif
Sutvarkė MB tvoras, su tinklu papildomai aptraukė.

* skaitymas neužskaitomas rolleyes.gif. Reikalingas rašymas ax.gif
* * žinau. Atsiguli ramiai, susidedi rankas ir lauki Dievulio malonės. Nepyk, Muka, daugiau to nesakysiu ax.gif
* * * tai nėra taip blogai biggrin.gif

Beje, ate, tavo vaikis apie programavimą išmano? Reikia pagalbos unsure.gif
Atsakyti