QUOTE(kavasucitrina @ 2017 12 11, 17:37)
* tai tu apsispręsk - į senatvę užsigrūdinai ar savo jėgom sugebėjai pasikeist, tada ir medalį užkabinsim

* * gal gali parašyt pavadinimus? Gal kai kam pasiūlyčiau.
Aš tikiu viskuo. NSO, bildukais, stebuklais, amžinu varikliu, šėtono išvarymu, aukščiausiu protu... Kvėpavimais... nuo visko ir visada... Pratimais... Gal tiksliau - nieko neneigiu. Galbūt taip. Galbūt ne. Niekas tikrai nežino. Tai kaip galima neigti tai, ko niekas nežino?
* * * manau, kad tau taip atrodo

. Nors statistikos tokios nėra: nelabai, labiau, labai, labiausiai...
Papildyta:
*Luety, man atrodo, kad kai trumpalaikiai stresai nesibaigia, gaunasi ilgalaikė stresinė situacija.
Nu bet koks skirtumas, kaip kas vadinasi. Tu esi poxuistas arba ne - man čia yra pagrindas. Bet čia tik man. Kaip Muka sako, smagu, kad knygutės ir pratimai kažkam padeda. Ir be sarkazmo.
**Luety, tai jei neįsisirgsi, tai gal nieko kelios dienos tokia temp. Skaičiuoju savo dienas. Šiandien 5-ta diena, ir jei šiandien vakare 38 datempsiu, tai apsiverksiu ir eisiu saldainių valgyt

. Ne, bendrai dėl tempos neverksiu, bet jei supūliuos kita pusė arba išlįs kosulys, kaip čia grąsinasi, tada tai jau verksiu
Sutinku,ir niekas kitas nenuteiks saves,neisves taves is tos situacijos,tik pats,todel dar reikia ir noret ismokt kazkiek susvelnint tos situacijos priemima,kad ji turetu kuo mazesnes pasekmes sveikatai.Brolis sako viska suprantu,kad nesveika,kad nereikia taip reaguot ir bandau ramintis,kad cia viskas laikina,ne pasaulio pabaiga,bet mintys kala savo,noras atlikt viska perfeccionistiskai vercia stresuot.Abu mano broliai perfeccioistai,tai jiems ir kerta per nervus tokios situacijos.
Vakar nesimatavau,nors vakar labiau buvo salta,ejau net po kaldra palyst ir nesusilau,bet tingejau matuotis,o siandien siaip sau,pasitikrint ir rodo.nu bet cia ne beda,svarbu,kad neuzsilaikytu.
Anginu nebeturiu nuo to laikoa,kai dar motule buvo gyva ir liepe isgert rupuzes uzpilo su konjaku.Nebezinau,net kas tai yra,bet nosiarykles uzdegimai buna slyksciausias dalykas.Ten turbut adenoidu uzdegimas buna,nes skauda,kaip prie tonzilito ir ryt seiliu neina,norisi drekint nosiarykle,atrodo ten dega.Nuramina tik arbatmedis,bet jis kazkaip uzkerta kelia slogai,o matyt tos uzmustos bacilos turi kazkaip pasisalint is gerkles,tai,kai apmazini arbatmedzio,nebegalini,nebegargaliuoji,nebekvepuoji,tai prasideda sloga,bet ji nebuna ilga,kaip anksciau.Si syk man bado kairiam sona nugaroj,bet nekosiu.O gal cia man nuo lentos darymo?Bet kodel tik vienam,kairiam sone.Ai ,nekreipiu demesio,praeis,svarbu neduot mintims isiselti.
Bukim sveikos!