Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Luety torto nekepiau tokio, įdomus receptukas man patinka tokie su riešutais ir normaliu kremu 4u.gif
Luety pas jus psrandas brangus hm, pas mus ėriena brangesnė o sparnda gali gauti po 3.49 EUr. na va kaip smagu nieko nereikia, jaučiu būtų išpardavimai sėklom ohoh kiek prisipirktum biggrin.gif
o aš va mislinu apie naujus ką ant vakaro lengvo tokio ir nutarėm su MB salotas su mangu krevetėmis arba vištienos krūtinėle... manau bus lengva. tiesa pirtis jau užsakyta ir nieko naujo ... bet aš tuom labai džiaugiuosi smile.gif. tiesa kaip ten su svoriais damoms kurios iki kalėdų turėjo planą huliganą.. aš priešmiltukiniame svoryje...
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,
Muka iki Kalėdų buvau numetusi 7... Labai nedaug . Po Kalėdų dar nesisvėriau . Bus koks 3 Plius smile.gif Aš geras kiaulius, lengvai pasiduodu penėjimui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Apie tortus saldumynus neišmanytoja . Pažiūrėjau , supratau , kad nekepsiu ir to gana . Ką gaminsiu Naujiesiems dar negalvojau . Planuoju 31 gruodžio nuo ryto važiuoti į kaimuką, atsikaitinti pirty kaip priklauso . Grįžus butų gerai kažką lengvo ir šilto suvalgyt . Pyragų nekepsiu , vaikai išdūks , o mudviems su MB jau ne sveikata cukrus ... Ir taip pajaučiau vakar , kad kabinasi sloga, gerklę kutena. Kalėdiniai išdykavimai lenda smile.gif

Atnešu kavos ...
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Ačiū už kavą... žinok ir aš kiaulius neblogas lengvai priaugu sunkiai metu... 4u.gif mes irigi pirtukėn bet ne sodinėje... nes vandenio nėra, jau atjungė MB, tai...biški sunkiua be vanednuku... reikia man komforto ax.gif Nors Mb vis gundo kad kurį savaitgalį ir be vandenio pasipirtinti ai matysim...
Na va ir aš mislinu po pirtukės, kad ką lengviau smile.gif
bet fain 7 kg, tai puiku smile.gif aš lygiai tiek priaugau per 3 mėn. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 28 gruodžio 2017 - 10:19
QUOTE(Muka @ 2017 12 28, 10:18)
Ačiū už kavą... žinok ir aš kiaulius neblogas lengvai priaugu sunkiai metu...  4u.gif mes irigi pirtukėn bet ne sodinėje... nes vandenio nėra, jau atjungė MB, tai...biški sunkiua be vanednuku... reikia man komforto  ax.gif Nors Mb vis gundo kad kurį savaitgalį ir be vandenio pasipirtinti ai matysim...
Na va ir aš mislinu po pirtukės, kad ką lengviau smile.gif
bet fain 7 kg, tai puiku smile.gif aš lygiai tiek priaugau per 3 mėn. verysad.gif

Muka mes žiemą vandenį naudojam iš prūdelio . Vasara iš šulnio . Irgi MB darbas, prakirsti eketę , prinešti vandens ...
Čia tik planai , kaip bus nežinau smile.gif
Man paprastai Naujiesiems nesinori nieko . Ir šampės net neragauju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jau kokius 3 metus mano Naujakas sausas . Nes nenoriu , būnu prisiragavus per gruodį iki krūminių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 gruodžio 2017 - 10:28
Sveikos 4u.gif
Tarpušvenčiui pasiėmiau atostogas, tai va, turiu laiko ir noro palandžiot, kur seniai buvau biggrin.gif

Mano Naujųjų sutikimas bus su šampe ir mandarinais bigsmile.gif šampės seniai negėriau, reik atgaivint poskonį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurore @ 2017 12 28, 12:43)
Sveikos  4u.gif
Tarpušvenčiui pasiėmiau atostogas, tai va, turiu laiko ir noro palandžiot, kur seniai buvau  biggrin.gif

Mano Naujųjų sutikimas bus su šampe ir mandarinais  bigsmile.gif šampės seniai negėriau, reik atgaivint poskonį  biggrin.gif

ooo senai matyta smile.gif kaip sekais tau naujam o gal jau ir senam darbelyje o ciucikai kaip tavo smile.gif
O aš ragausiu ir bus šampės ir ne šampės nes sustoti negaliu kaip pradėjau nuo preitų metų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dusia37 fain prūdelis mes neturime tik šuliniai du bet ir čia neprisisemsi ir t.t. na matysim kaip čia bus smile.gif nes man reikia ir dušiuko ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 28, 11:24)
ooo senai matyta smile.gif kaip sekais tau naujam o gal jau ir senam darbelyje o ciucikai kaip tavo smile.gif
O aš ragausiu ir bus šampės ir ne šampės nes sustoti negaliu kaip pradėjau nuo preitų metų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dusia37 fain prūdelis mes neturime tik šuliniai du bet ir čia neprisisemsi ir t.t. na matysim kaip čia bus smile.gif nes man reikia ir dušiuko ir t.t.

Muka , bent pirty neragauk smile.gif Po pirties...
Turėjau pažįstamų , kurie labai rimtai į pirtis žiūrėdavo. Penktadieniais nei kasnio maisto , vakare į pirtį , po pirties spanguolių sulčiu, arbatų ir tt. Ir tada jau degtinėlės smile.gif Sveikuoliai . O šiap tai arkliškos sveikatos reikia alkoholis ir pirtis. Man abu neišeina . Arba vynas ir pirtis pasišildymui . Arba rimta pirtis su vantom , nusitrynimais , antpilais ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 28, 13:35)
Muka , bent pirty neragauk smile.gif Po pirties...
Turėjau pažįstamų  , kurie labai rimtai į pirtis žiūrėdavo.  Penktadieniais nei kasnio maisto , vakare į pirtį , po pirties spanguolių sulčiu, arbatų ir tt. Ir tada jau degtinėlės smile.gif Sveikuoliai . O šiap tai arkliškos sveikatos reikia alkoholis ir pirtis. Man abu neišeina . Arba vynas ir pirtis pasišildymui . Arba rimta pirtis su vantom , nusitrynimais  ,  antpilais ...

na mano pritis be vantų, nusitrynimų ir antpilų... kai kas pasakytų tai kokia šš pirtis...
o va šis kartas yra pasibuvimas su senais draugais ir toks senųjų metų palydėtuvės ir pasiruošimas naujems metams tiesiog tai tradicija kuriai jau daugiau nei 10 metų. o kadangi aš vairuotojas visad būnų tai mano pritis naujametinė sveikuoliška išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 28, 06:48)
Labos iš ryto  4u.gif

Luety torto nekepiau tokio, įdomus receptukas man patinka tokie su riešutais ir normaliu kremu  4u.gif
Luety pas jus psrandas brangus hm, pas mus ėriena brangesnė o sparnda gali gauti po 3.49 EUr. na va kaip smagu nieko nereikia, jaučiu būtų išpardavimai sėklom ohoh kiek prisipirktum  biggrin.gif
o aš va mislinu apie naujus ką ant vakaro lengvo tokio ir nutarėm su MB salotas su mangu krevetėmis arba vištienos krūtinėle... manau bus lengva. tiesa pirtis jau užsakyta ir nieko naujo ... bet aš tuom labai džiaugiuosi smile.gif. tiesa kaip ten su svoriais damoms kurios iki kalėdų turėjo planą huliganą.. aš priešmiltukiniame svoryje...
Bučkas

Labas rytas,
kaip salta pas mus doh.gif,nors saule sviecia,kambarys niekaip neisyla.
As gal siandien pasibandysiu ta pyragaiti is nedidelio kiekio,jei iseis,tada kepsiu dideli.Mane vilioja,kad be miltu,vis vieno sss maziau,daug kiausu baltymu,na ,o cukru galima apmazint.
Sprandines kilas £3,35,o as mokejau uz gatava gabala virs £11.Neziurejau svorio,nezinau ,tik pamaciau,kad tinkamo dydzio gabalas ir emiau,o dabar pasidare idomu kilo kaina,tai per google susiradau tokia.As vertinau visumoj ,kaip gabalo kaina.Aviena ir cia brangesne,nu bet neskanu ji man.
Salotas tai brokoliu darysiu,ir MB sutinka,kad bus skanu.
Alko tik simboliskai,visai nesinori jo.
Apie svori nesneku,per sunki tema man iki nauju,o po nauju ...ai nieko nezinau,tik zinau,kad jau baisu... wub.gif Miltuku nenoriu ,purto.
L’aurore,pasipasakok kuom gyveni?Kaip svoris?Ar dar eini distancijas,ar darbe nuvargsti ir nebesinori?Smagu,kad uzeini,bet mes neidomios patapom... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 gruodžio 2017 - 12:48
QUOTE(Muka @ 2017 12 28, 12:24)
kaip sekais tau naujam o gal jau ir senam darbelyje o ciucikai kaip tavo smile.gif

ačiū, gerai sekasi, tas naujas darbas jau patapo senu, bo atrodo, kad 100 metų te dirbu biggrin.gif kažkada norėjau permainų...daug...tai gavau tiek, kad vos kojas parvilkdavau biggrin.gif na, bet visos pertvarkos jau į pabaigą, tai uodegas užbaigt ir turėtų būt šviesiau ..tikiuosi biggrin.gif
ciucikai tai kaip inkstai taukuose vartosi ...senoji jau paseno,o mažoji raiščius susižeidė, operacijos nenorėjau, tenka ramiu režimu gyvent, tai mano distancijos sutrumpėjo dvigubai...nu, bet vis tiek lauke kasdien po valandą, kad ir nedideliu greičiu, manau, kad visai gerai

QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 28, 12:35)
Arba rimta pirtis su vantom , nusitrynimais  ,  antpilais ...

jo, po tokios pirties išeini, kaip gerą 100 g inpylęs biggrin.gif
QUOTE(Luety @ 2017 12 28, 13:45)

Sprandines kilas £3,35,o as mokejau uz gatava gabala virs £11.Neziurejau svorio,nezinau ,tik pamaciau,kad tinkamo dydzio gabalas ir emiau,o dabar pasidare idomu kilo kaina,tai per google susiradau tokia.As vertinau visumoj ,kaip gabalo kaina.

L’aurore,pasipasakok kuom gyveni?Kaip svoris?Ar dar eini distancijas,ar darbe nuvargsti ir nebesinori?Smagu,kad uzeini,bet mes neidomios patapom... ax.gif

oi bigsmile.gif prajuokinai biggrin.gif gabalas gabalui nelygu gi biggrin.gif

ai, svoris tudy-siudy biggrin.gif kai tik imuosi rimtai ir laikausi režimo, tai rieda pasišokinėdamas, ale gi man nusibosta tas režimas ;D tada vėl grįžtu ten, kur buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurore @ 2017 12 28, 12:59)

*ciucikai tai kaip inkstai taukuose vartosi ...senoji jau paseno,o mažoji raiščius susižeidė, operacijos nenorėjau, tenka ramiu režimu gyvent, tai mano distancijos sutrumpėjo dvigubai...nu, bet vis tiek lauke kasdien po valandą, kad ir nedideliu greičiu, manau, kad visai gerai
**jo, po tokios pirties išeini, kaip gerą 100 g inpylęs  biggrin.gif

* Sveikatos tavo šunėms 4u.gif
** Neee, išeini švarus ne tik kūnu , bet ir dūšia . Jei pirtis 90-100, kompanija - tada taip . O kai mudu senukai vieni , temperatūra apie 60-70. Gali ant laktų ir pusvalandį išgulėti . Išprakaituoji pamažu visą brudą smile.gif jei teisinga pirtis - reikia gulėt piry - o kojas netgi aukščiau pakelti .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 28, 14:10)

** Neee, išeini švarus ne tik kūnu , bet ir dūšia . Jei pirtis 90-100,  kompanija - tada taip . O kai mudu senukai vieni , temperatūra apie 60-70. Gali ant laktų ir pusvalandį išgulėti . Išprakaituoji pamažu visą brudą smile.gif jei teisinga pirtis - reikia gulėt piry - o kojas netgi aukščiau pakelti .

tai tokią ir turėjau omeny, ale jei dar gerai išvanoja, tai bent jau aš jaučiuosi bišk apspangusi biggrin.gif
Atsakyti