QUOTE(Muka @ 2017 12 27, 06:42)
Labos iš ryto
Ką keliamės purtomės ir marš darban, prisigulėjote prisivalgėte mažu jau gana
Aš vakar sode buvau šilta gera kažkaip nesitiki, kad kalėdos ale nagu neniežtęjo sodinti sėti, tik rožes apdengėm ir usio, ai dar MB nukirpo avietes, anos dar liko nekirptos ... taigi gal jau ir visi darbai rudenėlio... Naktelė vėl be miego ale užtat rieš tai savaitė miegota mažu užtenka

Tiesa tortas šis laabai skanus ir laabai lengvai padaromas
https://www.lamaista...aguonomis-56758
Bučkas
Labos,
buvom su MB pasivaiksciot miestan,ispardavimu paziuret,bet pirkom tik kalendoriu,jie net 50% pigesni dabar.Nieko kito mums seniams nebereikia,guli dezese visokiu skuduru juodai dienai.
As nieko nekepiau,marti kepe tortuka,neblogas toks gavosi.O as svajoju naujiems toki pabandyt.Gal kuri esat bandziusi?
https://www.youtube....h?v=q-eYG3EBq2c
Sode nebuvom,kazko nesinori masinos judint.Avieciu remontantiniu brolis atveze 4 krumus,tai nezinau ar prigis,kai taip lyja,sode jau labai dregna.
Muka,as nemiegojau vakar nakti,nes visokio slamsto buvau prikimsus,o vakaryksciai pietus buvo vegetariski ir nieko daugiau iki vakaro,tai net abu stebejomes,kad taip gerai miegojom sianakt.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 27, 08:53)
labas rytas
Aha , nėr Lietuvoj žiemos ... pavasaris , o ne Kalėdos .
Jau jokių pyragų Naujiesiems metams nekepsiu , gana per kalėdas pasinuodijom . Dar šiandien nesveikai jaučiuosi...
Antis gavosi ne kaip ... Ar antis prasta , ar šeimininkė nevykus ? Vienžo , nesužavėjo .... O vakar kepiau stirnos kumpį ( MB suorganizavo iš medžiotojų visą stirną ) . Tai labai skanu

Užskaitau

Sėdžiu darbe , o meilės darbui jokios ...
Luety tapkiuku nenėriau - nes vieni siūlai per ploni , o kitiems siūlams vašelis per menkas . Prisiruošiu

prastam mezgėjaui visokių kliūčių atsiranda
PS dėl siūtos suknios baliui- ji labai paprasta, galėsiu drąsiai tąsyt į darbą ... Ir kaina medžiagos ir siūlų apie 15 EUR. Na žinoma - mano darbo valandos ... Jei skaičiuočiau kiek aš gaunu dirbama pagal darbo sutartis - ta savikaina labai išaugtų

Bet tai tik laisvalaikio leidimo būdas
Kavos ?
Avinuko koja iskepe tobulai,bet man neskanu vien del kvapo,o va sprandines armonika nuostabi,suiltinga,skani,pavyko sauniai,ieskosiu kitoms sventems butinai.Siaip ji brangi ir sunku rast.Matyt populiari.
As vakar truputi neriau,o per pirma kaledu diena kaledojom,nesinorejo per sventes imt vaselio i rankas,sako negalima nei siut,nei pjaut,nei megzt.
Orai siaubingi per kaledas,zadeta siluma yra 12 laipsniu,bet lietus ir vejas labai sumenkina ta siluma.Sianakt laukiam dar audros ateinant.