Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su Šventėm !!!!

vartotojo įkelta nuotrauka

Visom linkiu geros sveikatos. Meilės. Laimės. Svajonių išsipildymo .
Atsakyti
Sveikinu visas su graziausia metu svente !!!

PC.Muka , gal galetum priminti ka tu ten parsisiuntei ,kad sugrazino i normalia busena 4u.gif Man su MB problema, jau pats vaistu praso, bet pas gydytoja neina, o vaistine be recepto neparduos. Ir per ka reikia siustis kad ateitu per pasta, nes kitaip nieko nebuna namie nebus kas pasiims.

Pas mus +20 na kokios tos kaledos vasara, noriu normaliu su sniegu, puga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 25 gruodžio 2017 - 13:15
Su šventėmis visas te vakar sužibusi žvaigždė nenustoja žibėti visus metus ir skleisti Jums ir Jūsų šeimoms ramybę, meilę ir taiką smile.gif

Amorosa siučiausi 5 HTP geriu, kaip kavosucitrina dukra pasakė ryte ir vakare po vieną... tiesa planuose siųstis ne 100 mg o 200 mg.
Bučkas
Atsakyti
Mergaites, Po eglute linkiu jumas rasti
Paciu brangiausiu dovanu:
Jegu pradetus darbus tersti,
Stiprybes,polekiu,svaju,
Sveikatos taure pilnutele,
Nauju minciu,skambiu dainu, Ir ikvepimo kibirkstele,
Ir sypsenu svelniu,sviesiu!
Su Sv.Kaledom!

Pagaliau namie,gryzom apkaledoje visus,buvom pas vaikus Kalediniu pietu,po to pas broliuka,tevuka ir pagaliau namie,kur visu geriausia.
Grazaus jums vakaro.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ką keliamės purtomės ir marš darban, prisigulėjote prisivalgėte mažu jau gana 4u.gif
Aš vakar sode buvau šilta gera kažkaip nesitiki, kad kalėdos ale nagu neniežtęjo sodinti sėti, tik rožes apdengėm ir usio, ai dar MB nukirpo avietes, anos dar liko nekirptos ... taigi gal jau ir visi darbai rudenėlio... Naktelė vėl be miego ale užtat rieš tai savaitė miegota mažu užtenka smile.gif
Tiesa tortas šis laabai skanus ir laabai lengvai padaromas
https://www.lamaista...aguonomis-56758
Bučkas
Atsakyti
labas rytas

Aha , nėr Lietuvoj žiemos ... pavasaris , o ne Kalėdos .
Jau jokių pyragų Naujiesiems metams nekepsiu , gana per kalėdas pasinuodijom . Dar šiandien nesveikai jaučiuosi...
Antis gavosi ne kaip ... Ar antis prasta , ar šeimininkė nevykus ? Vienžo , nesužavėjo .... O vakar kepiau stirnos kumpį ( MB suorganizavo iš medžiotojų visą stirną ) . Tai labai skanu 4u.gif Užskaitau smile.gif
Sėdžiu darbe , o meilės darbui jokios ...
Luety tapkiuku nenėriau - nes vieni siūlai per ploni , o kitiems siūlams vašelis per menkas . Prisiruošiu smile.gif
prastam mezgėjaui visokių kliūčių atsiranda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
PS dėl siūtos suknios baliui- ji labai paprasta, galėsiu drąsiai tąsyt į darbą ... Ir kaina medžiagos ir siūlų apie 15 EUR. Na žinoma - mano darbo valandos ... Jei skaičiuočiau kiek aš gaunu dirbama pagal darbo sutartis - ta savikaina labai išaugtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet tai tik laisvalaikio leidimo būdas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kavos ?
Atsakyti
man kavos smile.gif
Antį mamukė kepė tiksliau cielas dvi antukes tai skaniai gavosi mmm labai net vieną kimšo kopųstais kitą obuoliais abi skirtingos bet labai skanios... tai nežinau nuo ko tai priklauso...
o va kaip stirna darei prašome padrabniau nes turiu šerno dar briedžio kažkaip dar neprisiruošiau daryti...

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 27, 10:03)
man kavos smile.gif
Antį mamukė kepė tiksliau cielas dvi antukes tai skaniai gavosi mmm labai net vieną kimšo kopųstais kitą obuoliais abi skirtingos bet labai skanios... tai nežinau nuo ko tai priklauso...
o va kaip stirna darei prašome padrabniau nes turiu šerno dar briedžio kažkaip dar neprisiruošiau daryti...

Muka stirnieną dariau pagal šį receptą :
Stirnos kumpis
Mano antukė buvo naminė, sportininkė, tai tokia kietoka gavosi . Nesužavėjo .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 27, 12:23)
Muka stirnieną dariau pagal šį receptą :
Stirnos kumpis
Mano antukė buvo naminė, sportininkė, tai tokia kietoka gavosi .  Nesužavėjo .

na gal kad sportininkė, nes mamuko tai lenkiškos bet laaabai skanios, man skaniau už bet kokią naminę vištą... net MB sakė jau geriau antukės nei naminės vištos smile.gif
ačiū reiks kažką macavoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 27, 11:06)
na gal kad sportininkė, nes mamuko tai lenkiškos bet laaabai skanios, man skaniau už bet kokią naminę vištą... net MB sakė jau geriau antukės nei naminės vištos smile.gif
ačiū reiks kažką macavoti smile.gif

Aha , lenkiškos antys būna minkštos . Esu kepusi ne vieną . Papuola akcijų taigi .
Turiu dar vieną kameroje, reiks galvoti kaip čia ją pagaminti , kad būtų skaniau valgoma. Ko gero kepsiu tamsiame aluje su čiobreliais ...
O naminės vištos nerealiai skanu mums:) Vaikystės skonis . Nors tikriai žinau ne vieną kas nevalgo , nes mėsa kietoka. Mes mėgstam .
Jei šerniena ar kt didesnio padaro mėsa daryčiau kokį guliašą, troškinį ar kt ... dar gerai būtų acte pamirkyti , kad kvapą nuimtų . Kiek pamenu iš vaikystės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 gruodžio 2017 - 11:36
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 27, 13:36)
Aha , lenkiškos antys  būna minkštos . Esu kepusi ne vieną . Papuola akcijų taigi .
Turiu dar vieną kameroje, reiks galvoti kaip čia ją pagaminti , kad būtų skaniau  valgoma. Ko gero kepsiu tamsiame aluje su čiobreliais ...
O naminės vištos nerealiai skanu mums:) Vaikystės skonis . Nors tikriai žinau ne vieną kas nevalgo , nes mėsa kietoka. Mes mėgstam .
Jei šerniena ar kt didesnio padaro mėsa daryčiau kokį guliašą, troškinį ar kt ...  dar gerai būtų acte pamirkyti , kad kvapą  nuimtų . Kiek pamenu iš vaikystės smile.gif

na aš kadangi miesto žmogus tai... sunku ką ir lyginti man ... kas pardėje tas valgoma tep sakant lotuliukas.gif na turiu šerno nugarine tai nelabai guliašas o va briedis jaučiu eis ant guliašo smile.gif o dėl acte mirkymo net nežinojau...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 12 27, 06:42)
Labos iš ryto  4u.gif

Ką keliamės purtomės ir marš darban, prisigulėjote prisivalgėte mažu jau gana  4u.gif
Aš vakar sode buvau šilta gera kažkaip nesitiki, kad kalėdos ale nagu neniežtęjo sodinti sėti, tik rožes apdengėm ir usio, ai dar MB nukirpo avietes, anos dar liko nekirptos ... taigi gal jau ir visi darbai rudenėlio... Naktelė vėl be miego ale užtat rieš tai savaitė miegota mažu užtenka smile.gif
Tiesa tortas šis laabai skanus ir laabai lengvai padaromas
https://www.lamaista...aguonomis-56758
Bučkas

Labos,

buvom su MB pasivaiksciot miestan,ispardavimu paziuret,bet pirkom tik kalendoriu,jie net 50% pigesni dabar.Nieko kito mums seniams nebereikia,guli dezese visokiu skuduru juodai dienai. biggrin.gif
As nieko nekepiau,marti kepe tortuka,neblogas toks gavosi.O as svajoju naujiems toki pabandyt.Gal kuri esat bandziusi?
https://www.youtube....h?v=q-eYG3EBq2c
Sode nebuvom,kazko nesinori masinos judint.Avieciu remontantiniu brolis atveze 4 krumus,tai nezinau ar prigis,kai taip lyja,sode jau labai dregna.
Muka,as nemiegojau vakar nakti,nes visokio slamsto buvau prikimsus,o vakaryksciai pietus buvo vegetariski ir nieko daugiau iki vakaro,tai net abu stebejomes,kad taip gerai miegojom sianakt.

QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 27, 08:53)
labas rytas

Aha , nėr  Lietuvoj žiemos ... pavasaris , o ne Kalėdos .
Jau jokių pyragų Naujiesiems metams nekepsiu , gana per kalėdas pasinuodijom . Dar šiandien  nesveikai jaučiuosi...
Antis gavosi ne kaip ... Ar antis prasta , ar šeimininkė nevykus ? Vienžo , nesužavėjo .... O vakar kepiau stirnos kumpį ( MB suorganizavo  iš medžiotojų visą stirną ) . Tai labai skanu  4u.gif  Užskaitau smile.gif
Sėdžiu darbe , o meilės darbui  jokios ...
Luety tapkiuku nenėriau - nes vieni siūlai per ploni , o kitiems siūlams vašelis per  menkas . Prisiruošiu smile.gif
prastam mezgėjaui visokių kliūčių atsiranda biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
PS dėl siūtos suknios baliui- ji labai paprasta, galėsiu drąsiai tąsyt į darbą ... Ir  kaina  medžiagos ir siūlų apie 15 EUR. Na  žinoma - mano darbo valandos ... Jei skaičiuočiau kiek aš gaunu  dirbama pagal darbo sutartis - ta savikaina labai išaugtų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Bet tai tik laisvalaikio leidimo būdas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kavos ?

Avinuko koja iskepe tobulai,bet man neskanu vien del kvapo,o va sprandines armonika nuostabi,suiltinga,skani,pavyko sauniai,ieskosiu kitoms sventems butinai.Siaip ji brangi ir sunku rast.Matyt populiari.
As vakar truputi neriau,o per pirma kaledu diena kaledojom,nesinorejo per sventes imt vaselio i rankas,sako negalima nei siut,nei pjaut,nei megzt. wub.gif
Orai siaubingi per kaledas,zadeta siluma yra 12 laipsniu,bet lietus ir vejas labai sumenkina ta siluma.Sianakt laukiam dar audros ateinant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 gruodžio 2017 - 15:44