Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Ką link finišo darbo savaitė šiais metais... hm kažkaip norisi reziumuoti... ogi š... svoris plius 14.2 teip teip čia per metus, ar pamilau save tokią... nee... ar dariau kažką ... neee... ar darysiu kažką... nežinau ....
l'aurore visad žavėjausi pamenu, kaip sodybą įrenginėjai, va dabar kitas etapas, džiaugiuosi, kad visko ko imiesi su aistra ir meile wub.gif
Geros ir darbingos šios savaitės pabaigos 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Visai nelaukiu tų Kitų Metų ... Ir vėl visokios metinės ataskaitos smile.gif
Deklaracijos kaip ir mirtis - neišvengiamos smile.gif

Vakar buvau visai įdomiame seminare , apie santykius smile.gif Gerai būtų buvę tokį atklausyt prieš 20 metų ... Jaunimo nemažai. Jiems gal lengviau bus gyventi ?

Muka niekad jokių užrašu nevedu , kiek kada sveriu smile.gif Tinginė esu tuo klausimu . Stengiuosi gyvent šiandien - nelįst į praeitį ir per daug neplanuot rytojaus smile.gif Yra patarlė - žmogus planuoja dievas juokiasi .

Vakar paklausiau Vaivos horoskopą 2018 metų dvyniams smile.gif Kūrybos metai ... Sakė reikia atostogauti ir užsiimti kūrybine veikla smile.gif Taip , kad mano norai mokytis siuvimo ir kt dalykų labai tinkami smile.gif smile.gif smile.gif

Kavos nedamigusiosms ...

vartotojo įkelta nuotrauka

Ateinančios 2 dienos suplanuotos , bet sausio 1 tikrai tinginiausiu 4u.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 gruodžio 2017 - 09:40
Dusia37 nereikai ir vesti tiesiog atsimeni... nors gal tesii nėra ko ten žvilgčioti kas buvo....
O dėl seminaro manau mūsų gyvenimo seminaras pats pačiausias... na man sunkiai tokius seminarus klausyti vidus šiaušiasi labai ... matyt geruosia nebuvau...
mno planas irig aiškus ryt keturnedelis poryt pirtukė o sausio pirma tėvuką pasveikinti ir namolioliolio smile.gif šiaip norėčiau niekur neiti... ale ... reik....

Atsakyti
Labos,
paskutinis apsipirkimas siais metais atliktas.
Atgal nesidairau,nebent ten palkta kazkas nostalgiska,tk tam,kad atgaivint dusia.
Del svorio labai neramina,bet nieko nedarau,nusviro rankos kol kas.O ka daryt,nezinau,niekas man metinka,nepatinka,nera clict.
Dusia,o ko tu ejai i ta paskaita?Kad norejai?Kas nors vare?Darbas siunte?
Planu neturiu,kam planuot,gyvenimas koreguoja,bet ka darysiu rytoj,kartais numatau. biggrin.gif
Buvom sode,cesnakai sudyge,svogunai sudyge,nu ir ko?Taip salta,nors tik naktys saltos,bet minuso buvo tik kelios naktys atgal.Jei musals,patys kalti.Didziuma ju pridengta,cia tik pakrastyje maciau,kur dangalo nepakako.Nu bet kaip slapia sode,siaubas.Gerai,kad ta antra dalis,kur pasiemem daugiay,yra ant kalniuko mazo,tai ten sausiau.Gal vasara bus sausa,kai taip ziema lyja.
Atsakyti

Labos. Luety as ejau i paskaita nes norejau. Bilietu buvo nebrangiu.  Tarpusventis, reikia kokiu teigiamu emociju taigis... Pilna sale, apie 300- 350 zmoniu. Laisvu vietu nelabai maciau. Linksma, idomi ir su gerom emocijom pas paskaita... Lekiam siandien iki pajurio , gimines MB aplankysim. I Baltija paziuresim... Ir vakare namo. Nekepsiu, nevirsiu ... Minimaliai ryt vakarienei kazka. Ko gero ir sampes namie nera... Ar verta cia islaidaut?  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 12 30, 10:25)
<p>Labos. Luety as ejau i paskaita nes norejau. Bilietu buvo nebrangiu.  Tarpusventis, reikia kokiu teigiamu emociju taigis... Pilna sale, apie 300- 350 zmoniu. Laisvu vietu nelabai maciau. Linksma, idomi ir su gerom emocijom pas paskaita... Lekiam siandien iki pajurio , gimines MB aplankysim. I Baltija paziuresim... Ir vakare namo. Nekepsiu, nevirsiu ... Minimaliai ryt vakarienei kazka. Ko gero ir sampes namie nera... Ar verta cia islaidaut?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Nu smagu,kad tau norisi i paskaitas vaiksciot.Nesu buvus,tik studentavimo laikais,mazu ir man patiktu? ax.gif
As irgi neturiu sampes,bet ir nepirksim,nes man nesveika,o MB nemegsta.Mes tik vyno raudono,radau neblogo Sant Emilion 2014m.Esu gerus 2010,tai nuostabus buvo,o 2014 nebus toks brandus,bet mudviem uzteks.Kazkas labai megsta sampana,tai ir islaidaut verta,o man nebutinai.
Vaikai prabuvo visa diena pas mus,virem raug.kop.sriuba su lasinukais kiaules,tai labai skaniai visi papietavom,jie seniai bebuvo valge tokio gardesio. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Atnešu paskutinės kavos šiemet ...
Naujieji metai Kaune bus balti .
Manieji bus sloguoti smile.gif Lenda virusas gilyn , visai organizmas nekovoja... O aš irgi nepadedu smile.gif Taigi teks keisti planus , atsisakyti pirties man ... Užsiimsiu šiandien savimasažais , kvėpavimais, skalavimais ... Vakar galvojau jau pabaiga mano slogos . Nei velnio smile.gif Šiandien atkritimas ...

Tegul senieji metai išsineša vargus , ligas ir visą kitą kas buvo negera. O Naujieji atneša sveikatos , meilės džiaugsmo ir viso kito ko širdis trokšta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 31 gruodžio 2017 - 10:09
Labutes,mielosios,

laikas bega nesustabdomai.Stai jau liko 6 valandos senuju metu.doh.gifO susipazinom dauguma beveik pries 11 metu.Bent as apsilankiau SM 2007 01 01.Beveik su visom esu pasimacius gyvai,tik su Muka kazkaip musu likimas nesuvede.Bet visos atejom cia daugiausia vedamos vieno tikslo:pagrazet.
Ir visoms pasiseke tada.Kam amzinai,o kas vel susirgo.Ir tai nesvarbu,jei nebutu buve to siekio grazet,nebutume susitike.Nieko nebuna gyvenime be priezasties.
Su Artejanciais Naujaisiais Metais!
Ateinanciais metais linkiu but sveikoms,serganciom greciau pasveikt,bukit mylimos,mylincios ir pagaliau lieknos!Amzinai lieknos!Laimes visoms!

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Visas su atėjusiais Naujaisiais metais newyear.gif newyear.gif newyear.gif Te mergučios jūsų norai nebėgtų priekyje galimybių smile.gif
Joo luety daug vandens nutekėjo nuo to laiko... vis pamislinu ir aš apie visas kaip vienai, kaip kitai sekasi paliko kiekvinea savo pėdsaką wub.gif
Mano naujakas kaip visada pirtis namai liuliukas smile.gif tiesa labai skaniai vištienos kįūtinėlė išėjo pamarinuota su čiuliukais ir apvoliota kokos drožlėse ir kepta orkaitėje... neperkepiau tai liuks išėjo 4u.gif
Dusia37 kaip sveikata ar aplenkė liga nelaukta...
Luety tai ką mažu nauja pradžia kokią galvojame smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?

Muka NM buvo sloguoti ir aplamai nesveikuoliški . Šiandien jau geriau . Žadėjau pasiimti biliotenį , 10 metų neturėjus , bet .... Nelemta vis tik smile.gif 31 d. buvo taip nekaip , kad net megzti penčiakos nesugebėjau .

Nemyliu šito laikotarpio dėl darbo , krūva ataskaitų. Ir taip iki vasario 15. Brrr.

Dėl dietų nėra kito būdo tik MĖ . Ir nėra maisto kuris nelystų po skūra. Man per Kalėdinį laikotarpį +3,5 kg ... Ir vėl pradedu iš pradžios.

Atsakyti
na ačiū die, kad geriau dabar ... bet žiūrėk neatkrisk... padabok save 4u.gif ... oi visos žinom MĮ geriausia bet norisi greito rezultato ir nikeo naujo... sakau pradėsiu gerti jau jodąjį riešutą tik prieš tai katinui reikia sušerti smile.gif tik va klausimas kiek ilgai jį gerti reikia?žinau kad pertrauka reikalinga ale po kurio laiko tai daryti smile.gif vėl nakvišą pradėsiu gerti bo naktimis vėl prasidėjo karščio priepuoliai ... ir su mmm ... belenkas jau senai buvo...nu žodž nauji metai senos bėdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 02, 10:08)
*visos žinom MĮ geriausia bet norisi greito rezultato ir nikeo naujo...

**sakau pradėsiu gerti jau jodąjį riešutą tik prieš tai katinui reikia sušerti smile.gif tik va klausimas kiek ilgai jį gerti reikia?žinau kad pertrauka reikalinga ale po kurio laiko tai daryti smile.gif

***vėl nakvišą pradėsiu gerti bo naktimis vėl prasidėjo karščio priepuoliai ... ir su mmm ... belenkas jau senai buvo...nu žodž nauji metai senos bėdos  doh.gif

*??? Kas yr MĮ ?
** O ne KSC konsultavo 2 savaites gerti , po to petrauka 2 savaites ir vėl 2 savaites gerti ?
*** K su M ateina ? Muka tu dar jauna taigi ....

Luety kaip išsilaikius po Naujųjų ?

Atsakyti