Labos,labos,
su Naujais!Naujais tikslais,naujom svajonem ir atvirksciai,kaip Muka sako,te svajones bega pirma musu,tik bukim tokios lieknos ir greitos pagaut jas nors uz uodegos.
Jau rasiau,kad nauji dviese namie,ramiai.Brolis kviete,bet nenorejom eit,norejosi ramumo.
Kiek priaugau,nezinau,nesisveriu,man baisu.
Ka darysiu-nezinau.Renkuosi ketogenine bandyt,labai daug info,vos pradejus rinkt medziaga,eme plaukt laiskai i emaila,kaip pradet,ka daryt,atrodo tik imk ir panorek tai daryt,obet taciau,nera spyrio.Susiradau vakar energetini fitneso motyeru kluba salia namu,toj pacioj gatvej,internete.Skaitineju.Kainos £39+£10 administracinis mokestis kazkoks ir 1mt kontraktas.Zadu eit paziuret,pasikalbet.Labai daug ivairiu klasiu.Turi kardio ir svorio metimo klases.Nors kaina ir didele,noreciau 1 men pabandyt.Turiu paruost save psichologiskai.Kasdien vartau atsiliepimus ir man patinka vis labiau tas klubas,zinoma isskyrus kaina.Yra pigesniu,bet adm.mokestis tada didesnis ir klases su apribojimu,o cia,pagal sita kaina viskas prieinama,visos klases.Ech,kad butu kas nuveda uz rankutes.Nu bet zadu kita savaite eit.
Dar noreciau vel pradet bodyflexa.Turiu visa medziaga dar is chazano laiku,bet nedarau.Man ryte salta,o po to tai pavalgius,tai nevalgius,vis randu priezasciu,kad nedaryt.
MB burnoja,kodel be jo,o as nenoriu su savo figura eit ten,kur vyru yra,todel sitas klubas man tiktu ir patiktu.
Tai tokios mano naujametines rezoliucijos.
Kam idomu,imetu nuoroda,gal kas patars,paskatins niekada nebuvusiai jokiam sporto klube pradedanciajai,kas blogai,kas gerai.
http://www.effw.co.u...-and-facilities