Labas rytas,
Kaip visdėlto gera turėti namus ... kaip gera
šiltai sisioti .Parvažiavom šiandien

. Šiandien santechnikas pajungs kriauklę, dušą skalbinake, elektrikas rozetes ir lemputes normaliai sudės. Ir galim gyventi jau. Dulkių daug visuos kampuos - nors buvo durys visur uždarytos ir dar skudurais užkamšytos ( apačia ). Per 2 savaites prisirinktų dulkių ir be remonto, žinoma ne tiek . padarė gražai , tvarkingai. Neturiu kuo skųstis . Dabar reikia užsisakinėti baldus - mūsų vonia padidinta , tai aš mėgstu rankšluoščius joje laikyti ir tt. Reikia spintukių

Ir sienelės stiklinės . Kol padarys gyvensim su užuolaida

O kriauklė pasistatysim ant senos spintukės. negalėjau anksčiau užsisakyti - bo noriu , kad gražai be tarpų pagamintų ... Kad neliktų urvelių gyvatėms

Kol neišklijavo , negali žinoti kiek cm reikės .
Ingrida, smagu , dažniau užeik

... mes čia apie viską pliurpiam : vaikus, daržus , bites, dietas
Muka , niekada nekepu žemaičių blynų

Mano akimis tai ne maistas

Mudu senukai , reikia valgyti sveikiau , kur būtų dažovių ( geros skaidulos žanyno bakterijomis ) ir baltimų ... Kam tas krakmolas, ty grynas cukrus ? Virta malta kepta bulvė ? Kugelio kepu , ir blynu kepu - bet tai kai sūnus parvažiuoja. Nes mudviems jau per sunkus toks maistas .
PS, man įkalta į galvą nuo vaikytės , kad grybai sunkus maistas. Niekada vakarienei negaminu ... MB net nevalgytų jei pagaminčiau , įsižeistu . Matyt mūsų toks požiūris, bet čia iš vaikystės. Todėl man keista, kad Tavo MB grybus valgo ?
O šiandien aš galvoju apie va tokį patiekalą :
V
ieno indo pietūs.
Paprasčiau būti negali - kepimo indą iškloju raugintais kopūstais, vištienos ketvirčius pasūdau (skaičiuojant 1 šaukštelį druskos 1kg paukštienos), sudedu ant kopūstų, ten pat luptas ir pusiau perpjautas bulves. Viską nubarstau kmynais, smulkiai supjaustytu česnaku, provanso žolelėmis, saikingai palaistau aliejumi, indą dedu į orkaitę, jungiu 120C ir laikmatyje nustatau 2h.
Po dvejų valandų lėto kepimo, kaitrą didinu iki 200C ir kepu apie 17-20 minučių. Viskas!
Lėtai gaminta vištiena būna labai sultinga, lengvai atsiskirianti nuo kaulo ir pilna aromatų bei raugintų kopūstų rūgštelės.
Skanaus!receptas Kūmutės virtuvė. Nevagiu tik pasidalinu :
KVNes vaikai abudu vakare parvažiuos
Luety, tai aš dar mažiau tikiu virusu ir visomis nesamonėmis negu tu

Vaikai pas mane prasmunka, į parduotuvę einu kiek man reikia . Į kaimą važinėju , popierius turiu - tegul tikrina ...Nes pasidavus valdžios kontrolei , tikrai gali susirgti depresija . Juolab , kad nei vienas iš mano aplinkos nersirgo sunkiai

O mano metų mano draugių - pažįstamų nuo vėžio ir insulto ne viena anapilin iškeliavus ... Tai dabar ir bijoti gyventi? Gyvensiu , tiek kiek skirta dievulio . Jei skirta nuo coronos mirti Marsan nepabėgsiu ...
Dėl kavinių - tai gal kokis paskutinius 4-5 metus stengiamės per mano ar MB gimtadienį skaniai papietauti geresnėj kavinėj

Dveise ar keturiese . Man tai šventė