Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vos namo parsivilkau, atariau 12-ka valandų ir ką, vistiek š... apyvarta. O nuo kiosko kitoje gatvės pusės žmonės nesitraukia, eina šniūrais, net pavydu. Ryt vėl laukia ilgos valandos. Valdžia liepė sedėti po darbo, gal kas ateis pirkti, kitaip neužsidirbsiu ant 0,75 minimalaus, gązdina. O, kad per antrą valandos trukmės pertrauką dirbu, tai jiems neįdomu. Nesuprantu tokio grafiko, dvi pertraukos po valandą, nei namo, nei ką. Padarytų ištisinę dviejų valandų, tai būtų galima namo nuvažiuoti, o dabar..
Atsakyti
Merii,eik is to kiosko 4u.gif Eik i parduotuve geriau dirbt,ten bent jau moka uz atidirbta laika 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,kartais tu davei intervių mūsų vietiniam laikraščiui?Mama sakmbino,papletkavojo. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

papletkintit plačiau, mes tokios info nematom ax.gif ax.gif

saulė plieskia, langai atverti, jau karšta daros biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

SAule tai plieskia,bet pasale blink.gif NA sako,kad kai obelys zydi,salnos buna,bet kad ziema salnu neperdaugiausiai buna,o cia balandzio pabaigoj...Tikrai ir as nepamenu,kad tiek salta butu...
NAmie sildymas ijungtas,i darba su siltais batais eisiu mirksiukas.gif

VAkar vaziavau su savo sena masinyte biggrin.gif Nu tokia zema pasirode biggrin.gif biggrin.gif Ot kaip greit prie dydzio pripratau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neturiu kur sandėliuoti tų interviu, tai ir dalinu. biggrin.gif
Paskui surašo visokius briedus, kad tik atrodytų pasaulio pabaiga.
Kapstausi gėlynuose, kol saulė. Žemė labai šlapia, o po pušelėmis sausa. Kaupiuosi vieną rožę persodinti.
Atsakyti
IK tu turbut etatinis veidas laidose apie žemės ūkį mirksiukas.gif

Aš tai viena spygliuotį kaupiuosi persodinti, nes spaudžia ji kitas spygliuotis smile.gif, nepataikiau truputį su augumu, vienas kadagys gigantas jau kokie 2x2 m , o kitas kai buvo 50 cm taip ir liko, reikia jį gelbet bigsmile.gif

Frau mačiau FB kad pridejus tulpiu žydinčiu, nu jau žiedų ivairovė pas ją wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 26, 16:55)
na, jei isiperka is soc. paslaugu centro tik maisto atnesimo, pagaminimo, buto sutvarkymo, tai uzpakalis nepriklauso. Jei nustatyta zmogui slauga, tada tris kartus ateina, darbuotojui uz toki priziurimaji skaiciuojasi puse etato.

ji tik priežiūra turejo gal del to
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 27, 10:07)
IK tu turbut etatinis veidas laidose apie žemės ūkį  mirksiukas.gif

Aš tai viena spygliuotį kaupiuosi persodinti, nes spaudžia ji kitas spygliuotis smile.gif, nepataikiau truputį su augumu, vienas kadagys gigantas jau kokie 2x2 m , o kitas kai buvo 50 cm taip ir liko, reikia jį gelbet  bigsmile.gif

Frau mačiau FB kad pridejus tulpiu žydinčiu, nu jau žiedų ivairovė pas ją  wub.gif
Papildyta:

ji tik priežiūra turejo gal del to

Laba ryta,kur jys ten FB bazuojates??Gal ir mane priimsite?
Vezu paskutine rasoda i soda,i siltnami,daugiau salciu nerodo,reikia grudint .

Siuo metu mano kalijos tokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 balandžio 2017 - 11:29
Mes neturim grupes, zyliojam kas sau FB bigsmile.gif tik draugaunam ten dauguma iš mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 balandžio 2017 - 18:53
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 27, 17:52)
Mes neturim grupes, zyliojam kas sau FB  bigsmile.gif  tik draugaunam ten dauguma iš mūsų  mirksiukas.gif

As irgi zylioju FB,bet kazkaip jusu nesutikau nei vienos,nei Frai su tulpemis. ax.gif
Atsakyti
Labuka
Baigiasi mano "katino" dienos
Šiam kartui užteks
Vaikštau pas giminaitę masažuotis,turi tą masažinį krėslą,visai neblogai nugarą iškočioja
Luety parašyk į až ir susieksim FB,o paskui jau ir kitas atseksi
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 04 27, 19:47)
Labuka
Baigiasi mano "katino" dienos
Šiam kartui užteks
Vaikštau pas giminaitę masažuotis,turi tą masažinį krėslą,visai neblogai nugarą iškočioja
Luety parašyk į až ir susieksim FB,o paskui jau ir kitas atseksi

Masazas gerai,bet galima ir sugadint,jei nera medicininiu ziniu.Pvz.prie stuburo isvarzos masazai negalimi.
Tai bent kiek pagerejo sveikaciuke,kad jau iseini i darbuka?
Einu rasyt,aciu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti