Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na kur gi Sapniuk,darbuojatės?Lovoje guliu. blink.gif blink.gif Seniai taip nebuvo ir gimtadienį atšaukiau sekmadienį.Nors pusbrolis tikisi,kad pagerės?Kažin kažin?
MB uždraudė net megzti,o man malonumas,kaip jie nesupranta? ax.gif Truputi anglų namų darbus padariau,bandžiau pamiegoti,bet tas kosulys nei dieną nei naktį neleidžia. bigsmile.gif bigsmile.gif
Neturiu žemių,papikuočiau pomidorus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 03 22, 16:00)

Neturiu žemių,papikuočiau pomidorus. ax.gif



Įtariu, lovoje gulėdama pikuotum? Pasiimk knygą , paskaityk, pamiegok. Gerai, kad tave liga sustabdė. Jau nesveikai tas lėkimas per visur. Ingrida, gi turėk proto, pasaugok save.
Nors šiaip - sveikatos. 4u.gif

Sūnus šiandien gimtadienį organizuojasi. Pamiršau nupirkti ketčupo šašlams, taip tingisi, teks iki parduotuvės palėkti.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Solenizantui kuo geriausios kloties 4u.gif 4u.gif
Ingrida, tu visiems reikalinga sveika, išsigulėk, išsiilsėk. Tas kosulys kartais labai ilgai nenori trauktis, net porą mėnesių. Matyt, kokį virusiuką pasigavai pas vaikučius. Kai auginau vaikus, niekada nuo jų neapsikrėčiau, bet dabar, ištisai girdžiu, kad tėvai nuo vaikų apsikrėtė, o ypač seneliai. Viena pažįstama išėjo į pensiją, o kad labai sugeba su vaikais ir sveikatos turi, nusprendė prižiūrėti vaikus, o kad ne nuolat, nuėjo žiūrėti vaikus, kurie lanko darželį, tik ligos metu juos prižiūrėjo. Ir ką, kiekvieną kartą, kai vaikai susirgdavo ir ji juos prižiūrėjo, susirgdavo pati. Turėjo išeiti.
Vejas baisulinis, atėjau šilčiau apsirengti, kurmiarausius savo beržynėlyje tvarkau.
Atsakyti
Taigi virusai mutuoja. Kuriam buvo babcė atspari jaunystėje, pasikeitęs. Vidutinio amžiaus žmonės juo vaikystėje persirgo, imunitetas yra, pas vaikus dar nėra.
Uždangsčiau vazonėliais pasodintas maksimines rožes. Šaltį naktį žada, brrr.
Atsakyti
Labutes,

as irgi Imgridai i kompanija.Kazkoks virusas,esu nei skusta nei lupta.Temperos nera,kosulys nedidelis,gerkle pilna sekreto tirsto,nosis tai bega,tai ne.Nesuprasi ,kas cia per virusas.As uzsilasinu ant serveteles arbatmedzio extrakto,arba eukalipto ir kvepuoju ta smarve,labai padeda.Dar bandyk inhaliacijas pasidaryt gal su eukaliptu,ar taip kokiom zolelem,gi zolininke esi,zinai geriau.Teveli 93m tik taip ir isgelbejom nuo plauciu uzdegimo.Inhaliacijos labai atlaisvina kosuli.
Atsakyti
Luety, gi pas tave pavasaris. Kokie virusai ?
tfu tfu, iki mano kaimo jie nedaskrenda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 22, 17:18)
Luety, gi pas tave pavasaris. Kokie virusai ?
tfu tfu, iki mano kaimo jie nedaskrenda. rolleyes.gif

Marti,anukai persirgo kazkokiu virusu,saugojaus,nejau arti,bet gi jie oru mane susirado.
Siaip labai pilkas pavasaris,trecia diena be saules,vejelis nedidelis bet 14silumos.Nuo ryt zada siaures veja,atvesima pora laipsniu maziau ir sauleta.Laukiu,kol saules nera,nuotaikos ka nors dirbt darze nera.
Atsakyti
sveikos,

Kaimietukės berniokėliui gerų metų 4u.gif

Luety, Ingridėlėi greičiau pasveikt 4u.gif
Ingrida, ventolino neturi atsikosėjimui? l.geras vaistas(sirupėlis). Čiobrelis, šalavijas, liepžiedžiai mirksiukas.gif

Kažkokia kvaila diena, čia panervavo, kitur panervavo, dar kitur kažką nito nugirdau, vnž. noriu kaip strutis galvą pieskuosna ir manęs nėr namie mirksiukas.gif
prikepiau blynukų, su uogiene pakirsiu skaniai ir bus viskas ok ax.gif

skaitau "Pagundų metai"-3čia knyga, pirmas dvi surijau biggrin.gif

svogūnų sodinukai turguj 3,5-4 pinigų blink.gif sėsiu dar sėklytėm bigsmile.gif

Kaimietuke, pekiniečius jau sėjai?
Atsakyti
dar prašyčiau patarti dėl slyvų veislių-kokias auginat?
Atsakyti
Pekinukus dabar galima daigais, kaip kopūstus ankstyvus. Tik nebandyk auginti žemose temperatūrose, sužydės. Bent jau stikliniame balkone, o ne šiltnamyje. Išsodinsi kelis į šiltnamį , kelis į lauką. O rudeniui - tai tik liepos mėn sėju.
Nesuprantu, man vasarą pekinukas neskanu. Na, gal koks vienas kitas. Juk galima ledo salotų pasiauginti, romėniškų salotų. Anei jos karščių bijo , anei kandys puola. Nebent šlapia vasara - tai puvinių atsiranda.
Nežinau dėl slyvų. Gerai būna , kai trijų derėjimų būna : ankstyva ( Kometa, Skoroplodnaja) rugpjūčio pabaigos, pvz Aleksona ir vėlyvos ( Ana Spėt, Viktorija.
Ankstyvos greitai prinoksta, greitai nukrenta. Nors išgirta Kometa, man Skoroplodnaja saldesnė, ne tokia miltinga. Viktorija labai gausiai dera ir neaukšta. Dar iš studentiškų laikų pamenu, skynėme Obelynėje, kai būdavo rudeninės talkos. Tiesiog padedi dėžę apačioje ir abiem rankomis numelži.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

Ingrida, sveikatos tau 4u.gif

Kaimietukes bernioka su praejusiu 4u.gif Ir tave, Kaimietuke wub.gif

Susikasiau ankstyvom bulbom dirva rolleyes.gif Kur ruosiausi kita ploteli kastis, snd. nueinu, o ten pernyksciai zieminiai cesnakai sudyge blink.gif

Driezai tik islindo, o jau rambes jiems nebera nuo mano medziotoju.
Atsakyti