Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Sveikos vel! Taigi 7:20 nubego vandenys.
Kazkaip visa nakti nemiegojau, nujauciau kad gimdysiu, keistai taip.
9 santaruos, surase, sulasino skyscius, gavau epidura. Nuo jo pora valandu labai bloga buvo ir spaudimas krito, toks alpulio jausmas. Bet buvau nevalgiusi labai ilgai, leido snikeri suvalgyti, atsigavau lyg nauja. Nerealu buvo skausmo nejausti. Isstumiau labai greit. Gal dvi valandas
Leido ant krutines laikyti, tik paskui susvere. Kol kas viskas puiku, nezinau kaip su zindymu bus, maziukas dar, nelabai jam gaunas, na matysim.
Aciu visoms uz palinkejimus!
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 23, 22:30)

Kam jau darė streptokoko tyrimą, ar reikėjo mokėt? Vienam bloge skaičiau, kad kompensuojamas, bet niekur tokios info neradau  unsure.gif

Aš mokėjau, lygtais apie 5 ar 7 eurus ax.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 23, 23:45)

Turiu tokį klausimą pusiau intymų  ax.gif  Ar pas jus nepatamsėjusi apartamentų oda? Nu, kad aureolės aukštutinių dviejų numerių ryškesnės, tai kaip ir normaliai, pažastų oda lyg irgi patamsėjusi.  ax.gif Gali būti čia nėštumo pasekmė?

Apatinių apartamentų nelabai apžiūrėti išeina, bet pažastys tikrai baisiai tamsios paliko, labai tikiuos, kad praeis po gimdymo blink.gif

Man nesimiega, nežinau ar paruošiamieji ar jau nebe, bet miegot neleidžia unsure.gif dar nėra toks stiprus skausmas, bet atsikėliau, bandysiu su programėle paskaičiuoti dažnumą unsure.gif

Extraordinary, net gera skaityt apie tokius gimdymus wub.gif greitai, ramiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 23, 18:41)
prisiduodu: 14:27 gime mazulis 3320 ir 48 cm, viskas labai sklandziai, sveiki ir laimingi! Veliau visa istorija parasysiu

Sveikinimai! Saldaus pienelio, ramiu nakteliu 4u.gif kaip pavadinot suneli? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 24, 01:56)
Sveikos vel! Taigi 7:20 nubego vandenys.
Kazkaip visa nakti nemiegojau, nujauciau kad gimdysiu, keistai taip.
9 santaruos, surase, sulasino skyscius, gavau epidura. Nuo jo pora valandu labai bloga buvo ir spaudimas krito, toks alpulio jausmas. Bet buvau nevalgiusi labai ilgai, leido snikeri suvalgyti, atsigavau lyg nauja. Nerealu buvo skausmo nejausti. Isstumiau labai greit. Gal dvi valandas
Leido ant krutines laikyti, tik paskui susvere. Kol kas viskas puiku, nezinau kaip su zindymu bus, maziukas dar, nelabai jam gaunas, na matysim.
Aciu visoms uz palinkejimus!

Kaip gerai kad lengvai ir greitai smile.gif o kiek jums savaiciu buvo? Ne per anksti gime? smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kai paskaitau,tai nesuprantu kaip visos taip sklandziai IR greitai pagimdo blink.gif .Pirmas gimdymas lengvas buvo bet ilgokai uztrukes antras ir ilgas ir sunkus o apie si net nesvajoju kad galetu buti greitai ir lengvai...Saunuoles mamytes 4u.gif

Del klizmos,nedare nei viena karta man jos ir nesiule

Del streptakoko tyrimo.Nieko nesake apie tyrimo kaino,paeme tepineli ir tiek.Tai manau bus nemokamas.

As ir nuo 30 savaites lankausi kas dvi savaites pas daktare.Truputi beprasmiai man tie apsilankymai,bet nieko nepadarysi.Reikia tai reikia.

Irreelle AR gerai supratau,del kepenu recepta israsis?

Atsakyti
Sveikos,
as irgi kai paskaitau kaip lengvai net pirma vaika pagimdo tai ne pavydu.

Del klizmos tai man pirma karta gyvenime ir dare butent per pirma gimdyma, bet tai buvo pries beveik 16 metu..pamenu pagulde ant sono ir pasake, kad pils silta vandenuka ir kai jau pajausiu, kad "jau" pasakyti. Niekad nesusidurus galvoju kas tas JAU, bet paskui jau dasilo biggrin.gif

Mikrolax naudoti paprasta, kazkada man sake pries rektoskopija pasidaryti, berods suveikia per 10 ar 15 min., bet kaip ir kazks rase, tai pramusa tik tiesiojoj zarnoj viska, toli ji nesiekia. Neplanuoju dabar ju pirkti.

Melisa, taip, sake ateit pas gydytoja, kad paskirtu gydyma, koks tas gydymas nezinau. Turesiu vaziuoti 18 val., bet neisivaizduoju kaip reikes, nes nuo vakar kazkoks silpnumas ir oro stoka kankina unsure.gif vakare is viso be jegu bunu...

dar susinervinau, nes dukra parase, kad veme 2 kartus mokykloje, nezinia nuo ko, vis tai kokie galvos skausmai tai dar kas, nesuprantu kas jai darosi...o ir kate visiskai needa ir silpsta ant akiu, reikia vezti pas veterinara, bet irgi ir jegu nera ir bijau isgirst zinia, kad reik ja migdyti, nenoriu to ant savo duses...bet su lasalinem zaisti irgi neber jegu...zodziu, liudnuma...
Atsakyti
Pažastys pas mane normalios spalvos, nepatamsėjusios.

Sąrėmiai - kai pilvas pasidaro kietas kietas, man pradeda skaudėti pilvo apačią ir strėnas.
Bet tie pilvo sukietėjimai - ir yra sąrėmiai.

Ši naktis buvo ramesnė. Matyt todėl, kad vakar visą dieną lovoj varčiausi, o anądien - per daug prisivaikščiojau, matyt todėl naktį ir užėjo stiprūs sąrėmiai, net makštį rodos drąsko į šonus...
Atsakyti
Labs smile.gif

Aš jau po tyrimo ir echo. Tyrimas mokamas 7.15 europietiškų.

Jau echo kokia nesąmonė. Gydytoja į siuntimą vėjų prirašiusi ir pataikiau KKGN ne pas tą pačią, kaip aną kartą, tai abu su MB išsižioję sėdėjom, nėjo nieko suprast, tik brūkšt brūkšt ir psio. Bet veidukas gražus koks wub.gif Smailas smakriukas biggrin.gif Sveria 2.7 kg, tai su tokiu augimu gimdymui prognozuoja apie 3.8 kg.
Atsakyti
Po bemiegių ligoninėje kaip gerai šianakt miegojau bigsmile.gif seniai tai buvo...

Ekstraordinary, kaip lengvai pavarėt, šaunuolė wub.gif tokios istorijos ir mane nuteikia teigiamai, nes visokių baimių turiu smile.gif

Man dar streptokoko neėme, ryt eisiu, manau tuomet ir ims. Jei ne, reiks klaust. Darysiuos net jei ir kainuos.

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 11:14)

Jau echo kokia nesąmonė. Gydytoja į siuntimą vėjų prirašiusi ir pataikiau KKGN ne pas tą pačią, kaip aną kartą, tai abu su MB išsižioję sėdėjom, nėjo nieko suprast, tik brūkšt brūkšt ir psio. Bet veidukas gražus koks  wub.gif  Smailas smakriukas  biggrin.gif  Sveria 2.7 kg, tai su tokiu augimu gimdymui prognozuoja apie 3.8 kg.

Pas ką buvote? aš penktadieniui užsirašiusi esu pas Armaitienę lyg. Net nežinau, ar teisingai užsirašiau, ten su laikų pasirinkimu ne fontanai buvo.
Kaip smagu, kad jau taip aiškiai matėt wub.gif aš irgi noriuuuuu
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 24, 11:32)
Pas ką buvote? aš penktadieniui užsirašiusi esu pas Armaitienę lyg. Net nežinau, ar teisingai užsirašiau, ten su laikų pasirinkimu ne fontanai buvo.
Kaip smagu, kad jau taip aiškiai matėt wub.gif aš irgi noriuuuuu

Pas Mačiulaitienę. O aną kartą pas Kiškienę papuoliau. Va ten tai echoskopija buvo- viskas išsamiai paaiškinta, aprodyta.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Visų pirma, Kedutei ir Ekstraordinary didžiausi sveikinimai!!!! wub.gif 4u.gif bigsmile.gif Daug pienelio, gražių akimirkų ir greito grįžimo namo...!!! wub.gif
Senokai besilankiau, nes daug ligų, šeimoj netektis ir krūva reikalų buvo... unsure.gif Bet jaučiuosi gerai ir skaičiuoju paskutinį mėnesį bigsmile.gif Dar nelabai tikiu, nes nemažai ko trūksta, reikia jau pasiskubint su pirkiniais ir darbais... rolleyes.gif Bet kai beveik du mėn. su abiem vaikais namie, tai išsunkia iki tiek, kad nėra kada nei galvot, nei važiuot pirkt... Svarbu, pagrindą pradžiai turiu susikrovus, o, jei ką, pabaigt gali ir vyras... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 23, 22:22)
Kažaip pamenu, kad kamejukas  ir hipolite po santorini eina pirmos 10 dienų hmm.gif vikute dar buvo vasario 2 d., bet į sausį perėjo .. jaučiu fantazuoju jau biggrin.gif

dar neperejau, turiu dar laiko iki vasario biggrin.gif nu tikiuosi as si kart busiu sekanti biggrin.gif dar to penktadienio sulaukt kol pas gydytoja.. idomu ka sakys ;) jau sian draugai is pacio ryto parase vos ne 8 val maniskiui, klause ar negimdau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 11:35)
Pas Mačiulaitienę. O aną kartą pas Kiškienę papuoliau. Va ten tai echoskopija buvo- viskas išsamiai paaiškinta, aprodyta.

Tik dabar dašuto, kad jūs visai kitoje įstaigoje lankėtės doh.gif tai ir pavardės nieko nesako. Aš į Kauno klinikas užsiregistravusi esu. Nu, sulauksiu, tuomet bus matyt.
Atsakyti