Na taip, kiekvienai skirtingai... Kaip kedutė sakė - ji net nesuprato, kad jai gimdymas prasidėjo

Aš kai su pirmu vaikščiojau irgi nežinojau kaip kas ir kodėl, bet nuvažiavus į ligoninę paaiškino.
Tikras sąrėmis trunka iki minutės laiko ir reikia žiūrėti kas kiek laiko kietėja, jei reguliariai kas 10 min ir dažnėja - tada jau prasideda.
Tos, kurios pakančios skausmui - jaučia tik aptrauktą pilvą, skausmų nėra.
Su pirmu man irgi nebuvo skausmų strėnose ir pilvo apačioje.
Su šiuo nėštumu jau antrą nėštumo mėnesį susuko stuburą, porą dienų visiškai paeiti negalėjau, į wc tik įsikibusi į sieną. Tada testas teigiamą parodė - tai nei vaistų negalėjau naudoti, nei kažkokių procedūrų darytis, mankštos šiek tiek padėjo... Visas šis nešiojimas gimdos spazmų/susitraukimų lydimas, strėnų skausmai, pilvo apačios (ties cp pjūviu) skausmai. Jau išties pavargau...
Jei pilvas pasidaro sunkus, kietas kokį pusvalandį, kartais net iki 4 val trunka - tai reiškia reikia magnio pagerti.
Robi - aš ryt einu į klinikas, bet ten lankausi rizikingų nėštumų kabinete. Esu buvusi pas Adomaitienę ir pas Malakauskienę. Dabar vėl pas Malakauskienę eisiu.
O KKGN man visos patiko daktarės. Tik jei būna daug žmonių ir dar gimdyvių yra gimdykloj - tai jos labai greit viską daro, tik kas svarbiausia pasižiūri ir be komentarų būna

tai nieko nuostabaus

Paprašysiu rytoj gal veidelio nuotraukėlę padarys paskutinę

vyras bus darbe, tai jau tik gyvai tepamatys sūnelį...