Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 23, 22:45)
Man sakė, kad strepto mokamas, virš 7 eurų poliklinikoje. Ryt kaip tik ims. Ui kaip nemėgstu skraidyt  ax.gif

Turiu tokį klausimą pusiau intymų  ax.gif  Ar pas jus nepatamsėjusi apartamentų oda? Nu, kad aureolės aukštutinių dviejų numerių ryškesnės, tai kaip ir normaliai, pažastų oda lyg irgi patamsėjusi.  ax.gif Gali būti čia nėštumo pasekmė?

Nu pažiūrėsim, ką man sakys mokėti hmm.gif

Patamsėjo man visur, net aplink bambą ratukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 24, 12:10)

Sąrėmiai - kai pilvas pasidaro kietas kietas, man pradeda skaudėti pilvo apačią ir strėnas.
Bet tie pilvo sukietėjimai - ir yra sąrėmiai.

Aš išvis nežinau ką reiškia kai kietėja pilvas, per visą nėštumą nėr buvę blink.gif tai man jau maudimas kaip sąrėmis atrodo unsure.gif naktį pasivaikščiojus pilvo maudimas praėjo, nugaros aprimo, tai dar pamiegojau bigsmile.gif ryte vyrą išleidžiant į darbą vėl užėjo, bet po valandos vėl apmažėjo, dar išėjo nusnausti, dabar vėl vaikštau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 23, 23:16)
Jis privalomas ir kompensuojamas zaliaake.
As noreciau kad per knygu muge jau buciau pagimdziusi. Nes labai reikia vienos knygos, kaip ir kasmet 😁.

nieko neradau apie tai vlk puslapyje. Dar savo biblijoj pažiūrėsiu, bet jau man tik 1,5 val. beliko iki vizito, o aš dar lovoj guliu blush2.gif

Kokią knygą medžioji?
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 24, 00:56)
Sveikos vel! Taigi 7:20 nubego vandenys.
Kazkaip visa nakti nemiegojau, nujauciau kad gimdysiu, keistai taip.
9 santaruos, surase, sulasino skyscius, gavau epidura. Nuo jo pora valandu labai bloga buvo ir spaudimas krito, toks alpulio jausmas. Bet buvau nevalgiusi labai ilgai, leido snikeri suvalgyti, atsigavau lyg nauja. Nerealu buvo skausmo nejausti. Isstumiau labai greit. Gal dvi valandas
Leido ant krutines laikyti, tik paskui susvere. Kol kas viskas puiku, nezinau kaip su zindymu bus, maziukas dar, nelabai jam gaunas, na matysim.
Aciu visoms uz palinkejimus!

Vajetau wub.gif kaip lengvai ir paprastai nuskambėjo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tante_ @ 2017 01 24, 11:51)
Senokai besilankiau

Labas!
Gerai, kad jau viskas tvarkosi po truputį 4u.gif kuo daugiau pozityvo gale 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 24, 12:24)
nieko neradau apie tai vlk puslapyje. Dar savo biblijoj pažiūrėsiu, bet jau man tik 1,5 val. beliko iki vizito, o aš dar lovoj guliu blush2.gif

Kokią knygą medžioji?
Papildyta:

Vajetau wub.gif kaip lengvai ir paprastai nuskambėjo thumbup.gif

Čekuolis naują knygą išleido.
Tai vlk puslapyje sunkiai kas randama. Visada skambinuosi.
Tante užuojauta.
Atsakyti
Man daznai kieteja pilvas, o nakti tai ir ilgesniam laikui...as taip suprantu, kad gimda spazmuoja...bet be skausmu dazniausiai... nu kaip tingiu ir nera jegu trenktis pas ta ne savo gydytoja taip velai blink.gif
O vizitai pas mane kas 3 savaites, dabar planinei apziurai pirmadieni tureciau prisistatyt
Atsakyti
Irreelke manau nera labai blogai,nes vienintelis gydimas tai gimdyti.Manau israsis tableciu kad blogiau nebutu.Del dukros tai gal virusas koks?Del kates suprantu,kad sunku...bet Kai gyvunas kankinasi ir nieko gero ir jai ir jum.

Del saremiu.Oi negalima sakyti kad buna butent taip.Man pavyzdziui nei per viena gimdyma per saremius pilvas nekietejo ir buvo nugaros apacios ir pilvo apacios skausmai.Tad labai indvidualu kaip gali buti ax.gif

Atsakyti
Vikute, tu dar negimdyk, pasitark su Santorini, ji gi sakė daugiau nebeužleis nieko biggrin.gif

Žinokit, vakar pirštai susimakalavo ir netyčia naują versiją telefone perjungiaų. Tai man, pasirodo, moderatorė dar sausio pradžio atrašius buvo, kad galim rinktis, kurią temą užrakinti, kurią palikti. Tai parašiau, kad šitą iki vasario damušam ir nuo vasario naujoj 4u.gif
Vsio, varau ruoštis, nes paskui vėl skubėt reikės - spaudimas pakils - prirašys dar kokią ligą - duos siuntimą dėl rizikos ar ką panašaus lotuliukas.gif su mano daktare geriau nejuokaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 24, 13:38)
Vikute, tu dar negimdyk, pasitark su Santorini, ji gi sakė daugiau nebeužleis nieko biggrin.gif

Balsu susijuokiau biggrin.gif Vikutei terminas anksčiau už mane, tai iš bėdos užleisčiau angel.gif didis.gif va koks gerumas pramušė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 24, 12:38)

Žinokit, vakar pirštai susimakalavo ir netyčia naują versiją telefone perjungiaų. Tai man, pasirodo, moderatorė dar sausio pradžio atrašius buvo, kad galim rinktis, kurią temą užrakinti, kurią palikti. Tai parašiau, kad šitą iki vasario damušam ir nuo vasario naujoj 4u.gif
Vsio, varau ruoštis, nes paskui vėl skubėt reikės - spaudimas pakils - prirašys dar kokią ligą - duos siuntimą dėl rizikos ar ką panašaus lotuliukas.gif su mano daktare geriau nejuokaut biggrin.gif

biggrin.gif tai as jau pries valanda buciau sedejusi ir laukusi,kad kokiu nesamoniu neprisigalvotu.Man ir viena karta buvo per skubejima aukstesnis,tai kazkaip normaliai sureagavo,tik liepe sekti spaudima.O paskutini karta kai buvau tai spaudimas buvo 100/70.Akusere tris kartus matavo ir jau panikoje buvo kol daktare jos nenuramino,kad man cia normalus spaudimas biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, kiekvienai skirtingai... Kaip kedutė sakė - ji net nesuprato, kad jai gimdymas prasidėjo smile.gif
Aš kai su pirmu vaikščiojau irgi nežinojau kaip kas ir kodėl, bet nuvažiavus į ligoninę paaiškino.
Tikras sąrėmis trunka iki minutės laiko ir reikia žiūrėti kas kiek laiko kietėja, jei reguliariai kas 10 min ir dažnėja - tada jau prasideda.
Tos, kurios pakančios skausmui - jaučia tik aptrauktą pilvą, skausmų nėra.
Su pirmu man irgi nebuvo skausmų strėnose ir pilvo apačioje.
Su šiuo nėštumu jau antrą nėštumo mėnesį susuko stuburą, porą dienų visiškai paeiti negalėjau, į wc tik įsikibusi į sieną. Tada testas teigiamą parodė - tai nei vaistų negalėjau naudoti, nei kažkokių procedūrų darytis, mankštos šiek tiek padėjo... Visas šis nešiojimas gimdos spazmų/susitraukimų lydimas, strėnų skausmai, pilvo apačios (ties cp pjūviu) skausmai. Jau išties pavargau...
Jei pilvas pasidaro sunkus, kietas kokį pusvalandį, kartais net iki 4 val trunka - tai reiškia reikia magnio pagerti.

Robi - aš ryt einu į klinikas, bet ten lankausi rizikingų nėštumų kabinete. Esu buvusi pas Adomaitienę ir pas Malakauskienę. Dabar vėl pas Malakauskienę eisiu.

O KKGN man visos patiko daktarės. Tik jei būna daug žmonių ir dar gimdyvių yra gimdykloj - tai jos labai greit viską daro, tik kas svarbiausia pasižiūri ir be komentarų būna smile.gif tai nieko nuostabaus smile.gif

Paprašysiu rytoj gal veidelio nuotraukėlę padarys paskutinę smile.gif vyras bus darbe, tai jau tik gyvai tepamatys sūnelį...
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 12:14)
Labs  smile.gif

Aš jau po tyrimo ir echo. Tyrimas mokamas 7.15 europietiškų.

Jau echo kokia nesąmonė. Gydytoja į siuntimą vėjų prirašiusi ir pataikiau KKGN ne pas tą pačią, kaip aną kartą, tai abu su MB išsižioję sėdėjom, nėjo nieko suprast, tik brūkšt brūkšt ir psio. Bet veidukas gražus koks  wub.gif  Smailas smakriukas  biggrin.gif  Sveria 2.7 kg, tai su tokiu augimu gimdymui prognozuoja apie 3.8 kg.

O kiek savaiciu dabar?
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2017 01 24, 14:58)
O kiek savaiciu dabar?

35 ir 2d. Bet echo rodė lygiai 35 ir terminas 02.28 pagal echo biggrin.gif Sakiau, kad aš išjungsiu šviesas biggrin.gif
Atsakyti