Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Nu ką, gavau kelialapį į VGN streptokokui. Sakė važiuot jau 37 sav. kai bus. 3 eur kainuos. Pamiršau paklaust, kada pilvas nusileidžia, paklausiu kitą kartą. irnesakyk.gif

Jolirta, sakei dažnai man apžiūros. lotuliukas.gif nuo 37 sav. eisiu kassavaitę, toks įstatymas doh.gif man tie vaikščiojimai toks bergždžias reikalas: pilvą pamatuoja, svoris, spaudimas, leliuko tonai ir tada kaip visada kraujo, šlapimo tyrimams išrašo lapelius.. kitas vizitas vėl tas pats doh.gif šį kartą paėmė tepinėlį, bet jau iš karto pasakė, kad pienligės užuominos yra, išrašė macmiror žvakučių, jei pradėsiu iškart naudot, tai išvengsiu visokių perštėjimų clap.gif gerai, kad su vyrų jokių šurymury nebuvo kurį laiką, tai būtų dovanėlių gavęs biggrin.gif doh.gif blush2.gif
Kamštis ir paruošiamieji gali nuo sausio 30 d. aplankyt bet kada, tai perspėjo, kad nepanikuočiau. Jei labai baisu, tai skambint į kabinetą - darbo valandom vis tiek kuri nors pakels, pašnekins, padės nuspręsti ar čia tikra ar tik treniruotė... ax.gif
Tiek žinių iš TA biggrin.gif pi*dakų gavau, kaip gi be jų lotuliukas.gif nukrito svoris, pilvas -3 cm. Liepė vasarį pasirodyti arba taip pat, arba su nedideli unsure.gif u pliusiuku. Jokio kritimo iki gimdymo daugiau umn.gif pati nežino, ko nori 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 15:20)
35 ir 2d. Bet echo rodė lygiai 35 ir terminas 02.28 pagal echo  biggrin.gif  Sakiau, kad aš išjungsiu šviesas  biggrin.gif

Kitą kartą jau kovą gal rodys echo biggrin.gif doh.gif Amžinai nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 24, 12:50)
biggrin.gif tai as jau pries valanda buciau sedejusi ir laukusi,kad kokiu nesamoniu neprisigalvotu.

biggrin.gif Aš labai vengiu ten po kabinetu sėdėt, nes šalia laboratorija, tai visi su bacilom ekstra kraujo tyrimui eina ir eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 24, 15:30)
nukrito svoris, pilvas -3 cm. Liepė vasarį pasirodyti arba taip pat, arba su nedideli unsure.gif u pliusiuku. Jokio kritimo iki gimdymo daugiau  umn.gif  pati nežino, ko nori 000189.gif

Kitą kartą jau kovą gal rodys echo biggrin.gif doh.gif Amžinai  nestuke.gif

Aš šiandien irgi ant svarstyklių užlipau. Geriau būčiau nelipus. Nenuostabu, kad man sunku pačiai save panešti.

Tai aš jau dabar jaučiuosi nėščia visą amžinybę, o jie dar tolina. Bet sakė bičas labai palankioj padėty gimimui smile.gif
Atsakyti
Zaliaake nu net susikeikiau...nu negi IR man reikes kas savaite..nu kokio velnio ten eiti vapse nematau prasmes.Pamatuoja spaudima,pasveria,pamatuoja pilva ir sirdute paklauso su duda ir viskas.Nesamone kazkokia.Jauciu neisiu,sugalvosiu ka nors biggrin.gif .Pas mus poliklinikoje patinka kad kraujas,kiti tyrimai yra pusrusyje.Tikrai saugiau negu kad prie kabinetu butu.
Atsakyti
Nesuprantu žaliaake ko patys nepaima tepinelio. Tau jau velokai ima, nors laiku.
Galiu gydytojo paklaust kodel teks tau moket. Ar klaust?

Va man krauja retai ima. Tik siusiuko joms vis mazai.

Bet kaip skirtingai. Man nematuoja pilvo. Dudos isvis nemaciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 24 sausio 2017 - 16:39
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 24, 16:06)
Nesuprantu žaliaake ko patys nepaima tepinelio. Tau jau velokai ima, nors laiku.
Galiu gydytojo paklaust kodel teks tau moket. Ar klaust?

Va man krauja retai ima. Tik siusiuko joms vis mazai.

Nus kadangi mano takai dar nepasiruošę ir ankstyvesniamžž
gimdymui šansų nelabai yra, tai kuo vėliau paims, tuo realesnė situacija gimdymo metu bus. Kai anksti paima, tai yra tikimybė, kad vėliau atsiranda ir nors nerodė tyrimo metu, gimdant gali būt jau tas brudas unsure.gif tas streptokokas migruojantis padaras yra bash.gif
Mokėt reikės, nes ne pas save darausi. Mano poliklinika yra tik pirminio lygio sveikatos priežiūros centras. Tokių tyrimų neatlieka. Gali paklaust įdomumo dėlei. Bet aš, aišku daryčiau net jei ne 3 o 30 eur mokėt reikėtų. Man svarbu, kad per kasą, oficialiai, o ne į kišenę ax.gif

Tiesa, 38 sav. dar vieną pasimatymą su varliuku turėsim, dėl GD, kas 2 sav. iki kol nepagimdysiu žiūrės echo ar leliukas neperauga. Į tokius pasimatymus tai gatavi nors ir kassavaitę į Klaipėdą važiuot biggrin.gif Vyrui pasakiau, kad dar echo bus, tai tik išsišiepė, ot gerai, sako wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 24, 16:06)
Zaliaake nu net susikeikiau...nu negi IR man reikes

topsecret.gif aš irgi. Mintyse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 24 sausio 2017 - 16:25
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 24, 16:24)
Nus kadangi mano takai dar nepasiruošę ir ankstyvesniamžž
gimdymui šansų  nelabai yra, tai kuo vėliau paims, tuo realesnė situacija gimdymo metu bus. Kai anksti paima, tai yra tikimybė, kad vėliau atsiranda ir nors nerodė tyrimo metu, gimdant gali būt jau tas brudas  unsure.gif tas streptokokas migruojantis padaras yra bash.gif
Mokėt reikės, nes ne pas save darausi. Mano poliklinika yra tik pirminio lygio sveikatos priežiūros centras. Tokių tyrimų neatlieka. Gali paklaust įdomumo dėlei. Bet aš, aišku daryčiau net jei ne 3 o 30 eur mokėt reikėtų. Man svarbu, kad per kasą, oficialiai, o ne į kišenę ax.gif

Tiesa, 38 sav. dar vieną pasimatymą su varliuku turėsim, dėl GD, kas 2 sav. iki kol nepagimdysiu žiūrės echo ar leliukas neperauga. Į tokius pasimatymus tai gatavi nors ir kassavaitę į Klaipėdą važiuot biggrin.gif Vyrui pasakiau, kad dar echo bus, tai tik išsišiepė, ot gerai, sako wub.gif
Papildyta:

topsecret.gif aš irgi. Mintyse biggrin.gif

Zaliaake. Parasyk man vasario 1 d. Skleroznikei.

Tai kaip suprantu siusti tyrimu negali.
Tai gal su siuntimu moket nereiktu. Bet va.... mistika.

Nors realiai as nemokejau uz tyrima, kasmenesine apziura kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 24, 16:43)
Zaliaake. Parasyk man vasario 1 d. Skleroznikei.

Jei nepamiršiu 😁
Man vasario 1-3 d. vėl TA, o tu tik eisi doh.gif lotuliukas.gif nu bet gerai, kai pagalvoju, tai bus man mankštelė kas savaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 24, 16:49)
Jei nepamiršiu 😁
Man vasario 1-3 d. vėl TA, o tu tik eisi doh.gif lotuliukas.gif nu bet gerai, kai pagalvoju, tai bus man mankštelė kas savaitę biggrin.gif

Niu bet tu kas savaite eini. Nes anasyk pamenu kartu ejom. Tu dar siand ejai. O tik man vasario 1 d. Is ryto apie 9-10 val.
Atsakyti
Man beveik 39 savaitės, bet pilvas nenusileidęs. Su pirmu irgi važiavau gimdyti ir buvo nenusileidęs. Sakė, kad viskas gan aukštai pas mane... ir stangos man buvo prasidėjusios, kai dar tik 8 cm buvo atsivėrę kaklelis. Todėl ir netilpo vaikas, nors sakė mano tokia kaulų sandara - labai siauri klubai...
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 24, 16:59)
Niu bet tu kas savaite eini. Nes anasyk pamenu kartu ejom. Tu dar siand ejai. O tik man vasario 1 d. Is ryto apie 9-10 val.

Aš buvau 6 d. prieš tai. Aną savaitę Santariškėse buvau, bet ne pas savo gyd.
Papildyta:
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 24, 17:28)
Man beveik 39 savaitės, bet pilvas nenusileidęs. Su pirmu irgi važiavau gimdyti ir buvo nenusileidęs. Sakė, kad viskas gan aukštai pas mane... ir stangos man buvo prasidėjusios, kai dar tik 8 cm buvo atsivėrę kaklelis. Todėl ir netilpo vaikas, nors sakė mano tokia kaulų sandara - labai siauri klubai...

Aš kaip suprantu, tai čia jokių taisyklių nėra irnesakyk.gif vienom paruošiamųjų nebūna, kitom pilvas nenusileidžia. Dėl vandenų irgi, vienom šliūkšteli, kitom varva po biški ...
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 24, 19:06)
Aš buvau 6 d. prieš tai. Aną savaitę Santariškėse buvau, bet ne pas savo gyd.
Papildyta:

Aš kaip suprantu, tai čia jokių taisyklių nėra irnesakyk.gif vienom paruošiamųjų nebūna, kitom pilvas nenusileidžia. Dėl vandenų irgi, vienom šliūkšteli, kitom varva po biški ...

Man tai pilvas labai anksti nusileido. O paruosiamuju iki siol neskiriu. Jei diegia priekine vieta ar kirksnis, tai jauciu kad raumenis, bet pilvas nekieteja ir nespazmuoja. O pirma nestuma tai istisai kietejo ir spazmavo. Tai man rodos cia tikrai skirtingai su kiekvienu nestumu.
Atsakyti
Suprasta žaliaake 😉

Tik dabar atsisedau tavo vaikas paskaityt, vaikas nupirko dar kai ligoninej gulejau. Tai parasyta, kad paskutini menesi reikia niekur neskubet, isiklausyt i savo kuna. Tada isvis nuo sofkes nepasikelsiu.
Pas drauga draugas buvo atvaziaves namie pagelbet, tai ir as pakilau pasitvarkyt 😀
Atsakyti