Nu ką, gavau kelialapį į VGN streptokokui. Sakė važiuot jau 37 sav. kai bus. 3 eur kainuos. Pamiršau paklaust, kada pilvas nusileidžia, paklausiu kitą kartą.
Jolirta, sakei dažnai man apžiūros.

nuo 37 sav. eisiu kassavaitę, toks įstatymas

man tie vaikščiojimai toks bergždžias reikalas: pilvą pamatuoja, svoris, spaudimas, leliuko tonai ir tada kaip visada kraujo, šlapimo tyrimams išrašo lapelius.. kitas vizitas vėl tas pats

šį kartą paėmė tepinėlį, bet jau iš karto pasakė, kad pienligės užuominos yra, išrašė macmiror žvakučių, jei pradėsiu iškart naudot, tai išvengsiu visokių perštėjimų

gerai, kad su vyrų jokių šurymury nebuvo kurį laiką, tai būtų dovanėlių gavęs
Kamštis ir paruošiamieji gali nuo sausio 30 d. aplankyt bet kada, tai perspėjo, kad nepanikuočiau. Jei labai baisu, tai skambint į kabinetą - darbo valandom vis tiek kuri nors pakels, pašnekins, padės nuspręsti ar čia tikra ar tik treniruotė...
Tiek žinių iš TA

pi*dakų gavau, kaip gi be jų

nukrito svoris, pilvas -3 cm. Liepė vasarį pasirodyti arba taip pat, arba su nedideli

u pliusiuku. Jokio kritimo iki gimdymo daugiau

pati nežino, ko nori
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 24, 15:20)
35 ir 2d. Bet echo rodė lygiai 35 ir terminas 02.28 pagal echo

Sakiau, kad aš išjungsiu šviesas
Kitą kartą jau kovą gal rodys echo

Amžinai
Papildyta:
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 24, 12:50)

tai as jau pries valanda buciau sedejusi ir laukusi,kad kokiu nesamoniu neprisigalvotu.

Aš labai vengiu ten po kabinetu sėdėt, nes šalia laboratorija, tai visi su bacilom ekstra kraujo tyrimui eina ir eina