Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Labas rytas,
Kulke sveikinimai su dekretu 4u.gif

As nuo siandien atostogauju, dekretas nuo sausio, bet dar darbe esu, tik ne nuo 7val, o nuo 9 ir ne visai dienai biggrin.gif
Galeciau ir is namu dirbti, bet meistrai siandien dar sienas sveiciao, bus pilna dulkiu, tai geriau darbe jau. Puse dienos padirbesiu, paskui turiu visokiu reikaliuku mieste, tai diena greit prabegs.

Oras koks fui siandien blink.gif
Atsakyti
Laba ryta nestuke.gif

Gal kas silto kisieliaus biggrin.gif ?Jetus kaip uzsinorejau,issiviriau ir pasimegaudama gurksnoju biggrin.gif

Kamejuk Sveikinimai Su Jusu svente wub.gif .

Mascarra sekmingos ir nesunkios keliones 4u.gif .O as Dar verkiu kad iki Vilniaus reikes vaziuoti 130km...

Kulke Su dekretu 4u.gif

Irreelle linkiu,kad greiciau baigtusi remontas.Dukros Tyrimai butu geri.Ir kad greiciau galetumete ramiai dziaugtis laukimu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū smile.gif pasirodysiu smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2016 12 19, 11:56)
Ačiū ačiū smile.gif pasirodysiu smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hipolite @ 2016 12 18, 14:44)
Paaiskejo ir del tu ketonu slapime. Sako reikia maziau saldumynu valgyt.

Zadejo sekanti karta paseli kazkoki daryt, tai as jau issigandau kad skaudes. Reiks megini imt, nu sake neskausminga ten. O kol kas tik slapima patikrins vel.

Vajetau, kaip čia pas mane jų dar nerado, paskutiniu metu labai traukia, nebuvo nė dienos, kad kokio šokolado ar pyrago nepraryčiau. Vakar vyras jau miega, o aš įsijungiau "atspėk dainą", atsinešiau florentinų dėžutę ir visą sutraškinau, pusės dainų net negirdėjau lotuliukas.gif

Tai čia gal tas, kur dėl sifilio, kurį nėštumo pabaigoj darė? Vyro sesuo sakė, kad jai padarė 36+, o paskui bijojo, kad pagimdys be atsakymo, tai liepė laikyti, kiek gali biggrin.gif

QUOTE(kedute @ 2016 12 18, 17:08)
Zhaliaake nugi nugi issamiau apie uztepele?

Man rodos, aš apie ją jau rašiau, kai megvakariui draugės ruošiausi ir pirštus pasitrumpinau pjaustydama lotuliukas.gif
Tai jei kartojuosi, nepykite nestuke.gif:
Alyvuoges juodas ir žalias (žalių daugiau) žiedeliais supjaustyt, kietą sūrį sutarkuoti, įpjaustyt kokias 10-15 mirkytas džiovintas slyvas, sauja saulėgrąžų (galima ir kitų sėklų), įspausti česnako pagal skonį ir viską sumaišyti su majonezu. 4u.gif

QUOTE(Jolirta @ 2016 12 19, 03:39)
Sveikos. Draugas kiaušinius vakare po darbo pradėjo virt. Tai dabar išveitėm ir bandysim miegot. Prasmingai praleistas laikas  unsure.gif

Pamiršo, matyt lotuliukas.gif būna 4u.gif

QUOTE(Kulkė @ 2016 12 19, 09:21)
Labas.
O aš jau iš gydytojos. Viskas dekretinės nuo šiandien. Bim-bam rėžimas įjungtas  biggrin.gif  O šita, kada galiu sodroj tvarkyt dokus? Sakė per 24val.turėtų suvaikščiot duomenys.

Ar yra kokių vingrybių pildant e-būdu? Kaip su tais NPD? Kur kokias varnas sudėlioti? Ai kažką užpildžiau ir pateikiau. Jei bus negerai kas -informuos.
O dar tas punktas, kur reik pažymėt apie palankesnį laikotarpį kaip suprantu man negalioja?

Sveikinimai.
Aš to punktelio nežymėjau.

QUOTE(kedute @ 2016 12 19, 10:08)
As dar sedziu pas daktare eilej, visos po savaitgalio  nestuke.gif susirinko..

Galit susiorganizuoti kokį arbatos vakarėlį biggrin.gif

Mano kalėdinis miestelis su burbualais jau šviečia nuo komodos wub.gif

Rytoj važiuosim į pasimatymą nestuke.gif: wub.gif mąstau, gal eit pamiegot, kad šita diena greičiau praeitų biggrin.gif
Papildyta:
Kamejuk, flirt.gif nestuke.gif didis.gif grožis karsta.gif dar kartą sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 19, 09:21)
Labas.
O aš jau iš gydytojos. Viskas dekretinės nuo šiandien. Bim-bam rėžimas įjungtas  biggrin.gif  O šita, kada galiu sodroj tvarkyt dokus? Sakė per 24val.turėtų suvaikščiot duomenys.

Ar yra kokių vingrybių pildant e-būdu? Kaip su tais NPD? Kur kokias varnas sudėlioti? Ai kažką užpildžiau ir pateikiau. Jei bus negerai kas -informuos.
O dar tas punktas, kur reik pažymėt apie palankesnį laikotarpį kaip suprantu man negalioja?

laba, tai jei jau dekreta atidare tai gali sodroj ir pildyt smile.gif ten kai pildysi, tai reiks pasizymeti ar taikyti npd ar ne smile.gif as emiau 2 dalimis ir npd netaikiau, paskuj susigrazinsiu per deklaracija smile.gif as kad ir gerai uzpildziau, visiek paskambino is sodros patikslinti ar netaikyti npd ir panasiai smile.gif
Atsakyti
Kamejuk, labai grazi nuotrauka. ☺
Kai pirmos dukros laukiausi supermamose buvo suorganizave nuotrauku galerija kur visos buvom sudeje po viena savo nuotrauka. Nusifotografavom visos prie saldytuvo su samciu rankoj. Tikrai idomu buvo.
Atsakyti
Man irgi perskambino iš Sodros, kad neturi duomenų, jog viena auginu kitą vaiką, tai irgi sakė persiųsti prašymą, kur neprašau npdp, tipo deklaruojant susigrąžinsiu...
Atsakyti
Kamejukas, nu koks grozis wub.gif wub.gif
Zhaliaake aciu.
As jau namie isciupineta, akusere pasiguldzius gal 10 min minke vos neapsi.....ieskojo kaip kas kur..praita kart jau galvyte vietoj buvo si kart kazkaip vel sone blink.gif , nu zodziu ketvirtad eko tada ir paziuresim kas kaip ir kada.... , pas mane 34/105 , priaugau per dvi savaites 1 kg tai jau plius 11 tongue.gif ... taip viskas gerai jau beveik iseinant prisimine kad gi dabar visalaik slapima reik daryt tai dar teko eit pasidaryt, sake daugiau vandens...blin vakar tik ta ir dariau kad geriau blink.gif ...
Atsakyti
Kamejuk, sveikinimai, jūs tikra gražuolė wub.gif

Ai aš jau neatsimenu kur ką prispaudžiau. Ale npd paspaudžiau lyg, kad taikytų nuo pagrindinės dalies ir, kad turiu 1 vaiką. Bala nematė. Bus kaip bus.

Kedute, o kam ten lindo? Pasėlį ėmė ir tuo pačiu patikrino, ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 19 gruodžio 2016 - 13:42
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 19, 13:40)
Kamejuk, sveikinimai, jūs tikra gražuolė  wub.gif

Ai aš jau neatsimenu kur ką prispaudžiau. Ale npd paspaudžiau lyg, kad taikytų nuo pagrindinės dalies ir, kad turiu 1 vaiką. Bala nematė. Bus kaip bus.

Kedute, o kam ten lindo? Pasėlį ėmė ir tuo pačiu patikrino, ar kaip?

Ne ne neisvidaus minke, is isores, pilva, tikrino kokioj padetyj vaikelis...
Atsakyti
Ne pirmas kartas. Seniau bulves. Dabar kiausiniai.
Gerai kad gaisro nebuvo. Teko ir vaika i mokykla siust. Smagu kam dekretas 😉. As namus siaip ne taip susitvarkiau sakau galiu dirbt toliau. Bet galva toli nuo manes.

Ka reiskia tie skaiciai tarkim 30ir 100?

Mano taip mazai juda. Neramu, bet poryt echoskopija.
Atsakyti