Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Labas rytas, as jei is vakaro gerai uzmiegu tada miegu visa nakti , o jei tik nesimiega is vakaro tada sunkiai sekasi uzmigt ir tada per nakti kelis kart keliuos...
Vakar va sunkiai sekesi....tai po SM palandziojau.....kazkaip liudna pasidare...mirstanti SM ... unsure.gif yra temu kad ir metai ir daugiau niwks nieko neraso....visos mamos feisbuke.... liudna..... kai dukros laukiausi pries 10 metu SM tiesiog virte vire... o dabar tuscia...kad ir pas mus cia temukei kiek cia musu yra...pagrindines kuriuos bendrauja gal 6 kokios blink.gif
Papildyta:
Kazkaip mano lelius jau visai uztingo ar kaip nesuprantu, net nepanasei juda, kazkaip tik sliauzia per pilva guzus daro ypac vienoj pusej, matyt uzpakaly isvercia, taip nusprendem smile.gif nera jau tokiu kaip spyriu konkreciu kokie prie 2 savaites buvo..dabar tik pabumpsi... nezinau gerai ar ne ryt pas daktare ...reiks pasakyt..gal negerai.. unsure.gif tuoj prisimislysiu visokiu nesamoniu....nors kai skaiciau straipsni viena tai raso kad vaikelis miega dabar 90 % ir gali tik 6 kart pajudet per valanda , bet ne kiekviena net valanda...
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 18, 09:15)
Kazkaip mano lelius jau visai uztingo ar kaip nesuprantu, net nepanasei juda, kazkaip tik sliauzia per pilva guzus daro ypac vienoj pusej, matyt uzpakaly isvercia, taip nusprendem smile.gif nera jau tokiu kaip spyriu konkreciu kokie prie 2 savaites buvo..dabar tik pabumpsi... nezinau gerai ar ne ryt pas daktare ...reiks pasakyt..gal negerai.. unsure.gif tuoj prisimislysiu visokiu nesamoniu....nors kai skaiciau straipsni viena tai raso kad vaikelis miega dabar 90 % ir gali tik 6 kart pajudet per valanda , bet ne kiekviena net valanda...

Labas rytas,
ir pas mane tas pats nuo penktadienio. Ir kai tuos guzus daro, man malonumas ne per didžiausias. Reik vis paglostyt, kad atleistų. Ir pagrinde pas mane dešinėje pusėje. Man antradienį pas gydytoja, labai jau įdomu pamatyt koks dydis, kokia padėtis, nes iš to kaip sukasi ir pabumsi nelabai suprantu ar jau apsivertęs ar ne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2016 12 18, 10:09)
Labas rytas,
ir pas mane tas pats nuo penktadienio. Ir kai tuos guzus daro, man malonumas ne per didžiausias. Reik vis paglostyt, kad  atleistų. Ir pagrinde pas mane dešinėje pusėje. Man antradienį pas gydytoja, labai jau įdomu pamatyt koks dydis, kokia padėtis, nes iš to kaip sukasi ir pabumsi nelabai suprantu ar jau apsivertęs ar ne wub.gif

Va va kai issiriecia tai net skauda...ir pas mane desnej pusej...man eko ketvirtad.tai ir labai laukiu ...noriu viska suzinot ar viskas gerai...as tai manau kad apsivertes...nes jau nejauciu bumsejimu i sonus, nes kai gulwjo horizontalei tai gerai jautesi i sonus..
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif ,

Man Su miegu kaip kada man.Uzmiegu greitai,bet buna nakti prabundu I wc IR viskas tada uzmigti negaliu kokia valanda ar ilgiau...o kartais nieko grizti ir miegu toliau..
Rugstys IR mane kankina,be rennie niekur NE zingsnio is namu...nezinau,galiu nieko nevalgyti,vistiek jos mane kankins...

Mergaites ka gaminsite kucioms,Kaledoms?Nesumastau ka paganinti naujo IR kada mano seimynai tiku ax.gif

Del SM tikrai labai gaila.Ko toliau,tyliau...
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 18, 10:18)
Laba ryta 4u.gif ,

Man Su miegu kaip kada man.Uzmiegu greitai,bet buna nakti prabundu I wc IR viskas tada uzmigti negaliu kokia valanda ar ilgiau...o kartais nieko grizti ir miegu toliau..
Rugstys IR mane kankina,be rennie niekur NE zingsnio is namu...nezinau,galiu nieko nevalgyti,vistiek jos mane kankins...

Mergaites ka gaminsite kucioms,Kaledoms?Nesumastau ka paganinti naujo IR kada mano seimynai tiku ax.gif

Del SM tikrai labai gaila.Ko toliau,tyliau...

Tai va pas mane ir mintys kirba , nes seis metais as kucias ruosiu.... kazka jauciu labiau tradicinio...ka ir mama ruosia.... kaledom tai koki ketvirtadieni uzmarinuosiu antyte, prieskoniai pagal skoni o i vidu gabalais obuolys, dziovintos slyvos , saliero stiebai, sviestas... saltiena isvirsiu...o kucioms tai sakiau nupirksiu pangasiju file svieziu tai su alaus tesla pakepsiu ir tada svogunai su pamidoru padazu... silke pora rusiu , su dziovintais baravykais ir mums dar su saulegrazom ir razinom skanu...aisku misraine lietuviska, kaip be jos biggrin.gif , nu ten kuciukai , kisieliai.... ai dar su tunu koncervuotu misraine... gal dar ka sumislysiu..
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 18, 11:22)
Tai va pas mane ir mintys kirba , nes seis metais as kucias ruosiu.... kazka jauciu labiau tradicinio...ka ir mama ruosia.... kaledom tai koki ketvirtadieni uzmarinuosiu antyte, prieskoniai pagal skoni o i vidu gabalais obuolys, dziovintos slyvos , saliero stiebai, sviestas... saltiena isvirsiu...o kucioms tai sakiau nupirksiu pangasiju file svieziu tai su alaus tesla pakepsiu ir tada svogunai su pamidoru padazu... silke pora rusiu , su dziovintais baravykais ir mums dar su saulegrazom ir razinom skanu...aisku misraine lietuviska, kaip be jos biggrin.gif , nu ten kuciukai , kisieliai.... ai dar su tunu koncervuotu misraine... gal dar ka sumislysiu..

Mes I kaima vaziuosim,bet reikia kazka nusivezti.Pas mus sunku Su maistu.Vyras alergiskas svogunams porams.Dar nevalgo dauk Ko.Tai reikia nusivezti kad nesedetu alkanas😃.Aisku ir vaikam,silkiu tikrai nevalgis.Kepsim krabu lazdeles tesloje.Dar sumustinukai Su lasisa(turim naturalios norvegiskos).Gal kokiu pyrageliu iskepti Su grybais unsure.gif ,aguonom?Net nezinau biggrin.gif .Dar noreciau gaiviu salotu,nes tikrai ten nebus Tokio dalyki...
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 18, 12:03)
Mes I kaima vaziuosim,bet reikia kazka nusivezti.Pas mus sunku Su maistu.Vyras alergiskas svogunams porams.Dar nevalgo dauk Ko.Tai reikia nusivezti kad nesedetu alkanas😃.Aisku ir vaikam,silkiu tikrai nevalgis.Kepsim krabu lazdeles tesloje.Dar sumustinukai Su lasisa(turim naturalios norvegiskos).Gal kokiu pyrageliu iskepti Su grybais unsure.gif ,aguonom?Net nezinau biggrin.gif .Dar noreciau gaiviu salotu,nes tikrai ten nebus Tokio dalyki...

O pyragelius kepat su kokia tesla? Paprasta mieline? Niekad tokiu su kokiom aguonom ar kazko panasei nekepiau unsure.gif
O salotos galiu va tokias pasiulyt, tokios visai lengvos , salotos(kokios tik norit) as daznai asorti dedu jei ne tada ir aisbergas tinka, vistiena pagal skoni, virta, kepta, rukyta, graikiniu riesutu sauleje, ir vynuoges , skaniausia su melynom ar raudonom pjaunam pusiau ir isimam seklas, jei tingisi iskart be seklu galima pirkt, as kiekius pagal save dedu, tada seimynai su majonezu o sau kita kart su aliejum ir soja, su ryziu actu, nu pagal nuotaika..ar irgi su majonezu
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 18, 12:10)
O pyragelius kepat su kokia tesla? Paprasta mieline? Niekad tokiu su kokiom aguonom ar kazko panasei nekepiau unsure.gif 
O salotos galiu va tokias pasiulyt, tokios visai lengvos , salotos(kokios tik norit) as daznai asorti dedu jei ne tada ir aisbergas tinka, vistiena pagal skoni, virta, kepta, rukyta, graikiniu riesutu sauleje, ir vynuoges , skaniausia su melynom ar raudonom pjaunam pusiau ir isimam seklas, jei tingisi iskart be seklu galima pirkt, as kiekius pagal save dedu, tada seimynai su majonezu o sau kita kart su aliejum ir soja, su ryziu actu, nu pagal nuotaika..ar irgi su majonezu

Kepciau su bandeliu mieline tesla.Seniai jau kepiau,internete receptas,galesiu radusi pasidalinti.Pas mano vyra kazkaip megiami pyrageliai per kucias.Kepa su grybais,obuoliais,kopustais,aguonom.Vienus orgaiteje kepa,kitus pvz su aguonom ir uogiene verda aliejiuje.Visai skanu.Atrodo kiek jau ten valgysi,nieko dauk nereikia,nu bet vistiek reikia sio nei to.
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2016 12 18, 13:21)
Kepciau su bandeliu mieline tesla.Seniai jau kepiau,internete receptas,galesiu radusi pasidalinti.Pas mano vyra kazkaip megiami pyrageliai per kucias.Kepa su grybais,obuoliais,kopustais,aguonom.Vienus orgaiteje kepa,kitus pvz su aguonom ir uogiene verda aliejiuje.Visai skanu.Atrodo kiek jau ten valgysi,nieko dauk nereikia,nu bet vistiek reikia sio nei to.

Va tas virimas aliejuj man labiausiai ir nepatinka...iskart reik virtuves langa atidaryt, ir tai prisigeria viskas riebalais...
Pas mus vieno draugo mama tai kalnais tokius pyragelius kepa... niu bet ir atstovi prie tos duines visa diena...tai mes kai uzsukam sventiniu laikotarpiu tai zinom visalaik pavaisins wub.gif
Atsakyti
SM tukrai apmires, pamenu kai dukros laukiaus, kovinukuose vos ne du kartus savaitej reikedavo nauja tema kurt. O dabar visos i ta fb isbego, privaciose grupese, ziauriai nefainai...

Penktadieni buvau TA, slapime kazkokio proteino rado unsure.gif bet sake kad "its normal", tai net nzn ka cia daryt ir kaip "paciai gydytis". Buvo pries savaite ir pienlige su hemarojum uzpuolus, bet lyg ir issigydziau. Sekancia savaite laukia ziauriai ilga kelione i vokietija, jau ruosiuos moraliskai, kad teks 12 valandu masinoj prasedet unsure.gif

Del kalediniu patiekalu nepagelbesiu - trecios kaledos pas uosvius, pati nieko negaminu smile.gif o pries tai irgi nieko nedarydavau. Pamenu mama darydavo pyragelius su grybais, svieziu burokeliu sriuba, aisku sikles, kompotu. Dar kazko, nebepamenu jau smile.gif
Atsakyti

Mascarra tai jau pasiimkit pagalvele kokia patogesne, ir siulau gale isitaisyti tai ir pagulesit ir pasedesit, dazniau padeti pakeisit..
Atsakyti
Hipolite, nieko sau! Pieno upės bigsmile.gif pas mane nieko panašaus...paskutiniu metu iš viso "papukai minkšti", matyt, aš iš tų, kurioms papai nedidėja, tik subinė auga lotuliukas.gif

Sveikit ir nesirkit, moterys! Kiek jau galima... tpfu tpfu tpfu, aš savo peršalimą tada išsigydžiau, planuoju daugiai nepasigaut biggrin.gif

Apie kūčių stalą mačiau kalbat, mes pas uošvius, kaip kasmet... nusinešam meduolių visada ir užtepėlės su alyvuogių mixu, džiovintom slyvom ir saulėgrąžomis. Labai skani ji, vyras labai mėgsta ir visi visad tikisi, kad atnešiu arba jei į svečius ateina - ant stalo ras biggrin.gif dar mąstau aguoninį pyragą kept, bijau kad per kūdai šventes atšvęsiu lotuliukas.gif pas uošvius tradiciškai būna pyragėlių su grybais, obuoliais ir aguonomis, keptas upetakis, silkė, grybai su svogūnais, žuvis arba krablazdės tešloje...
Atsakyti