Buvau pas gydytoja vakar, dare echoskopija. Vandenu kiekis geresnis, sako vis tiek i mazaja puse, bet geriau nei praeta karta, gerai kad normos ribose. Vaikelis tik mazai paauges per tas tris savaites. Gal nuo tu mano ligu. Dabar 1800 g, tai savaite atsilieka. Kudikelis galvyte jau isistates i apacia, kai ziurejo ant kedes net pamate dar pries echoskopija. O kunelis visas desinej pusej. Skuba ji pas mane, gerai kad kaklelis dar gerai uzsidares, dar reikia gerokai paaugti mazulei. Paaiskejo ir del tu ketonu slapime. Sako reikia maziau saldumynu valgyt. O as kai skaudejo gerkle visa diena saldainius ciulpiau kad maziau koseciau, nu ir dar ant sokoladu ir pyragu buvo patrauke. Tai dabar stengsiuos vietoj to vaisiu geriau suvalgyt. Ir maziau gersiu o daugiau valgysiu. Kita karta reiks ateit vel po triju savaiciu tai bus 36 tada. Man rodos gal jau bus ir paskutinis apsilankymas. Zadejo sekanti karta paseli kazkoki daryt, tai as jau issigandau kad skaudes. Reiks megini imt, nu sake neskausminga ten. O kol kas tik slapima patikrins vel.
Dukra dvi dienas labai karsciavo tai as jau dvi naktis gal po pora valandu miegojus, jauciuosi kaip zombis. Na tkiuosi gal sianakt geriau bus.
Eglute namie pasistatem, dovanas paruodiau beveik visas jau.
Zhaliaake nugi nugi issamiau apie uztepele?
Hipolite tai gal slapimo paseli, man dare, tai tik slapimo reiks..

Hipolite tai gal slapimo paseli, man dare, tai tik slapimo reiks..

Sveikos naujoj temoj,
jus cia visos smagiai sventems ruosiates o pas mane ta pati situacija- remontai. Va siandien pabaige montuot viena sienine spinta, tai dar viena spinta ir virtuves baldus ismatavo. O darbai jau lyg i pabaiga. Aisku iki svenciu nespes, bet 3 savaites gyvenimo bardake siek tiek vargina..tiksliau as tai pakenteciau, bet jau vyras tikrai nepadeda savo burbejimais ir elgesiu..
Mano lialka irgi kazkaip labiau desineje puseje bazuojasi, guzus iskelineja. Treciadieni pas gydytoja, tai gal matysis ar apsiverte.
Su miegu tai tragedija kazkokia praeita visa savaite, prabundu 2-3 ryto ir nebeuzmiegu o i darba reik keltis ir dienos metu pamiegot nera galimybes, tai zombinejau vis. Nesinorejo net SM rasyti.
Dar su dukra po gydytojus vaiksciojom, pas seimos gyd. del anginos paskui atseit del viruso ir pas neurologa del galvos skausmu. Dare tyrima, atsakymas bus tik po Nauju.
Naktim vel pradejo krutine skaudet, bet tik nakti, dienos metu normaliai. Ir ziauriai trecia diena nugara skauda, nebezinau kaip sau palengvint gyvenima. Vonia mums jau sutvarke, tai buvau kelis kartus siltam vandeny pagulet- siluma gerai nugarai, bet gulet su tokiu pilvu jau sudetinga- tikras banginis
As SM nuo jos ikurimo, dar dalyvavau pirmame gimtadienyje, nedaug dar musu buvo. Labai liudna matyti kaip issilakste nariai kitur ir neaktyvios temos stovi ilga laika...
Vaikui dar/daugiau nieko nedapirkau, ka turejau pries men, ta turiu ir dabar, sakau iseisiu i dekreta sausi, pasibaigs remontai, uzsiimsiu pirkiniais tuomet. Jeigu reiktu gimdyti anksciau laiko, butu pravalas...
jus cia visos smagiai sventems ruosiates o pas mane ta pati situacija- remontai. Va siandien pabaige montuot viena sienine spinta, tai dar viena spinta ir virtuves baldus ismatavo. O darbai jau lyg i pabaiga. Aisku iki svenciu nespes, bet 3 savaites gyvenimo bardake siek tiek vargina..tiksliau as tai pakenteciau, bet jau vyras tikrai nepadeda savo burbejimais ir elgesiu..
Mano lialka irgi kazkaip labiau desineje puseje bazuojasi, guzus iskelineja. Treciadieni pas gydytoja, tai gal matysis ar apsiverte.
Su miegu tai tragedija kazkokia praeita visa savaite, prabundu 2-3 ryto ir nebeuzmiegu o i darba reik keltis ir dienos metu pamiegot nera galimybes, tai zombinejau vis. Nesinorejo net SM rasyti.
Dar su dukra po gydytojus vaiksciojom, pas seimos gyd. del anginos paskui atseit del viruso ir pas neurologa del galvos skausmu. Dare tyrima, atsakymas bus tik po Nauju.
Naktim vel pradejo krutine skaudet, bet tik nakti, dienos metu normaliai. Ir ziauriai trecia diena nugara skauda, nebezinau kaip sau palengvint gyvenima. Vonia mums jau sutvarke, tai buvau kelis kartus siltam vandeny pagulet- siluma gerai nugarai, bet gulet su tokiu pilvu jau sudetinga- tikras banginis

As SM nuo jos ikurimo, dar dalyvavau pirmame gimtadienyje, nedaug dar musu buvo. Labai liudna matyti kaip issilakste nariai kitur ir neaktyvios temos stovi ilga laika...
Vaikui dar/daugiau nieko nedapirkau, ka turejau pries men, ta turiu ir dabar, sakau iseisiu i dekreta sausi, pasibaigs remontai, uzsiimsiu pirkiniais tuomet. Jeigu reiktu gimdyti anksciau laiko, butu pravalas...

QUOTE(Irreelle @ 2016 12 18, 18:48)
Sveikos naujoj temoj,

Jei reiktu dar dirbt, neisivaizduoju kaip istempciau.
Einant pas gydytoja patarciau vienkartine kaike detis, gali but koridoriuj laukianciu su gripu. Nu tikekimes anksciau laiko nepagimdyt. Svarbiausia vos atradus laiko pailset.
Man labai padejo kai sitam forume radau patarima, neatsimenu kas parase, kad su vyresniu vaiku galima zaist gydytoja arba grozio salona ir tada gauni proga pagulet, pailset.
QUOTE(hipolite @ 2016 12 18, 18:36)
Jei reiktu dar dirbt, neisivaizduoju kaip istempciau.
Einant pas gydytoja patarciau vienkartine kaike detis, gali but koridoriuj laukianciu su gripu. Nu tikekimes anksciau laiko nepagimdyt. Svarbiausia vos atradus laiko pailset.
Man labai padejo kai sitam forume radau patarima, neatsimenu kas parase, kad su vyresniu vaiku galima zaist gydytoja arba grozio salona ir tada gauni proga pagulet, pailset.
Kaip tycia aplinkui daug virusuotu- uosvis(pas juos lankemes kai santechnika tvarke), dukra, darbe koleges, bet kazkaip nelimpa prie manes persalimai tikiuosi neprisneket.
Visa laime, kad man su vaiku uziimt nereikia, maniskei jau 15

QUOTE(kedute @ 2016 12 18, 15:11)
Mascarra tai jau pasiimkit pagalvele kokia patogesne, ir siulau gale isitaisyti tai ir pagulesit ir pasedesit, dazniau padeti pakeisit..
Tai taip taip, as susirenku puse pagalviu is namu, dekiu, ir gale (kiek leidzia dukros autokedute) atsiguliu. Jau dalampacki buna saugo dirzai, noriu guleti

QUOTE(mascarra @ 2016 12 18, 20:43)
Tai taip taip, as susirenku puse pagalviu is namu, dekiu, ir gale (kiek leidzia dukros autokedute) atsiguliu. Jau dalampacki buna saugo dirzai, noriu guleti
bet vistiek isvargins kelione. 2 valandos iki kelto, po to 3 valandos keltu i danija ir 12 valandu nakti vaziavimo per visa danija ir i pacia vokietijos apacia
zodziu, bus linksma 

Ale gi sumislijot tokia kelione tokiu metu...
Sveikos. Draugas kiaušinius vakare po darbo pradėjo virt. Tai dabar išveitėm ir bandysim miegot. Prasmingai praleistas laikas

Na, gal ir smagu į Vokietiją, bet man jau būtų per sunku...
Jau iš Kauno į Plungę (vyro gimtinę) važiuojam 2 valandas - tai man kažkoks košmaras... aš prieky būnu, sėdynę į gulimą poziciją, vaikas gale už vyro sėdi - tai jam nemaišo.
Bet vis tiek po važiavimo reikia poros dienų atsigauti, nes kažkaip pilvas dar labiau pradeda spazmuoti/kietėti...
Grįžus namo būna gulimas rėžimas keletą dienų, tada vyras viskuo rūpinasi...
Mums dabar tik sausio pradžioje pasimatymas su daktarę, ims tepinėlį. Na, aš kasmet pas ginekologę profilaktiškai eidavau - neskaudėdavo duodant tepinėlį, o ir nekraujuodavo (kaip kitom kartais būdavo)...
Šiandien puošim eglutę, dovanos suruoštos
Jau iš Kauno į Plungę (vyro gimtinę) važiuojam 2 valandas - tai man kažkoks košmaras... aš prieky būnu, sėdynę į gulimą poziciją, vaikas gale už vyro sėdi - tai jam nemaišo.
Bet vis tiek po važiavimo reikia poros dienų atsigauti, nes kažkaip pilvas dar labiau pradeda spazmuoti/kietėti...
Grįžus namo būna gulimas rėžimas keletą dienų, tada vyras viskuo rūpinasi...
Mums dabar tik sausio pradžioje pasimatymas su daktarę, ims tepinėlį. Na, aš kasmet pas ginekologę profilaktiškai eidavau - neskaudėdavo duodant tepinėlį, o ir nekraujuodavo (kaip kitom kartais būdavo)...
Šiandien puošim eglutę, dovanos suruoštos

QUOTE(Jolirta @ 2016 12 19, 03:39)
Sveikos. Draugas kiaušinius vakare po darbo pradėjo virt. Tai dabar išveitėm ir bandysim miegot. Prasmingai praleistas laikas 

Labas rytas, as pas daktare ruosiuos , gerai siandien jokiu tyrimu nereik anakart visus pasidariau, tai tik tiesiai i kabineta...
Labas.
O aš jau iš gydytojos. Viskas dekretinės nuo šiandien. Bim-bam rėžimas įjungtas
O šita, kada galiu sodroj tvarkyt dokus? Sakė per 24val.turėtų suvaikščiot duomenys.
Ar yra kokių vingrybių pildant e-būdu? Kaip su tais NPD? Kur kokias varnas sudėlioti? Ai kažką užpildžiau ir pateikiau. Jei bus negerai kas -informuos.
O dar tas punktas, kur reik pažymėt apie palankesnį laikotarpį kaip suprantu man negalioja?

Ar yra kokių vingrybių pildant e-būdu? Kaip su tais NPD? Kur kokias varnas sudėlioti? Ai kažką užpildžiau ir pateikiau. Jei bus negerai kas -informuos.
O dar tas punktas, kur reik pažymėt apie palankesnį laikotarpį kaip suprantu man negalioja?
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 19, 09:21)
Labas.
O šita, kada galiu sodroj tvarkyt dokus? Sakė per 24val.turėtų suvaikščiot duomenys.

Sveikinimai

Jei kazkas bus negerai jums skambins is sodros atsakingas asmuo, kuris tvarko jusu dokumentus....
As dar sedziu pas daktare eilej, visos po savaitgalio