QUOTE(Jolirta @ 2017 01 28, 21:45)
Oho. Reiks dėl atsargos isidet vystymo lenta. Jei palatos negautume.
Negaliu patiketi isgeriau nuo spazmu vaistu, pagulejau ir skausmas praejo. Vis negaliu patiket 😀
Na dar galima pervystyt ant savo lovos pasitiesus sugerianti pakloteli. Tada daugiau tu pakloteliu turet reikia. As valydavau rytais rauksleles, tai suslampa tie pakloteliai arba issipurvina. Dar ir sau tokius naudojau, tai tikrai nemazai ju sunaudojau.
Papildyta:
Norisi man labai atskiro duso. Daznai eidavau apsipraust, ypac kad siuta buvo, tai kad kokia infekcija neisimestu. Ir siaip tikrai del bendros ramybes. Kai vaikas miega kad pailset butu galima. Neisivaizduoju jei reiketu man maitint, o ateitu pas kaimyne lankytojai, tai juos isprasinet tektu i koridoriu turbut. Pirma karta tai nors pas jaimyne nieks neateidavo, bet ji visalaik burbejo vos tik mano vaikas suverkia. As ir taip pirmakart galvojau kaip cia ka padaryt, nepratus, o ji jau su antru ir visikai nesupratinga man kaip pirmakartei, dar nervuota labai. Tai jau pirma nakti apsiverkusi begau pas seseles prasyt kad surastu man privacia palata. Na gal nuo kaimynes dar priklauso, gal jei kitokia but patekus ir kitaip buskas butu. Nu bet nakti vis tiek dvigubai prizadins vaikuciai.
Papildyta:
Kepem sivakar su dukra keksa pagal internete rasta recepta. Visai skanus gavosi, gal tik kiek per saldus. Paprastai ir greitai, bet vis tiek pavargau, jau taip greitai dabar pavargstu vos tik kur pirsta pajudinu.