Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 28, 20:48)
Nu ir kam ta lenta? Jūs tik paklotukų neperšlampančių turėkit, būsit pačios sau šeimininkės ant savos lovos  ax.gif

Kadangi vng paluciu duoda, isimes ta lenta i masina. Jei gausim palata, tai neprireiks.

Kaip nervina sm. Stringa ir stringa. Kas žiūri tvarką??????
Atsakyti
Pasiskundziau jau kitoje temoje, bet ar moderatoriai ja skaito.. ar nebus taip,kad reiks kraustytis i nauja versija, joje lyg nemeta sios klaidos, bandziau zaist siandien

Snustelejau diena tai akys stacios, ka veikt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 28, 23:47)
Pasiskundziau jau kitoje temoje, bet ar moderatoriai ja skaito.. ar nebus taip,kad reiks kraustytis i nauja versija, joje lyg nemeta sios klaidos, bandziau zaist siandien

Snustelejau diena tai akys stacios, ka veikt?  blink.gif

Aš ir vakar iki 3 bludinejau. Ryte 6 atsikeliau, ziuriu vaikas jau tv ziuri, paemiau pultus, tai knarkia iki dabar.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 29, 09:08)
Aš ir vakar iki 3 bludinejau. Ryte 6 atsikeliau, ziuriu vaikas jau tv ziuri, paemiau pultus, tai knarkia iki dabar.

Siaip ne taip apie kokia 1 pavyko uzmigt. Siandien balandziai pazadino 7 val. Jie pas mus ant skardiniu balkono palangiu nuolat triuksmauja, nebezinau kaip juos iskrapstyti is ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 29, 10:19)
Siaip ne taip apie kokia 1 pavyko uzmigt. Siandien balandziai pazadino 7 val. Jie pas mus ant skardiniu balkono palangiu nuolat triuksmauja, nebezinau kaip juos iskrapstyti is ten doh.gif

Oj man irgi sunku uzmigt, dukra anksti pakelia, ir tada jau zombiauju visa diena verysad.gif dar hemaglobinas toks ant ribos, 103, gal kitoma norma, bet nesu turejus as tokio zemo jo niekada, visa gyvenima laikydavosi 130-140, dukra vaziavau gimdyt su 122. Tai tokia kaip skudurelis jauciuosi verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Zaliaake Su musu ilgai laukta sukaktim wub.gif .Siandien mes svenciam biggrin.gif yahoo.gif sokiai.gif ura.gif leb.gif wub.gif

Del palatos kazkazkaip si karta nesuku galvos.Jei cezaris butu tokiu atveju noreciau kad vyras pirma para pabudu kartu ir maziukes nereiktu atiduoti I nauagimiu skyriu.O siaip jis ilgai negales buti su mumis nes dabartine mazoji neaisku su kuo bus ir kaip seksis.O siaip galiu buti ir paprastoje palatoje.Zinot man dauk teko su mergaitem guleti vaiku ligonineje.Tai lyginant salygas,tai pagimdzius viezbucio salygos ir bendrose palatose ir tai laikina.Nesuku galvos del to.Pagimdzius vyresnele gulejau trivieteje palatoj ir nieko,prisitaikiau irnesakyk.gif .Kad tik maziuke butu sveika o visa kita galiu ir pakenteti.

Nemiga ir mane pradejo kankinti,ruosiasi organizmas pasikeitimams ir bemiegems naktims rolleyes.gif

Kaip musu tiksincios bombutes?Gal jau pagimdete? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 29, 09:37)

as ir toliau tiksiu biggrin.gif vakar vyras klausia kada gimdysiu.. sako gal davai sianakt biggrin.gif sakau tai kalbink sunu kad lystu jau, matyt nenori dar rodytis smile.gif
sianakt vel blogai ir mazai miegojau, dar sapnai visokie.. zodziu nieko gero... vyras tempia eiti pasivaikscioti... tai jauciu eisim, nes sedet irgi nekazka smile.gif
Atsakyti
Su savaitem Melisa ir Zhaliaake 4u.gif

Vakar beieskant info apie tas palatas vgn tai dar visokios kitokios radau, pvz kaip tiksliai gydytojai skaiciuoja nestuma. Tai mano terminas paskaiciuotas su 28 ciklo dienom nors realiai jis baisiai nereguliarus. Ar nebus taip kad dar iki vasario galo sliauziosiu blink.gif nors as vos ne minuciu tikslumu zinau kada "pasidarem" vaika, tai buvo 14 ciklo diena, zinoma uzsikabint galejo siek tiek veliau, bet tikiuosi, kad nesikelsiu i dvidesimtas vasario dienas...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 29, 10:49)
Su savaitem Melisa ir Zhaliaake  4u.gif

Vakar beieskant info apie tas palatas vgn tai dar visokios kitokios radau, pvz kaip tiksliai gydytojai skaiciuoja nestuma. Tai mano terminas paskaiciuotas su 28 ciklo dienom nors realiai jis baisiai nereguliarus. Ar nebus taip kad dar iki vasario galo sliauziosiu  blink.gif  nors as vos ne minuciu tikslumu zinau kada "pasidarem" vaika, tai buvo 14 ciklo diena, zinoma uzsikabint galejo siek tiek veliau, bet tikiuosi, kad nesikelsiu i dvidesimtas vasario dienas...

Su tais terminais tikrai kazkokia nesamone.As kai pamaciau teigiama testa,tai internete skaiciuokles rode vienaip.Daktare kitaip paskaiciavo.O paskui daktarai dar kitaip trim budais skaiciavo.Ir suprask zmogauO dar zinant kad leidzia pernesioti,tai neaisku kada gimdyti gali...Mane tik tai ramina kad pernesioti neleis nei vienos dienos nes buves cezaris ir remsis tuo terminu,kuris parasytas knyguteje nesciosios
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 28, 23:47)

Dėl naujos temos su moderatore suderinta viskas. Galim kraustytis nuo vasario, bet, manau, galim ir anksčiau. Man strigo vakar tik kartą, vis gi manau, kad tu teisi ir tai susiję su senąja versija, kai pereinu į naująja, viskas varo kaip per sviestą. Tik kad ji mangi nelabai patinka vis dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 29, 10:37)
Labas rytas 4u.gif ,

Zaliaake Su musu ilgai laukta sukaktim wub.gif .Siandien mes svenciam biggrin.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  ura.gif  leb.gif  wub.gif

Sveikinimai abiem sulaukus gerų savaičių 4u.gif 4u.gif

Ir aš prie Vikutės, vis dar tiksiu biggrin.gif naktį labai pradėjo laužti klubus, matyt plečiasi, tai vos pašliaužioju dabar unsure.gif gal jau ženklas koks?
Dar vakar lygtais pastebėjom čiut pasileidusį žemyn pilvą, tai tikiuos neapgauna akys ir jau tuoj tuoj bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 29, 09:37)

Zaliaake Su musu ilgai laukta sukaktim wub.gif .Siandien mes svenciam biggrin.gif   yahoo.gif  ura.gif 

bis.gif bis.gif bis.gif flirt.gif ir tave, Melis leb.gif Aukit, mūsų leliukai, sveiki ir stiprūs, tik neperaukit labai dideli biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikute_e @ 2017 01 29, 10:43)
as ir toliau tiksiu vakar vyras klausia kada gimdysiu.. sako gal davai sianakt sakau tai kalbink sunu kad lystu jau, matyt nenori dar rodytis

Reikėjo sakyt, oi pamiršau pranešti, aš persigalvojau - negimdysiu lotuliukas.gif

Pasivaikščioti gerai, grynu oru pakvėpuoti thumbup.gif o bomytėm gal ir veikla suaktyvės, jei gerai pavaikščiosi mirksiukas.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif jaučiuosi lyg milijoną laimėjus, šiandien lyg savo leliuką sapnavau, sūnum vadinau wub.gif taip keltis nenorėjau iki pusės dvylikos traukiau blush2.gif aišku čia dar ir vakar naktinis kinas prisidėjo, bet miegojau labai gerai, neskaitant klyno skausmų verčiantis ant kito šono tongue.gif

Santorini, dar turi porą dienų, jei neišsilukštensi būsi pati kalta, vėl kuri nors į priekį užeis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 29 sausio 2017 - 12:58