Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Aš vis galvoju išmokt nert iš tų virvių. Bet vis atrodo misija neįmanoma.

Draugui pirmas vaikas, žinojo kad knygą tą pirksiu,tai ūkiškai pasielgė. Romanas man smagiau būt buvęs 😀.

Reiks sakyt kad ištrauktų tą registratorių. Bet pirma reiks man ji dar primontuot 😀. Reikia jaučiu pareigomis su draugu keistis.
Atsakyti

As tai moku ir megzt ir nert tik kad kantrybes pas mane nera...gerai kad mociutes abi auksarankes...
Nezinau kaip jus , bet man tai jau labai sunku daros...tas pilvas jau didelis biggrin.gif ir sedet ir gulet ir eit sunku daros.... dar dukterecia visa savaite bus pas mane tai pazadejau merginom pramogu...ir kino teatra ir kavine... ir po parduotuves....zodziu ...galvoju kaip cia vienu kartu du zuikius nusaut bet jauciu per viena diena nesigaus reiks per dvi kokias, nes as neistversiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 26, 20:21)
As tai moku ir megzt ir nert tik kad kantrybes pas mane nera...gerai kad mociutes abi auksarankes...
Nezinau kaip jus , bet man tai jau labai sunku daros...tas pilvas jau didelis  biggrin.gif  ir sedet ir gulet ir eit sunku daros.... dar dukterecia visa savaite bus pas mane tai pazadejau merginom pramogu...ir kino teatra ir kavine... ir po parduotuves....zodziu ...galvoju kaip cia vienu kartu du zuikius nusaut bet jauciu per viena diena nesigaus reiks per dvi kokias, nes as neistversiu biggrin.gif

Nežinau kiek joms metu, bet gal kine jos vienos gali pabūt? Vis lengviau butu.
Aš nert lyg žinau kaip is pamoku. Bet kaip pavyktu atsiminti tai neaisku.
Sunkoka ir man, su pirmu lengviau buvo. Bet jau tiek nedaug liko....
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Pagaliau po sventinio maratono guliu lovoje...Jetus kai pavargau kol visus aplankem.Bet dabar ramu bus.Visi aplankyti,pasveikinti wub.gif

Ir man ko toliau to sunkiau.Ilgiau pasedejus,ar pavaiksciojus kirksnis skauda.Tikra pingvine bunu😊.

Rytojaus planas miegoti,miegoti ir ilsetis biggrin.gif
Atsakyti
Su sventem visas! ☺
Man sventes sikart buvo ramios. Mama visko prinese, vyras per Kaledas mesyte kepe. Dar man ir indus visi padejo suplaut. Tai galejau tik valgyt ir ilsetis. 😊
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 26, 20:45)
Nežinau kiek joms metu, bet gal kine jos vienos gali pabūt? Vis lengviau butu.
Aš nert lyg žinau  kaip is pamoku. Bet kaip pavyktu atsiminti tai neaisku.
Sunkoka ir man, su pirmu lengviau buvo. Bet jau tiek nedaug liko....

Maniskei 10 o duktereciai 12 , tai jo jos kine tai vienos pabus, bet vistiek reiks nuvest , pasiimt, dar taip jau vienu nepaleidziu, as nusprendziau kad viskas vienoj vietoj butu reikia man i akropoli, tai kol jos kina paziures as gal kavinej pasedesiu , ar po kokia vaiku parde pasivaiksiosiu, o ir paskui viskas vietoj ir koks makdonalcas ir kokia parde kur jos nores ka nusipirkt bo gi gavo pinigeliu kaledu proga, dar as pazadejau dadet tai girdejau snekejo eis po koki rubeli issirinks... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 26 gruodžio 2016 - 22:32
Man tai vėl prasidėjo mažakraujystė, įdomu kaip būtų jei nespėčiau iki gimdymo atstatyti kraujo, o dar jei cp tikrai darytų...

Nėra jėgų kažką daryti, sunku judėti, net vyras juokiasi, kad tikra senelė pasidariau smile.gif

Mažylis pilve duodasi dieną naktį, pagrinde galiu gulėti tik ant nugaros, nes kitaip šonus baladoja man. O stuburiuką irgi skauda, kojų ištiest nevisada gaunasi, nes tempia viską. Žodžiu - greičiau tas vasaris smile.gif

Aną savaitę perskalbiau kūdikio rūbelius - tai abu su vyru dar netikim, kad čia pilvelio gyventoją jais rengsim biggrin.gif toks jausmas lyg kokiai lėlytei (žaislui) tie rūbeliai smile.gif
Mano sūnui 9,5 metų, jo sūnui -11,5 m. tai atpratę nuo tokių miniatiūrinių dalykėlių biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
as siandien bludiju nuo 2 val. ryto. Atsikelem su vyru i wc nakti, jis uzmigo, o man nepavyko...zombesiu...tuoj atvaziuos meistrai, jokio relakso dar sia savaite.

As irgi laukiu jau vasario kaip isganymo....dar tik reik spet i dekreta kita savaite iseiti ir jau galeciau uz poros savaiciu gimdyti. Nei apsiverst, nei paeit, siryt apsidziaugiau atsikelus, kad beveik nebeskauda, bet pavaiksciojau 10 min po namus ir vel prasidejo unsure.gif

Rubelius, kuriuos drauge atidave i komoda sudejau, perskalbsiu kai pabaigs remontus ir pajungs skalbianke, nes ja perkele i kita vieta. Paziurejau tiek visko man pridave, kad rubu tikrai nebereikia pirkti pirmiems 2-3 men.
Sia savaite planuoju, jeigu jausiuos normaliai, iki vaikucio nuvaziuoti, reik voneles, ciuzinuko ir kitu pricendalu. Vezima zadu sausio men pirkti.

Dar sau reik paziuret pizamos i ligonine, dar vienos maitinimo liemeneles ir hig. reikmenu. Leliukui sauskelniu kazkokiu...dabar japoniskos ant bangos, bet ar jos geros? Kokias ir kiek sauskelniu galvojat imti i ligonine?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 12 27, 08:32)
Labas rytas,
as siandien bludiju nuo 2 val. ryto. Atsikelem su vyru i wc nakti, jis uzmigo, o man nepavyko...zombesiu...tuoj atvaziuos meistrai, jokio relakso dar sia savaite.

As irgi laukiu jau vasario kaip isganymo....dar tik reik spet i dekreta kita savaite iseiti ir jau galeciau uz poros savaiciu gimdyti. Nei apsiverst, nei paeit, siryt apsidziaugiau atsikelus, kad beveik nebeskauda, bet pavaiksciojau 10 min po namus ir vel prasidejo  unsure.gif

Rubelius, kuriuos drauge atidave i komoda sudejau, perskalbsiu kai pabaigs remontus ir pajungs skalbianke, nes ja perkele i kita vieta. Paziurejau tiek visko man pridave, kad rubu tikrai nebereikia pirkti pirmiems 2-3 men.
Sia savaite planuoju, jeigu jausiuos normaliai, iki vaikucio nuvaziuoti, reik voneles, ciuzinuko ir kitu pricendalu. Vezima zadu sausio men pirkti.

Dar sau reik paziuret pizamos i ligonine, dar vienos maitinimo liemeneles  ir hig. reikmenu. Leliukui sauskelniu kazkokiu...dabar japoniskos ant bangos, bet ar jos geros? Kokias ir kiek sauskelniu galvojat imti i ligonine?

Šiandien atveš lovelę ir dar iš tos moters paimsiu norvegiškų sauskelnių paimsiu nebrangiai. Nors 5 pokelius 1 ir 2 nr turiu.
Kur vežimėlį pirksite?

Mes vis galvojam vežimą pirkti kai mažylis gims. Bus prieš naują sezoną, tai gal ir pigiau.

Kedute mergaites dickes vis lengviau.

Kamejuk dekui, priminei kad ir man reikia pagert floradix. Man hemaglobinas 122, bet feritinas apie 12. Tai būtinai reikia atstatyt.
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Turbut jau visoms sunku ir visos vasario laukia... biggrin.gif mama mane pamate dabar sako nu nezinau kaip tu iki vasario... biggrin.gif nes pilvas pas mane tikrai didelis...nors ir su dukra pas mane ne ka mazesnis buvo kaip arbuzas... ir tas ejimas i tualeta kas 5 min vargina...tik guodzia kad nedaug ir beliko...kaip nors merginos reik atsilaikyt 4u.gif sukaupiam jegas ir atlaikom 4u.gif
Atsakyti
Man hemaglobinas iki 108 nukritęs. Sakė gerti po 1 tabletę, bet jaučiu gersiu 2 į dieną, bijau, kad kitaip greit neatstatysiu...

Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2016 12 27, 11:59)
Man hemaglobinas iki 108 nukritęs. Sakė gerti po 1 tabletę, bet jaučiu gersiu 2 į dieną, bijau, kad kitaip greit neatstatysiu...

O feritinas kiek?
Aš daugiau gerdama labiau bijočiau dėl vidurių užkietėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 27 gruodžio 2016 - 12:17