Prašom ;) dėl registratoriaus
vyras irgi patenkintas. Bet jis nepalikinės jo automobilyje. Nežinau kur Jūs gyvenate ir kaip auto stovi, bet mes Kaune, dar Vilijampolėj, daugiabučio kiemas - tai nuo laikiklio nuiminės. Jei kur prie parduotuvės - tai gal ir paliks, bet gaila būtų rasti išbarškintus langus. Aš jau prieš porą dienų pamačiau, kad nuo mano mašinos nulaupyta corola užrašas... buvo kitų kaimynų ir numerius pavogę, keliems langus išdaužę...

QUOTE(kamejukas @ 2016 12 25, 23:28)
Prašom ;) dėl registratoriaus
vyras irgi patenkintas. Bet jis nepalikinės jo automobilyje. Nežinau kur Jūs gyvenate ir kaip auto stovi, bet mes Kaune, dar Vilijampolėj, daugiabučio kiemas - tai nuo laikiklio nuiminės. Jei kur prie parduotuvės - tai gal ir paliks, bet gaila būtų rasti išbarškintus langus. Aš jau prieš porą dienų pamačiau, kad nuo mano mašinos nulaupyta corola užrašas... buvo kitų kaimynų ir numerius pavogę, keliems langus išdaužę...

Gaila, kad sunkokai nusiima. Pasakiau, tai sakė taip pat darys. Mes Vilniuj, dar tam rajone neseniai, kol kas ramu. Bet kiek laiko taip bus neaisku jei paliksime.
Robi tai as per anksti tikriausiai kaip visada stresuoju, kad sėdi.
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 26, 06:50)
Robi tai as per anksti tikriausiai kaip visada stresuoju, kad sėdi.
Kad ir man neramu, tik bent kol kas gydytojos nuramino. Man dabar pas gyd. tik sausio pabaigoje, tai iki to laiko ir teks nerimaut dėl vaiko padėties. Kita vertus, aš CP nelabai bijau, tik šį kart turėjau viltį, kad galbūt pavyktų pačiai.
Šiąnakt vėl blogai miegojau. Jau matyt organizmas pratinasi prie bemiegių naktelių

Sveikos,
siandien islindau is namu. Vaziavom su vyru grindjuosciu i parde, nes jos ilgos, man butu nepatogu paciai ryt tampyti, o ir i mano auto kazin ar tilptu. Tai tokiu pusprociu kaip mes buvo pardeje nemazai
bet tai mano judejimas, kaip vezlio, skauda ypac laiptais lipant
ryt dar turiu reikalu darbe, reik ir ten kazkaip nusliausti...
nezinau kas man blogiau, ar jausti izini skausma ar psichologiskai jaustis nevisai igali..nes jauciuosi tai baisiai kai negaliu visko suplanuoto padaryti
patiekalai skamba idomiai
kitavertus per Kucias kai mesos nevalgom tai ir pas mus gi buna vegetariniai pateikalai, tik iki veganisku tai dar toli mums
aguonu piena ir as valgiau kaip isprotejus
gavau irgi knyga
nors prasiau, kad siemet tikrai nesikeiskim su vyru dovanom, vis tiek nupirko...
mes neturim nei vienas, bet kartais man jo truksta labai. Turejau ivyki kur nebuvau kalta, bet kadangi pirmas mano atvejis, padejau parasa ne ten, na ir ka, pripazino abipuse kalte...tureciau registratoriu, gal butu kitaip
Straipnyje tai tik desimtadalis realios situacijos. Rekomenduoju nepalikineti jo automobilyje
siandien islindau is namu. Vaziavom su vyru grindjuosciu i parde, nes jos ilgos, man butu nepatogu paciai ryt tampyti, o ir i mano auto kazin ar tilptu. Tai tokiu pusprociu kaip mes buvo pardeje nemazai

ryt dar turiu reikalu darbe, reik ir ten kazkaip nusliausti...
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 25, 11:08)
Jetau nesmagu, nes pačiai skauda, bet tikrai manau ne tiek. Gal reikia daugiau ilsėtis.
Kažko ypatingo negaminau balta mišrainė, vengriškas guliašas, greitai troškintas raugintų kopūstų troškinys, ryžių lyg plovas, pyragėliai jau iš šaldytos tešlos su grybais, indiški blyneliai, va šitas greičiausias ir skaniausias, be vengriško troškinio.
Bet aš vos vos paragavau. Ir puoliau prie aguonų pieno 😀.
Ką dovanų gavote?
Aš 2 knygas
. Vieną skaičius, panaši, nes tos pačios serijos
. Ir apie žindymą.
Kažko ypatingo negaminau balta mišrainė, vengriškas guliašas, greitai troškintas raugintų kopūstų troškinys, ryžių lyg plovas, pyragėliai jau iš šaldytos tešlos su grybais, indiški blyneliai, va šitas greičiausias ir skaniausias, be vengriško troškinio.
Bet aš vos vos paragavau. Ir puoliau prie aguonų pieno 😀.
Ką dovanų gavote?
Aš 2 knygas

nezinau kas man blogiau, ar jausti izini skausma ar psichologiskai jaustis nevisai igali..nes jauciuosi tai baisiai kai negaliu visko suplanuoto padaryti

patiekalai skamba idomiai

gavau irgi knyga

QUOTE(Robi24 @ 2016 12 25, 15:50)
Man vyras jau senokai įdėjęs vaizdo registratorių, tai jis visada ten pat ir paliekamas. Nieko nenuimu.
mes neturim nei vienas, bet kartais man jo truksta labai. Turejau ivyki kur nebuvau kalta, bet kadangi pirmas mano atvejis, padejau parasa ne ten, na ir ka, pripazino abipuse kalte...tureciau registratoriu, gal butu kitaip

QUOTE(Jolirta @ 2016 12 25, 18:24)
Radau straipsnį, kad daugėją registratorių vagysčių. Draugas sako paliksiu. Tai tikriausiai aš labiausiai baiminuos.
Straipnyje tai tik desimtadalis realios situacijos. Rekomenduoju nepalikineti jo automobilyje
QUOTE(Irreelle @ 2016 12 26, 12:30)
Dėl nepalikimo, aš pilnai pritariu. Net registratorius tiek nevertas, kaip būtų apmaudu dėl išbarškintų stiklų ir suniokotos mašinos. Bet pas mane čia vis dėl nepatogumo, nes ten dar koki laiduka reik atjunginet, be to kai saltas stiklas jis man sunkiai prilimpa, tai žiurek jau vaziuojant nukrenta

As siandien likau namie, vyra su vaiku isleidau Kalėdot. Man dvieju dienu per akis. Ir mane jau erzina, kad nieko nenoriu, nes neturiu jėgų, o dar 4 dienas darbe atlaikyt

Sveikos 
Visas su sventemis
Del registratoriaus, kai gyvenom bute niekad nepalikdavome, ir dabar nepaliekam jei vaziuojam kur i miesta ir paliekam masina , net jei prie prekybos centro, kaip cia kazkas sake gaila masinos langu, brangiai kainuos....o prie namu dabar tai aisku paliekam, juk kiemas savas..o kazkur kitur tikrai ne, jis juk graziai issiima ir galima galu gale i bardacioka idet..

Visas su sventemis

Del registratoriaus, kai gyvenom bute niekad nepalikdavome, ir dabar nepaliekam jei vaziuojam kur i miesta ir paliekam masina , net jei prie prekybos centro, kaip cia kazkas sake gaila masinos langu, brangiai kainuos....o prie namu dabar tai aisku paliekam, juk kiemas savas..o kazkur kitur tikrai ne, jis juk graziai issiima ir galima galu gale i bardacioka idet..
QUOTE(Robi24 @ 2016 12 26, 10:02)
Kad ir man neramu, tik bent kol kas gydytojos nuramino. Man dabar pas gyd. tik sausio pabaigoje, tai iki to laiko ir teks nerimaut dėl vaiko padėties. Kita vertus, aš CP nelabai bijau, tik šį kart turėjau viltį, kad galbūt pavyktų pačiai.
Šiąnakt vėl blogai miegojau. Jau matyt organizmas pratinasi prie bemiegių naktelių

Aš panikuoju nes maniškis jau tokiu laiku buvo seniausiai apsivertęs.
CP pati prašiau, bet nedarė, vistik dabar džiaugiuosi. O kaip dabar bus neaišku.
Irrele receptų pasirinkau įdomesnių internete, nebuvo sudėtinga.
Kokia knygą gavot?
Mano knygos viena šeimai, kita vaikui, tai asmeniškai sakau kad nieko negavau 😀.
Irele reikia mums jau į dekretą. Penktadienį pagaliau aš ir išeisiu, nors į darbą reiks nueit.
Bet Jūs registratorių su visu lipduku nuimate? Ar tik pačią kamerą ištraukiate?
Jolirta, gavau paprasta romana, sunkiu knygu nemegstu.
Man dekretas uz savaites, bet dabar gi tipo atostogos man, bet ir sia savaite turiu visokiu reikalu biure tai teks vaziuot bent trumpam. Man jau zada pries naujus remontus pabaigt tai ramiai namie galesiu buti ir dirbt nuotoliniu budu. Dar beliks sulaukt nauju virtuves baldu bei prieskambario spintos. Bet cia jau speju pagimdysiu greiciau negu cia sulauksiu
baldininkas geras, bet letas.
Kedute, kokius jus remontus pradedat?
Man dekretas uz savaites, bet dabar gi tipo atostogos man, bet ir sia savaite turiu visokiu reikalu biure tai teks vaziuot bent trumpam. Man jau zada pries naujus remontus pabaigt tai ramiai namie galesiu buti ir dirbt nuotoliniu budu. Dar beliks sulaukt nauju virtuves baldu bei prieskambario spintos. Bet cia jau speju pagimdysiu greiciau negu cia sulauksiu

QUOTE(Irreelle @ 2016 12 26, 17:26)
Jolirta, gavau paprasta romana, sunkiu knygu nemegstu.
baldininkas geras, bet letas.

Smagu knyga sau.
Maniskis jau ukiskas daros.
As mastau darbe sunku, namie nuobodu. Kur ta aukso viduri rast? 😀
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 26, 17:30)
Smagu knyga sau.
Maniskis su pirmu nestumu dovanojo visokias knygas apie nestuma ir kudikiu prieziura, dabar ir romanai sueina

Del buvimo namie is tikruju man baugu darosi, nes nesu buvus ilga laika. Net su pirmagime dirbau, mokiausi ir vaika auginau. Neisivaizduoju saves tiesiog sedincios namie ir auginancios vaika...del to ir sutikau is dalies is namu dirbt, aisku amzius jau nebe tas, tai ziuresim kaip cia man seksis..
Kas naudojates nauja versija, jums irgi meta klaidas? Negaliu pakest to uzraso- error guru meditation

Ziurint koks pas jus registratorius kaip ir kur tvirtinasi pas mane priklijuojamas , bet ir taip galima isimti, o pas vyra tik issiima, primontuotas prie paneles.
Pas mane jau siandien po piet darbai prasidejo, taigi vis dar nepabaigiama vonia tulika ir kolidoriu, bet jau matau kad ryt tulikas bus pagaliau baigtas
tai per savaite pasibaigs kolidorius ir vonia... nes ten tik uzbaigiamieji darbai ir like..
Pas mane jau siandien po piet darbai prasidejo, taigi vis dar nepabaigiama vonia tulika ir kolidoriu, bet jau matau kad ryt tulikas bus pagaliau baigtas

Laba,
štai ir pasibaigė šventės, liko tik nauji metai ir tada gimdymo lauksim
Sakiau išeisiu į dekretą, tai pulsiu megzti, bet dar neatėjo įkvėpimas
Jetau, Irelle, kaip tau nekas su ta nugara, tik apsunkina visą reikalą. Sveik!