Mamai gerai ir leliui gerai 😉
Mamai gerai ir leliui gerai 😉
Niu krc tas namelis issunke mane...nezinau kaip ir klijuot...nesilaiko mums griuva, Zhaliaake su kuom jus klijuojat sienas? As prisipirkau visokiu specialiu dalykiuku tokiems dalykams nefiga nesigauna, pusiau padaryta trenkem zesiu jei ryt nesulips jauciu daugiau nezaisiu...
Labai laiku atsakau aš klijavau su glajumi (citrinos sultys + cukraus pudra), pradžioje, kai kur dantų krapštukais tvirtinau, kad nereikėtų laikyti, kol glajus sukietės.
Kaip kūčių vakarienė, pilvai laimingi? pati jaučiuosi kaip kimšta antis, ilgai svečiuose buvom, tai nuo stalo vis rasdavau, ką pagriebt
Niu krc tas namelis issunke mane...nezinau kaip ir klijuot...nesilaiko mums griuva, Zhaliaake su kuom jus klijuojat sienas? As prisipirkau visokiu specialiu dalykiuku tokiems dalykams nefiga nesigauna, pusiau padaryta trenkem zesiu jei ryt nesulips jauciu daugiau nezaisiu...
Labai laiku atsakau aš klijavau su glajumi (citrinos sultys + cukraus pudra), pradžioje, kai kur dantų krapštukais tvirtinau, kad nereikėtų laikyti, kol glajus sukietės.
Kaip kūčių vakarienė, pilvai laimingi? pati jaučiuosi kaip kimšta antis, ilgai svečiuose buvom, tai nuo stalo vis rasdavau, ką pagriebt
[URL=http://www.radikal.ru][/URL] nebėr jau mano namelio
Vakar turėjom grynai vegan kūčias. Man džiugu. Draugas silkės pasidarė aš nenunešiau ant stalo. Tai prisivalgė ir taip.
Vaikis jau atsikėlęs dovanas pakuoja. Miegot neleidžia. Dunda belenkaip 😀.
Irrele kaip tu jauties?

Su sventemis merginos

Zaliaake o jau namelio grozis

Su Sventem!

Jolirta, aciu, kad domiesi

Sedet ir gulet galiu, skauda vaikstant ir verciantis ant kito sono, tai tiesiog reik judejima apmazint. Kazkada lyg turejau panasu skausma, kokios senos traumos lenda lauk

Planuose buvo uosvius aplankyt, bet neiveiksiu laiptu iki 5 auksto, tiek to. Seima irgi kogero solidarizuosis su manim ir neis. Kai kas dar miega

Ka gaminot vakarienei veganisko? Mazius nekantrus koks

Su Sventem!

Jolirta, aciu, kad domiesi

Sedet ir gulet galiu, skauda vaikstant ir verciantis ant kito sono, tai tiesiog reik judejima apmazint. Kazkada lyg turejau panasu skausma, kokios senos traumos lenda lauk

Planuose buvo uosvius aplankyt, bet neiveiksiu laiptu iki 5 auksto, tiek to. Seima irgi kogero solidarizuosis su manim ir neis. Kai kas dar miega

Ka gaminot vakarienei veganisko? Mazius nekantrus koks

Jetau nesmagu, nes pačiai skauda, bet tikrai manau ne tiek. Gal reikia daugiau ilsėtis.
Pas mus draugo tėvai neatvažiavo, man ramiau. Bus mažiau šokinėjimo.
Kažko ypatingo negaminau balta mišrainė, vengriškas guliašas, greitai troškintas raugintų kopūstų troškinys, ryžių lyg plovas, pyragėliai jau iš šaldytos tešlos su grybais, indiški blyneliai, va šitas greičiausias ir skaniausias, be vengriško troškinio.
Bet aš vos vos paragavau. Ir puoliau prie aguonų pieno 😀.
Ką dovanų gavote?
Aš 2 knygas

Dėkinga, kas nurodė registratorių, draugas belenkaip laimingas. Noriu tik pasiteiraut ar tokį dalyką paliekat priklijuotą.

Man vyras jau senokai įdėjęs vaizdo registratorių, tai jis visada ten pat ir paliekamas. Nieko nenuimu.
Kiek jūs daug gaminat

Man vyras jau senokai įdėjęs vaizdo registratorių, tai jis visada ten pat ir paliekamas. Nieko nenuimu.
Kiek jūs daug gaminat

Aš tikrai pažiūrėjus kiek buvo prigaminta, pati būčiau nepadarius.
Ne veltui jau draugas sako jaučiuosi, kaip virtuvinis kombainas 😀.
Robi, o lelius jau apsivertęs?
Čia jau tikriausiai mūsų visų bėdelė tas skausmas ilgiau pavaikščiojus. Man labiau stuburą skauda.
Radau straipsnį, kad daugėją registratorių vagysčių. Draugas sako paliksiu. Tai tikriausiai aš labiausiai baiminuos.