Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Irreelle @ 2016 12 24, 16:34)
Aciu, drasiau tepsiuos  4u.gif
Jaukiu, ramiu, graziu Jums svenciu merginos  wub.gif

Mamai gerai ir leliui gerai 😉
Atsakyti
Irreelle naturalus tai kaip ir minejo Jorlita su naturiom zolelem , aliejais ir naturaliais riebalais , be sintetiku, dazikliu, kvapikliu ir pan.. pvz as per kokias muges vis nusiperku Adeles Karaliunaites tepalu , ji pati zolininke, pati gamina kiek koku bandziau ir naudojau, patiko tiko padejo , vis nusiperku ka naujo.
Atsakyti

Niu krc tas namelis issunke mane...nezinau kaip ir klijuot...nesilaiko mums griuva, Zhaliaake su kuom jus klijuojat sienas? As prisipirkau visokiu specialiu dalykiuku tokiems dalykams nefiga nesigauna, pusiau padaryta trenkem zesiu jei ryt nesulips jauciu daugiau nezaisiu... unsure.gif

Labai laiku atsakau  :D aš klijavau su glajumi (citrinos sultys + cukraus pudra), pradžioje, kai kur dantų krapštukais tvirtinau, kad nereikėtų laikyti,  kol glajus sukietės.

Kaip kūčių vakarienė, pilvai laimingi?  :nestuke pati jaučiuosi kaip kimšta antis, ilgai svečiuose buvom, tai nuo stalo vis rasdavau, ką pagriebt :taika:​  

Atsakyti

Niu krc tas namelis issunke mane...nezinau kaip ir klijuot...nesilaiko mums griuva, Zhaliaake su kuom jus klijuojat sienas? As prisipirkau visokiu specialiu dalykiuku tokiems dalykams nefiga nesigauna, pusiau padaryta trenkem zesiu jei ryt nesulips jauciu daugiau nezaisiu... unsure.gif

Labai laiku atsakau  :D aš klijavau su glajumi (citrinos sultys + cukraus pudra), pradžioje, kai kur dantų krapštukais tvirtinau, kad nereikėtų laikyti,  kol glajus sukietės.

Kaip kūčių vakarienė, pilvai laimingi?  :nestuke pati jaučiuosi kaip kimšta antis, ilgai svečiuose buvom, tai nuo stalo vis rasdavau, ką pagriebt :taika:​  

Atsakyti

[URL=http://www.radikal.ru]92e1e75164ad.jpg[/URL] nebėr jau mano namelio  :lol:​ 

Atsakyti
Laba ryt. Gražus nameliukas. Man tai aukštasis pilotažas 😀.

Vakar turėjom grynai vegan kūčias. Man džiugu. Draugas silkės pasidarė aš nenunešiau ant stalo. Tai prisivalgė ir taip.

Vaikis jau atsikėlęs dovanas pakuoja. Miegot neleidžia. Dunda belenkaip 😀.

Irrele kaip tu jauties?
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif

Su sventemis merginos 4u.gif .Siltu,jaukiu svenciu 4u.gif .Ramybes,silumos,sveikatos Jums ir Jusu artimiesiems newyear.gif

Zaliaake o jau namelio grozis wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Su Sventem! 4u.gif 000054.gif 000059.gif

Jolirta, aciu, kad domiesi 4u.gif
Sedet ir gulet galiu, skauda vaikstant ir verciantis ant kito sono, tai tiesiog reik judejima apmazint. Kazkada lyg turejau panasu skausma, kokios senos traumos lenda lauk g.gif
Planuose buvo uosvius aplankyt, bet neiveiksiu laiptu iki 5 auksto, tiek to. Seima irgi kogero solidarizuosis su manim ir neis. Kai kas dar miega biggrin.gif
Ka gaminot vakarienei veganisko? Mazius nekantrus koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 12 25, 09:22)
Labas rytas,
Su Sventem!   4u.gif  000054.gif  000059.gif

Jolirta, aciu, kad domiesi  4u.gif
Sedet ir gulet galiu, skauda vaikstant ir verciantis ant kito sono, tai tiesiog reik judejima apmazint. Kazkada lyg turejau panasu skausma, kokios senos traumos lenda lauk g.gif
Planuose buvo uosvius aplankyt, bet neiveiksiu laiptu iki 5 auksto, tiek to. Seima irgi kogero solidarizuosis su manim ir neis. Kai kas dar miega  biggrin.gif
Ka gaminot vakarienei veganisko? Mazius nekantrus koks  wub.gif

Jetau nesmagu, nes pačiai skauda, bet tikrai manau ne tiek. Gal reikia daugiau ilsėtis.
Pas mus draugo tėvai neatvažiavo, man ramiau. Bus mažiau šokinėjimo.
Kažko ypatingo negaminau balta mišrainė, vengriškas guliašas, greitai troškintas raugintų kopūstų troškinys, ryžių lyg plovas, pyragėliai jau iš šaldytos tešlos su grybais, indiški blyneliai, va šitas greičiausias ir skaniausias, be vengriško troškinio.

Bet aš vos vos paragavau. Ir puoliau prie aguonų pieno 😀.

Ką dovanų gavote?
Aš 2 knygas blink.gif . Vieną skaičius, panaši, nes tos pačios serijos biggrin.gif. Ir apie žindymą.

Dėkinga, kas nurodė registratorių, draugas belenkaip laimingas. Noriu tik pasiteiraut ar tokį dalyką paliekat priklijuotą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 25 gruodžio 2016 - 11:13
Su Šventėm mergaitės 4u.gif
Man vyras jau senokai įdėjęs vaizdo registratorių, tai jis visada ten pat ir paliekamas. Nieko nenuimu.
Kiek jūs daug gaminat unsure.gif aš neturiu nei jėgų, nei noro... vakar paruošiau mieliniu bandelių su dviejų rūšių įdaru, kepiau žuvį su pupelėm ir svogūnais. Tai po virtuvės tvarkymo atrodė, kad bulviakasy buvau. Nors ir penktadienį dar kartą buvau pas kitą gydytoja echo dėl CP rando, tai viskas tvarkoj, su kakleliu taip pat, bet vos ilgiau pavaikštau, pilvo apačia, nugarą skauda.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2016 12 25, 15:50)
Su Šventėm mergaitės 4u.gif
Man vyras jau senokai įdėjęs vaizdo registratorių, tai jis visada ten pat ir paliekamas. Nieko nenuimu.
Kiek jūs daug gaminat unsure.gif aš neturiu nei jėgų, nei noro... vakar paruošiau mieliniu bandelių su dviejų rūšių įdaru, kepiau žuvį su pupelėm ir svogūnais. Tai po virtuvės tvarkymo atrodė, kad bulviakasy buvau. Nors ir penktadienį dar kartą buvau pas kitą gydytoja echo dėl CP rando, tai viskas tvarkoj, su kakleliu taip pat, bet vos ilgiau pavaikštau, pilvo apačia, nugarą skauda.

Aš tikrai pažiūrėjus kiek buvo prigaminta, pati būčiau nepadarius.
Ne veltui jau draugas sako jaučiuosi, kaip virtuvinis kombainas 😀.

Robi, o lelius jau apsivertęs?
Čia jau tikriausiai mūsų visų bėdelė tas skausmas ilgiau pavaikščiojus. Man labiau stuburą skauda.

Radau straipsnį, kad daugėją registratorių vagysčių. Draugas sako paliksiu. Tai tikriausiai aš labiausiai baiminuos.
Atsakyti
Ne, ir antradienį pasakė, ir penktadienį patvirtino, kad dar neapsivertusi, sėdi panelytė. Abi gydytojos dar labai problemos nematė tame, sakė, dar yra laiko.
Atsakyti