Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Labas rytas naujuju metu ryta merginos 4u.gif
Irreelle sveikateles didziausios 4u.gif kaip cia jums visai negereja? O jus pvz geriat tokius vaistukus kaip ostilococsinum?? As va geriau kai prasidejo man persalimas, bet uzteko kelou dienu ir praejo, cia kaip ir heomopatinis vaistukas, tinka nestuke.gif
Del nesyniu ir as su pirma neturejau, bet dabar noriu isigyti man kazkaip is sono atrodo labai patogu pvz mamos ne su vezimu susigrozdina i parduotuve o laiko pirkiniu vezima o vaikelis salia mamytes tabaluojasi... nes jei su vezimu grustis i prekybos centra ir jwi ka daugiau perki tai nekas..o seip as ir au masina...
Atsakyti
Kedute, surasiau auksciau ka geriu. Osciloko...koks ten negeriu. Bet tai persalimas praeis kazkada, nelabai del jo jaudinuos, labiau mane neramina tai , kad negaliu judeti be skaumos unsure.gif

Prekybcentriuose nesilankau beveik visai. Vyro darbas yra supirkti maista arba tam reikalui yra Barbora. Kazin ar su vaiku sugalvosiu taip pramogauti, tai tikrai matau, kad man tos nesiokles nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 01, 11:31)
Kedute, surasiau auksciau ka geriu. Osciloko...koks ten negeriu. Bet tai persalimas praeis kazkada, nelabai del jo jaudinuos, labiau mane neramina tai , kad negaliu judeti be skaumos  unsure.gif

Prekybcentriuose nesilankau beveik visai. Vyro darbas yra supirkti maista arba tam reikalui yra Barbora. Kazin ar su vaiku sugalvosiu taip pramogauti, tai tikrai matau, kad man tos nesiokles nereikia.

Tai as nuo persalimo ir sakiau ta vaista jei ka labai gerai mirksiukas.gif
O del nugaros tai uzjaust tik galiu... taip tai leidziamu vaistu pasiulyciau...pora dienu ir sveika
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 01, 11:47)
Tai as nuo persalimo ir sakiau ta vaista jei ka labai gerai mirksiukas.gif
O del nugaros tai uzjaust tik galiu... taip tai leidziamu vaistu pasiulyciau...pora dienu ir sveika

o ar galima leidziamu? na ryt skambinsiu gydytojai uzklausiu, bet ji tik ginekologe, ju centre nera kokio chirurgo pvz...o i poliklinika neturiu nei jegu nei noro eiti...

reikes pasidometi tuo oscilocosilum...lyg kazkada vaikui esu davus, tokie mazi balti zirniukai, jeigu neklystu?
Atsakyti
Labas pirmo kalendoriaus lapelio rytas smile.gif

Šiandien pabudau ir supratau, kad šventės jau atšvęstos, liko tik ramus laukimas smile.gif Kaip gerai smile.gif

Irrelle, sveikatos 4u.gif Gal masažai ir koks baseinas padėtų nugarai? Gal reikalingas diržas, kad nugarai mažiau krūvio tektų? Gal koks tepalas padėtų, man sakė kojas nuo mėšlungio Lioton'u patept kartais. Gal geriau būtų. Pašildyt, pašaldyt, gal nervas koks užspaustas. Aš įsivaizduoju kaip sunku, nes gyvenimas stoja tiesiog, kai kankina sveikatos bėdos.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 01, 12:08)

O kur jus zadat eiti su tom nesioklem?
Su pirmaja neturejau tokio daikto, manau ir dabar apsieisiu...jeigu reikes vaziuoti kur tai as su masina, vaikas autokedutej bus, o namuose juolab nemanau, kad man jos reikia.

As su dukra visur su nesiokle ejau. I parduotuve, pas daktarus, i prekybcentri, pasivaiksciot, namie nesiodavau, nes ji pas mane buvo rankinukas, ir tik ant ranku nurimdavo. Tai kad butu laisvos rankos i nesiokle isidedavau ir viskas smile.gif plius jei domina prieraisioji tevyste, nesiokle/slingas nepamainomas daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2017 01 01, 12:10)
As su dukra visur su nesiokle ejau. I parduotuve, pas daktarus, i prekybcentri, pasivaiksciot, namie nesiodavau, nes ji pas mane buvo rankinukas, ir tik ant ranku nurimdavo. Tai kad butu laisvos rankos i nesiokle isidedavau ir viskas smile.gif plius jei domina prieraisioji tevyste, nesiokle/slingas nepamainomas daiktas smile.gif

O gal ji ir tapo rankinukė, nes nuolatos nešioklėje prie jūsų buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 01, 11:08)
Labas naujuju ryta  4u.gif

Atsiguliau vakar pries 23val, valandele pasnaudziau kol vyras ir fejerverkai nepazadino, atsikeliau paziurejau fejerverkus, dar TV iki kokiu 01.30, o siryt jau 7 val padjom. Persalimas konkreciai mane kankina, koseju, nosi puciu kas 10 min. Vaistineje rekomendavo nuo kosulio Hedelix, tai geriu 3 diena, nosi lasinu vibrocil ir dar Isla kartkartemis suciulpiu...vakar buvau trumpam nosi is namu iskisus, isejom praseiti, tai vos ne su asarom ejau maziuka ratuka aplink rajona, nes kiekvienas zingsnis labai skaumingas, o liptais lipti is viso negaliu  unsure.gif Vis laukiu palengvejimo, bet nesimato jo, pavargau....
Jolirta, jau dekrete?
As ryt skambinsiu gydytojai del jo, prie to pacio ir del to skaumos uzklausiu, gal galima visgi kokia tablecike maza inkalt, nes baisiu isprotet...

O kur jus zadat eiti su tom nesioklem?
Su pirmaja neturejau tokio daikto, manau ir dabar apsieisiu...jeigu reikes vaziuoti kur tai as su masina, vaikas autokedutej bus, o namuose juolab nemanau, kad man jos reikia.

Irelle jei dar ne dekrete, tai būtinai tau reik išeit.
Aš jau penktadienį susitvarkiau.
Man buvo paskolinę nešioklę, draugė sako, kad paskolinus womar firmos. Bet nepamenu. Žinau, kad paprasta labai nešioklė buvo. Vaikas joje sėdėjo. Reiks bandyt pirkt tada womar, nauja 18 eurų. Radau dėvėtą ergobaby už 30 eurų, bet Kaune. Nedrįstu siųstis.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 01, 11:50)
o ar galima leidziamu? na ryt skambinsiu gydytojai uzklausiu, bet ji tik ginekologe, ju centre nera kokio chirurgo pvz...o i poliklinika neturiu nei jegu nei noro eiti...

reikes pasidometi tuo oscilocosilum...lyg kazkada vaikui esu davus, tokie mazi balti zirniukai, jeigu neklystu?

Nu del leidziamu reiketu pasitart su gydytoju, bet i tuos leidziamus ieina daug grupes vitaminu malsinanciu skausma, gal ir galina, pasitarkit.

Taip tikrai balti mazi zirniukai. Ji ir be recepto galite pirkti.
Atsakyti
Su Naujaisiais visas!
Sveikatėlės - kam jos reikia 4u.gif
Apie nešiokles negalvoju, nes pirmasis jų nemėgo, o ir problemų su stuburu turiu, negalėčiau ja naudotis...
Kurios draugės jas naudojo - džiaugdavosi, kad patogu ir pan,bet kad dabar jų vaikams 4-5-7 metai ir neina su jais pasivaikščioti, nes prašosi nešami ant rankų.

Mano vaikinukas kai atsistojo 8 mėnesių, pradėjo vaikščioti - tai net sportinuko nereikėjo - visur visada norėdavo eiti. Nei prašydavosi ant rankų, nei dar kas... Tai jau net 4 metų pats eidavo ir 4-5 km, nepavargdavo visai, tik po tokių pasivaikščiojimų labai gerai miegodavo naktim, užtat pietų nemiegodavo smile.gif

Aš tai susimąsčiau apie darželį šiandien.
Juk tai irgi didelė problema... jau prieš 10 metų vaikinuką vos gimusį į eilę užrašiau. Ir dabar galvoju kurį rinktis, kur reikės užrašyti, nes eilės didelės. Kelių draugių vaikams jau virš 2jų metukų, o darželio dar negavusios...

Galvojau, kad lopšelio neprireiks, bet apsidraudimui, jei nepavyktų kiti mano planai, galvoju vis dėlto reikėtų kažkur vaiką užrašyti...
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 01, 13:12)
O gal ji ir tapo rankinukė, nes nuolatos nešioklėje prie jūsų buvo?  biggrin.gif

Nu ne. Dukra nesiokleje "atsirado" tik nuo 2.5 menesio, kai nulaike galvyte smile.gif iki tol teko nesiot taip smile.gif mano panele kamavo labai stiprus pilvo diegliai, viskas buvo isbandyta, tradicine ir netradicine medicina. Nurimdavo tik nesiojama ir masazuojama, paguldyta ant pilvo ant manes ar vyro. Pamenu bet pasitraukt negaledavau, nes tik pajaucia kad padedu i sona ir sirenos. Ir is viso, nepradekite su "pripratinot prie ranku, patys kalti" smile.gif imiau vaika kiek jam reikejo, neleidau "issiklykti", kaip kiti tevai daro, kad nepriprastu prie ranku. Mano manymu toks metodas yra barbariskas ir turetu buti priskaitytas kaip smurtas pries vaika. Naujagimis instinkytyviai nori buti prie mamos - vienintelio uztikrinto maisto saltinio. Jai pasitraukus, naujagimis nebejaucia mamos kvapo ir pradeda muistytis, atsibunda. Ir tai naturalu. Ir pamebu kad kol nenaudojau nesiokles galvojau kad isprotesiu. Tik su nesiokle "atsiriso" rankos, galejau kazka nuveikt.
Papildyta:
QUOTE(kamejukas @ 2017 01 01, 14:30)

Kurios draugės jas naudojo - džiaugdavosi, kad patogu ir pan,bet kad dabar jų vaikams 4-5-7 metai ir neina su jais pasivaikščioti, nes prašosi nešami ant rankų.

Nu, nezinau. Ne nuo nesiokles priklauso vaikas velesniam amziui vaikscios ar nores ant ranku buti. As dukra nesioklej nesiojau iki metu laiko, dabar kuo puikiausiai vaiksto (pradejo vaiksciot nuo 11menesiu), nenori nei ant ranku, nei sprotinuke ilgai nepasedi. Nori vaikciot ir labai patinka jai vaiksciot. Ne nuo nesiokles naudojimo priklauso ar vaikas noriai vaikscios ar ne. Cia jau auklejime beda. Nesamone, kad 7 metu vaikas nenori vaiksciot o nori ant ranku - taip ipratino, pasioziavus nusileisdavo ir tiek.
Papildyta:
Ir is viso, ziauriai nemegstu to sovietiniu moteru pasakymo "nepripratinkit vaiko prie ranku", man skamba lyg sakytu "nepripratinkit vaiko prie savo meiles" unsure.gif
Atsakyti
Mascara sutinku su jumis. Vaikai nepripranta prie rankų, ar matėte, kad 18 metų vaikas dar prašo ant rankų 😀.
Jiems tuo metu tiesiog reikia mūsų meilės, o pirmaisiais metais formuojasi saugumas.
Man patogu nešioklė buvo jei viesuoju transportu kur reikėdavo pavažiuot kai jau buvo didesnis vaikas.
Vežimas jei didelius atstumus eidavome, pvz: sanatorijoje naudojau kai ir apie 5 metus vaikui buvo. Nes tekdavo ir 10 km nukeliaut. Viso atstumo neiveikdavo.
Atsakyti