QUOTE(Irreelle @ 2017 01 04, 09:25)
Siandien pasisveriau, atrodo pagal kg i skaicius ziurint nedaug, bet jau toks banginis jauciuosi, kad baisu.
Toks pasakiskas vaizdas uz lango, noreciau prasieit, bet kai suskausta prie kikevieno zingsnio tai tenka uzgniauzti ta savo nora
Pas mane priešingai, rodos nepastorėjau, pagal rūbus sprendžiant, o ant svarstyklių, kai atsistojau, tai mama mia

jaučiu gydytoja nepagirs, bet pati sakė, kad šventės skirtos švęsti

tai aš ir švenčiau
Žinok, slidu lauke. Aš šiandien su kolegėmis susitarus "pošventiniam vakarėlyje" sudalyvauti, tai kai išėjau į lauką, iškart koja slystelėjo, teko eiti pingvino žingsniu
QUOTE(kedute @ 2017 01 04, 10:18)
Stebekit sodros zinutes, nes man darboviete velavo dok sutvarkyt tai as daugiau nei tris savaites pinigeliu laukiau
Papildyta:
Ziuriu visos tik skalbetes...ir as jau noriu labai niu bet laukiu penktadienio turi komodele atvest man i namus uzsakyta, tada sestadieni ir pradesiu skalbti, kad iskart galeciau sudeliot....
Aha, man irgi darbas pristabdė visą reikalą. Vakar jau gavau iš Sodros žinutę, jaučiu paskaičiavo už 2017 m., nes už 2016 m. galiuką jau gavau po Kalėdų iš karto.
Mano komoda jau pilna

na bet ten dabar sukroviau visą turtą, reik realiai perrinkti, kas pirmam laikui reikalinga bus
QUOTE(kedute @ 2017 01 04, 10:39)
Jau senai su tokiais mazais daikteliais reikalu turejau, tai taip keista, ir miela..
Man irgi miela. Skalbti tai ne, bet lankstyti