Labas rytas
Ir man reik pas gydytoją, bet jau net nemąstau, nukeliu kitai savaitei, kai atlėgs šaltis.
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 05, 00:47)
Pasigirk, ką pirkai, kiek kainavo
Kokia funkciją naujagimiui atlieka? Vėliau, tai kad rankos ar kojos nepastrigtų, o kol leliukėlis mažas, tai kam? Dėl grožio? Man tos apsaugos gryn dulkių rinkykla, atrodo
pipec, jau ir taip dieną su naktim po truputį painioju, sunkiai užmiegu naktį, paskui iki pietų parpiu vyrą į paskaitas išlydėjus...
Eit gal pusryčiaut jau

kur čia svorio nepriaugsi tokiais tempais
Vežimas 3in1, lovytė, čiužinys, neperšlampamos paklodės su guma, pagalvė, neperšlampamos palutės, merliukai, papr. flanelinės palutės, rankšluostis vaikiškas, dar rankšluosčių ligoninėn, chalatas, pižama, naktiniai, buteliukas, soskės, žirklutės, vienk. patiesaliukai, tinkl.kelnaitės, įklotai, termometras vandeniui, nosiai atsiurbėjas, rūbeliai, naujagimio kepuraitės, pirštinės, įklotai į liemenėlę, drėgnos servetėlės.
Gal labiau dekoratyvinę ir, kad užpildytų lovytės erdvę, nes tas kūdikėlis skęsta joje pradžioje
Mes visa šeima šitaip blūdijam, dukrai atostogos, palaida bala.
Skanaus
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 05, 01:19)
Sarasas tai paprastas pas mane:
Arbatos:lakisiu,pankoliu,kmynu
Espumizanas
Pataisu sporos,cinko tepalas
Sebamed kremas
Spiritines serveteles
Iklotai po gimdymo ivairiu dydziu po kelis vienetus
Vienkartiniai paklotai
Tepaliulo garmastan dar turiu,gal uzteks.Dar turiu zvakuciu diclofenak,tai ir imsiu i ligonine.
Kaip ir viskas atrodo
Del apsaugeliu,tai jos man ir labiau del grozio.Is kazkur gavom,tai naudojom.Taip tai nepirkciau.Mano vyresnioji kai laukem seses del apsaugeliu issireiske taip:cia kad lelyte nedauzytu galvos i pagalius

.
Oho, net arbatos ir vaistai

Tų kremų, arbatų, neskubu pirkaliotis, ligoninėj juk duoda aibes mėginukų, o be to esu linkusi dar negalvoti apie nugraužtus
fafus ir pučiamą pilvelį
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, 05:15)
Vel nemiga nuo 3val. o i tulika keliausi gal kokius 5kartus nuo vakaro
Isejau kita kambari gulet, kad vyro nezadint, bes burbes paskui. Jis sian su dujra ryte pas neurologa vaziuoja suzinot tyrimo atsakymo tai nervinosi ka cia jam sakyt, ko klaust ir pan. Ot vyrai ... ka reiskia kai karta per 15m i poliklinika nueina su vaiku...
Vakar atveze lovyte, liko apsaugas ir ciuzinuka nupirkt. Tokia pakankamai didele pasirode, musiske lyg mazesne buvo. Galvoju kada cia ja butu protinga susirinkt, ar kai isvaziuosiu i ligonine ar anksciau
Del vardu irgi dilema.
Dar gavau vakar dirza po gimdymo, dziaugiuosi, nes atkrito dar vienas galvos skausmas. Buciau galvojus koki pirkt, o cia gavau ir gerai
Ui, tas wc vizitavimas, kai iš lovos reik ridentis kaip vorui, nervija.
Tie vyrai šiltnamio gėlelės
Lovelę surinks vyras, kai gims vaikis

Spėsim dar apsikrauti namus
Aš visad sakiau, kad jei turėsiu kada sūnų pavadinsiu vienu vardu. Ale vyro toks vardas

Nebus gi pvz. : Jonas Jonaitis Jono sūnus
Aš šįkart irgi pagalvoju apie tą diržą. Gal net ne diržą, o, kai būna tie formuojantys apatiniai. Bet jei bus pasileidę viduj raumenys, nemačys nieks, išskyrus plastinę chirurgiją