Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Robi24 @ 2017 01 04, 23:03)
Aš šiandien jau pradėjau panikuot dėl vardo biggrin.gif kurį buvau įsikalus nuo pradžios neštumo, išbrokijo, tai ir aš pradėjau dvejot. Šiandien bandžiau rašytis sąrašą, bet kadangi namie tenka tartis su dviem vyrais, tai sakiau pavadinsiu Persikute, ir tegu žinosi biggrin.gif

Su pirkiniais aš dar nebaigiau, bet kai prognozuoja tokius šalčius, nelysiu iš namų.

Mes turim du variantus. Vienas vyro, vienas mano. Ir abu nesutariam kieno geresnis biggrin.gif Kadangi anas pačiam gimdyme nedalyvaus, tai išrinksiu pati, kai pamatysiu gimusį biggrin.gif

Man liko vonelė, kombis, vokelis, šlepetės. Po to visokie cackai- gultukas, karuselė, apsaugėlės.
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 04, 23:01)
As ir daug ka su ringuva skalbiu mirksiukas.gif
O drozles jus pamirkot ar ne? As tai vis bijau kad neistirps tai pamirkau toki specialu puodeli turiu...tada tokia kose pilu i skalbenke...ir dar pora puodeliu karsto vandens uzpilu  biggrin.gif kad tikrai istirptu..o kaip jus darot?
Su lyginimu jo bus kas veikt...dar lygint tai lygint ..bet kadangi daikteliai tokie mazi tai ilgai uztrunka kol viena bodziuka pralygini...
Nu jau reiks isijaust tik atveza komoda man penktad.iskart skalbiu ir sekmad panasu jau lyginsiu... biggrin.gif

As tai nezaidziu.Sudedu i masina puse drabuziu,ipilu drozliu ir ant virsaus likusius drabuzius sudedu.Kazkaip issiskalbdavo,gal kad temperatura aukstesne...mano anyta ant drozliu uzpila karsto vandens.Viena karta i stalciu supyliau tas drozles...daugiau sios klaidos nedarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 04, 18:48)
Ot aš visai išsiblaškius, taigi kitam penktadieniui. Aš tik po Jūsų 😀
Papildyta:
Taip. Savaitė išeiginių, nuo namų 😀

Nu ir gerai, būsi po priežiūra, valgyt atneš, tvarkymosi, skalbimo, gaminimo nebėr, liks tik miegoti ir į wc vaikščioti (nors jei šlanga apsimestum, gal ir wc po lova gautum lotuliukas.gif )

QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 04, 21:07)
Zaliaake ir is kur jegu tiek trankytis ax.gif ?

Vakar jėgas kaupiau, lova-knyga, wc-šaldytuvas rėžimu gyvenau lotuliukas.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 04, 22:05)
Kokiu skalbikliu skalbiat rūbelius?

Ūkiniu muilu ax.gif

Pasigirk, ką pirkai, kiek kainavo thumbup.gif

QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 04, 22:22)
Man vaistine liko,vakar sarasa susirasiau,tai kita savaite reikes apsipirkti.

Pasidalink sąrašu rolleyes.gif

QUOTE(Robi24 @ 2017 01 04, 23:03)
Aš šiandien jau pradėjau panikuot dėl vardo biggrin.gif kurį buvau įsikalus nuo pradžios neštumo, išbrokijo, tai ir aš pradėjau dvejot. Šiandien bandžiau rašytis sąrašą, bet kadangi namie tenka tartis su dviem vyrais, tai sakiau pavadinsiu Persikute, ir tegu žinosi biggrin.gif

Su pirkiniais aš dar nebaigiau, bet kai prognozuoja tokius šalčius, nelysiu iš namų.

Persikute lotuliukas.gif thumbup.gif
Man vyro sugalvotas nepatinka, jam mano. Tai turim kelis 50/50, turbūt tik kai gims bus aišku biggrin.gif

Man per tuos pačius šalčius reik eit pas gyd., paskui tariausi manikiūrui, bet nežinau net... gal paskambint gyd. pasitarti, kitą kartą ateiti, kai šalčiai praeis? unsure.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 04, 23:32)
Kadangi anas pačiam gimdyme nedalyvaus, tai išrinksiu pati, kai pamatysiu gimusį  biggrin.gif

Man liko vonelė, kombis, vokelis, šlepetės. Po to visokie cackai- gultukas, karuselė, apsaugėlės.

thumbup.gif

Man vyro sesuo sakė lovą kartu su apsaugėlėm atiduos, nežinau, kam jos reikalingos. Imt ar neimt? Kokia funkciją naujagimiui atlieka? Vėliau, tai kad rankos ar kojos nepastrigtų, o kol leliukėlis mažas, tai kam? Dėl grožio? Man tos apsaugos gryn dulkių rinkykla, atrodo unsure.gif

Pliam, supykau ant vyro. Grįžus iš miesto, sakiau pasnausiu valandėlę, kad pailsėt, jėgas atgaut... nu tai ar mane kas pažadino doh.gif sako, galvojau, gal iki ryto išmiegosi. Nu tai jo, teoriškai jau kaip ir rytas tomato.gif pipec, jau ir taip dieną su naktim po truputį painioju, sunkiai užmiegu naktį, paskui iki pietų parpiu vyrą į paskaitas išlydėjus...

Eit gal pusryčiaut jau biggrin.gif kur čia svorio nepriaugsi tokiais tempais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 05 sausio 2017 - 00:49
Zaliaake as tai neiciau per salcius,jei gerai jausciausi.Nukelciau kitai savaitei vizita.Po dvieju savaiciu man dabar TA.Vel tyrimai slapimas su krauju ir ims jau tada tepineli....

Sarasas tai paprastas pas mane:
Arbatos:lakisiu,pankoliu,kmynu
Espumizanas
Pataisu sporos,cinko tepalas
Sebamed kremas
Spiritines serveteles
Iklotai po gimdymo ivairiu dydziu po kelis vienetus
Vienkartiniai paklotai

Tepaliulo garmastan dar turiu,gal uzteks.Dar turiu zvakuciu diclofenak,tai ir imsiu i ligonine.

Kaip ir viskas atrodo

Del apsaugeliu,tai jos man ir labiau del grozio.Is kazkur gavom,tai naudojom.Taip tai nepirkciau.Mano vyresnioji kai laukem seses del apsaugeliu issireiske taip:cia kad lelyte nedauzytu galvos i pagalius biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 05, 01:19)
Zaliaake as tai neiciau per salcius,jei gerai jausciausi.Nukelciau kitai savaitei vizita.Po dvieju savaiciu man dabar TA.Vel tyrimai slapimas su krauju ir ims jau tada tepineli....

Espumizanas
Sebamed kremas
Spiritines serveteles
Vienkartiniai paklotai

Tepaliulo garmastan dar turiu,gal uzteks.Dar turiu zvakuciu diclofenak,tai ir imsiu i ligonine.

Kaip ir viskas atrodo

Del apsaugeliu,tai jos man ir labiau del grozio.Is kazkur gavom,tai naudojom.Taip tai nepirkciau.Mano vyresnioji kai laukem seses del apsaugeliu issireiske taip:cia kad lelyte nedauzytu galvos i pagalius biggrin.gif .

Aha, suprantu, kad daug dar nežinau. Kam tie vaistai reikalingi ir ar visoms reikia... pažįstu tik espumizaną ir tą tik iš reklamos "jei pilve uraganas..." lotuliukas.gif o ten tos žvakutės nuo skausmo? Tipo ligoninėje neduoda, jegu skausmai kankina? Arbata pienui reikalinga? Žodžiu, galėjau ir neklaust to sąrašo, vis tiek nesigaudau lotuliukas.gif blush2.gif kaži, jei pas ginę paklausti, kokių medikamentų reikia, gal ką papasakotų... unsure.gif

Tai tik, kad nedaužytų, bet man baisu, kad uždust gali, jei įsikniaubs nosim per miegus... Jetau, sudie proteli, paranoja dėl visko tuoj bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Vel nemiga nuo 3val. o i tulika keliausi gal kokius 5kartus nuo vakaro blink.gif
Isejau kita kambari gulet, kad vyro nezadint, bes burbes paskui. Jis sian su dujra ryte pas neurologa vaziuoja suzinot tyrimo atsakymo tai nervinosi ka cia jam sakyt, ko klaust ir pan. Ot vyrai ... ka reiskia kai karta per 15m i poliklinika nueina su vaiku...

Zhaliaake, man ryt irgi manikiuras, bet nors as ir su masina bet del tu skausmu nugaros ir slogos galvoju gal nukelt. Gal geriau nelist i lauka tokiu oru... pradejau nuo slogos gert gelomyrtol, tiksliau kramtyt tongue.gif nefaliu nuryti kapsuliu tai perkandu ta ampule, fui koks skonis, bet kitaip nesigauna man...pirmadieni pas gydytoja, reikes del visko pasibedavot.

Vakar atveze lovyte, liko apsaugas ir ciuzinuka nupirkt. Tokia pakankamai didele pasirode, musiske lyg mazesne buvo. Galvoju kada cia ja butu protinga susirinkt, ar kai isvaziuosiu i ligonine ar anksciau g.gif

Melisa, rimtai, kam tas espumizanas ir diklofenakas? As medikamentu galvoju nesivezt. Reiks tai bus gi ir ligoninej vaistiniu, bet tai negi neduoda jeigu reikia??

Del vardu irgi dilema. Vyras nori Izabeles...netgi jau kai su ja "bendrauja" taip ja vadina, o as nenoriu. Turiu kitus 2 variantus, vienas tai net 15m senumo, buvau ji atmetus bet dabar vel grizau prie sio varianto. Na ziuresim eigoj i ka panasi bus labiau smile.gif

Dar gavau vakar dirza po gimdymo, dziaugiuosi, nes atkrito dar vienas galvos skausmas. Buciau galvojus koki pirkt, o cia gavau ir gerai bigsmile.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ir man reik pas gydytoją, bet jau net nemąstau, nukeliu kitai savaitei, kai atlėgs šaltis.
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 05, 00:47)
Pasigirk, ką pirkai, kiek kainavo thumbup.gif

Kokia funkciją naujagimiui atlieka? Vėliau, tai kad rankos ar kojos nepastrigtų, o kol leliukėlis mažas, tai kam? Dėl grožio? Man tos apsaugos gryn dulkių rinkykla, atrodo  unsure.gif

pipec, jau ir taip dieną su naktim po truputį painioju, sunkiai užmiegu naktį, paskui iki pietų parpiu vyrą į paskaitas išlydėjus...

Eit gal pusryčiaut jau biggrin.gif kur čia svorio nepriaugsi tokiais tempais lotuliukas.gif

Vežimas 3in1, lovytė, čiužinys, neperšlampamos paklodės su guma, pagalvė, neperšlampamos palutės, merliukai, papr. flanelinės palutės, rankšluostis vaikiškas, dar rankšluosčių ligoninėn, chalatas, pižama, naktiniai, buteliukas, soskės, žirklutės, vienk. patiesaliukai, tinkl.kelnaitės, įklotai, termometras vandeniui, nosiai atsiurbėjas, rūbeliai, naujagimio kepuraitės, pirštinės, įklotai į liemenėlę, drėgnos servetėlės.

Gal labiau dekoratyvinę ir, kad užpildytų lovytės erdvę, nes tas kūdikėlis skęsta joje pradžioje smile.gif

Mes visa šeima šitaip blūdijam, dukrai atostogos, palaida bala.

Skanaus biggrin.gif
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 05, 01:19)
Espumizanas
Sebamed kremas
Spiritines serveteles
Vienkartiniai paklotai

Kaip ir viskas atrodo

Oho, net arbatos ir vaistai bigsmile.gif Tų kremų, arbatų, neskubu pirkaliotis, ligoninėj juk duoda aibes mėginukų, o be to esu linkusi dar negalvoti apie nugraužtus fafus ir pučiamą pilvelį ax.gif

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, 05:15)
Vel nemiga nuo 3val.  o i tulika keliausi gal kokius 5kartus nuo vakaro  blink.gif
Isejau kita kambari gulet, kad vyro nezadint, bes burbes paskui. Jis sian su dujra ryte pas neurologa vaziuoja suzinot tyrimo atsakymo tai nervinosi ka cia jam sakyt, ko klaust ir pan. Ot vyrai ... ka reiskia kai karta per 15m i poliklinika nueina su vaiku...

Vakar atveze lovyte, liko apsaugas ir ciuzinuka nupirkt. Tokia pakankamai didele pasirode, musiske lyg mazesne buvo. Galvoju kada cia ja butu protinga susirinkt, ar kai isvaziuosiu i ligonine ar anksciau g.gif

Del vardu irgi dilema.

Dar gavau vakar dirza po gimdymo, dziaugiuosi, nes atkrito dar vienas galvos skausmas. Buciau galvojus koki pirkt, o cia gavau ir gerai  bigsmile.gif

Ui, tas wc vizitavimas, kai iš lovos reik ridentis kaip vorui, nervija.

Tie vyrai šiltnamio gėlelės smile.gif

Lovelę surinks vyras, kai gims vaikis smile.gif Spėsim dar apsikrauti namus smile.gif

Aš visad sakiau, kad jei turėsiu kada sūnų pavadinsiu vienu vardu. Ale vyro toks vardas biggrin.gif Nebus gi pvz. : Jonas Jonaitis Jono sūnus biggrin.gif

Aš šįkart irgi pagalvoju apie tą diržą. Gal net ne diržą, o, kai būna tie formuojantys apatiniai. Bet jei bus pasileidę viduj raumenys, nemačys nieks, išskyrus plastinę chirurgiją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 05, 08:12)
Labas rytas  smile.gif

Vežimas 3in1,

Aš visad sakiau, kad jei turėsiu kada sūnų pavadinsiu vienu vardu. Ale vyro toks vardas  biggrin.gif  Nebus gi pvz. : Jonas Jonaitis Jono sūnus  biggrin.gif

Aš šįkart irgi pagalvoju apie tą diržą. Gal net ne diržą, o, kai būna tie formuojantys apatiniai. Bet jei bus pasileidę viduj raumenys, nemačys nieks, išskyrus plastinę chirurgiją  ax.gif

paziurejus i sarasiuka tai labai panasus i mano sudaryta, tik dali jau turiu supirkusi biggrin.gif Koki vezima pirkot? Vakar vyro brolis su seima buvo atvaziaves tai ir jie mane atkalbinejo nuo to nusiziureto, atseit labai sunkus, geriau irgi atseit naudotas Emukas...nu blyn, nervija...o jeigu sulus, cia gi loterija, ir nepigiai kainuoja..balamutija cia aplinkui visi..

Man labai negrazu kai vaikui duodamas tevo vardas ax.gif

Tikiuosi plastines nereikes unsure.gif as jau veidui proceduros lazerines sulaukt negaliu, susproginejo man kapiliarai prie nosies tai noreciau pasalinti, tai isivaizduoju, kad kainuos nemazai, o apie plastine tai tik pasvajoti galeciau...

mhmmm kaip skaniai kertu bandele su kava wub.gif ir laukiu griztanciu is poliklinikos saviskiu, idomu ka ten pasakys del to galvos skausmo vaiko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, 08:20)
paziurejus i sarasiuka tai labai panasus i mano sudaryta, tik dali jau turiu supirkusi  biggrin.gif Koki vezima pirkot? Vakar vyro brolis su seima buvo atvaziaves tai ir jie mane atkalbinejo nuo to nusiziureto, atseit labai sunkus, geriau irgi atseit naudotas Emukas...nu blyn, nervija...o jeigu sulus, cia gi loterija, ir nepigiai kainuoja..balamutija cia aplinkui visi..

mhmmm kaip skaniai kertu bandele su kava  wub.gif ir laukiu griztanciu is poliklinikos saviskiu, idomu ka ten pasakys del to galvos skausmo vaiko...  unsure.gif

Iš Vaikučio Pepe eco biggrin.gif
Man šita Emma per tankiška su savo važiuokle, jau šitas didelis, o Emma išvis griozdas. Taip, didelis lopšys, pravažus be galo, tai yra vežimų klasės limuzinas. Bet ar jūs kasdienybėje važinėjatės limuzinu? smile.gif

O aš kertu geležies tablečikę biggrin.gif Kavos teks palaukti bent valandą smile.gif
Atsakyti
As drabuzelius skalbiu su Neutral skystu skalbikliu, nes jis antialerginis ir nelieka ant rubu kaip milteliai. O lygint tai nelyginu, nereikia man to didelio sterilumo. Papurtau pries dziaudama ir jie nebuna susiglamze.
Aosaugeles vaikuciui ant lovos reikalingos tada kai jis pradeda rankytes ir kojytes kist pro groteles. Maniskei ne karta buvo taip koja istrigus, gali ir issisukti. Tada ir nupirkau tas apsaugeles, kad vaikas sau kojos neissinarintu.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 05, 08:45)
Iš Vaikučio Pepe  eco biggrin.gif 
Man šita Emma per tankiška su savo važiuokle, jau šitas didelis, o Emma išvis griozdas. Taip, didelis lopšys, pravažus be galo, tai yra vežimų klasės limuzinas. Bet ar jūs kasdienybėje važinėjatės limuzinu?  smile.gif

nu tai va ir as ta pati sakau, o aplinkui vis protingesniu atsiranda. Nu ir kas kad sunkus, kaip nors uzboginsiu i antra auksta ta vezima, svarbiausia, kad nugara man po gimdymo atleistu nuo skausmo, o taip as supermotera biggrin.gif

Hipolite, as irgi su skystu skalbiu. Man milteliai jau senokai nepatinka ir ne tik vaikiskus rubus skalbiant. Lygint gal siek tiek palyginsiu tuos kurie arciau kunelio bus, bet realiai netgi straipsni skaiciau, kad klaidingas poziuris jog lyginimas duoda sterilumo, atseit irode, kad karstyje atvirksciai dauginasi rupuziokai visokie...einu paguglinsiu ir jei rasiu imesiu ir jums ta straipsni...
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif ,

Nesigazdinkit taip del mano saraselio vaistines biggrin.gif

Arbatas imu is karto,nes tikrai reikes.Lakisius i vonele maudynems.Odele greiciau leliuku susitvarko.Pankolio ir kmynu arbatas gersiu del pieno,sako skatina gamyba.Gerdavau ir si karta pagersiu.Sunkiai pas mane isivaziuoja pienuko gamyba,tai is karto ir ruosiuosiu.
Espumizanas del pilvuko bedu lelytei.Nei viena mergina mano be jo neuzaugo,nemanau kad ir dabar bus kitaip,tegul guli vsistineleje.Del diclofenako,jei netureciau tai nepirkciau tikrai.Pirkom kai po cezario namo paleido ir dar skausmai kankino.Po pirmojo gimdymo niekas nedave jokiu vaistu,net nezinojau kad galima,kentejau.Isimesiu,blogiau nebus.Bet siaip nepirkciau.Ir butinai tepaliuka speneliams isimesiu,be jo net nepradeciau maitinti...iki siol atsimenu pirmu savaiciu skausmus...nusipirkau antspenius,gal bus lengviau.
Mes nezinom ar tikrai bus kam vaikus palikti kai busiu ligonineje ir neaisku ar vyras gales buti kartu ir jeigu kasbnulekti paimti ko reikia.Turiu pasiruosti viskam biggrin.gif .
Kulke,jo meginuku tai duoda...bet mano vyresneliai tokiu alerginiu reakciju buvo nuo tu meginuku kad jau antrajai nieko nenaudojau is tu meginuku ir nieko kito nepirkau meginimui.Uzaugo sesiu uzpakaliukai su cinku,pataisom uzaugs ir jos biggrin.gif .Tikrai netepsiu nieko kito,bijau.

Irreelle sveikatos dukrai 4u.gif .Del skausmu kantrybes 4u.gif

Vakar gine idomiai susnekejo.Sako dar reikia pakenteti,panesioti.Laukiam ziniu is kliniku,kita savaite vaziuoju ir tada ziuresim ka daryti.Tai negi anksciau sius gimdyti blink.gif

Del lyginimo.Tai as tik pirmus drabuzelius islyginsiu pirmus kartus,daugiau tikrai nelyginsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisa87: 05 sausio 2017 - 09:46