Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(kedute @ 2017 01 04, 19:02)
A tai tada gerai, ziurekit man  mirksiukas.gif
Aaa...o tai kodel jus pagulde? unsure.gif  ar as kazko nedaskaiciau?

Gal ir neparašiau. Pamaudė pilvą ir pulsas 120, nors spaudimas 113/70.
Paskiau echo darė vandenų daugoka, nors viršutinė norma, bet stebėt ar nedaugės.

Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 04, 19:05)
Gal ir neparašiau. Pamaudė pilvą ir pulsas 120, nors spaudimas 113/70.
Paskiau echo darė vandenų daugoka, nors viršutinė norma, bet stebėt ar nedaugės.

Nu tai jus labiau del pulso jauciu pagulde... unsure.gif
Niu tai jau kad gulit tai pailsekit zmoniskai...nieks nerupes nei valgyt padaryt nei namus sutvarkyt...o tai as siandien pvz tipo ilsiuosii ...tai gal valanda ir pagulejau biggrin.gif man vis eit kazkur kazka daryt reik... ax.gif
Sunervijo mane anyta, sako zek kad nepaguldytu taves ketvirtadieni kai nuvaziuosi i santariskes....tai dabar ir susimasciau ...jauciu reik kokia tasiuke isimest daiktu...
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 04, 19:53)
Nu tai jus labiau del pulso jauciu pagulde... unsure.gif
Niu tai jau kad gulit tai pailsekit zmoniskai...nieks nerupes nei valgyt padaryt nei namus sutvarkyt...o tai as siandien pvz tipo ilsiuosii ...tai gal valanda ir pagulejau biggrin.gif  man vis eit kazkur kazka daryt reik... ax.gif
Sunervijo mane anyta, sako zek kad nepaguldytu taves ketvirtadieni kai nuvaziuosi i santariskes....tai dabar ir susimasciau ...jauciu reik kokia tasiuke isimest daiktu...

Tai taip dėl pulso. Namie jau paskutiniu metu mažai ką dariau, bet čia daug ramiau. Nepamenu kada koki filma ziurejau.
Valgyt iš namų atneša. Tik wc tolokai, va todėl jau noriu namo. Panašu poryt paleis.
Isimeskit bent chalata šlepetes.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 04, 20:00)
Tai taip dėl pulso. Namie jau paskutiniu metu mažai ką dariau, bet čia daug ramiau. Nepamenu kada koki filma ziurejau.
Valgyt iš namų atneša. Tik wc tolokai, va todėl jau noriu namo. Panašu poryt paleis.
Isimeskit bent chalata šlepetes.

Tai ir as pagalvojau , kad isimesiu kazka del viso pikto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif ,
Jolirta,Kedute ramiai 4u.gif ,viskas bus gerai,kitaip ir buti negali ax.gif

Jolirta gero poilsio 4u.gif

Zaliaake ir is kur jegu tiek trankytis ax.gif ?

Ir as pavargau siandien.Buvau TA,viskas gerai.Tik kad mazakraujyste.Bet su visais nestumais tas pats man,tai neimu i galva.Pagersiu gelezies ir bus gerai.Dar neplanuotai su vyru po parduotuves pavaiksciojom,tai nusikaliau.Dabar guliu ir ilsiuosi ax.gif .Ryt padarysiu ka planavau siandien.

Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 04, 21:07)

Ir as pavargau siandien.Buvau TA,viskas gerai.Tik kad mazakraujyste.Bet su visais nestumais tas pats man,tai neimu i galva.Pagersiu gelezies ir bus gerai.Dar neplanuotai su vyru po parduotuves pavaiksciojom,tai nusikaliau.Dabar guliu ir ilsiuosi ax.gif .Ryt padarysiu ka planavau siandien.

Ką skanaus geležinio gersit? Oi tos pardos dalykas varginantis. Mes vakar Lenkijoj buvom, šiandien čia su lovytėm, vežimais, rūbeliais, vaistinėm davėmės.

Kokiu skalbikliu skalbiat rūbelius?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 04, 22:05)

Aga ir as noriu to paties paklaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 04, 22:12)
Aga ir as noriu to paties paklaust smile.gif

Aš gal Bobu skalbiau, bet neatsimenu. Yra dabar gi jų visokių Neutral ir pan. O vakar Lenkijoj mačiau yra kažkokių kapsulių skirtų kūdikių drabužiams skalbti, bet kadangi visiškai noname'ai tai ir nepirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 04, 22:05)
Ką skanaus geležinio gersit? Oi tos pardos dalykas varginantis. Mes vakar Lenkijoj buvom, šiandien čia su lovytėm, vežimais, rūbeliais, vaistinėm davėmės.

Nepamenu pavadinimo,reikia perziureti vaistinele,gal yra uzsilikusiu.Internete paieskosiu.Kai zinosiu pavadinima,parasysiu 4u.gif .Man vaistine liko,vakar sarasa susirasiau,tai kita savaite reikes apsipirkti.
Skalbiau ir skalbsiu su Ringuvos muilo drozlem arba skystu skalbikliu.

Vakar pagaliau prisiruosiau perziureti visus drabuzelius.Suskirsciau ir susidejau i maisus pagal amziu mazdauk iki metu.Reikes pradeti skalbtis maziausius drabuzelius.Skalbti tai kazkaip nieko man,bet lyginimo nekenciu...oi bus vargelio....

Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 04, 22:22)
Nepamenu pavadinimo,reikia perziureti vaistinele,gal yra uzsilikusiu.Internete paieskosiu.Kai zinosiu pavadinima,parasysiu 4u.gif .Man vaistine liko,vakar sarasa susirasiau,tai kita savaite reikes apsipirkti.
Skalbiau ir skalbsiu su Ringuvos muilo drozlem arba skystu skalbikliu.

Vakar pagaliau prisiruosiau perziureti visus drabuzelius.Suskirsciau ir susidejau i maisus pagal amziu mazdauk iki metu.Reikes pradeti skalbtis maziausius drabuzelius.Skalbti tai kazkaip nieko man,bet lyginimo nekenciu...oi bus vargelio....

As ir daug ka su ringuva skalbiu mirksiukas.gif
O drozles jus pamirkot ar ne? As tai vis bijau kad neistirps tai pamirkau toki specialu puodeli turiu...tada tokia kose pilu i skalbenke...ir dar pora puodeliu karsto vandens uzpilu biggrin.gif kad tikrai istirptu..o kaip jus darot?
Su lyginimu jo bus kas veikt...dar lygint tai lygint ..bet kadangi daikteliai tokie mazi tai ilgai uztrunka kol viena bodziuka pralygini...
Nu jau reiks isijaust tik atveza komoda man penktad.iskart skalbiu ir sekmad panasu jau lyginsiu... biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien jau pradėjau panikuot dėl vardo biggrin.gif kurį buvau įsikalus nuo pradžios neštumo, išbrokijo, tai ir aš pradėjau dvejot. Šiandien bandžiau rašytis sąrašą, bet kadangi namie tenka tartis su dviem vyrais, tai sakiau pavadinsiu Persikute, ir tegu žinosi biggrin.gif

Su pirkiniais aš dar nebaigiau, bet kai prognozuoja tokius šalčius, nelysiu iš namų.
Atsakyti
Dėkui už poilsį 😀.

Aš geležies floradix geriu. Ne taip bjauru. Ir dabar kažkokį vitaminų miltelių miksą pradėjau gert.

Man vaikiškiems labiausiai patiko sonnet skalbiklis. Kol kas laukiu verdikto ar pavyks skalbimo mašiną pasikeist.
Atsakyti