Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

As tai siandien tinginiauju konkreciai biggrin.gif
Jolirta va tokia
http://www.parduotuv...1912240926.html
http://www.parduotuv...1912240469.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 05 sausio 2017 - 15:27
Jolirta o kur gulit?
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 05, 15:26)

Paganiau akis, užteks 😀.
Komodos nėr, vietos nėr. Draugui problemos dėl to nėr. Ne mūsų namai kad papildomi daiktai, kitam kambary laikyk. Žodžiu 😀.

Lovyte mes ir tokia planavom, bet dabar gerai ir lopselis, vietos atzvilgiu itin.
Papildyta:
QUOTE(kedute @ 2017 01 05, 16:00)
Jolirta o kur gulit?

Kaip ir prieš tai gimdymo namuos 😀.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 14:47)
Žaliaake nepakliuvau, vaikis atnešė daržovienę pica 😀

thumbup.gif o kas per pica, čia gal kur pagrindas iš žiedinių kopūstų? Esu darius kažkada, visai patiko, tik žaidimo daug..

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, 14:52)
Visgi islindau siandien is namu valandai- nuvaziavau iki HM nusipirkau pizamines kelnes ir maitinanciai maikutes. Kelnes paciupau S dydzio, kai dazniausiai M perku..nuuu tiiilpauuu, tai gal ir po gimdymo tilpsiu, kazkoks proto uztemimas uzejo  tongue.gif

As pampersu turiu pokiuka i ligonine, sia savaite atveze. Viso 22 vnt. tikiuosi ligoninej uzteks, o veliau galima bus dasipirkt, ne karo metas...

Zhaliaake, nu panasu, kad rimtai nuo itampos gavos skausmai  unsure.gif  Sake gydytoja, kad sudirgintos smegenys, rekomendavo daug poilsio(be jokiu telefonu ir kompu) ir neurozan pagert profilaktiskai. Po vasaros atostogu vel kontrole, ziures kaip jos galva atrodo

Po kiek maikutės? Rezgiau planą šeštadienį nuvažiuoti šį bei tą nusipirkti, bet vyras vakar nuleido ant žemės - jokių planų, kol egzai nepasibaigs. bebe.gif nepasimečiau, greit pakeičiau planą ir ketinu važiuoti kitą šeštadienį lotuliukas.gif

Ai, aš taip pat darysiu, kaip ir galvojau. Tuos pampius, kur jau turiu pasiimsiu, o vėliau išsiųsim tėtį apsipirkti. Biški baisu, kad nenupirktų kokio 4 dydžio laugh.gif

Bet tai šakės, tokie jauni žmonės jau nuo ytampos ir streso kenčia unsure.gif gal jautri labai mergaitė? Tegul viskas klostosi gerai 4u.gif

QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 05, 15:17)
Zaliaake ramiai,giliai kvepuojam,viskas gerai.Elkis kaip tau atrodo teisingai.Nenori,apsaugeliu nedek.As nedeciau,bet vyresnioji veja pakeltu,tai uzdesiu biggrin.gif

biggrin.gif

Fain baldeliai, kedute. Ir kaina nebloga thumbup.gif
Aš jau pavargau tinginiauti, mąstau ar eit blynų kept, tada į parduotuvę ir kavos į svečius, ar pradžioje parduotuvė ir kava, o vėliau blynus kepti. Vakar gavau dovanų veganiškų uogų miltelių, tai sumąsčiau, kad tiktų į storų blynų tešlą pamaišyt. Kaip manai, Jolrita? Ar tu vartoji tokius miltelius kam nors?

Ir dar apelsinų uogienės naminės gavau stiklainį, tai, kaip be blynų lotuliukas.gif
O gal palaukt iki rytojaus vizito pas gydytoją ir tada blynais užsimėtyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 16:03)
Kaip ir prieš tai gimdymo namuos 😀.

O ten pas juos yra vietinė vaistinė patalpose?
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 05, 16:06)
thumbup.gif o kas per pica, čia gal kur pagrindas iš žiedinių kopūstų? Esu darius kažkada,  visai patiko, tik žaidimo daug..
Po kiek maikutės? Rezgiau planą šeštadienį nuvažiuoti šį bei tą nusipirkti, bet vyras vakar nuleido ant žemės - jokių planų, kol egzai nepasibaigs. bebe.gif nepasimečiau, greit pakeičiau planą ir ketinu važiuoti kitą šeštadienį lotuliukas.gif

Ai, aš taip pat darysiu, kaip ir galvojau. Tuos pampius, kur jau turiu pasiimsiu, o vėliau išsiųsim tėtį apsipirkti. Biški baisu, kad nenupirktų kokio 4 dydžio laugh.gif

Bet tai šakės, tokie jauni žmonės jau nuo ytampos ir streso kenčia unsure.gif gal jautri labai mergaitė? Tegul viskas klostosi gerai 4u.gif
biggrin.gif

Fain baldeliai, kedute. Ir kaina nebloga thumbup.gif
Aš jau pavargau tinginiauti, mąstau ar eit blynų kept, tada į parduotuvę ir kavos į svečius, ar pradžioje parduotuvė ir kava, o vėliau blynus kepti.  Vakar gavau dovanų veganiškų uogų miltelių, tai sumąsčiau, kad tiktų į storų blynų tešlą pamaišyt. Kaip manai, Jolrita? Ar tu vartoji tokius miltelius kam nors?

Ir dar apelsinų uogienės naminės gavau stiklainį, tai, kaip be blynų lotuliukas.gif
O gal palaukt iki rytojaus vizito pas gydytoją ir tada blynais užsimėtyti ax.gif
Papildyta:

O ten pas juos yra vietinė vaistinė patalpose?

Pica paprasta. Miltai vanduo. Su kalnu žalėsiu 😀.

Miltelius gali maišyti į blynus. Bet geriau kokį kokteiliuką pagardint. Niam keliat apetitą 😀.

Aš turiu gal 20 pakelių 1 2 3 nr sauskelnių. Gal užteks kol išaugs. Nes sutinku kad vyrai neitin atidūs.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 16:20)
Aš turiu gal 20 pakelių 1 2 3 nr sauskelnių. Gal užteks kol išaugs. Nes sutinku kad vyrai neitin atidūs.

blink.gif kur juos laikai?
Viskas, keliuosi, rengiuosi, išeinu. Blynų jau persigalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 16:20)
Pica paprasta. Miltai vanduo. Su kalnu žalėsiu 😀.

Miltelius gali maišyti į blynus. Bet geriau kokį kokteiliuką pagardint. Niam keliat apetitą 😀.

Tai cia kaip mano drauge kuri irgi dabar nestuke.gif , tai pas ja pampu jauciu iki puses metu vaikui laisvai uzteks jei ne ilgiau biggrin.gif jo svetainei kampe sukrovus, visai grazi piramide mirksiukas.gif
Atsakyti
Draugė iš Norvegijos, nebrangiai pardavė kas liko praplėšta ir nepraplėšta. Galvojau dalį parduosiu, paskiau galvoju o gal per mažai, o gal per daug, o gal per mažai. Taip ir nenusprendžiau. Nors skaičiau vieno vaiko rekordas per para 28 sauskelnės. Tai stovi po lopšiukų dėžėje ir maiše.

Prisivalgiau bulbių 😀. Nors kaip stori blynai akyse stovi su aviečių ir braškių uogiene.

Kur zaliaake keliaujate?
Atsakyti
Gerai dabar sumislijau antspenius uzsisakyti...tai blin ten dar dydziai yra blink.gif tai kaip ji pamatuot , nedaeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 17:32)
Draugė iš Norvegijos, nebrangiai pardavė kas liko praplėšta ir nepraplėšta. Galvojau dalį parduosiu, paskiau galvoju o gal per mažai, o gal per daug, o gal per mažai. Taip ir nenusprendžiau. Nors skaičiau vieno vaiko rekordas per para 28 sauskelnės. Tai stovi po lopšiukų dėžėje ir maiše.

Prisivalgiau bulbių 😀. Nors kaip stori blynai akyse stovi su aviečių ir braškių uogiene.

Kur zaliaake keliaujate?

Tai bulvem maitino? Virtom ar kaip biggrin.gif
Teko man ten gulet, net butu idomu dabar po 10 metu pamatyt, prisimenu aukstas lubas ir didziules palatas, tada pamenu 6 gulejom, ir dar sokt galejom viduri...gal dabar rekonstruota..
Atsakyti
Sėdžiu namie, puntu picą doh.gif viskas dėl to, kad vyrą pardėj sutikau lotuliukas.gif gavau pizdakų, kad tokiu oru išėjau pirktis. Sakau, aš ne pirktis, aš kavos šiaip išėjau biggrin.gif rišo mano kavą, sakė, kai pagersiu, kai šalčiai baigsis. Kompensacijai nupirko mandarinų ir picą išsinešimui lotuliukas.gif jaučiu blynai būtų mažesnė bėda, bet pica kokia skani bigsmile.gif labai labao retai valgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 17:32)

Kur zaliaake keliaujate?

lotuliukas.gif

Aš vakar labai skania keptą orkaitėje bulvę su lupynom valgiau thumbup.gif

Tujink mane, kažkaip labai pavažnai jaučiuosi, kai daugiskaita į mane kreipiamasi biggrin.gif Juolab net FB atsekei, tai žinai ir vardą, ir pavardę, ir net snukelį ;)
Aš šiame forume kitoje temoje su mergom po pirmo kavagerio iš viso vos ne giminėm tapom, pas vieną į Kauną visa chebra renkamės kaip į kokį kasmetinį giminių balių lotuliukas.gif
Nenukeliavau niekur, o šiaip turiu kelis taškus, vyro sesė, mano teta (krikštasūnis mano purbrolis). Vienam rajone gyvenam. Nuo penktadienio buvusi kaimynka išeina į dekretą, tai jau pasitarėm, kokiu laiku galim susitikt arbatos, nes ji nors ir išsikraustė, bet dukrą į darželį netoli veda thumbup.gif Turi greit klasiokė į dekretą išeit, ji su vyru taip pat pas mamą grįžo laikinai, tai gretimam name gyvena thumbup.gif žodžiu, tik spėk priimti/eiti per svečius lotuliukas.gif

QUOTE(kedute @ 2017 01 05, 17:46)
Gerai dabar sumislijau antspenius uzsisakyti...tai blin ten dar dydziai yra blink.gif  tai kaip ji pamatuot , nedaeina biggrin.gif

Aha biggrin.gif pas vyro sesę yra M dydžio, tai sakiau reiks pasimatuot, kad žinot, kokius pirkt rolleyes.gif
Atsakyti
Zhaliaake kokia kieta, kavos uzsimane per salcius biggrin.gif palaikau vyro puse, nu rimtai moterie kyba nori nosi nusalt?
Maniskiai isejo suns pavedziot tai net tas suo nabagas susalo tai greit namo grizo..

Jolirta, tai gal isnaudosis. Kiek pamenu pampiu tikeai daug sueina ypac pradzioj...

Sian kadangi buvau hm tai uzmeciau aki i newborn rubelius ar man ko netruksta tai is viso pasimeciau...kaip ta leliuka rengt reiketu tarkim vezant namo??? maniske gime karsta birzeli, ten viskas labai paprasta buvo, o dabar?? Isivaizduoju taip: bodziuka koki alia maikyte, pampis, tada sliauztukai ilgom rankovem. Tuomet koks siltesnis megztukas ar bliuzonas ir kelnytes ir i pukini kombi. Gerai taip? Ar per daug jau? Nu kol vel apsiprasiu su leliukais.... unsure.gif ir kepuryte viena plonesne, viena storesne ir kapisonas?
Atsakyti