QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 14:47)
Žaliaake nepakliuvau, vaikis atnešė daržovienę pica 😀

o kas per pica, čia gal kur pagrindas iš žiedinių kopūstų? Esu darius kažkada, visai patiko, tik žaidimo daug..
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 05, 14:52)
Visgi islindau siandien is namu valandai- nuvaziavau iki HM nusipirkau pizamines kelnes ir maitinanciai maikutes. Kelnes paciupau S dydzio, kai dazniausiai M perku..nuuu tiiilpauuu, tai gal ir po gimdymo tilpsiu, kazkoks proto uztemimas uzejo
As pampersu turiu pokiuka i ligonine, sia savaite atveze. Viso 22 vnt. tikiuosi ligoninej uzteks, o veliau galima bus dasipirkt, ne karo metas...
Zhaliaake, nu panasu, kad rimtai nuo itampos gavos skausmai

Sake gydytoja, kad sudirgintos smegenys, rekomendavo daug poilsio(be jokiu telefonu ir kompu) ir neurozan pagert profilaktiskai. Po vasaros atostogu vel kontrole, ziures kaip jos galva atrodo
Po kiek maikutės? Rezgiau planą šeštadienį nuvažiuoti šį bei tą nusipirkti, bet vyras vakar nuleido ant žemės - jokių planų, kol egzai nepasibaigs.

nepasimečiau, greit pakeičiau planą ir ketinu važiuoti kitą šeštadienį
Ai, aš taip pat darysiu, kaip ir galvojau. Tuos pampius, kur jau turiu pasiimsiu, o vėliau išsiųsim tėtį apsipirkti. Biški baisu, kad nenupirktų kokio 4 dydžio
Bet tai šakės, tokie jauni žmonės jau nuo ytampos ir streso kenčia

gal jautri labai mergaitė? Tegul viskas klostosi gerai
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 05, 15:17)
Zaliaake ramiai,giliai kvepuojam,viskas gerai.Elkis kaip tau atrodo teisingai.Nenori,apsaugeliu nedek.As nedeciau,bet vyresnioji veja pakeltu,tai uzdesiu
Fain baldeliai, kedute. Ir kaina nebloga
Aš jau pavargau tinginiauti, mąstau ar eit blynų kept, tada į parduotuvę ir kavos į svečius, ar pradžioje parduotuvė ir kava, o vėliau blynus kepti. Vakar gavau dovanų veganiškų uogų miltelių, tai sumąsčiau, kad tiktų į storų blynų tešlą pamaišyt. Kaip manai, Jolrita? Ar tu vartoji tokius miltelius kam nors?
Ir dar apelsinų uogienės naminės gavau stiklainį, tai, kaip be blynų

O gal palaukt iki rytojaus vizito pas gydytoją ir tada blynais užsimėtyti
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 05, 16:03)
Kaip ir prieš tai gimdymo namuos 😀.
O ten pas juos yra vietinė vaistinė patalpose?