QUOTE(Irreelle @ 2017 01 12, 07:58)
Labas rytas,
ale gi tikrai grozio salonas
as gyvenime neturejus nieko dirbtinio, nei nagu klijuojamu ar priauginamu nei blakstienu. Mane nervina vien gelinis lakavimas del to, kad prisirisi prie manikiurininkes ir terminu ir reik kas 3 sav eiti reguliariai tvarkytis. Man kai bent siek tiek lakas atsoka jau tragedija, tai jauciu su blakstienom butu dar blogiau, nes jos dar labiau matomos man
Jau laukiu nesulaukiu kada galesiu i savo iki nestukiniu rubus ilisti, atsibodo jau sie nesiojami. Ir dar, nors retai labai kablus deduosi, kazkaip norisi pavasariui kokiu batuku su kablukais, tik aisku nusipirkus jie man eilini karta spintoj stoves ir tik is tolo jais grozesiuos
Tai negi sėdėsim, kaip kokios perekšlės apsimasojusios ir lauksim perėjimo
Man nelaiko gelinis lakavimas, bet aš jo vistiek noriu

Gal labiau net patinka pati procedūra, kad kažkas su manim kažką daro

Va dėl blakstienų ir mane tai stabdo, pamenu ėjom į vestuves rugpjūtį, tam kartui priklijavo kuokštelius. Tikrai gražiai, ne šepečiai gavosi, ale kitą dieną aš juos išsiravėjau migom, nes vienas ar du iškrito

Tai blakstienas išsiraučiau turbūt su visom šaknim, kai pradėtų kristi
Oi ir nesakyk. Aš bent susilenkt norėčiau žmoniškai galėt

Sėdėt neišsižergusi. O kablų kaip norėjau nėštumo pradžioj. Paėmiau ir nusipirkau vestuvėms. Tik jau iš manęs tokia vaikščiotoja su jais, kad nepadėjo nei Compeed pieštukai, tiek
primušė padus

Bet nors nuotraukose gražiai atrodžiau

O jau su kablais prie vežimo
vaizdzialis komedijinis būtų

Aš kaip tik svarstau kokius dailius džinsiukus, kedus ar laivelius pagriebt, dabar gi bais ant mados visokie kedasai