Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Man vakarais, dazniausiai pries miega buna gaisras skrandy tai ant spinteles prie lovos turiu Rennie, padeda kazkiek, nuramina...

Isejom su dukra suns pavedzioti, siltai apsirengem, tai visai smagu per toki ora prasieit. Taip graziai sninga wub.gif tik musu sunekas, balvonas toks hiperaktyvus, ramiai vaiksciot nemoka, uztampe.

Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 14, 20:01)
Man vakarais, dazniausiai pries miega buna gaisras skrandy tai ant spinteles prie lovos turiu Rennie, padeda kazkiek, nuramina...

Isejom su dukra suns pavedzioti, siltai apsirengem, tai visai smagu per toki ora prasieit. Taip graziai sninga  wub.gif tik musu sunekas, balvonas toks hiperaktyvus, ramiai vaiksciot nemoka, uztampe.

Man Borzomi kiek geriau padeda nei Rennie, bet abu naudoju. Tik pastebejau pati kalta būnu, nes dazniausiai pas mane sukyla nuo miltinių patiekalų ir saldumynų.

Kokį šuniuką turite? Pas mane vestukas, vyras be pavadžio vedžioja, tai kai aš uždedu kur toliau einant, tai irgi patampo. Tik kad jie maži, tai nestipriai. Apskritai seniai vedžiojau, vyras 2 mėn. biuletenį turėjo, tai čia jo darbas buvo.

Aš papsių atsargai įsigijau, pradžioje žadu neduoti, bet maža kas. Nesu aš labai kategoriška nei žindymo, nei soskės davimo klausimu. Man atrodo didesnė bėda yra jei vaikai čiulpia nykštį. Kitas variantas, kai žinda kad tik patenkintų čiulpimo poreikį be perstojo (.)(.), ir nei žaizdoms išgyti nėra kada, nei mamai pailsėti. Situacijų yra begalė, ir kaip aš įsivaizdavau su pirmuoju kad bus kaip iš vadovėlių ar kursų, tai tikrai nebuvo taip paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 14, 20:35)
Man Borzomi kiek geriau padeda nei Rennie, bet abu naudoju. Tik pastebejau pati kalta būnu, nes dazniausiai pas mane sukyla nuo miltinių patiekalų ir saldumynų.

Kokį šuniuką turite? Pas mane vestukas, vyras be pavadžio vedžioja, tai kai aš uždedu kur toliau einant, tai irgi patampo. Tik kad jie maži, tai nestipriai. Apskritai seniai vedžiojau, vyras 2 mėn. biuletenį turėjo, tai čia jo darbas buvo.

Nestumo pradzioj man borzomi labai gelbejo kai buvo irgi visokie negerumai skrandy ir burnoj. Dabar irgi kartais atsigeriu, bet rennie greiciau suveikia.

Pas mus kriuksius biggrin.gif prancuzu buldogas.
As irgi labai ilgai jo nevedziojau, gal pora menesiu ar net daugiau. Kai remontavomes tai buvo su dukra ir kate pas uosvius istremtas menesiui beveik, o paskui del tu nugaros skausmu nevedziojau jo. Ketvirtadieni po ilgo laiko isvedziau diena ir siandien uzsimaniau pasivaiksciot. Vyras su dukra ji dazniausiai vedzioja,as tik ji prausiu atvesta smile.gif
Atsakyti
Man nuo nestumo pradzios rugstys ramybes neduoda.I Rennie jau paziureti negaliu,krato ir suciulpus toks jausmas kad rugstys nebekyla o viska degina.Dabar naudoju Manti.Padeda bet pagerejimo jausmas trumpesnis nei po Rennie.Vienu metu padejo vanduo Su citrina ar medum,bet dabar nebepadeda.Nuo pieno ir nieko gero.Pavargau,bet nieko nepadarysi,dar teks pakenteti.
As labai dziaugiuosi kad neturim jokio naminio gyvuno.Nieko pries juos neturiu,bet man namuose tik gyvunu ir betruksta Iki visiskos laimes.Gyvunas nejuokai,reikia ir prieziuros ir laiko ir visko.Atsakingai I tai ziuriu.Aisku gal kada ir turesim,bet siuo metu ir taip rupesciu uztenka ax.gif

Galvoju gal ryt seimyna pradziuginti kokiu pyragu ar keksiukais.Seniai jau kepiau o jie tokie smalyziai bigsmile.gif .Ir ka pietums pagaminti mastau.Kol galiu reikia gaminti,paskui kuri laika turbut vyras gamins bigsmile.gif
Atsakyti
Aš šiandien kine, paskui Akropolį basčiausi, pavargau nuo tų žmonių doh.gif eina, lenda eilėje į priekį lyg nesuspės nusipirkti ir uždarys bash.gif dabar gulim jau trečią filmą per kompiuterį sukam biggrin.gif

Nusipirkau vis gi HM dvi maikes maitinimui. Nežinau, gal kvailai padariau, bet paėmiau ant išaugimo, primečiau, kad papai paaugs vis gi, nu nors po gimdymo, tikiuosi lotuliukas.gif, tai galiu nebetilpti biggrin.gif

Tpfu tpfu tpfu, man nors rūgštys nekyla karsta.gif

Irreelle, kaip tau dabar nugara? Daugiau masažus darei?
Melisa87, šaunuolė tu, aš tai jokių pyrague, jokių keksiukų nekepsiu. Man negalima, o aš negaliu taip, kad namie yra, kvepia, o man dzin. Bevalė aš šiuo klausimu doh.gif blush2.gif

Norėjom šiandien lovytę pasiimti, atvažiavom, nieko namie nėr blink.gif užmiršo, kad tarėmės šeštadieniui, tai ryt važiuosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 14, 22:10)
Man nuo nestumo pradzios rugstys ramybes neduoda.

As labai dziaugiuosi kad neturim jokio naminio gyvuno.

Galvoju gal ryt seimyna pradziuginti kokiu pyragu ar keksiukais.Seniai jau kepiau o jie tokie smalyziai bigsmile.gif .Ir ka pietums pagaminti mastau.Kol galiu reikia gaminti,paskui kuri laika turbut vyras gamins bigsmile.gif

Dar nescioms nuo rugsciu Frutin lyg tinka, bet pati nebandziau.

Del gyvunu, tai kate dukrai nupirkom kai jai buvo 5 m., o suni jau kai ji buvo 11m. Su mazais vaikais irgi nenoreciau jokiu gyvunu namie, nes jie irgi reikalauja laiko ir prieziuros. Mes neplanavom daugiau vaiku, tai gyvunais apsirupinom, o va kaip gavosi, zmogus planuoja o kazkas ten aukstai juokiasi...

QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 14, 22:33)
dabar gulim jau trečią filmą per kompiuterį sukam biggrin.gif

Nusipirkau vis gi HM dvi maikes maitinimui. Nežinau, gal kvailai padariau, bet paėmiau ant išaugimo, primečiau, kad papai paaugs vis gi, nu nors po gimdymo, tikiuosi lotuliukas.gif, tai galiu nebetilpti biggrin.gif

Irreelle, kaip tau dabar nugara? Daugiau masažus darei?

kokius filmus ziurit?
Man filmai nesiziuri, knygos nesiskaito kazkaip paskutiniu metu tik va
bandau pasivyti savo seriala turkiska, visuomet online ziurejau, o rudeni kai prasidejo naujas sezonas, neturejau laiko, tai va dabar jau ziuriu. Turkijoj ryt rodys 88 serija, o as sian 83 zadu ziuret, o serijos tai po 2val ir virs, nu bet niekur neskubu, kai reikia sustabdau ir paziuriu veliau smile.gif

Kokias maikes, tas kur buvau ir as imetus, ant sleikuciu? bigsmile.gif as dabar buvau uzsidejusio, tamprios jos ir labai patogios. Sakiau, kai nemegstu liemenuku namuose tampyti tai cia man labai gerai issigelbejimas, nes prilaiko papulius neblogai smile.gif

Po ano akrto kai aptemo akyse nuo masazo ir nukrito spaudimas nebesidariau, bet ir nebeskauda nuo sios savaites pradzios. Pirmadieni dar ejau pas gyd su skausmu, bet nezinau ar sutapimas ar ne, bet pradejus gerti antibus nuo sinusito man aprimo ir nugara. Nesu antibu spece, nes per gyvenima kiek pamenu save ant vienos rankos pirstu galeciau suskaiciuoti ju vartojimo kartus, bet isisvaizduoju, kad jeigu nuima uzdegima sinusuose tai gal man tir antibai nueme ir uzdegima nugaroj, jeigu zinoma jis ten buvo. Gal ir sutapimas, bet svarbiausia neskauda daugiau, tik biskiuka nugara patraukia, bet cia jau nepalyginsi kaip buvo ir aisku, kad sis tempomas nuo pilvuzo..

Bet nuo vakar kita galvos skausma turiu...mano oda labai sausa, o i dusa einu 2kartus dienoj. Vanduo po dusu gana siltas buna, o dar kartais leidziu sau ir vonioj pagulet(tuomet jau temperatura vandens saltesne), o kremais jokiais nesitepu poto, nes tingiu, tai vakar pries miega maniau uzsikasysiu negyvai blink.gif toks nezulys uzejo...bijau, kad nebutu cia ta nesciuju cholestaze unsure.gif
kita savaite reikes vaziuoti pakartoti crb tyrima, gydytoja sake reik paziuret ar suveike antibai ar vis dar ka rodo(nors nosis dar pilnai neissivale ir pakoseju dar...), reiks prasyti ir kad kepenu fermentus padarytu...
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Pas mus naujienu labai kaip tokiu ir nera, dar sunelio man neatidave, ryt pirmadienis gal kas paaiskes, seip kvepuoja pats bet sildosi namelyje, daug miega, jau glosciau ir ciupinejau, jau sake galiu ir palaikyt bet gal siandien ar ryt rysiuis......savaitgaliui galima sakyt kad ir isvare mane namo tai va dvi naktis pamiegojau savo lovoj...dabar jau ruosiuos vaziuosiu atgal...jau pienelis po biski issibegeja, tai jau turesiu ka duot...susiuvimai gyja bet dar sedet tiesiai negaliu...merginos to tinkinio po gimdymo tikrai neuzteko bent jau man, nes pirmas tris dienas labai kraujavau...nu dabar jau paprastus paketus naudoju...
Saugokit savo pilvelius 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Irreelle jau nesvarbu sutapimas ar ne,svarbu nugaros nebeakauda bigsmile.gif .O man karts nuo karto pradejo skaudeti is vis pencininke pasidariau...nei jegu nei nieko nera.Pikta ant viso pasaulio bash.gif .O del gyvunu.Yra ir kita medalio puse.Vaikams smagu augti su gyvunais thumbup.gif

Zaliaake Su musu savaitelemis bis.gif .As kazkur turiu tokia knygute su laiskais apie leliuko vystimasi.Is viso devyni laiskai yra.Turbut Kai leido ta knygute dar nestuma menesiais o ne savaitem skaiciavo.Butu smagu paskaityti,bet baisiai jautri pasidariau o ta knygute IR nenescia budama skaitydama verkdavau wub.gif

Pagaliau naujienos is Kedutes 4u.gif .Svarbiausia mazylio bukle neblogeja.Viskas bus gerai 4u.gif.Tuoj sustipres IR miegai neberupes ax.gif .O tai jie turi teise isvaryti I namus?Nu man sakes butu,isproteciau tikrai...
Atsakyti
Ne tai kad turi bet kai mato toki zmogu kaip as turbut tiesiog patare, galejau ir nebevaziuot... o as ka pieno ner, vaiko neatiduoda dar , kaip durnele vaikstau is kampo i kampa asaras sluostau, tai daktare ir sako gal vaziuok namo nusiraminsi pieno atsiras...bet ir tikrai , pieno atsirado ..pati pailsejau namu aplinkoj...o ten ka visos su vaikeliais o as landzioju, dar kaip tycia mano palatoj moeris su dvynukais...nu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2017 01 15, 12:07)
Ne tai kad turi bet kai mato toki zmogu kaip as turbut tiesiog patare, galejau ir nebevaziuot... o as ka pieno ner, vaiko neatiduoda dar , kaip durnele vaikstau is kampo i kampa asaras sluostau, tai daktare ir sako gal vaziuok namo nusiraminsi pieno atsiras...bet ir tikrai , pieno atsirado ..pati pailsejau namu aplinkoj...o ten ka visos su vaikeliais o as landzioju, dar kaip tycia mano palatoj moeris su dvynukais...nu zodziu...

Labai gerai suprantu,man tas pats butu.Laikykis,stiprybes 4u.gif .Daktarai turbut dar nieko neprognozuoja?

Irreelle del kepenu tikrai nejuokai.Butinai pasidarykit tyrima.Poliklinikoje prie ginekologes kabineto kaba lapas kokiais atvejais is karto kreiptis I Poliklinika ar priimamaji.Vienas is ju jei pradeda po oda begioti skruzdeles.As kai vaiksciojau I dienos skyriu,palatos kaimynei buvo si problema.Tai man jos gaila buvo,istisai kasesi.
Atsakyti
Kedute, laikykites! Maziukas gydytoju prieziuroj, jam reikia dar siek tiek sustipreti, o ir jus namie kogero geriau fiziskai bent pailsit negu ligonineje butu buve. Viskas bus gerai!

Melisa, tai taip, suprantu, kad reikalas rimtas gali buti. As tai dar pakenteciau, bet skaiciau, kad ta cholestaze negydoma ir daznai buna issaukiami prieslaikiniai gimdymai, nes vaikui negerai unsure.gif planavau ta crb kartoti savaites vidury, bet suprantu, kad reik rytoj nuvaziuoti. Jeigu ir nera jos, bent ramiau bus. Man su pedom ir delnais viskas ok, bet tai pilva tai nugara, tai rankas ar slaunis panizta. Vakar grynai kasiausi tose vietose kur lietesi prie lovos-patalynes. Siandien buvau drungnam tokiam duse, saziningai drekinanciu kuno sviestu visa issitepiau, bet dar vis pasikasau retkarciais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 15, 13:44)
Kedute, laikykites! Maziukas gydytoju prieziuroj, jam reikia dar siek tiek sustipreti, o ir jus namie kogero geriau fiziskai bent pailsit negu ligonineje butu buve. Viskas bus gerai!

Melisa, tai taip, suprantu, kad reikalas rimtas gali buti. As tai dar pakenteciau, bet skaiciau, kad ta cholestaze negydoma ir daznai buna issaukiami prieslaikiniai gimdymai, nes vaikui negerai  unsure.gif planavau ta crb kartoti savaites vidury, bet suprantu, kad reik rytoj nuvaziuoti. Jeigu ir nera jos, bent ramiau bus. Man su pedom ir delnais viskas ok, bet tai pilva tai nugara, tai rankas ar slaunis panizta. Vakar grynai kasiausi tose vietose kur lietesi prie lovos-patalynes. Siandien buvau drungnam tokiam duse, saziningai drekinanciu kuno sviestu visa issitepiau, bet dar vis pasikasau retkarciais doh.gif

Oi nejuokaukit va cia viena mamyte net antibus gere, ir man buvo prisikabine nes biski paberta buvau, sake tai gan dazna... aisku visokie kuno sviestai gerai bet as siulyciau kaip ir man sake medetku tepaliuka is vaistines, nes tuose sviestuose ir kremuose visvien kas nors gali but erzinancio oda..
O kad namie pasijauciau geriau tai faktas , va gryzau su naujom jegom, ir sesutes pagyre kad pienelio atsirado, zodziu nebereikalo....sunuti jau spejau aplankyt, niu bet siandien tik sesutes laksto, ryt gydytojai visi susirinks tada gal bus kazkas aiskiau jau...labai jau laukiu rytojaus ir aisku geru ziniu...
Atsakyti