QUOTE(Melisa87 @ 2017 01 14, 22:10)
Man nuo nestumo pradzios rugstys ramybes neduoda.
As labai dziaugiuosi kad neturim jokio naminio gyvuno.
Galvoju gal ryt seimyna pradziuginti kokiu pyragu ar keksiukais.Seniai jau kepiau o jie tokie smalyziai

.Ir ka pietums pagaminti mastau.Kol galiu reikia gaminti,paskui kuri laika turbut vyras gamins
Dar nescioms nuo rugsciu Frutin lyg tinka, bet pati nebandziau.
Del gyvunu, tai kate dukrai nupirkom kai jai buvo 5 m., o suni jau kai ji buvo 11m. Su mazais vaikais irgi nenoreciau jokiu gyvunu namie, nes jie irgi reikalauja laiko ir prieziuros. Mes neplanavom daugiau vaiku, tai gyvunais apsirupinom, o va kaip gavosi, zmogus planuoja o kazkas ten aukstai juokiasi...
QUOTE(Zhaliaakee @ 2017 01 14, 22:33)
dabar gulim jau trečią filmą per kompiuterį sukam
Nusipirkau vis gi HM dvi maikes maitinimui. Nežinau, gal kvailai padariau, bet paėmiau ant išaugimo, primečiau, kad papai paaugs vis gi, nu nors po gimdymo, tikiuosi

, tai galiu nebetilpti
Irreelle, kaip tau dabar nugara? Daugiau masažus darei?
kokius filmus ziurit?
Man filmai nesiziuri, knygos nesiskaito kazkaip paskutiniu metu tik va
bandau pasivyti savo seriala turkiska, visuomet online ziurejau, o rudeni kai prasidejo naujas sezonas, neturejau laiko, tai va dabar jau ziuriu. Turkijoj ryt rodys 88 serija, o as sian 83 zadu ziuret, o serijos tai po 2val ir virs, nu bet niekur neskubu, kai reikia sustabdau ir paziuriu veliau
Kokias maikes, tas kur buvau ir as imetus, ant sleikuciu?

as dabar buvau uzsidejusio, tamprios jos ir labai patogios. Sakiau, kai nemegstu liemenuku namuose tampyti tai cia man labai gerai issigelbejimas, nes prilaiko papulius neblogai
Po ano akrto kai aptemo akyse nuo masazo ir nukrito spaudimas nebesidariau, bet ir nebeskauda nuo sios savaites pradzios. Pirmadieni dar ejau pas gyd su skausmu, bet nezinau ar sutapimas ar ne, bet pradejus gerti antibus nuo sinusito man aprimo ir nugara. Nesu antibu spece, nes per gyvenima kiek pamenu save ant vienos rankos pirstu galeciau suskaiciuoti ju vartojimo kartus, bet isisvaizduoju, kad jeigu nuima uzdegima sinusuose tai gal man tir antibai nueme ir uzdegima nugaroj, jeigu zinoma jis ten buvo. Gal ir sutapimas, bet svarbiausia neskauda daugiau, tik biskiuka nugara patraukia, bet cia jau nepalyginsi kaip buvo ir aisku, kad sis tempomas nuo pilvuzo..
Bet nuo vakar kita galvos skausma turiu...mano oda labai sausa, o i dusa einu 2kartus dienoj. Vanduo po dusu gana siltas buna, o dar kartais leidziu sau ir vonioj pagulet(tuomet jau temperatura vandens saltesne), o kremais jokiais nesitepu poto, nes tingiu, tai vakar pries miega maniau uzsikasysiu negyvai

toks nezulys uzejo...bijau, kad nebutu cia ta nesciuju cholestaze
kita savaite reikes vaziuoti pakartoti crb tyrima, gydytoja sake reik paziuret ar suveike antibai ar vis dar ka rodo(nors nosis dar pilnai neissivale ir pakoseju dar...), reiks prasyti ir kad kepenu fermentus padarytu...