Programėlę sąrėmiams kai turi - manau lengviau sekti juos, nei laikrodį...
Juk prasidėjus sąrėmiams nevažiuosi iškart į ligoninę.
Su pirmu - man atrodydavo jau reguliarūs ir stiprūs, nors kentėti galiu, esu pakanti skausmui. Nuvažiuoju ir jau išsibalansuoja, praeina. Pamatuoja sąrėmius, pasako, kad drąsiai su tokiais pagimdytum, bet reik reguliarių... važiuoji namo.
Kai sutartą dieną, ryte prabudau 6 h nuo sąrėmių. Pradėjau skaičiuoti. Reguliarūs, kas 8 min. Laukiu 8 h, kad paskambinti daktarei. Ji liepia nusiraminti, nueiti į dušą ir į ligoninę atvažiuoti 12 h. Tada sąrėmiai jau kas 5 min. Kaklelis tik 5 cm atsidaręs. Tik 17 h. kažkur prasidėjo stangos, bet krentant vaiko tonusams, išvežė į operacinę, ten tik 19:52 h jį ištraukė.
Tada buvo ramiau, nes tariausi su daktare. Dabar nesitariu. Antras gimsta daug greičiau, kitoms net ne tokie skausmingi sąrėmiai būna, nei kaip pirmą kartą. Man vandenys nenubėgo, kirpo, o ir prakirpus pasakė, kad vos pora lašelių vandenų. Kamštis irgi tik ligoninėj klizmą pastačius išėjo...
Yra minčių, kad galiu per stresą pamesti laikrodžio sekimą, o programėlė turėtų būt labai patogu

O ir man tie sąrėmiai ligoninėj buvo ne ką stipresni, nei kaip kad paruošiamieji. Kai aparatas fiksavo didelius sąrėmius, daktarė sako ooo, turėjo labai skaudėti. O man rodos normaliai, nei raitausi iš skausmo, nei norisi šaukti... tik fiksuojant reguliarumą atskirčiau, kad jau