Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Kulkė @ 2016 12 16, 14:21)

Važiuosim Lenkijon šiandien, reiks pračekint bent pampių kainas  smile.gif

Taip velai vaziuojat... mes paprastai anksti ryte vaziuojam kad jau po piet but namie...o tai kada jus zadat gryst ... nakti...

Zhaliaake net ir as paziurejau pas mane 31/103, tai as viduriuki jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 16, 14:28)
Taip velai vaziuojat... mes paprastai anksti ryte vaziuojam kad jau po piet but namie...o tai kada jus zadat gryst ... nakti...
Zhaliaake net ir as paziurejau pas mane 31/103, tai as viduriuki jusu biggrin.gif

Apie ryt, poryt man baisu ir pagalvoti. Neturiu noro eilėse trypti nuo ryto. O čia nuvažiuosim sau ramiai, apsipirksim ir parvažiuosim. Ryte nusnaudžiau posmą, turėtų viskas būti gerai smile.gif
O tai čia tas 31 standartas vasarinukių bigsmile.gif
Atsakyti
Net susimąsčiau, kai rašote dėl tų pampersų, storų įklotų sau po gimdymo...
Man darė neplanuotą cp, bet buvau pasiėmusi tų vienkartinių paklodžių (bet visas dienas jų duodavo ligoninė, saviškes visas parsivežiau), o įklotus naudojau paprastus, naktinius, kažkaip nepamenu, kad būčiau pirkusi tuos spec po gimdymo. Tik tiek, kad aš gerą mėnesį kraujavau...
Kai jūs vos nevisos rašot, kad reikia ir tų spec. - tai mažu tikrai įsigyti...
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 12 16, 14:45)
Apie ryt, poryt man baisu ir pagalvoti. Neturiu noro eilėse trypti nuo ryto. O čia nuvažiuosim sau ramiai, apsipirksim ir parvažiuosim. Ryte nusnaudžiau posmą, turėtų viskas būti gerai  smile.gif
O tai čia tas 31 standartas vasarinukių  bigsmile.gif

Ne tai savaitgali vaziuot nesamone, del manes tai jus bet kada vaziuokit tik va 15 val o jus dar namie , vistiek kelione trunka maziausiai dvi val , bent man, velai nuvaziuosit...niu geru pirkiniu...

Turbut kad standartas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kamejuk as tu specialiu praita kart tik porai dienu turejau kelis vnt, nu man ir uzteko paskui man gerai buvo ir paprasti naktiniai paketai, tik kad si kart pagalvoju apie tuos pampersus pirmai dienai , nes vistiek ir su specialiais pirma dien visur apsikraujavau..prabego nu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 16, 14:28)

irnesakyk.gif vis tiek drambliukas, toks vidutinio dydžio biggrin.gif

QUOTE(Kulkė @ 2016 12 16, 14:45)
O tai čia tas 31 standartas vasarinukių  bigsmile.gif

Matyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 16, 17:08)
irnesakyk.gif vis tiek drambliukas, toks vidutinio dydžio biggrin.gif
Matyt  bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif jus man daznai nuotaika pakelete, aciu biggrin.gif

As nezinau jau viena diena geriau man su tuo remeniu kita dien blogiau...jei mazai valgau tada jauciu kaip silpna ..nu zodziu....jau ir vanduo nepadeda..pvz siandien per visa dien suvalgiau tik du virtus kiausinius su juoda duona, aisku arbatu keli puodeliai, vanduo, keli mandarinai, geriamas jogurtas stikline...tai pagal mano valgyma kaip ir labai nedaug cia...o remuo eda skrandis tikrai nepilnas...dabar valgyt noriu nezinau ka cia valgyt.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 16 gruodžio 2016 - 17:44
QUOTE(kedute @ 2016 12 16, 17:38)
biggrin.gif  biggrin.gif jus man daznai nuotaika pakelete, aciu biggrin.gif
As nezinau jau viena diena geriau man su tuo remeniu kita dien blogiau...jei mazai valgau tada jauciu kaip silpna ..nu zodziu....jau ir vanduo nepadeda..pvz siandien per visa dien suvalgiau tik du virtus kiausinius su juoda duona, aisku arbatu keli puodeliai, vanduo, keli mandarinai, geriamas jogurtas stikline...tai pagal mano valgyma kaip ir labai nedaug cia...o remuo eda skrandis tikrai nepilnas...dabar valgyt noriu nezinau ka cia valgyt....  unsure.gif

bis.gif: Prašom, nors tokią naudą nešu biggrin.gif

Jetau, labai mažai valgio, manęs joks rėmuo neimtų, gulėčiau apalpus kulnais į viršų mega_shok.gif
Aš šiandien jau tiek privalgiau: 2 bananai, persimonas, keli mandarinai, sumuštinis su keptu vištienos vyniotiniu (bet tokia didelę riekę penkiagrudės duonos), neseniai troškinį vakarykštį pribaigiau, dar gersiu arbatą su kokiu skanuku ax.gif arbatų prigėriau bele kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 16, 19:18)

Jetau, labai mažai valgio, manęs joks rėmuo neimtų, gulėčiau apalpus kulnais į viršų  mega_shok.gif
Aš šiandien jau tiek privalgiau: 2 bananai, persimonas, keli mandarinai, sumuštinis su keptu vištienos vyniotiniu (bet tokia didelę riekę penkiagrudės duonos), neseniai troškinį vakarykštį pribaigiau, dar gersiu arbatą su kokiu skanuku ax.gif arbatų prigėriau bele kiek biggrin.gif

Tai ir sakau pagal mano auvartojama maiato kieki per diena siandien labai mazai ... nu dabar dar sriubos lekste suvalgiau
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 16, 20:18)

Jetau, labai mažai valgio, manęs joks rėmuo neimtų, gulėčiau apalpus kulnais į viršų  mega_shok.gif

As tai pusryciam sumustini ir banana. Pietum dideli puodeli sriubos, vistos koja ir biski spageti, banana, gabala pyrago, pora naminiu pyragaiciu, vakarienei du karpio gabalus su duona, obuoli, kelis mandarinus. Arbatu ir vandens skaiciuoju dabar kiek. Tai 1,5 l isgeriau jau. Dar liko dideli puodeli isgert ir bus visi 2.

Papildyta:
Pas mane vel dukra susirgo po darzelio sventes, auksta temperatura. O as pati dar kosciu, gerkle naktim skauda ir peti perpute, as dar nuo praeto karto pilnai nepasveikus. Nu kosmaras kazkoks, si nestuma as tikras ligu maisas. Turbut per visa gyvenima nesu tiek sirgus kiek per si pusmeti.
Papildyta:
Siandien atsibudau nakti, jauciu priespienis teka, ryte ziuriu visas naktiniu virsus slapias. pirma buvo tik laseliai, o sianakt upeliais per pilva bego, labai miega blaske. Galvoju gal jau teks miegot su liemenele ir idekliukais, tik kad nepatogu, norisi atsipalaiduot. Bet kai pradeda begt is krutines jauciu kad slapia, prabundu, vartausi. Gaila kad tie liemenukai is aliexpress dar neatkeliavo pas mane, tie is h& m dar didoki, specialiai maitinimui didesnius pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hipolite: 16 gruodžio 2016 - 20:21
Dėl vandenų sakė paketą isidekite ir susitvarkyt reiktu.
Gal pyko, kad vakare vėlai pagulde.
Dar kuriozas su praktikante buvo. Tada man tikriausiai nuo streso ir vandenys nubego. Atejo ir sako einam klizmos, klausinejau kodel, sake reikia. Kai nuejau pasirodo mano palaciokes reikejo.

Ką planuojančìos į Lenkiją žadate pirkti?

Mes kelis smulkius rūbelius, rankšluostuką, seilinukus gariūnuos nusipirkom, tai beveik 40 eurų. Gal visgi reikėjo kaimyninę šalį aplankyt.
Atsakyti
Hipolite sveikatos dukrytei 4u.gif dabar oras labai slykstus viena diena saltukas , kita dien vel atsyla...
Betai jums jau konkreciai pienelis bega blink.gif
Atsakyti