QUOTE(Zhaliaakee @ 2016 12 16, 20:18)

: Prašom, nors tokią naudą nešu
Jetau, labai mažai valgio, manęs joks rėmuo neimtų, gulėčiau apalpus kulnais į viršų

Aš šiandien jau tiek privalgiau: 2 bananai, persimonas, keli mandarinai, sumuštinis su keptu vištienos vyniotiniu (bet tokia didelę riekę penkiagrudės duonos), neseniai troškinį vakarykštį pribaigiau, dar gersiu arbatą su kokiu skanuku

arbatų prigėriau bele kiek
As tai pusryciam sumustini ir banana. Pietum dideli puodeli sriubos, vistos koja ir biski spageti, banana, gabala pyrago, pora naminiu pyragaiciu, vakarienei du karpio gabalus su duona, obuoli, kelis mandarinus. Arbatu ir vandens skaiciuoju dabar kiek. Tai 1,5 l isgeriau jau. Dar liko dideli puodeli isgert ir bus visi 2.
Papildyta:
Pas mane vel dukra susirgo po darzelio sventes, auksta temperatura. O as pati dar kosciu, gerkle naktim skauda ir peti perpute, as dar nuo praeto karto pilnai nepasveikus. Nu kosmaras kazkoks, si nestuma as tikras ligu maisas. Turbut per visa gyvenima nesu tiek sirgus kiek per si pusmeti.
Papildyta:
Siandien atsibudau nakti, jauciu priespienis teka, ryte ziuriu visas naktiniu virsus slapias. pirma buvo tik laseliai, o sianakt upeliais per pilva bego, labai miega blaske. Galvoju gal jau teks miegot su liemenele ir idekliukais, tik kad nepatogu, norisi atsipalaiduot. Bet kai pradeda begt is krutines jauciu kad slapia, prabundu, vartausi. Gaila kad tie liemenukai is aliexpress dar neatkeliavo pas mane, tie is h& m dar didoki, specialiai maitinimui didesnius pirkau.