Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

Tikrai jau Jums pakankamai smarkiai bėga. Nenorite pasitikrinti kokie vandenys? Daktarai juk būna ir blogai paskaičiuoja laiką, gal jau Jums seniai laikas gimdyti...

Aš šiandien buvau pas daktarytę. Vėl mažakraujystė verysad.gif bet jau jaučiau, kad vėl bus nukritęs hemaglobinas. Bet tame matau ir pliusų - bent naktimis pradėjau miegoti biggrin.gif
Man sakė gerti tik Tardyferoną, iš jo sakė geriausiai pasisavina geležį. Nors jį visada gerdavau, kai tik pastebėdavo anemiją... ten gryna geležis.

Mano pilvūzas 96/33 - jei ten išmatavimus rašote smile.gif
Kai pirmąjį nešiojau tokio laiko - jau gerokai virš 100 apimtis buvo smile.gif kad net vos rankų pirštus ėjo suglausti apėmus pilvą biggrin.gif dabar dar mažesnis smile.gif

Kito apsilankymo metu (sausio 11) sakė lyg žiūrės dėl stafilokoko, jei neklystu... tai ten jau ant kėdės žiūrės, kaip suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamejukas: 16 gruodžio 2016 - 23:26
QUOTE(kedute @ 2016 12 16, 17:38)
As nezinau jau viena diena geriau man su tuo remeniu kita dien blogiau...jei mazai valgau tada jauciu kaip silpna ..nu zodziu....jau ir vanduo nepadeda..pvz siandien per visa dien suvalgiau tik du virtus kiausinius su juoda duona, aisku arbatu keli puodeliai, vanduo, keli mandarinai, geriamas jogurtas stikline...tai pagal mano valgyma kaip ir labai nedaug cia...o remuo eda skrandis tikrai nepilnas...dabar valgyt noriu nezinau ka cia valgyt....  unsure.gif

Man padėjo, kai pramėčiau grūdinius produktus iš raciono. Arbata, kaip bebūtų keista, man ir rūgštis keldavo.

Psio, aš jau pataluos įsikuitusi po Lenkijos. Pasiėmiau 1nr po mažiuką pokiuką pampers ir dada sauskelnių. Tas dada labai giria, o ir kaina labai draugiška smile.gif
Didumą pirksim kitu kartu, bet važiuosim tolėliau nei Suvalkai.
Papildyta:
QUOTE(kamejukas @ 2016 12 16, 23:25)
Man sakė gerti tik Tardyferoną, iš jo sakė geriausiai pasisavina geležį. Nors jį visada gerdavau, kai tik pastebėdavo anemiją... ten gryna geležis.

Kito apsilankymo metu (sausio 11) sakė lyg žiūrės dėl stafilokoko, jei neklystu... tai ten jau ant kėdės žiūrės, kaip suprantu?

Man išvis neparašė ką pirkt, tipo vaistinėj pasikonsultuokit. Ai dar sakė gert su foline, tada geriau pasisavina.

Teip, ten jau skraidina aukso ieškodami. Bent pas mus poliklinikoj nedaro to tyrimo, siunčia į kažkokį sveikatos centrą lyg Aušros g. darytis tyrimo.
Atsakyti
Taip, geležį geriau pasisavina rūgštinėje terpėje, todėl pasiūlė folio rūgštį, galima vitaminą c gerti, ar citrinas su vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2016 12 17, 06:30)
Taip, geležį geriau pasisavina rūgštinėje terpėje, todėl pasiūlė folio rūgštį, galima vitaminą c gerti, ar citrinas su vandeniu smile.gif

Vaistinėj minėjo, kad kas vartoja pieno produktus, apriboti jų vartojimą.
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
Tai ka valgyt ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 17, 09:06)
Labas rytas nestuke.gif
Tai ka valgyt ? biggrin.gif

Sveika.

Viską ką valgot, tik mažiau pieno produktų 😀
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2016 12 17, 09:17)
Sveika.

Viską ką valgot, tik mažiau pieno produktų 😀

Tai jau cia man sunku butu ribot...nu pamegint reikia.. daznai buna jei diena imant 50 % visos dienos maisto buna pieno produktai unsure.gif pvz sumustiniai pas mane tik su suriu retai kada su kazkuo kitu...butinai per diena jogurtas ar kefyras litras arba puse...sureliai, grietine... gal ir nemazai susideda.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 17, 14:15)
Tai jau cia man sunku butu ribot...nu pamegint reikia.. daznai buna jei diena imant 50 % visos dienos maisto buna pieno produktai unsure.gif pvz sumustiniai pas mane tik su suriu retai kada su kazkuo kitu...butinai per diena jogurtas ar kefyras litras arba puse...sureliai, grietine... gal ir nemazai susideda.. unsure.gif

Arba tada kai geležį geriat daryti tarkim prieš ir po kelias valandas pertraukas pieno produktams.

Atsakyti
http://balarama.lt/k...artojant-mesos/
Geras straipsniukas. Į pavadinimą galite nekreipt dėmesio 😀
Atsakyti
Cia jauciu su nestuke.gif man susije....nu negaliu pernest jokio skalbiklio kvapo.., jau kokius pora menesiu...specialiai dabar perku kokius bekvapius skystus, naturalesnius... net jei is spintos issitraukiu senei nesiota ruba, jis man smirda negaliu nesiot... unsure.gif tikiuosi kaip pagimdysiu praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2016 12 17, 20:06)
Cia jauciu su  nestuke.gif man susije....nu negaliu pernest jokio skalbiklio kvapo.., jau kokius pora menesiu...specialiai dabar perku kokius bekvapius skystus, naturalesnius... net jei is spintos issitraukiu senei nesiota ruba, jis man smirda negaliu nesiot... unsure.gif tikiuosi kaip pagimdysiu praeis smile.gif

Manau daugelia nestukiu netoleruoja. Man kvepia tik ka pati valgau. Skalbiu ir su vaikisku. Be to skalbimo masina neitin gerai isskalauja.
Atsakyti
Labas rytas. Kaip Jums naktimis miegasi? Gal per daug rūpesčių, keliuosi apie 10 kartų naktį.
Atsakyti