QUOTE(kedute @ 2016 12 16, 17:38)
As nezinau jau viena diena geriau man su tuo remeniu kita dien blogiau...jei mazai valgau tada jauciu kaip silpna ..nu zodziu....jau ir vanduo nepadeda..pvz siandien per visa dien suvalgiau tik du virtus kiausinius su juoda duona, aisku arbatu keli puodeliai, vanduo, keli mandarinai, geriamas jogurtas stikline...tai pagal mano valgyma kaip ir labai nedaug cia...o remuo eda skrandis tikrai nepilnas...dabar valgyt noriu nezinau ka cia valgyt....
Man padėjo, kai pramėčiau grūdinius produktus iš raciono. Arbata, kaip bebūtų keista, man ir rūgštis keldavo.
Psio, aš jau pataluos įsikuitusi po Lenkijos. Pasiėmiau 1nr po mažiuką pokiuką pampers ir dada sauskelnių. Tas dada labai giria, o ir kaina labai draugiška
Didumą pirksim kitu kartu, bet važiuosim tolėliau nei Suvalkai.
Papildyta:
QUOTE(kamejukas @ 2016 12 16, 23:25)
Man sakė gerti tik Tardyferoną, iš jo sakė geriausiai pasisavina geležį. Nors jį visada gerdavau, kai tik pastebėdavo anemiją... ten gryna geležis.
Kito apsilankymo metu (sausio 11) sakė lyg žiūrės dėl stafilokoko, jei neklystu... tai ten jau ant kėdės žiūrės, kaip suprantu?
Man išvis neparašė ką pirkt, tipo vaistinėj pasikonsultuokit. Ai dar sakė gert su foline, tada geriau pasisavina.
Teip, ten jau skraidina aukso ieškodami. Bent pas mus poliklinikoj nedaro to tyrimo, siunčia į kažkokį sveikatos centrą lyg Aušros g. darytis tyrimo.