Žinot, aš suprantu, kodėl kitos grupės į fb išeina, SM, kuo toliau, tuo labiau "grybą pjauna". Naujoj temoj neduoda teksto spalvom išskirt, senoj citavimas nesąmoningas pasidarė

Labukas

telefono neatėmė

Vakar spėjau tik paskaityt, ką prirašėt, ir išvažiavom lovytės, vėliau į svečius, tai taip visa diena ir pralėkė. Namo grįžom, pavalgėm, filmą įsijungėm ir miegot

Apie maikes, tai jo, tas pačias pirkau. Viena balta, kita juoda.
Apie filmus, tai daug ir įvairių žiūrėjom. Mes atsirenkam pagal vertinimus, kokį žiūrėti, žanras mums nesvarbu

Apie programėles sąrėmiams, nieko nežinau apie tai. Įmeskit pavadinimą kokį nors

Kedute, 250 g priaugo, šaunuolis vyrukas

ką daktarai sakė, šiandien jau pirmadienis, tai darbo diena. Tegul dirba jūsų naudai, taip sakant.

Dėl niežulio, aš dėl visa ko kreipčiausi pas gyd. Net jei ir sugalvojai, kad čia nuo kremo ir pan. Aš kai mėgstu save nuraminti, tai visokių paaiškinimų prisigalvoju, kartais pataikau, kartais tik blogiau pasidarau su tais neigimais ir pateisinimais...
Dėl strijų, jokie kremai nepadės, jei oda plona ir linkusi plyšti. Tepuosi po dušo visada riebiai, bet labiau dėl konforto pojūčio, nes strijų vis tiek atsirado. Gydytoja sakė, kad nieko čia nepadarysi, yra polinkis ir visakas. Vėliau irgi kremai ne ką tepadeda, nėra tokio, kuris randus išgydo, labai jau patogu ir paprasta būtų. Lazeriniu būdu galima naikinti, taip pat kaip ir randelius, bet man tai tos strijos netrukdo kažkaip
Dėl vaiko pavardės,
čia, aišku, tik šeimos reikalas, bet aš manau, kad jei vaikas turi tėtį, tėtis vaiką pripažįsta, vadinasi, pavardė turi būti tėčio. Nenoras suteikti pavardę dėl paskolos ėmimo, tai iš viso nesuprantamas man. Juk jei tėvas bus įrašytas pas vaiką, net ir su kita pavarde, vis tiek jis yra ir banke į tai turėtų atsižvelgti.

nežinau aš tų peripetijų, taip galvoju tik

ir šiaip, kaip paskui vaikui paaiškinti, mama, kodėl tėčio pavardė kitokia? Nes paskolą lengviau gauti buvo? Nebent iš viso tėvo nerašysit, bet tada jau iš viso kosmosas mano smegenims

Nesuprantu, ar hormonai siaučia, ar tiesiog kantrybė jau ant ribos, bet taip erzina viskas

norisi tik apsikabinti vyrą ir gulėti, pilvą glostyti... nieko nekalbėti, nieko neklausyti, apsimesti, kad mūsų nėra... va, kokia depresija man