Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Vasarinukų mažuliukai

QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 15:57)

Robi24, kodel birzeli?  blink.gif  ne geguzes gale?? Jums biliutenis iki kada? man iki 05.07, tai isisvaizdavau, kad uz tas likusias geguzes dienas gausiu geguzes gale g.gif

Man irgi iki 05.07 (prasidėjo nuo 01.02, man atrodo mums vienodai). Bet aš taip nuskaičiau, kad už motinystės atostogas moka už praeitą mėnesį ir moka apie 20 d. Tai kaip suprantu, už likusią dalį gegužės gausiu tik birželį. Nu gal ne taip ką ir supratusi esu. Tai būtų tik geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 16:57)
Bliamba vel necituoja  blink.gif

nu ir dienele siandien...nuejau i kita vaistine vel nieko negavau, eina jos sikt... nelaiko nervai...

paskambinau del tyrimu tai valanda laiko laukiau kol atsius, kazkas ten su pastais pas jas, o gavus matau, kad padidejes vienas fermentas virsutine riba 129, o pas mane 194  blink.gif prie registratores stovejo kita gydytoja sake nieko neatsitiks iki kito pirmadienio t.y. kol mano gydytoja gris..dabar nervuosiuos ir del atsakymo ir tu visu niezuliu  unsure.gif dar skaitau, kad ta tyrima reikejo darytoi nevalgius, o as kadangi pati ji susigalvojau tai zinoma pavalgius nuvariau, tai gal ir tai iskreipe rodiklius..zodziu..crb vis dar padidejes, bet ne toks koks buvo pries antibus...sumazejo nuo 25 iki 8...

Nordikoj Camelijoj tikrai parduoda.

CRB 8 yra geras, nesiskaito kaip bakterinė infekcija. Fermentą tai reikėtų pakartoti..
Atsakyti
Kaip faina, Vikute 4u.gif

noreciau ir as buti finiso tiesioj, atsibodo iki negaliu visokie negalavimai dry.gif
Papildyta:
QUOTE(Robi24 @ 2017 01 18, 16:22)
Man irgi iki 05.07 (prasidėjo nuo 01.02, man atrodo mums vienodai). Bet aš taip nuskaičiau, kad už motinystės atostogas moka už praeitą mėnesį ir moka apie 20 d. Tai kaip suprantu, už likusią dalį gegužės gausiu tik birželį. Nu gal ne taip ką ir supratusi esu. Tai būtų tik geriau biggrin.gif

tai taip, matyt greiciausia taip ir bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 18, 16:24)
Nordikoj Camelijoj tikrai parduoda.

CRB 8 yra geras, nesiskaito kaip bakterinė infekcija. Fermentą tai reikėtų pakartoti..

Reikes iki jos tada ryt nuvaziuoti, vis tiek i ikea planavau kuria diena vaziuoti tai tuo paciu uzsuksiu.
Nelaukiau nakties, grizus isidejau ta kur pardave ir pagulejau pora valandu, kad neisbegtu, tuo momentu lyg palengvejo, ale velgi prasideda is naujo viskas...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 15:57)
Bliamba vel necituoja  blink.gif

nu ir dienele siandien...nuejau i kita vaistine vel nieko negavau, eina jos sikt... nelaiko nervai...

paskambinau del tyrimu tai valanda laiko laukiau kol atsius, kazkas ten su pastais pas jas, o gavus matau, kad padidejes vienas fermentas virsutine riba 129, o pas mane 194  blink.gif prie registratores stovejo kita gydytoja sake nieko neatsitiks iki kito pirmadienio t.y. kol mano gydytoja gris..dabar nervuosiuos ir del atsakymo ir tu visu niezuliu  unsure.gif dar skaitau, kad ta tyrima reikejo darytoi nevalgius, o as kadangi pati ji susigalvojau tai zinoma pavalgius nuvariau, tai gal ir tai iskreipe rodiklius..zodziu..crb vis dar padidejes, bet ne toks koks buvo pries antibus...sumazejo nuo 25 iki 8...

Vikute, bekvapes, jeigu ne niezulys ir perstejimas tai nieko nesuprasciau, nes ir isskyru nepadaugejo.

Robi24, kodel birzeli?  blink.gif  ne geguzes gale?? Jums biliutenis iki kada? man iki 05.07, tai isisvaizdavau, kad uz tas likusias geguzes dienas gausiu geguzes gale g.gif

Man ir ta pacia diena. Bet nezinau kada gausiu.

O i kokia ligonine nuvaziuot ne darbo metu ir pasakyt kad skauda ir be galo niezti. Tvert negalite. Gal israsytu vaistu.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 17:30)
Reikes iki jos tada ryt nuvaziuoti, vis tiek i ikea planavau kuria diena vaziuoti tai tuo paciu uzsuksiu.
Nelaukiau nakties, grizus isidejau ta kur pardave ir pagulejau pora valandu, kad neisbegtu, tuo momentu lyg palengvejo, ale velgi prasideda is naujo viskas...

Ten yra pora žioplesnių vaistininkių, kita ale vyriausia - ji tikrai parduos. Sakyk kad jau antras kartas per nėštumą, kad pas juos ir pirkai be receptp, kad jau naudojai Lomexin ir atrodyk užtikrinta - 100% parduos. Aš nuėjau žioplinėdama, nes ginei neprisiskambinau ir tai davė.

Neveikia tos anos žvakės, ginė sakė ne vaistas ten. Gerų bakterijų dar reikia pagert.
Atsakyti
Bakterijas geriu dar po tu antibu. Na ryt uzsidesiu kauke ir varysiu, bo meluoti nemoku visai.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 16:30)

Įsivaizduoju kaip nemalonu, yra buvę, tik ne neštumo metu, tai Lomexin parduodavo. Ir dabar vis sau grumoju, kad nepersistengt su saldumynais. O jum manau antibjotikai meškos paslaugą padarė. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 16:48)
Bakterijas geriu dar po tu antibu. Na ryt uzsidesiu kauke ir varysiu, bo meluoti nemoku visai.

Arba paskambini draugei uzvadinus gydytoja ir ji pasako atostogauju, reikia tokiu butinai vaistu 😀

Dar drastiska buda pasiulyciau. Bet labai nepriimtinas 😀
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 01 18, 16:30)
Kaip faina, Vikute  4u.gif 

noreciau ir as buti finiso tiesioj, atsibodo iki negaliu visokie negalavimai  :dry2

Na taip bet kas zino gal dar i vasari isiteksiu smile.gif gal po GN turimu dar leis dar paniesiot dienu.. nenoriu su skatinamaisiais, vaje kiek prisiskaiciau kaip mergos prisikencia, o ir ne visada padeda, galiausiai cp daro.. nemoriu unsure.gif bandysiu naminiais budais skatintis biggrin.gif sian biski ant kamuolio pasokinejau lengvai aukstyn zemyn smile.gif arba reiks vyra prievartaut bigsmile.gif
Atsakyti
Tai taip as pienelio turiu , nusitraukineju, mano pieneliu sunu maitina... Is pradziu beda buvo po kelis lasus isspauzdavau bet dabar jau neblogai..
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2017 01 18, 17:08)
Dar drastiska buda pasiulyciau. Bet labai nepriimtinas 😀

box.gif hihihi.gif

Susistatėm šiandien lovytę, tai šakės, visai ankšta pasidarė miegamajam. Kaip kiti po kelis vieno kambario bute gyvena ir sutelpa, o aš trijuose neįsitenku. Reik gal kokį Teleloto nusipirkt, namui kokiam gal laimėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Moteros, ka nuo ausu uzdegimo galima naudoti? Taip slyksciai ausies viduje pulsuoja, iki negaliu unsure.gif
Atsakyti