Bliamba vel necituoja
nu ir dienele siandien...nuejau i kita vaistine vel nieko negavau, eina jos sikt... nelaiko nervai...
paskambinau del tyrimu tai valanda laiko laukiau kol atsius, kazkas ten su pastais pas jas, o gavus matau, kad padidejes vienas fermentas virsutine riba 129, o pas mane 194

prie registratores stovejo kita gydytoja sake nieko neatsitiks iki kito pirmadienio t.y. kol mano gydytoja gris..dabar nervuosiuos ir del atsakymo ir tu visu niezuliu

dar skaitau, kad ta tyrima reikejo darytoi nevalgius, o as kadangi pati ji susigalvojau tai zinoma pavalgius nuvariau, tai gal ir tai iskreipe rodiklius..zodziu..crb vis dar padidejes, bet ne toks koks buvo pries antibus...sumazejo nuo 25 iki 8...
Vikute, bekvapes, jeigu ne niezulys ir perstejimas tai nieko nesuprasciau, nes ir isskyru nepadaugejo.
Robi24, kodel birzeli?

ne geguzes gale?? Jums biliutenis iki kada? man iki 05.07, tai isisvaizdavau, kad uz tas likusias geguzes dienas gausiu geguzes gale
Man ir ta pacia diena. Bet nezinau kada gausiu.
O i kokia ligonine nuvaziuot ne darbo metu ir pasakyt kad skauda ir be galo niezti. Tvert negalite. Gal israsytu vaistu.